Ma ne to je tebi od googlanja za WhiteRussia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kimbo je napisao/la:@VanBasten
Ma ne to je tebi od googlanja za WhiteRussia![]()
ili bjese BelaRussia
...
isti sam ti, i ja tripujem neke hurije vidim oko sebe, a ustvari sve neki gaboriVanBasten je napisao/la:Jes mene danas teško naĆerat da tripujem, haluciniram od jutros zbog nedostatka sna...kimbo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:sta vam ja ba svima, tripujete mi nesto, frajeru nesto "palo" na pamet iz njegove posvijesti i vi se redate ko meleci i pogadjatemislim ono... brinem se za vas
To mi je prvo palo na pamet da ih MOZAK lozi![]()
![]()
Zavisi koga pitaš. Etnički Rusi će ti sa osmijehom dočekatisvaku direktnu vezu s Rusijom kazujući kako su Bjeolorusi ustvari Rusi koji su se odmetli malo - zvuči poznato?Sad bi im pisao da smijem, da ih pitam sta preferiraju, al znam onaj njihov predsjednik zafrkan tip zabranjuje internet i te cake
haj ti nama Van, postavi lik ponovo ...VanBasten je napisao/la:Zavisi koga pitaš. Etnički Rusi će ti sa osmijehom dočekatisvaku direktnu vezu s Rusijom kazujući kako su Bjeolorusi ustvari Rusi koji su se odmetli malo - zvuči poznato?Sad bi im pisao da smijem, da ih pitam sta preferiraju, al znam onaj njihov predsjednik zafrkan tip zabranjuje internet i te cakePa i neki prosurski Bjelorus isto tako. Dok ćeš od bjeloruskih poljaka, ukrajinaca i nacionalno osviještenih bjelorusa dobit kilometarski post u kojem će ti pokušati dokazati da oni nisu Rusi i da su poseban narod i odbaciti svaku direktnu vezu s Rusijom kao i taj engleski termin. Biće tu svega od dolaska Slavena do Viknga, Pape Pia IV, Kijevskog vojvode, Moskobskog vojvode itd...
uglavnom sve zavisi, radio sam s jednim Bjelorusom i on se grozi te povezanosti, kao i predjednika Lukašenka kojeg smatra izdajnikom...
Helem, dosta offtopica ba![]()
http://www.talksport.co.uk/sports-news/" onclick="window.open(this.href);return false; ... g-man-city
Edinov intervju za Talksport, ko nije slušao/čitao
Papastathopoulos je napisao/la:sinoc, legao oko 1 h u noci, slusao muziku do jedno pola 3, i taman kad mi je sekund falio da zaspem, posrani ker je poceo lajat...izasao na balkon, gadjao ga stipaljkom, prestade lajat jedno 5-10 min, reko evo ga, ljepota...kad ponovo podje urlikat...i tako nisam skoro nikako spavao, dodje jutro, pola 7 , valja ustat...al et, odma sam ustao, i nisam danas nikako spavao
zahvaljivamVanBasten je napisao/la:moja greška, pardoniram
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... g-man-city" onclick="window.open(this.href);return false;
popravio se drama sto se tice engleskog, tu i tamo ali odlican (silva i aguero ne znaju nikako)kad_kako je napisao/la:zahvaljivamVanBasten je napisao/la:moja greška, pardoniram
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... g-man-city" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je tamo tek nesto manje od godine, odlicno spika Eng. Tevez je u Eng. vec koliko, sigurno vise od 4 godine, pa opet mu treba prevodilac.Bosniacum Lilium je napisao/la:popravio se drama sto se tice engleskog, tu i tamo ali odlican (silva i aguero ne znaju nikako)kad_kako je napisao/la:zahvaljivamVanBasten je napisao/la:moja greška, pardoniram
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... g-man-city" onclick="window.open(this.href);return false;uglavnom nema njemackih rijeci tipa ziel i sl.
Jadni ovi englezi s bluemoon-aI know a guy whose mother's uncle used to be neighbor of Dzeko's sister's previous boyfriend, and he showed me the place where Dzeko used to take a piss in young age. I made a little stonehhouse there, which I live in, hoping one day he'll return as he gets nostalgic.
However, a neighbor of the guy who sells tomatoes to the teacher of Dzeko's mother's friend's kids, told me that Dzeko was seen pissing on a hill over Sarajevo called Trebević. I guess I'll just build another house for the weekends.
tek mi je sad drago sto neznam Engleski uopste,,bar me nemoze biti sramota mene samog kad citam !!!!!!!!!!!H.I.M je napisao/la:Jadni ovi englezi s bluemoon-aI know a guy whose mother's uncle used to be neighbor of Dzeko's sister's previous boyfriend, and he showed me the place where Dzeko used to take a piss in young age. I made a little stonehhouse there, which I live in, hoping one day he'll return as he gets nostalgic.
However, a neighbor of the guy who sells tomatoes to the teacher of Dzeko's mother's friend's kids, told me that Dzeko was seen pissing on a hill over Sarajevo called Trebević. I guess I'll just build another house for the weekends.![]()
Zasto jednostavno na onoj Dzekinoj temi na bluemoon-u ne pocnu pisati na bosanski -.-'',stvarno je previse bosnja na tom forumu .
Ne znam sta kolutas, ocito nisi shvatio poentu tog posta.H.I.M je napisao/la:Jadni ovi englezi s bluemoon-aI know a guy whose mother's uncle used to be neighbor of Dzeko's sister's previous boyfriend, and he showed me the place where Dzeko used to take a piss in young age. I made a little stonehhouse there, which I live in, hoping one day he'll return as he gets nostalgic.
However, a neighbor of the guy who sells tomatoes to the teacher of Dzeko's mother's friend's kids, told me that Dzeko was seen pissing on a hill over Sarajevo called Trebević. I guess I'll just build another house for the weekends.![]()
Zasto jednostavno na onoj Dzekinoj temi na bluemoon-u ne pocnu pisati na bosanski -.-'',stvarno je previse bosnja na tom forumu .
Trebam pitati ovog "komsiju" kolko je paradajzvrebac86 je napisao/la:H.I.M je napisao/la:Jadni ovi englezi s bluemoon-aI know a guy whose mother's uncle used to be neighbor of Dzeko's sister's previous boyfriend, and he showed me the place where Dzeko used to take a piss in young age. I made a little stonehhouse there, which I live in, hoping one day he'll return as he gets nostalgic.
Prezahebano.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ludilo
kakav li ce tek film biti. U junu 2012 ga treba ocekivati...Principatus je napisao/la:Prezahebano.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ludilo
Taj tip je vec jedanput pravio strasan video o Dzeki. Stvarno ima smisao za to.
Jako, samo takoVanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ludilo
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.