FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nasoj bordo braci BAJRAM SERIF MUBAREK OSLUN... " onclick="window.open(this.href);return false; NEKA MI NESVANE..NEK ME NEMA NEK ME NEBUDE NEKA ME BEZ TEBE NE PROBUDE...

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jesmo rivali i sve to, ali prije svega trebamo biti ljudi, zato, pitari, bajrambarečula svima vama koji slavite ovaj praznik!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN MOJIM KONAMA KOJE OVAJ PRAZNIK SLAVE
Uz zelju da ove godine budete 2. odmah iza moga Zelje....
Uz zelju da ove godine budete 2. odmah iza moga Zelje....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijacima sarajeva islamske vjeroispovijesti .
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
SVOJ BRAĆI BORDO BOJE (ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI), BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN[/quote]
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mourinhokilledbarca je napisao/la:SVOJ BRAĆI BORDO BOJE (ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI), BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Navijacima i simpatizerima FK Sarajeva, onima koji slave Bajram: Bajram Serif Mubarek Olsun! -od vaseg Bege 
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA HORDASIMA KOJI SLAVE !!!
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:SVOJ BRAĆI BORDO BOJE (ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI), BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
hordas1987
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijacima sarajeva islamske vjeroispovijesti !!!!!
- Giallorossi
- Kontakt:
Izgleda Sesar potpisao ugovor na 2 godine(1+1) igrac sredine terena ,dobro pojacanje.. 
Karijeru je poceo u Sirokom potom u Zagrebu pa Kopru,zadnju sezonu je odigro u Lokomotivi..
Karijeru je poceo u Sirokom potom u Zagrebu pa Kopru,zadnju sezonu je odigro u Lokomotivi..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ivan Sesar pojačao Sarajevo
" Dvadesetdvogodišnji Ivan Sesar danas je stavio potpis na ugovor sa FK Sarajevo. "
Dvadesetdvogodišnji Ivan Sesar danas je stavio potpis na dvogodišnji ugovor sa FK Sarajevom (1+1). Sesar je rođen 23.01.1989. godine u Mostaru, a karijeru je započeo u Širokom Brijegu, nakon čega je nastupao za Zagreb, te slovenački Koper. U Sarajevo je stigao iz zagrebačke Lokomotive, gdje je proveo proteklu sezonu.
Za Lokomotivu je prošle sezone upisao 17 nastupa u Prvoj HNL, te postigao jedan pogodak, u utakmici protiv Hrvatskog Dragovoljca. Ivan Sesar je igrač sredine terena i svakako će dodatno pojačati konkurenciju u Plišekovom timu.
fksinfo
" Dvadesetdvogodišnji Ivan Sesar danas je stavio potpis na ugovor sa FK Sarajevo. "
Dvadesetdvogodišnji Ivan Sesar danas je stavio potpis na dvogodišnji ugovor sa FK Sarajevom (1+1). Sesar je rođen 23.01.1989. godine u Mostaru, a karijeru je započeo u Širokom Brijegu, nakon čega je nastupao za Zagreb, te slovenački Koper. U Sarajevo je stigao iz zagrebačke Lokomotive, gdje je proveo proteklu sezonu.
Za Lokomotivu je prošle sezone upisao 17 nastupa u Prvoj HNL, te postigao jedan pogodak, u utakmici protiv Hrvatskog Dragovoljca. Ivan Sesar je igrač sredine terena i svakako će dodatno pojačati konkurenciju u Plišekovom timu.
fksinfo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
dobrodosao Ivane 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Odlicno pojacanje za vezni red. Samo opusteno u nove pobjede 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dobro dosao Ivane i zelimo ti ugodan boravak u FK Sarajevo !!
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zadnji vezni, ex U-21 reprezentativac, mirise na uspjeh
next dzakmic i hope so 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dobar igrač sigurno nisam ga baš gledao ali pokazat ce on svoje kvalitete realno ne bi bio doveden u Sarajevo koje ima šampionske ambicije da je loš . Dobro došao i akobogda igrao kod nas u vrhunskoj formi .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
hordas1987
- Kontakt:
jooooj sad nam je vezni red beton,plisek je na slatkim mukama bice kod nas borba i za klupu !!!