Slažem se sa Monologom za Gourcuffa i Pjanića
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mislim da Santos definitivno neće biti gori od Clichya, ako kojim čudom bude gori od njega odrezat cu sebi jaja.
- arsengunner
- Kontakt:
Rekao sam ja prije nekoliko dana - Arsenal ce biti oderan za svako iole dobro pojacanje. Manje od 48 sati je do kraja prelaznog roka i nikakav dobar posao se ne moze uraditi u ovom trenutku. A svaki klub zna da je Arsenal sad pun kao brod.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
katasttrofalnu gresku arsenal je napravio sa otezanjima prodaje nasrija i fabregasa, sad vise nema vremena za cjenkanje, valja klepiti koliko se trazi, tj 30-40 miliona za igraca koji imalo ima sanse da bude svjetska klasa, da je venger prije poceo traziti pojacanja mozda bi i uspio dovesti dobrih igraca i uigrati, sad ce svako gledati da mu uzme dusu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
"Obradova" nas Wenger za Bajram sa nekim polovnjacima tipa :
Arsenal are understood to be close to finalising a deal for Brazil international Andre Santos.
Germany coach Joachim Low has confirmed he has given Per Mertesacker permission to travel to London to finalise a move to Arsenal.
Uz njih i taj napadač,čeka se još vezni,ne očekujem neko posebno ime,.
Arsenal are understood to be close to finalising a deal for Brazil international Andre Santos.
Germany coach Joachim Low has confirmed he has given Per Mertesacker permission to travel to London to finalise a move to Arsenal.
Uz njih i taj napadač,čeka se još vezni,ne očekujem neko posebno ime,.
http://www.skysports.com/story/0,,20876_7138743,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Park, Santos i Mertesacker. Znači li to da ste završili s pojačanjima jer je Wenger najavio da će dovesti tri igrača?
Park, Santos i Mertesacker. Znači li to da ste završili s pojačanjima jer je Wenger najavio da će dovesti tri igrača?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mislim da se može očekivati još jedan vezni,.istina najavio je tri pojačanja,štopera,veznog i napadača,Santos je došao nakon što je Wenger skontao da Traore nije ni za klupe,.Carlo je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,20876_7138743,00.html
- Donnie Darko
- Kontakt:
Wenger izgleda uocio povecu zemlju odmah pored Francuske, pa bacio udicu tamo. Procitao sam da je Dortmund odbio 40 mil. € za Gotzea 
Žao mi je što smo se na kraju ipak odlučili za jeftinijeg i neprovjerenijeg štopera, ali to je Arsenal.
Sumnjam da je Wenger poslao toliku cifru,isto tako sumnjam da bi Dortmund odbio istuDonnie Darko je napisao/la:Wenger izgleda uocio povecu zemlju odmah pored Francuske, pa bacio udicu tamo. Procitao sam da je Dortmund odbio 40 mil. € za Gotzea
Wenger se promjenio, kupio je starije igrace
Poslije onog poraza nista vise nece biti isto.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Pa nema sada više ni vremena ni prostora da bira.Imao je šansu,mogao je Fabregasa i Nasria dosta ranije prodati i tako naći adekvatne zamjene na vrijeme.Sada ono što je valjalo igrača je pokupovano,ostali su samo oni koji su čvrsto vezani ugovorima sa svojim klubovima,tako da će sada Wenger debelo morati platiti i prosječnog igrača.Bliss je napisao/la:Wenger se promjenio, kupio je starije igracePoslije onog poraza nista vise nece biti isto.
Vidim uveliko se piše o potencijalnim pojačanjima,siguran sam da će do kraja prelaznog roka Wenger dovesti bar 3 nova igrača te da će sutra biti prava ludnica uopšte na tržištu,a pogotovo u Londonu.
FK Pjetlovi
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Wenger me opet razocarao,dovodjenjem ova 3 igraca...ocekivao sam bar jedno veliko ime,vidjecemo kojeg ce nam veznjaka kupit..ako ga kupi !!!
Griješite! Jer postoje lobiji, postoji mnogo drugih načina da se izravna pozicija u pregovorima (ako o čemu znam,znam o tome),da ne idem u širinu-nije li ogroman dokaz to da je Wenger doveo Young Parka za "samo" (Edit:)3 miliona eura, da će doći Mertesacker za nekih 13 miliona (u oba slučaja,ej(!) oni prodavaju svoje najbolje igrače), doveeće Santosa za koliko? Od 7-13 miliona eura.
Nije tako jednostavno. Ne govori se "Želiš li ovog? Daj 50 miliona!" Već pozicija pregovarača varira od konkurenčnosti proizvoda,od potražnje,od tzv. "moći rijetkosti" itd. Jednostavno, ne mogu ti svi "zatvoriti vrata" ,kad svi nisu u poziciji da postavljaju uslove. A cifre od 10 miliona je beznačajna tek za neke klubove.Pored toga da ne nabrajam to da neki klubovi bukvalno krpe svoje proračune-nije sve tako jednostavno.
Što se Young Parka tiče:
Što se tiče Gourcuffa. Patrick Viera je odigrao samo 1. zvaničnu tekmu u Milanu, bio bukvalno propali transfer, nakon toga se preporodio u Arsenalu i mnogi će reći njegov odlazak je uzrok ovakvog stanja Arsenala. Ne vidim razlog zašto Gourcuff ne bi bio sl. Viera.
Ne vidim razlog zašto uopće neku pridošlicu podcjenjivat prije nego pokaže šta zna. Koscielny je bio podcijenjen,pred njim Eduardo,ni Sagna nije baš bolje prošao itd.
Nije tako jednostavno. Ne govori se "Želiš li ovog? Daj 50 miliona!" Već pozicija pregovarača varira od konkurenčnosti proizvoda,od potražnje,od tzv. "moći rijetkosti" itd. Jednostavno, ne mogu ti svi "zatvoriti vrata" ,kad svi nisu u poziciji da postavljaju uslove. A cifre od 10 miliona je beznačajna tek za neke klubove.Pored toga da ne nabrajam to da neki klubovi bukvalno krpe svoje proračune-nije sve tako jednostavno.
Što se Young Parka tiče:
Nemam razloga da mu ne vjerujem."In my opinion this is a great club, now I have to show what I can do on the pitch. I will do my best, I will never give up, I will show heart, I will give everything and I hope [the fans] will support me."
Što se tiče Gourcuffa. Patrick Viera je odigrao samo 1. zvaničnu tekmu u Milanu, bio bukvalno propali transfer, nakon toga se preporodio u Arsenalu i mnogi će reći njegov odlazak je uzrok ovakvog stanja Arsenala. Ne vidim razlog zašto Gourcuff ne bi bio sl. Viera.
Ne vidim razlog zašto uopće neku pridošlicu podcjenjivat prije nego pokaže šta zna. Koscielny je bio podcijenjen,pred njim Eduardo,ni Sagna nije baš bolje prošao itd.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ne vidim razlog zašto uopće neku pridošlicu podcjenjivat prije nego pokaže šta zna. Koscielny je bio podcijenjen,pred njim Eduardo,ni Sagna nije baš bolje prošao itd.[/quote]
JEL NAM TO GOURCUFF STIZE ?
Ne vidim razlog zašto uopće neku pridošlicu podcjenjivat prije nego pokaže šta zna. Koscielny je bio podcijenjen,pred njim Eduardo,ni Sagna nije baš bolje prošao itd.[/quote]
JEL NAM TO GOURCUFF STIZE ?
Ne znam,ali sta će nama ovaj njemac koji vrag.Dovoditi odbrambenog igraca iz bundeslige u englesku je idiotski potez.Evo konkretno,taj Per M.je igrao u verderu koji je znao primati i najviše golova u jednoj sezoni.E sad logikom stvari ako je toliko kvalitetan koliko venger misli da jeste,nebi im se to desavalo bez obzira sto ovaj drugi štoper verdera isto nije valjao.Bas mi je nelogican potez,ali skroz,
Snažan je on u duelima,dobro se postavlja ispred igraca,ali...
Vidjecemo
Snažan je on u duelima,dobro se postavlja ispred igraca,ali...
Vidjecemo
E sad i mi usrasmo i šefa i stanicu. Per nije najbolji štoper na svijetu, ali ipak ljudi on ima preko 75 nastupa za Njemačku, jednu silu u svijetu i kako takav definitivno ne može biti loš. Pa nije kupljen da brani šta stigne nego da bude paklena konkurencija Kosu i da bude treći stoper umjesto Đure koji će ipak na četvrto mjesto.
Njegov dolazak je siguran, ali sad kruže neke priče da će doći i Cahill što znači samo jednu stvar, Verma ide na lijebog beka (što je grijeh činiti takvom štoperu) , a onda ispadne da će Santos biti kupljen da bude krilo. Pu majku mu, kakvih sve kombinacija ima ne bi ih Bata Živojinović pofato na prvu.
Kazu ide Joe Cole u Lille, da li to znači Hazard u suprotnom smjeru saznajte u srijedu u zadnjoj epizodi engleske sapunice "Menadžerski jadi Arsene Wengera".
Njegov dolazak je siguran, ali sad kruže neke priče da će doći i Cahill što znači samo jednu stvar, Verma ide na lijebog beka (što je grijeh činiti takvom štoperu) , a onda ispadne da će Santos biti kupljen da bude krilo. Pu majku mu, kakvih sve kombinacija ima ne bi ih Bata Živojinović pofato na prvu.
Kazu ide Joe Cole u Lille, da li to znači Hazard u suprotnom smjeru saznajte u srijedu u zadnjoj epizodi engleske sapunice "Menadžerski jadi Arsene Wengera".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:saznajte u srijedu u zadnjoj epizodi engleske sapunice "Menadžerski jadi Arsene Wengera".
Dobar, dobar.
@Arnelinho,
Tom logikom su svi dobri igrači.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kako lijepo igra cesc u barci, naosvaja se trofeja i nadava golova vec u prvih 5-6 utakmica, koja milina gledati ga kako kombinuje s messijem
tesko je sad vengeru zaista naci prave igrace, skoro sve sto je valjalo i rasprodalo se, jednostavno prosao voz, pogotovo tesko je sad kad su se rasuli glavni igraci pa i ovi neki drugi igraci svjetske klase koji bi se i mogli kupiti izbjegavaju arsenal i odlaze u druge ambicioznije klubove
nazalost cini mi se da ne moze arsenal sad kompletirati mocnu ekipu ni u naredne 2-3 sezone
tesko je sad vengeru zaista naci prave igrace, skoro sve sto je valjalo i rasprodalo se, jednostavno prosao voz, pogotovo tesko je sad kad su se rasuli glavni igraci pa i ovi neki drugi igraci svjetske klase koji bi se i mogli kupiti izbjegavaju arsenal i odlaze u druge ambicioznije klubove
nazalost cini mi se da ne moze arsenal sad kompletirati mocnu ekipu ni u naredne 2-3 sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 42,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo, i za Vargasa smo zainteresovani, Sky Sports ne laže, ajde da vjerujemo.
Btw. wengy je fakat navalio, ovo će biti izgleda najbolji prelazni rok za nas XD
Evo, i za Vargasa smo zainteresovani, Sky Sports ne laže, ajde da vjerujemo.
Btw. wengy je fakat navalio, ovo će biti izgleda najbolji prelazni rok za nas XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.