Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
Imam nakav osjećaj da bi ovo mogao biti odličan potez za Pjanića. Roma se nalazi na prekretnici, pravo pozitivni vjetrovi pušu u i oko kluba, mogao bi biti učesnik rađanja "nove" Rome i ostati utisnut zlatnim slovima kao član generacije koja je vratila Romu u sami vrh Serie A. Projekat je tek u začetku i ohrabruje činjenica da Enrique, između ostalih, u Miralemu vidi tu novu snagu na kojoj će graditi budućnost Rome.
Vjerujem da će Pjanić izboriti svoje mjesto i da ć ekonačno dobiti slobodu u igri koja je neophodna igraču njegovog karaktera.
Vjerujem da će Pjanić izboriti svoje mjesto i da ć ekonačno dobiti slobodu u igri koja je neophodna igraču njegovog karaktera.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
hercegovina
- Kontakt:
ne razumijem ovaj potez.ispred sebe ima ligu prvaka i dvije utakmice protiv reala a oni ide u romu koja ove sezone nigdje ne igra a i talijanski fudbal je u totalnom k...u, svi su klubovi propali,igra nije gledljiva i to niko vise ne prati a niko mu i ne garantuje da ce igrati u romi.stvarno krupan korak unazad za ovu sezonu
tacno tacno tacno buraz.hercegovina je napisao/la:ne razumijem ovaj potez.ispred sebe ima ligu prvaka i dvije utakmice protiv reala a oni ide u romu koja ove sezone nigdje ne igra a i talijanski fudbal je u totalnom k...u, svi su klubovi propali,igra nije gledljiva i to niko vise ne prati a niko mu i ne garantuje da ce igrati u romi.stvarno krupan korak unazad za ovu sezonu
Ali na kraju je Roma bolja nego Lyon ipak ako italianska liga ide strahovito niz brdo. Jedino ako bi zaigrao jednu super sezonu za Romu i odmah otici u Englesku ili Spaniji. U njemackoj samo je Bayern za igraca njegovog kvaliteta ostalo bi bilo sevap.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako je istina, vrlo los potez.
Moguce je da ce igrati vise nego u Lyonu, ali ako pogledamo kakve bi sve utakmice bile pred njim, a jos je u posljednjoj prvenstvenoj utakmici zaradio ogromno postovanje, dosta diskutabilna odluka s njegove strane.
Ipak ako je ovo sve istina, ja mu zelim svu srecu, pa da postane nasljednik Tottija.
Moguce je da ce igrati vise nego u Lyonu, ali ako pogledamo kakve bi sve utakmice bile pred njim, a jos je u posljednjoj prvenstvenoj utakmici zaradio ogromno postovanje, dosta diskutabilna odluka s njegove strane.
Ipak ako je ovo sve istina, ja mu zelim svu srecu, pa da postane nasljednik Tottija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovako gledano jedini pravi play ili ttrequartista u Romi je trenutno Lamela, ovi ostali su nesto povuceniji( DDR, Pizzaro, Perotta, Simplicio...), ali opet sve to zavisi od taktickih zamisli Enriquea
Rim, Olimpico, ko ne bi tamo
uostalom neka pita Vucinica kako je zivjeti i igrati tamo
Rim, Olimpico, ko ne bi tamo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
De ba ljudi, da je Seria A još dva put slabija nego što jeste jača je od Francuske lige. Kad ej zadnji put francuski klub uzeo bilo kakav evropski kup? 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Kakve utakmice? Grupna faza LP? I onda se opet vraća na Dijon, Sochaux, itd...?Omerbavarac je napisao/la:Ako je istina, vrlo los potez.![]()
Moguce je da ce igrati vise nego u Lyonu, ali ako pogledamo kakve bi sve utakmice bile pred njim,
Ovamo su ipak Inter, Milan, Juventus, Napoli, Lazio... Jedna dobra sezona i eto njega u Milanu (gradu) ...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
-----------------De Rossi-----------------
----------Pjanic---------------------------
-----------------------Lamela-------------
Lo Stilo Barca. Meni se vezni red svidja, a i napad su pojacali. Ako Enrique uspije instalirat Barcin operativni sistem, mogla bi Roma biti zajebana.
----------Pjanic---------------------------
-----------------------Lamela-------------
Lo Stilo Barca. Meni se vezni red svidja, a i napad su pojacali. Ako Enrique uspije instalirat Barcin operativni sistem, mogla bi Roma biti zajebana.
Nije Inter uzeo Kup nego Mourinho!
