Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne znam,ali sta će nama ovaj njemac koji vrag.Dovoditi odbrambenog igraca iz bundeslige u englesku je idiotski potez.Evo konkretno,taj Per M.je igrao u verderu koji je znao primati i najviše golova u jednoj sezoni.E sad logikom stvari ako je toliko kvalitetan koliko venger misli da jeste,nebi im se to desavalo bez obzira sto ovaj drugi štoper verdera isto nije valjao.Bas mi je nelogican potez,ali skroz,
Snažan je on u duelima,dobro se postavlja ispred igraca,ali...
Vidjecemo
Snažan je on u duelima,dobro se postavlja ispred igraca,ali...
Vidjecemo
E sad i mi usrasmo i šefa i stanicu. Per nije najbolji štoper na svijetu, ali ipak ljudi on ima preko 75 nastupa za Njemačku, jednu silu u svijetu i kako takav definitivno ne može biti loš. Pa nije kupljen da brani šta stigne nego da bude paklena konkurencija Kosu i da bude treći stoper umjesto Đure koji će ipak na četvrto mjesto.
Njegov dolazak je siguran, ali sad kruže neke priče da će doći i Cahill što znači samo jednu stvar, Verma ide na lijebog beka (što je grijeh činiti takvom štoperu) , a onda ispadne da će Santos biti kupljen da bude krilo. Pu majku mu, kakvih sve kombinacija ima ne bi ih Bata Živojinović pofato na prvu.
Kazu ide Joe Cole u Lille, da li to znači Hazard u suprotnom smjeru saznajte u srijedu u zadnjoj epizodi engleske sapunice "Menadžerski jadi Arsene Wengera".
Njegov dolazak je siguran, ali sad kruže neke priče da će doći i Cahill što znači samo jednu stvar, Verma ide na lijebog beka (što je grijeh činiti takvom štoperu) , a onda ispadne da će Santos biti kupljen da bude krilo. Pu majku mu, kakvih sve kombinacija ima ne bi ih Bata Živojinović pofato na prvu.
Kazu ide Joe Cole u Lille, da li to znači Hazard u suprotnom smjeru saznajte u srijedu u zadnjoj epizodi engleske sapunice "Menadžerski jadi Arsene Wengera".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:saznajte u srijedu u zadnjoj epizodi engleske sapunice "Menadžerski jadi Arsene Wengera".
Dobar, dobar.
@Arnelinho,
Tom logikom su svi dobri igrači.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kako lijepo igra cesc u barci, naosvaja se trofeja i nadava golova vec u prvih 5-6 utakmica, koja milina gledati ga kako kombinuje s messijem
tesko je sad vengeru zaista naci prave igrace, skoro sve sto je valjalo i rasprodalo se, jednostavno prosao voz, pogotovo tesko je sad kad su se rasuli glavni igraci pa i ovi neki drugi igraci svjetske klase koji bi se i mogli kupiti izbjegavaju arsenal i odlaze u druge ambicioznije klubove
nazalost cini mi se da ne moze arsenal sad kompletirati mocnu ekipu ni u naredne 2-3 sezone
tesko je sad vengeru zaista naci prave igrace, skoro sve sto je valjalo i rasprodalo se, jednostavno prosao voz, pogotovo tesko je sad kad su se rasuli glavni igraci pa i ovi neki drugi igraci svjetske klase koji bi se i mogli kupiti izbjegavaju arsenal i odlaze u druge ambicioznije klubove
nazalost cini mi se da ne moze arsenal sad kompletirati mocnu ekipu ni u naredne 2-3 sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 42,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo, i za Vargasa smo zainteresovani, Sky Sports ne laže, ajde da vjerujemo.
Btw. wengy je fakat navalio, ovo će biti izgleda najbolji prelazni rok za nas XD
Btw. wengy je fakat navalio, ovo će biti izgleda najbolji prelazni rok za nas XD
Bio je strijelac u debio za MilanMonolog je napisao/la:Bosco je napisao/la:saznajte u srijedu u zadnjoj epizodi engleske sapunice "Menadžerski jadi Arsene Wengera".![]()
![]()
Dobar, dobar.![]()
@Arnelinho,
Tom logikom su svi dobri igrači.Pogledaj Rossi-ja i Forlana. Forlanu se vjerovalo u Utd-u, no jednostavno nije mog'o izdržati taj pritisak sa svih strana. Tek nakon odlaska je pokaz'o klasu. Rossi isto tako. Dakle, postoje ljudi koji jednostavno pucaju pod pritiskom te koji nisu dovoljno jaki da bi bili jedan od glavnih oslonaca u velikom timu. Gourkuff je samo u Bordeauxu igr'o dobro (godinu i po'). U Milanu prije toga nije ni opuc'o po suparničkom golu, a ovo mu je 2 sezona u Lyonu (prva je bila za zaborav, mora se priznati). Eh, kako sad ti očekuješ od igrača koji stagnira da popravi ekipu Arsenala? Imaj na umu kakav je pregovarač predsjednik Lyona (nemoj da ovdje lijepim koga je sve utopio i za kolike pare). Sasvim je sigurno da bi dovođenje Gourkuffa bila još jedna u nizu pogrešnih odluka. Tja, pa bolje se okrenuti Špancima koji će nakon 2-3 godine poželiti otići doma (barem će se vratiti uložen novac, ako ništa
), negoli baciti 25+ miliona za čovjeka koji ti ne može pomoći.
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pogledaj na temi BvB-a odbijena ponuda od 40 milionachily-rz je napisao/la:Sumnjam da je Wenger poslao toliku cifru,isto tako sumnjam da bi Dortmund odbio istuDonnie Darko je napisao/la:Wenger izgleda uocio povecu zemlju odmah pored Francuske, pa bacio udicu tamo. Procitao sam da je Dortmund odbio 40 mil. € za Gotzea
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
zar wargas ima kvalitet za arsenal ?frankqqqqq je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 42,00.html
- frankqqqqq
- Kontakt:
armin arsenalovac je napisao/la:zar wargas ima kvalitet za arsenal ?frankqqqqq je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 42,00.html
Nisam baš,moram priznat, skont'o kojom logikom su svi dobri igrači.Monolog je napisao/la:Bosco je napisao/la:saznajte u srijedu u zadnjoj epizodi engleske sapunice "Menadžerski jadi Arsene Wengera".![]()
![]()
Dobar, dobar.![]()
@Arnelinho,
Tom logikom su svi dobri igrači.Pogledaj Rossi-ja i Forlana. Forlanu se vjerovalo u Utd-u, no jednostavno nije mog'o izdržati taj pritisak sa svih strana. Tek nakon odlaska je pokaz'o klasu. Rossi isto tako. Dakle, postoje ljudi koji jednostavno pucaju pod pritiskom te koji nisu dovoljno jaki da bi bili jedan od glavnih oslonaca u velikom timu. Gourkuff je samo u Bordeauxu igr'o dobro (godinu i po'). U Milanu prije toga nije ni opuc'o po suparničkom golu, a ovo mu je 2 sezona u Lyonu (prva je bila za zaborav, mora se priznati). Eh, kako sad ti očekuješ od igrača koji stagnira da popravi ekipu Arsenala? Imaj na umu kakav je pregovarač predsjednik Lyona (nemoj da ovdje lijepim koga je sve utopio i za kolike pare). Sasvim je sigurno da bi dovođenje Gourkuffa bila još jedna u nizu pogrešnih odluka. Tja, pa bolje se okrenuti Špancima koji će nakon 2-3 godine poželiti otići doma (barem će se vratiti uložen novac, ako ništa
), negoli baciti 25+ miliona za čovjeka koji ti ne može pomoći.
A, što se tiče Gourcuffa ,Wengerov interes za njega je prisutan duži period(još dok je bio u Milanu,povezivao se sa Arsenalom) i ako Arsenal takav interes pokazuje za nekog onda taj teško da može biti propala investicija (ne znači ni da je dobar ni loš igrač, nego jednostavno -igrač po Wengerovoj mjeri).
Što se tiče predsjednika Lyona,ne sumnjam da je dobar u pregovorima.Valjda u svijetu profi fudbala ne rade amateri.
Zarada je ,jednostavno,minimalna ,jer prodavač nema "moć rijetkosti" ,kako navedoh (npr. Microsoft ima moć rijetkosti).
Samo mi objasni kako i zašto je teško sad naći igrače? I kako to da se pred kraj prelaznog roka obično dešavaju najveći transferi?Romariooo je napisao/la:tesko je sad vengeru zaista naci prave igrace, skoro sve sto je valjalo i rasprodalo se, jednostavno prosao voz, pogotovo tesko je sad kad su se rasuli glavni igraci pa i ovi neki drugi igraci svjetske klase koji bi se i mogli kupiti izbjegavaju arsenal i odlaze u druge ambicioznije klubove
Sad je ,baš suprotno, najlakše naći igrača, iz baš kako si ti naveo razlog, mnogi klubovi su kupovali.
Nije Valencia rekla "Mi želimo prodati Matu,ko daje najviše?", već je Chelsea ponudio toliko veliku cijenu ,da se Valenciji naprosto isplati prodati ga, Chelsea će i dalje profitirati dolaskom igrača, a po drugoj strani cijena je tolika da za istu ne možeš naći boljeg igrača (prema mišljenju onih iz Valencije i Chelsea),a slabiji se ne isplati.
Edit: Jedna zanimljivost sa twittera:
Wenger je u Francuskoj, što znači da ipak neko od Francuza dolazi,pa bio to neko od trojce ili Gourcuff ili neko peti.Loving the fact we're signing 3 players today and Wenger is still in France. Sign any of Eden Hazard, M'Vila and Marvin Martin please!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Fabregas:
Ive had a day off and been a bit off. Any news on the transfer windows for Arsenal between today & tomorrow? Plz keep me informed. Thank u.
Pjanic bi vama legao sad pravo, taj tip igraca vam treba, a bilo je intresovanja prethodnih godina.Arnelinho je napisao/la: Edit: Jedna zanimljivost sa twittera:Wenger je u Francuskoj, što znači da ipak neko od Francuza dolazi,pa bio to neko od trojce ili Gourcuff ili neko peti.Loving the fact we're signing 3 players today and Wenger is still in France. Sign any of Eden Hazard, M'Vila and Marvin Martin please!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mah, ja sam već rek'o, neka dovodi koga hoće, samo neka jača konkurenciju unutar ekipe.Bliss je napisao/la:Pjanic bi vama legao sad pravo, taj tip igraca vam treba, a bilo je intresovanja prethodnih godina.
Realno:RvP,Sagna,Vermaelen,Gibbs(ne jer je kvalitetan,nego jer nema),Walcott,Song,Jack-niko od njih nema ama baš nikakve konkurencije. Imaju oni zamjene,u golobradim mladićima, al' to nije level koji bi mogao odigrati cijelu sezonu u prvoj postavi-kao npr Manchester(oba),Chelsea,Real,Barca što imaju.
Ne mora na svakoj poziciji biti po dva Ronalda, al' nek' su približno kvalitetna.
Samo mi objasni kako i zašto je teško sad naći igrače? I kako to da se pred kraj prelaznog roka obično dešavaju najveći transferi?
Sad je ,baš suprotno, najlakše naći igrača, iz baš kako si ti naveo razlog, mnogi klubovi su kupovali.
arnelinho
najlakse je sad naci igraci, al polovnjaka nekog kojeg se neki klub zeli rijesiti u zadnji momenat, a ako je klasa kakva u zadnji trenutak kad se kupuje onda cijena ode u tacku, to smo vidjeli na primjeru transfera toresa u celzi, pa onda i carola u liverpool
igrac kad je mlad i dobar, klub ne zuri da ga prodaje, jer ce i kasnije imati vrijednost, i sad recimo ako venger trazi hazarda, njegov klub ce imati u vidu da vengeru gori pod nogama, da je arsenal vec uzeo velike pare prodajom svojih igraca,i onda ce naravno lupiti duplo vecu cijenu od realne, tako je to u svakom poslu, u svakom obliku trgovine, i na pijaci ako neko vidi da ti gori pod nogama, a imas pare, odma gleda da ze zahebe
niej mi jasan venger nikako, kad je prosla sezona zavrsila, zar nije mogo lijepo sjest s fabregasom i pitati ga, dobro decko, jel hoces da ides ili ces ostati, odmah to rijesiti, vidjeti koliko barca nudi, traziti solucije jos na pocetku prelaznog roka, mogao je capiti i nekog barcinog igraca, smijali ste se kad se spominjala mogucnost da tiago alcantra ode vama, a sad bi vam dobro dosao, ili affelay kad se pisalo o tome, pa i prosle godine kad se spominjao yaya ture, svaki taj igrac bi arsenalu donio puno dobroga, a vi ste se kleli u vengerovu mladez koja se pogubi po terenu ko dziha u grahu
mogo je fino venger odmah fabregasa prodati, pa onda polako se cjenkati za hazarda, matu ili nekog drugog sjajnog igraca, ovako ili nece dovesti nikoga, ili de dovesti nekog polovnjaka, ili ce morati placati duplu cijenu za nekog dobrog igraca
sad i da dovede tri dobra igraca opet ce proci 5-6 kola dok se ta ekipa ustabili
arnelinho
najlakse je sad naci igraci, al polovnjaka nekog kojeg se neki klub zeli rijesiti u zadnji momenat, a ako je klasa kakva u zadnji trenutak kad se kupuje onda cijena ode u tacku, to smo vidjeli na primjeru transfera toresa u celzi, pa onda i carola u liverpool
igrac kad je mlad i dobar, klub ne zuri da ga prodaje, jer ce i kasnije imati vrijednost, i sad recimo ako venger trazi hazarda, njegov klub ce imati u vidu da vengeru gori pod nogama, da je arsenal vec uzeo velike pare prodajom svojih igraca,i onda ce naravno lupiti duplo vecu cijenu od realne, tako je to u svakom poslu, u svakom obliku trgovine, i na pijaci ako neko vidi da ti gori pod nogama, a imas pare, odma gleda da ze zahebe
niej mi jasan venger nikako, kad je prosla sezona zavrsila, zar nije mogo lijepo sjest s fabregasom i pitati ga, dobro decko, jel hoces da ides ili ces ostati, odmah to rijesiti, vidjeti koliko barca nudi, traziti solucije jos na pocetku prelaznog roka, mogao je capiti i nekog barcinog igraca, smijali ste se kad se spominjala mogucnost da tiago alcantra ode vama, a sad bi vam dobro dosao, ili affelay kad se pisalo o tome, pa i prosle godine kad se spominjao yaya ture, svaki taj igrac bi arsenalu donio puno dobroga, a vi ste se kleli u vengerovu mladez koja se pogubi po terenu ko dziha u grahu
mogo je fino venger odmah fabregasa prodati, pa onda polako se cjenkati za hazarda, matu ili nekog drugog sjajnog igraca, ovako ili nece dovesti nikoga, ili de dovesti nekog polovnjaka, ili ce morati placati duplu cijenu za nekog dobrog igraca
sad i da dovede tri dobra igraca opet ce proci 5-6 kola dok se ta ekipa ustabili
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima!
Mozda onaj katastrofalan poraz ipak donese nesta dobro Arsenalu.
Kako nas samo filaju sa igracima sa svih strana
Mozda onaj katastrofalan poraz ipak donese nesta dobro Arsenalu.
Kako nas samo filaju sa igracima sa svih strana
ili evo najnoviji primjer kako je glupa ta kupovina u zadnji cas
barca je fabregasa kupila za 29 miliona eura plus bonusi, kad je imala dosta vremena da se cjenka za njega, a sad ako je ovo tacno, celzi placa lukicu modrica 45 miliona plus drogba ili benayun, a fabregas je za jednog lukicu doktor na toj poziciji
barca je fabregasa kupila za 29 miliona eura plus bonusi, kad je imala dosta vremena da se cjenka za njega, a sad ako je ovo tacno, celzi placa lukicu modrica 45 miliona plus drogba ili benayun, a fabregas je za jednog lukicu doktor na toj poziciji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
AFC_TransferHub Jamie_Thom
#AFC to bid for Bosnian playmaker Miralem Pjanic from Lyon.
Ipak se prica i o Miretu
Kad bi se to nekim cudom desilo,isto bi reagiro ko i debeljko

Ipak se prica i o Miretu
Kad bi se to nekim cudom desilo,isto bi reagiro ko i debeljko

Profesor je napisao/la:AFC_TransferHub Jamie_Thom
Ipak se prica i o Miretu
Kad bi se to nekim cudom desilo,isto bi reagiro ko i debeljko![]()
priča se da bni chelsea mogao zapeti za Mireta...
Na jednom forumu su napisali da je vec navodno potpisao za Romu.osgood je napisao/la:
priča se da bni chelsea mogao zapeti za Mireta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.