Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 22:09

BIHfan je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Po meni veoma los potez, bolje mu je bilo sacekat nekako i preci u Arsenal kojima treba ovakav igrac.
Roma je po meni skroz ne stabilan klub, slabo kad igraju Ligu Prvaka. Ide sa konja na magarca. Al pitanje je sad da li Pjanic zaista zeli napustit Lyon. Ja ne mogu da vjerujem da Aulas i Lacombe za ovako male pare ga hoce prodat.
pomocu kojih trikova ce preci u Arsenal ako ce malo malo pa Kalstrom bandera mu uzimat mjesto u ekipi
Pa pratis li ti Lyon, ta bandera je mnogo korisniji igrac od Pjanica nazalost. Drugo je to sto mi uvelicavamo svoje.
e pa onda ide u neki drugi klub gdje ce igrat, nema nista gore za mladog igraca da presjedi na klupi godine u kojima se formira kao igrac.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 avg 2011, 22:11

Realno najpametnije je da ostane,sad donositi ishitrene odluke o svojoj budućnosti je rizično,zadnji dan merkata.
Mlad je,ima vremena za bolje klubove (Roma je veća od Lyona malo sutra),u Italiji ne može svako igrati,krhak je još,bit će rob taktike (mada Enrique nije trener kao većina u Italiji,niko mu ne garantuje da će preživiti sezonu vođenja Rome).
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 22:12

calcio je napisao/la:Pa kad ga nije Wenger doveo ovog ljeta kada je ostao bez Fabregasa i Nasrija, onda nece nikada. ;)
Treba Wengeru malo da dodje u glavu. Mora nekog dovodit, a Pjanic bi mu mogao biti novi Nasri.

@Juvesissoko
Pa naravno da mu je bolje da ide, al u Romu ja ne bih. Po meni pogresan izbor. Al nek mu je sa srecom, meni je drag igrac uvjek bio. Lyon je pogrijesio u vezi Pjanica u mnogim faktorima, ustvari bolje reci Lyon zadnjih 2-3 godine je dosta pogrijesio. Na moju zalost.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2011, 22:21

Koje je dzubre ovaj Lacombe iz Lyona.Cova i rukama i nogama kopa da se rjesi i syebe Pjanica vec godinama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 22:24

harishp je napisao/la:Koje je dzubre ovaj Lacombe iz Lyona.Cova i rukama i nogama kopa da se rjesi i syebe Pjanica vec godinama.
Lacombe = Čombe

Sigurno su slicne inteligencije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2011, 22:29

BIHfan je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pa kad ga nije Wenger doveo ovog ljeta kada je ostao bez Fabregasa i Nasrija, onda nece nikada. ;)
Treba Wengeru malo da dodje u glavu. Mora nekog dovodit, a Pjanic bi mu mogao biti novi Nasri.

@Juvesissoko
Pa naravno da mu je bolje da ide, al u Romu ja ne bih. Po meni pogresan izbor. Al nek mu je sa srecom, meni je drag igrac uvjek bio. Lyon je pogrijesio u vezi Pjanica u mnogim faktorima, ustvari bolje reci Lyon zadnjih 2-3 godine je dosta pogrijesio. Na moju zalost.
Kada Wenger odluci da ga dovede, lako ce ga biti naci. Sta bi sad trebao Pjanic, sjesti i cekati Wengera?

Roma je dovela trenera iz Barcelonine skole, tu je i Bojan Krkic. Mislim da ce pokusati igrati sa tim sistemom gdje bi se Pjanic mogao odlicno uklopiti. Inace je Roma u zadnjih nekoliko godina poznata po lijepoj igri.
Ja sam ranije pisao da za mene Pjanic bolje igra u reprezentaciji nego u Lyonu. Ocito mu nesto ne pase u tom njihovom stilu, trka i snaga, nema tu puno mjesta za njegove poteze i solo prodore.
Zao mi je posto navijas za Lyon, ali ne vjerujem da bi oni pristali mjenjati svoj sistem da bi se Pjanic bolje uklopio. Zato ga mozda i prodaju tako lako i tako "jeftino", skoro za iste pare za koje su ga i doveli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2011, 22:29

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Koje je dzubre ovaj Lacombe iz Lyona.Cova i rukama i nogama kopa da se rjesi i syebe Pjanica vec godinama.
Lacombe = Čombe

Combe glumi u misiji inposible :mrgreen: a ovaj jedino moze u seriji kuda idu divlje svinje.
Pratio sam mrmka u par izjava,to je fakat nevjerovatno koliko Pjanica nije mogao ocima.
Prvo je bio protiv da se uopste dovodi,onda su ga zaebavali nakon Reala i LP,da bi ovaj svoje kandze ubacio na dovodjenju Gourcuffa i time smakne pjanica.Svaki njegov los mec,ovaj bi kao vrana odmah zagraktao.
Kao da mu je Pjana yebo kompletnu zensku stranu familije. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 22:35

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Lacombe = Čombe

Combe glumi u misiji inposible :mrgreen: a ovaj jedino moze u seriji kuda idu divlje svinje.
Pratio sam mrmka u par izjava,to je fakat nevjerovatno koliko Pjanica nije mogao ocima.
Prvo je bio protiv da se uopste dovodi,onda su ga zaebavali nakon Reala i LP,da bi ovaj svoje kandze ubacio na dovodjenju Gourcuffa i time smakne pjanica.Svaki njegov los mec,ovaj bi kao vrana odmah zagraktao.
Kao da mu je Pjana yebo kompletnu zensku stranu familije. :roll:
Mozda je Fahro gdje umocio u Combetovu familiju ili Lacombe ima prezima Cmar.
FK DELFIN NEUM

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 30 avg 2011, 22:43

Pa Roma je veci klub, ima sta da nauci od Tottija i De Rosija. Mada smo svi nekako navikli na Lyon. Najvise bi volio da nikako ne ide
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 avg 2011, 23:00

Pjanic ako ode u Romu,to ce mu biti velika greska. Bolje da je otisao u Travnik nego u Rim.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 avg 2011, 23:19

Fantastican klub za Pjanica. Izbor za 10 !!!

Veliki klub al ne preveliki da je konkurencija prejaka. Covjek ce igrati jake utakmice cijelo vrijeme Inter,MIlan.lazio, Juve ,Fiorentina itd ... Imat ce brata Lulica u istom gradu :D :D cini mi se da su isti karakteri.

Samo da na napravi gresku da potpise duzi ugovor, max 3 godine. Nek ostavi sebi izlazna vrata. lako moze preci u Inter ili Milan.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2011, 23:23

kimbo je napisao/la:Fantastican klub za Pjanica. Izbor za 10 !!!

Veliki klub al ne preveliki da je konkurencija prejaka. Covjek ce igrati jake utakmice cijelo vrijeme Inter,MIlan.lazio, Juve ,Fiorentina itd ... Imat ce brata Lulica u istom gradu :D :D cini mi se da su isti karakteri.

Samo da na napravi gresku da potpise duzi ugovor, max 3 godine. Nek ostavi sebi izlazna vrata. lako moze preci u Inter ili Milan.
Gordic i Djedovic su u Rimu takodje (Lottomatica), za drustvo se ne treba brinuti ;)

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 30 avg 2011, 23:34

kimbo je napisao/la:Fantastican klub za Pjanica. Izbor za 10 !!!

Italianska liga nije sta je bila prije 5-10 godina to je liga koja ide pogresnom putem. Cak Inter,Milan,Juventus su "PAPERTIGER" u odnosu Spanske i Engleske klubove.
Ali na kraju je liga opet bolje nego Francuska i to na kraju broji za njegov transfer u AS romu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 avg 2011, 23:34

majestic24 je napisao/la:Pjanic ako ode u Romu,to ce mu biti velika greska. Bolje da je otisao u Travnik nego u Rim.
isto kazem, roma propala, odkako ih je united nag*zio :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 30 avg 2011, 23:35

Je li ovo potvrđeno?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 avg 2011, 23:46

Sad cu barem imati razloga pratit Rimski derbi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 avg 2011, 00:06

Sky javlja da je presao...11 miliona.

Roma je se dosta pojacala ovog ljeta i imaju novi projekat sa Luis Enriqueom. Mislim da je dobar transfer, jer u Lyonu mora konkurisat sa Gourcuffom koji ima vece ime od njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2011, 00:13

Cartman je napisao/la:Sky javlja da je presao...11 miliona.

Roma je se dosta pojacala ovog ljeta i imaju novi projekat sa Luis Enriqueom. Mislim da je dobar transfer, jer u Lyonu mora konkurisat sa Gourcuffom koji ima vece ime od njega.
ederson, kalstrom i sad mladi francuz grenier (cuo sam da je valjda pravi talenat) :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 avg 2011, 00:14

Sad se moze igrati Inieste kod Enriquea.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2011, 00:22

Znaci to bi bilo to.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eldo, General505, Kompromis i 72 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []