Sergej Barbarez
- bayern_munchen
- Kontakt:
Sergej Barbarez
Vratiti Sergeja u reprezentaciju i bit ce puno lakse zar ne??????????????''''
-
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez
Ne vidim zasto bi bilo lakse? Ipak, logicno bi bilo da stvaramo ekipu za 2010. godinu, odnosno da pokusamo da se plasiramo na SP. A Sergej ce, uz duzno postovanje, tada imati koliko, 39-40 godina? Njegovo prisustvo znaci mnogo, ali ne vjerujem da igracki moze previse doprinjeti, nije ovo klub, pa da sjevnes 3-4 tekme...Mada, povratkom bi dobio mnogo na pozitivnoj atmosferi, tako da ne znam...
sergej ce u 40. biti bolji od muslimovica!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ma ne teeba toliko srljati ni sa barbarezom, covjeku naravno treba podici pomenik u svim bh gradovima,ali zar ne vazi ona "na mladima svijet ostaje",ako mi, tj bih,zeli postivi ikakav reuzultat na evropskoj, pa i svjetskoj sceni, moramo da angaziramo sto vise mladih igraca u reprezentaciju,jer to rade sve vrhunskrepke...ako ne forsiramo mlade talente, nikad od njih nece postati pravi fudbaleri,mislim da bih ima ubjedljivo najvise talenata u ovom regionu, ali ih ne znamo iskoristiti... 

-
- Kontakt:
To je to, ove pripremne utakmice treba iskoristiti da isprobamo sto vise igraca, bez gledanja na rezultat...**** mi se sto dobijemo Makedoniju, ako ne dobijemo Armence, Estonce, Turke...
OK, hoćemo li onda o svakom reprezentativcu BiH otvarati novu temu. Idemo onda Zvjezdan Misimović, Emir Spahić, Miralem Pjanić, Hasan Salihamidžić..svi oni su zaslužili svoju temu, zar ne!!? 

Samo tebe volimo...
-
- Kontakt:
U pravu si, trebalo bi ovo preimenovati u neku temu o reprezentaciji, generalno...
Naravno Sergejovo ce ime biti zlatnim slovima upisano u historiju BH fudbala, dao je veliki doprinos repki, al nemozemo od njega ocekivati da u ovim godinama pruza partije kakve je pruzo prije 4-5 god. Samo bi sam sebi pokvario reiting i poslje bi mu svi psovali i zvizdali kao i Bolicu i mnogim drugima a znamo kako to kod nas ide. Bilo bi ljepo da je tu uz repku mozda povremeno da udže u nekim utakmicama, a kad okaci kopacke na zid odmah ga uz Kodru i Bolica ubacit u savez.
Pa sad da li bi Trebala Barbu vratit u repku je diskutabilno ???!!! Mozda DA , da podigne moral ostalim igracima , jer on to zaista moze, trenutno je i u dobroj formi, pa bi ga bilo divno vidjeti u dresu nacionalnog tima ponovo, a sada racunati na njega iducu godinu ili dvije , tesko ... svakako da ga treba uvjeriti da se vrati, pa vidjeti kako i koliko on moze ...
- bayern_munchen
- Kontakt:
E ovako bez obzira na sve koliko imao godina taj covjek je dobrodosao uvjek.......... to je nas kapiten kad god je covjek igrao igrala je reprezentacija dobro.........zar ne??????????'
-
- Kontakt:
Ne znam Bayern bas je li tako...Doduse, nije on kriv sto ga je Baka stavljao na stopera
, ali imao je i Barba svojih gresaka...Igrao je mnogooo utakmica koje smo izgubili. Naravno, ne bi da ispadne ovdje da sam ja protiv njega, gluho bilo
, ali nije bas ni on svemoguci. Mochan jest, ali svemochan nije 

potpisujem..pokusni_kunic je napisao/la:Ne znam Bayern bas je li tako...Doduse, nije on kriv sto ga je Baka stavljao na stopera, ali imao je i Barba svojih gresaka...Igrao je mnogooo utakmica koje smo izgubili. Naravno, ne bi da ispadne ovdje da sam ja protiv njega, gluho bilo
, ali nije bas ni on svemoguci. Mochan jest, ali svemochan nije

"I KRV SVOJU ZA MERIMICU MOJU"
"I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"
- bayern_munchen
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:sergej ce u 40. biti bolji od muslimovica!
slazem se.........................

heh..i ja care,, pozzzbayern_munchen je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:sergej ce u 40. biti bolji od muslimovica!
slazem se.........................
Muslimovic ima sve predispozicije da postane dobar igrac, samo sto ga oni levati iz Atalante ne pustaju da igra.

Slazem se, ja bih ga doveo u Bundesligu.ribery je napisao/la:Muslimovic ima sve predispozicije da postane dobar igrac, samo sto ga oni levati iz Atalante ne pustaju da igra.![]()

Pa nek covjek pokaze sta zna.

FC Schalke 04 

pa tema se zove SERGEJ BARBAREZ. a ne zlatan muslimovic,Princ je napisao/la:Slazem se, ja bih ga doveo u Bundesligu.ribery je napisao/la:Muslimovic ima sve predispozicije da postane dobar igrac, samo sto ga oni levati iz Atalante ne pustaju da igra.![]()
![]()
Pa nek covjek pokaze sta zna.

Ma meni je vrlo drag igrac ali buraz njemu je 27-28 ne znam tacno kavkve su predispozicije sada nikakve,to je imao prije8 god kada je igrao za mladu,mada nije los igrac ali mu nedaju,**** neka ide negdje drugo uzme koju marku jos i papa,skrenuli smo s teme...ribery je napisao/la:Muslimovic ima sve predispozicije da postane dobar igrac, samo sto ga oni levati iz Atalante ne pustaju da igra.![]()
AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.