Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 avg 2011, 09:39

Bili Džeko, Rahimić, Zahirović, oni fizioterapeuti i ostali...

I Džeko je bacio stoju kao i Rahimić, Zahirović petobanku šta će nije on još uvijek na nivou ove trojice :D :lol:

Ali Džeko,baš nekako ufuran tip za razliku od Spahića, onaj stariji čovjek mu fino čestita Bajram, on nešto promrlja, nije ni krmeljine oprao...

Spahić, mene zagrilo, potapša me po leđima, joj to je bio baš emotivan trenutak po mene :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 avg 2011, 09:41

Bianconeri1988 je napisao/la:Bili Džeko, Rahimić, Zahirović, oni fizioterapeuti i ostali...

I Džeko je bacio stoju kao i Rahimić, Zahirović petobanku šta će nije on još uvijek na nivou ove trojice :D :lol:

Ali Džeko,baš nekako ufuran tip za razliku od Spahića, onaj stariji čovjek mu fino čestita Bajram, on nešto promrlja, nije ni krmeljine oprao...

Spahić, mene zagrilo, potapša me po leđima, joj to je bio baš emotivan trenutak po mene :lol: :lol: :lol:
ja sa safetom mazno po voPi :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 30 avg 2011, 09:43

Bianconeri1988 je napisao/la:Bili Džeko, Rahimić, Zahirović, oni fizioterapeuti i ostali...

Joj druze, pa ti to sve upratio... :lol:
A je l' petobanka 5, ili 50 KM? Pretpostavljam da je 5, sto je i logicnije, ali mi je nelogicno da da "samo" 5... :roll:
Ma Spaha je uvijek bio legenda, a de mi reci kako narod reaguje na njihovo prisustvo?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 avg 2011, 09:50

Pa ja sam ti bio zadužen za to prikupljane sergije... :D

Radio sam ja sad tokom Ramazana kod nas u džamiji, očekujem isplatu ovih dana...sad će kraj mjeseca :D

A dao je 50 KM, pa gdje će petaka samo baciti, pa ne igra u sarajevu :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Ma onako, svi ih ko gledaju sa nekim divljenjem,a istovremeno se ponašaju normalno, ali osjeti se kao neki sjaj u očima naroda kad ih vidi...Mala dječica im odmah idu čestitati, znaš kako to već sve ide...
Ž '21!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 avg 2011, 09:52

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ja sam ti bio zadužen za to prikupljane sergije... :D

Radio sam ja sad tokom Ramazana kod nas u džamiji, očekujem isplatu ovih dana...sad će kraj mjeseca :D

A dao je 50 KM, pa gdje će petaka samo baciti, pa ne igra u sarajevu :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Ma onako, svi ih ko gledaju sa nekim divljenjem,a istovremeno se ponašaju normalno, ali osjeti se kao neki sjaj u očima naroda kad ih vidi...Mala dječica im odmah idu čestitati, znaš kako to već sve ide...
bog zna kolko je para "mahnuto" HAHAHA

PS; Sine eno ti Džeke idi mu čestitaj Bajram , možda ti da za čokoladu HAHA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 avg 2011, 09:59

Hajd dat ću ti bajrambanke da odigraš jednu partiju binga u kladionici :P :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 avg 2011, 10:01

kobe24 je napisao/la:

Joj druze, pa ti to sve upratio... :lol:
A je l' petobanka 5, ili 50 KM? Pretpostavljam da je 5, sto je i logicnije, ali mi je nelogicno da da "samo" 5... :roll:
Ma Spaha je uvijek bio legenda, a de mi reci kako narod reaguje na njihovo prisustvo?
pa logicno je da je 50, 5 maraka imamo samo u kovanicama...

Lijepo da su reprezentativci bili na namazu, ne bih rekao da je Dzeko ufuran, nego je vjerovatno mrzovoljan kad tek ustane... Nije jedini, haha :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 30 avg 2011, 10:07

[youtube][/youtube]
:)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 avg 2011, 11:01

[youtube][/youtube]

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 30 avg 2011, 11:35

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ja sam ti bio zadužen za to prikupljane sergije... :D

Ma ja sam i pretpostavio da je dao 50, ali me nekako rijec "petobanka" vise asocira na 5 KM.
I ja sam tokom ramazana bio aktivan u dzamiji, obavljao sam duznost mujezina. :D
A djecica k'o djecica...pa meni bi bilo stvarno drago da sam ih vidio, a kako je tek njima?! :)
Sad' ce oni nas AkoBogDa obradovati u Minsku, a i u Zenici...;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 avg 2011, 12:29

Boateng_27 je napisao/la:Svim forumašima Islamske Vjeroispovjesti, Bajram Šerif Mubarek Olsun !

Sve najbolje vam želim !
FK Pjetlovi

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 avg 2011, 12:53

kobe24 je napisao/la:
Ma ja sam i pretpostavio da je dao 50, ali me nekako rijec "petobanka" vise asocira na 5 KM.

Odakle si?

U Sarajevu od kako znam za sebe za 50 maraka je naziv petoba,za 10 cener za 100 joja i tako :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 avg 2011, 12:57

Megamon je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:

Odakle si?

U Sarajevu od kako znam za sebe za 50 maraka je naziv petoba,za 10 cener za 100 joja i tako :D
cvaja :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 avg 2011, 14:42

Ma ja najviše goluba volim. :D

Jednom, ali samo jednom sam imao Ivu Andrića.
Seksali smo se više puta naveče, rastanak sa njim je bio bolan.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 avg 2011, 15:46

Samo da prođu praznici, Aco jetru ćeš novu da mi zbaviš. :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2011, 15:47

Nije isto provesti Bajram ovdje u Austriji, i u Bosni :roll: Al dobro, dok ima baklave i cupavaca, sve je ok :mrgreen:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 avg 2011, 15:48

Goalgetter je napisao/la:Nije isto provesti Bajram ovdje u Austriji, i u Bosni :roll: Al dobro, dok ima baklave i cupavaca, sve je ok :mrgreen:
Nije to to, dok ne razvučeš na Bosanskoj jufki/jufci. :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2011, 15:50

Jimmy from the hood je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Nije isto provesti Bajram ovdje u Austriji, i u Bosni :roll: Al dobro, dok ima baklave i cupavaca, sve je ok :mrgreen:
Ma i na bosanskoj jufci je :D . U subotu sam se vratio nazad, tako da smo sve ponijeli sto treba od tamo :D :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 avg 2011, 16:04

Goalgetter je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:
Ma i na bosanskoj jufci je :D . U subotu sam se vratio nazad, tako da smo sve ponijeli sto treba od tamo :D :lol:
E ako ste ponjeli onih krupni oraha odavde biće dobra iako je ne volim baklavu :P
Nego đe vam je to Emir vođa ,da mu čestitam Bajram ,ja samo ateistima čestitam praznike

Monolože Bajrambarećula ;)
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 30 avg 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 avg 2011, 16:17

Danas nema dizanja bune protiv legende, danas se slavi! :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []