Mislim da je igranje u LP za igraca njegovih godina nebitno, jos je mlad i ima citavu karijeru ispred sebe... Ono sto je za njega trenutno bitnije i od nasupa u LP je zagarantovano mjesto u prvih 11 ma koja ekipa to bila, a mislim da u Romi ima mjesta da bude standardan prvotimac. Samo tako ce steci potrebnu rutinu i iskustvo i bolje ce se razviti jer je rijec o izuzetno mladom talentovanom igracu, a za 2-3 godine kada stasa u vrhunskog igraca, naci ce se timovi koji ce se otimati za njegove usluge...dzenan01 je napisao/la:Mislim da bi pogriješio odlaskom u Romu. Sa Lionom konstantno igra LP (valjda će u budućnosti igrati standardno umjesto onog plavokosog konja), solidno jaku ligu, dok Roma još zadugo neće vidjeti Lige Prvaka.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
To ce biti zaista teska odluka. U Lyonu ce skoro sigurno igrati, i to je evropski gigant. Ali u Romi se nesto frisno stvara, cak i ambicioznije od Lyona.
kakav je sastav Rome ove sezone, ko će mu biti konkurencija u sredini 
I Roma je gigant,Seria A mnogo bolja liga od Francuske . Ako ima mozga prece bez razmisljanja ,zasto? Pa dosta je bilo da sjedi slabijim nogometasima od sebe na klupi !yup je napisao/la:To ce biti zaista teska odluka. U Lyonu ce skoro sigurno igrati, i to je evropski gigant. Ali u Romi se nesto frisno stvara, cak i ambicioznije od Lyona.
PS:Citam da je Gago blizu prelaska u Romu .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 30 avg 2011, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
U Romi ce se tesko snaci,tu se traze mrcine..Tebe citiram jer kazes da se stvara novi projekat,samim tim se garantuje jos pregrst novih pojacanja pa i povecanje konkurencije za Pjanketa..yup je napisao/la:To ce biti zaista teska odluka. U Lyonu ce skoro sigurno igrati, i to je evropski gigant. Ali u Romi se nesto frisno stvara, cak i ambicioznije od Lyona.
Samo molim boga da ne bude i on lutajuci talent kakvih je na gomile prolazilo , promjena kluba zahtjeva i veliku prilagodljivost igraca. Lahko mu je bilo u Lyonu jer nije mjenjao ligu,ovo je preveliki rizik..Da se mene pita ja bih ga poslao u jedan rastuci Francuski klub gdje moze i on napredovat istovremeno sa klubom,gdje ce dokazat klasu i vec kad stasa onda da mijenja sredinu ,tj jacu ligu da pokori.. Pobogu,sa dvadeset ljeta treci klub..
Ajde samo da izadje na dobro..
Perotta,Brighi,Simplicio od iskusnijih,mada ni jedan od njih nema neki pretjerano jak status u klubu,Greco koji je slabiji igrac od Pjanica te mladi talenti Lamela i Viviani.tk@b3 je napisao/la:kakav je sastav Rome ove sezone, ko će mu biti konkurencija u sredini
Sigurno konkurencija u kojoj se Pjanic cini ponajboljim veznjakom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mrcina na njegovoj poziciji ne prolazi,pa nije stoper i spic igrac..Vec igrac koji zna sa loptom a to je upravo Pjanic.L_blancos je napisao/la:U Romi ce se tesko snaci,tu se traze mrcine..Tebe citiram jer kazes da se stvara novi projekat,samim tim se garantuje jos pregrst novih pojacanja pa i povecanje konkurencije za Pjanketa..yup je napisao/la:To ce biti zaista teska odluka. U Lyonu ce skoro sigurno igrati, i to je evropski gigant. Ali u Romi se nesto frisno stvara, cak i ambicioznije od Lyona.
Samo molim boga da ne bude i on lutajuci talent kakvih je na gomile prolazilo , promjena kluba zahtjeva i veliku prilagodljivost igraca. Lahko mu je bilo u Lyonu jer nije mjenjao ligu,ovo je preveliki rizik..Da se mene pita ja bih ga poslao u jedan rastuci Francuski klub gdje moze i on napredovat istovremeno sa klubom,gdje ce dokazat klasu i vec kad stasa onda da mijenja sredinu ,tj jacu ligu da pokori.. Pobogu,sa dvadeset ljeta treci klub..
Ajde samo da izadje na dobro..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tanka je roma, mozda pogresan potez 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Gago u Palermojuznjak> je napisao/la:I Roma je gigant,Seria A mnogo bolja liga od Francuske . Ako ima mozga prece bez razmisljanja ,zasto? Pa dosta je bilo da sjedi slabijim nogometasima od sebe na klupi !yup je napisao/la:To ce biti zaista teska odluka. U Lyonu ce skoro sigurno igrati, i to je evropski gigant. Ali u Romi se nesto frisno stvara, cak i ambicioznije od Lyona.
PS:Citam da je Gago blizu prelaska u Romu .