Oldman League:
http://www.transfermarkt.de/de/serie-a/ ... b_IT1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Francuska liga:
http://www.transfermarkt.de/de/ligue-1/ ... b_FR1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AS ROMA: Average age: 27,2
Lyon: Average age: 23,8
Najbolje bi bilo da otide maks jednu ili dvije sezone u italija samo da se pokaze i onda preci negdje u Barclays ili La primera.,
Oldman League:
http://www.transfermarkt.de/de/serie-a/ ... b_IT1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Francuska liga:
http://www.transfermarkt.de/de/ligue-1/ ... b_FR1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AS ROMA: Average age: 27,2
Lyon: Average age: 23,8
Najbolje bi bilo da otide maks jednu ili dvije sezone u italija samo da se pokaze i onda preci negdje u Barclays ili La primera.,
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svakako, a znamo da Lyon skoro svake godine izbori knock out fazu, to znaci jos nekolicina dobrih utakmica a ne treba podcijeniti ni jedan Marseille kao ni PSG, kao ni Lille...Virtu4l je napisao/la:
Kakve utakmice? Grupna faza LP? I onda se opet vraća na Dijon, Sochaux, itd...?
Ovamo su ipak Inter, Milan, Juventus, Napoli, Lazio... Jedna dobra sezona i eto njega u Milanu (gradu) ...
Uglavnom, ako ce vise igrati nego u Lyonu neka ide, jer i on kao i svaki drugi igrac zivi za igru a uz to ima mogucnost jos brzeg razvoja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stvarno sta pojedinci pisu, pa to je zalosno.Zbog dvije utakmice protiv reala trebao je ostati u Lyonu (a vjerovatno bi te utakmice odgledao sa klupe) i propustiti sansu da igra u istoj ligi u kojoj igraju jedan Milan,Inter,Juve i drugi dobri klubovi i to za jednu Romu?
Kad procitas pojedine komentare ovdje pomislim da sam prestar za ovog foruma.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Dobro je to, pojedini su govorili da Ibricic treba ostat u Hajduku jer su trebali igrat prijateljsku sa Barcelonom.malta071 je napisao/la:Stvarno sta pojedinci pisu, pa to je zalosno.Zbog dvije utakmice protiv reala trebao je ostati u Lyonu (a vjerovatno bi te utakmice odgledao sa klupe) i propustiti sansu da igra u istoj ligi u kojoj igraju jedan Milan,Inter,Juve i drugi dobri klubovi i to za jednu Romu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Stvarno su neki likovi ovdje nejasni....pricati o tome da je los potez ici u Seriu A??Pa mislim,totalni nonsens....eto nek je Francuska liga dobra... Za sve koji misle da je bolja,evo nudim se da pravimo komparaciju klubova i igraca koji trenutno igraju tim ligama!!Lose je ako ne bude igrao i to je jedini minus,a Liga prvaka?Lyon je nikada nece osvojiti(moze samo nekim cudom),dok Roma ima sanse da vec sl god bude tu.... 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hahah fakatCartman je napisao/la:Dobro je to, pojedini su govorili da Ibricic treba ostat u Hajduku jer su trebali igrat prijateljsku sa Barcelonom.malta071 je napisao/la:Stvarno sta pojedinci pisu, pa to je zalosno.Zbog dvije utakmice protiv reala trebao je ostati u Lyonu (a vjerovatno bi te utakmice odgledao sa klupe) i propustiti sansu da igra u istoj ligi u kojoj igraju jedan Milan,Inter,Juve i drugi dobri klubovi i to za jednu Romu?
a protiv Reala bi usao u 65. minuti, zabio golcinu pa onda opet sljedecu docekao na klupi.
Ne Paris Saint Germain(Team Nafta), Evians,Lille,Marseille,,Virtu4l je napisao/la:Kakve utakmice? Grupna faza LP? I onda se opet vraća na Dijon, Sochaux, itd...?Omerbavarac je napisao/la:Ako je istina, vrlo los potez.![]()
Moguce je da ce igrati vise nego u Lyonu, ali ako pogledamo kakve bi sve utakmice bile pred njim,
Znam mozda i on sam zna da nije da hoce da otide nego MORA nema drugi izbora. Samo sto mrzim da prelazi u Italiju a ne Barclays ili Spaniju.calcio je napisao/la:hahah fakatCartman je napisao/la:Dobro je to, pojedini su govorili da Ibricic treba ostat u Hajduku jer su trebali igrat prijateljsku sa Barcelonom.malta071 je napisao/la:Stvarno sta pojedinci pisu, pa to je zalosno.Zbog dvije utakmice protiv reala trebao je ostati u Lyonu (a vjerovatno bi te utakmice odgledao sa klupe) i propustiti sansu da igra u istoj ligi u kojoj igraju jedan Milan,Inter,Juve i drugi dobri klubovi i to za jednu Romu?
a protiv Reala bi usao u 65. minuti, zabio golcinu pa onda opet sljedecu docekao na klupi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
On u Italiji moze postati igracina, od francuza je izvukao maksimum. Nema sta vise tamo traziti. Svak ko valja ide iz Francuske u jace lige na usavrsavanje. To je fudbalski poredak. Kao sto iz nase lige svi bjeze u bolje cim im se ukaze prilika. Pa cak vecina francuskih reprezentativaca igra u inostranstvu, a eto nas bi trebao ostati iako ima priliku da ide u bolju ligu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledam bas ovaj tim Rome, ne znam zasto svi govore da je ovo korak u nazad. Hebo me svak ako Roma nema u najmanju ruku jednako dobar tim kao Lyon, jos ce Pjanic 100% imat vecu minutazu u jacoj ligi. Cuj igrat ce dvije tekme sa Realom, igrat ce klinac, dobio bi maks 60 minuta u obje tekme, a ovamo ce igrati protiv Milana, Intera, Juventusa, Napolia...
Ma dajte ba, apsurdno je porediti Francusku i Italijansku ligu. Ja ne znam ko se moze fvoumiti o ovom pitanju?! Ko prati fudbal i 2 godine, bit ce mu dovoljno da donese zakljucak.
Pa u Francuskoj nema 3 kluba koja vrijede (mislim trenutno, ali, i da je historija u pitanju, ne bi pogrijesio), a ta 3 kluba kad' se porede sa 5 timom u Italiji, nista kvalitetniji nisu, da ne govorim o ovim dosta trofejnijim klubovima.
Sto se Pjanica tice, neka ide! Nisam ni ja bas za Romu, samo iz jednog razloga: ne igraju nigdje ove godine (mislim na Evropsku scenu). Da bar igraju u Evropa Ligi, bilo bi drugacije. Opet, bolje u Romu, nego cekati kad ce se ovaj trener sazaliti da ga uvede 20-30min, jos u Gourcuffovom odsustvu, sta bi bilo da je on tu?! Ovako ce imati duele sa ponajboljim igracima Evrope, klubovima koji nesto vrijede, ucit ce od najboljih...
Pjanic je igrac koji uistinu vrijedi, igrac svjetskog kalibra, u to, siguran sam, nema dvojbe. Zasto za godinu-dvije ne preci u neki "veci" klub u Italiji, zasto ne pokusati u EPL? Mlad je, a kvalitetan!
Pa u Francuskoj nema 3 kluba koja vrijede (mislim trenutno, ali, i da je historija u pitanju, ne bi pogrijesio), a ta 3 kluba kad' se porede sa 5 timom u Italiji, nista kvalitetniji nisu, da ne govorim o ovim dosta trofejnijim klubovima.
Sto se Pjanica tice, neka ide! Nisam ni ja bas za Romu, samo iz jednog razloga: ne igraju nigdje ove godine (mislim na Evropsku scenu). Da bar igraju u Evropa Ligi, bilo bi drugacije. Opet, bolje u Romu, nego cekati kad ce se ovaj trener sazaliti da ga uvede 20-30min, jos u Gourcuffovom odsustvu, sta bi bilo da je on tu?! Ovako ce imati duele sa ponajboljim igracima Evrope, klubovima koji nesto vrijede, ucit ce od najboljih...
Pjanic je igrac koji uistinu vrijedi, igrac svjetskog kalibra, u to, siguran sam, nema dvojbe. Zasto za godinu-dvije ne preci u neki "veci" klub u Italiji, zasto ne pokusati u EPL? Mlad je, a kvalitetan!
Izdržati, to je temelj vrline!
Roma nema nikakvih Evropskih zaduzenja.Znaci vise odmora i Pjana spremniji za repku.
Isto tako dok se Inter,Milano,i ostali polome po LP ovi samo zagaju prvenstvo.Ima tu i neceg dobrog.
Bas kao sestra blizankinja Spahicevoj Sevilji.
Isto tako dok se Inter,Milano,i ostali polome po LP ovi samo zagaju prvenstvo.Ima tu i neceg dobrog.
Bas kao sestra blizankinja Spahicevoj Sevilji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, legendarnadruga, muhamedhulk, tuzlanskinacin, voltron30 i 69 gostiju.