Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
mirsoalfakat
- Kontakt:
Re: Fantasy Premier League
U ovom kolu sam dobio 53 BODA !
-Hennessey 7
-Bosingwa 7
-Dunne 6
-Samba 1
-Baines 12 (C)
-Gutierez 2
-Jarvis 3
-Nani 7
-Bary 4
-Suarez 2
-Gyan 2
SASTAV ZA SLJEDECE KOLO !
GOLMAN : Hennessey
ODBRANA : Ward,Figueroa,Dunne,Samba,Baines
SREDINA : Gutierez , Nani
NAPAD : Suarez ,Dzeko,Rooney
Sta mislite ??
-Hennessey 7
-Bosingwa 7
-Dunne 6
-Samba 1
-Baines 12 (C)
-Gutierez 2
-Jarvis 3
-Nani 7
-Bary 4
-Suarez 2
-Gyan 2
SASTAV ZA SLJEDECE KOLO !
GOLMAN : Hennessey
ODBRANA : Ward,Figueroa,Dunne,Samba,Baines
SREDINA : Gutierez , Nani
NAPAD : Suarez ,Dzeko,Rooney
Sta mislite ??
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu ući, al' mislim da sam izdominir'o nedjelju. U napadu su mi bili Rooney (c) i Džeko.
Obertan je možda nešto slabo zaradio, Bale ne vjerujem da je im'o boda
, dok je i Hangeland usis'o 2 gola. Kako god da se okrene, vjerujem da ću barem zadržati to 4. mjesto koje sam čvrsto drž'o. 
Edit: Na drugom sam mjestu, tek sad su mi oduzeli 8 bodova zbog transfera.
Dobro je, prvi mi bježi samo 10 bodova. 
Edit: Na drugom sam mjestu, tek sad su mi oduzeli 8 bodova zbog transfera.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 29 avg 2011, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dzeko mi zaradio 36 bodova u ovoj tekmi.
Nikad mi ni jedan igrac prije nije vise zaradio.
On i Begovic mi u ovom kolu donjeli 43 boda,
On i Begovic mi u ovom kolu donjeli 43 boda,
Postovanje treba zaraditi.
Pao sam znaci, samo za 4 mjesta. (na 8. mjesto.) ...dobro sam i prosao...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- majestic24
- Kontakt:
ja nemgou ce logirati nikako. Uvjek mi pise "updating"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
U ovom kolu 72 boda. Rooney donio najvise (38) i bio je kapiten, zatim Begovic 7, Woodgate 6.......Sada sam na 60. mjestu.
- majestic24
- Kontakt:
Uh,ja sam osvojio 79 bodova. Nije lose
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Daj svi po nekim vezama ubacivali igrace,pa jedni stavili Dzeku,jedni Rooneya u napad,a meni ostali Suarez i Doyle te Gervinho povredjen.
Tako da imam cak 24 boda iz ovoga kola i 60/68 pozicija u ligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa tako ti je to kad pokušavaš da ubodeš eventualno iznenađenje ovogodišnjeg Premiershipa.Devil je napisao/la:Daj svi po nekim vezama ubacivali igrace,pa jedni stavili Dzeku,jedni Rooneya u napad,a meni ostali Suarez i Doyle te Gervinho povredjen.![]()
![]()
Pa ja mislim da ja zaista vrlo mali broj onih koji nisu stavili Rooneya u ekipu,Džeka je većina ubacila nakon dobrih partija u prvima kolima.
FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma iznenađenja treba ganjati samo na kladionici.
Prošle godine je Odemwingie bio poklon (kao i Nolan). Ove godine takvih poklona (barem za sad) i nema. Možda Jarvis, mada ni on nije ubitačan kao što se mislilo. Doći će ovo sve na svoje nakon mjesec-dva, tada će se znati u koga se polažu nade, tako da...
Btw, ko je prvi na listi da znam protiv koga se borim?
Jbt, mislio sam da će Cahill preći u Arsenal, a kako ostaje u Boltonu (barem za sada), moram ga staviti na klupu. Kakav imaju raspored, ni Barcelona ne bi dobijala te utakmice.
Btw, ko je prvi na listi da znam protiv koga se borim?
Jbt, mislio sam da će Cahill preći u Arsenal, a kako ostaje u Boltonu (barem za sada), moram ga staviti na klupu. Kakav imaju raspored, ni Barcelona ne bi dobijala te utakmice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sam Cahilla stavio na klupu, a ubacio Assou-Ekottoa. Bolton igra protiv Uniteda, a u kakvoj su formi ovi, nije ga dobro imati u timu. S druge strane, Tottenham prosto mora dobiti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Nisi više drugi na listi (mada si s prvim opet u 11 bodova).Monolog je napisao/la:Ma iznenađenja treba ganjati samo na kladionici.Prošle godine je Odemwingie bio poklon (kao i Nolan). Ove godine takvih poklona (barem za sad) i nema. Možda Jarvis, mada ni on nije ubitačan kao što se mislilo. Doći će ovo sve na svoje nakon mjesec-dva, tada će se znati u koga se polažu nade, tako da...
![]()
Btw, ko je prvi na listi da znam protiv koga se borim?![]()
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da svi imamo Dzeko u timu, i jos kod svih C. hahahahahaha
42 boda Dzekson donjeo ovaj vikend. Jedino Rooney bolji sa 44 ako si ga imao kao C.
42 boda Dzekson donjeo ovaj vikend. Jedino Rooney bolji sa 44 ako si ga imao kao C.
E ja imam Aguera !kad_kako je napisao/la:Izgleda da svi imamo Dzeko u timu, i jos kod svih C. hahahahahaha
Htio sam da ga promijenim i ubacim Đeka
Usput,vjerujem da će Aguero zaraditi više bodova od Đeke u narednoj tekmi,stavio sam ga za kapitena.
FK Pjetlovi
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce zaraditi vise, ali sve je moguce.reds je napisao/la:E ja imam Aguera !kad_kako je napisao/la:Izgleda da svi imamo Dzeko u timu, i jos kod svih C. hahahahahaha
42 boda Dzekson donjeo ovaj vikend. Jedino Rooney bolji sa 44 ako si ga imao kao C.![]()
Htio sam da ga promijenim i ubacim Đekaali neću da gubim bodove bezveze pošto sam već iskoristio jedan besplatni transfer.
Usput,vjerujem da će Aguero zaraditi više bodova od Đeke u narednoj tekmi,stavio sam ga za kapitena.
Meni ce Dzeko biti kapiten i kad bude na klupi.

Morao sam se Silve rijesit ove hefte radi Nasrija.
shandrlike-tandrlike
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Znao sam za ovo odavno , pa sam poceo igrati sa ovim forumasima , gledajte mi ekipe i zadnje kolo

Imam u zamjeni :Begovica , Cahilla, Kaloua i Duffa

Imam u zamjeni :Begovica , Cahilla, Kaloua i Duffa
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Poulsen ti nije više u Liverpoolu, predlažem ti da ubaciš Jarvisa.reptile je napisao/la:
Morao sam se Silve rijesit ove hefte radi Nasrija.More bodova je leglo preko vikenda!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
trebal ko kljuceve za net tv 2 mjeseca važe zauzvrat mala uslugica samo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.