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma dobro,razumije se da u Italiji bolje prolaze jaci igraci na toj poziciji,usudio bih se reci da je Pjanke krhak i da je Primera/Bundes*/Francuska za sad idealna za njega,bar dok ne ojaca..Sta ce on kad mu sivonja Gatusso il Lucio nalete,a on ko perce..
Realno..
Realno..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Po meni, Pjanic nema vise sta traziti u Francuskoj. Tamo je naucio sto se imalo nauciti, a tamo se previse igra na trku i snagu. Sada se lijepo spakovati pa u nove izazove, bolju ligu, veci klub, a Roma jeste veci klub od Lyona.
Imam osjecaj da bi on sa Tottijem i Krkicem mogao dobro saradjivati.
Imam osjecaj da bi on sa Tottijem i Krkicem mogao dobro saradjivati.
Lamela i Pjanić se definitivno ističu.
Lamela je veliki talenat Argentinskog fudbala, doveden iz Rivera(
).
Mislim da nema više od 20 godina, al' on me podsjeća na Kaku, tako da će vjerovatno oba imati mjesta.
Lamela je veliki talenat Argentinskog fudbala, doveden iz Rivera(
Mislim da nema više od 20 godina, al' on me podsjeća na Kaku, tako da će vjerovatno oba imati mjesta.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
jedino sto bi volio da prede u Romu je to da nemoram vise pratiti Fancuske lige i ovako svaki vikend svada sa zenom!!!!!! Englesku(dzeko,begovic), NJemacku (salihovic ibisevic,mujdza), Talijansku (inter, lulic) Rusija (Ibricic,Misimovic,Zahirovic), eh sada nebi morao vise pratiti FRancusku jedna liga manje!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Giovinco je mrav za Pjanica pa opet nije imao problema da prelazi igrace, a Pjanic ipak nece igrat u napadu tako da nece puno morati da se lomi sa stoperimaL_blancos je napisao/la:Ma dobro,razumije se da u Italiji bolje prolaze jaci igraci na toj poziciji,usudio bih se reci da je Pjanke krhak i da je Primera/Bundes*/Francuska za sad idealna za njega,bar dok ne ojaca..Sta ce on kad mu sivonja Gatusso il Lucio nalete,a on ko perce..
Realno..
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- calcio
- Kontakt:
Eto nek u Francuskoj nema krkana. Usudjujem se reci da se tamo grublje igra nego u ostalim ligama petice. Gledam ih ponekad, bude krvnickih startova koliko hoces.L_blancos je napisao/la:Ma dobro,razumije se da u Italiji bolje prolaze jaci igraci na toj poziciji,usudio bih se reci da je Pjanke krhak i da je Primera/Bundes*/Francuska za sad idealna za njega,bar dok ne ojaca..Sta ce on kad mu sivonja Gatusso il Lucio nalete,a on ko perce..
Realno..
Po meni veoma los potez, bolje mu je bilo sacekat nekako i preci u Arsenal kojima treba ovakav igrac.
Roma je po meni skroz ne stabilan klub, slabo kad igraju Ligu Prvaka. Ide sa konja na magarca. Al pitanje je sad da li Pjanic zaista zeli napustit Lyon. Ja ne mogu da vjerujem da Aulas i Lacombe za ovako male pare ga hoce prodat.
Roma je po meni skroz ne stabilan klub, slabo kad igraju Ligu Prvaka. Ide sa konja na magarca. Al pitanje je sad da li Pjanic zaista zeli napustit Lyon. Ja ne mogu da vjerujem da Aulas i Lacombe za ovako male pare ga hoce prodat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- JuveSissoko
- Kontakt:
pomocu kojih trikova ce preci u Arsenal ako ce malo malo pa Kalstrom bandera mu uzimat mjesto u ekipiBIHfan je napisao/la:Po meni veoma los potez, bolje mu je bilo sacekat nekako i preci u Arsenal kojima treba ovakav igrac.
Pa pratis li ti Lyon, ta bandera je mnogo korisniji igrac od Pjanica nazalost. Drugo je to sto mi uvelicavamo svoje.JuveSissoko je napisao/la:pomocu kojih trikova ce preci u Arsenal ako ce malo malo pa Kalstrom bandera mu uzimat mjesto u ekipiBIHfan je napisao/la:Po meni veoma los potez, bolje mu je bilo sacekat nekako i preci u Arsenal kojima treba ovakav igrac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- calcio
- Kontakt:
Pa kad ga nije Wenger doveo ovog ljeta kada je ostao bez Fabregasa i Nasrija, onda nece nikada. 
Ma Arsenal polako ali sigurno pada u mediokritet. Nista od njih.
Ma Arsenal polako ali sigurno pada u mediokritet. Nista od njih.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 30 avg 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 231983, AlenHalilovic, Atlanta, CityCity, DeeWa, General505, Grunf, Jabroni, jasmin10, Lecler, LeCoq, nebeskasila, Paromlinac, PrijedorCarsija, random11, rishovski, torbica i 110 gostiju.