Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Samo što se ti francuski talenti čim pokažu nešto više fataju noge iz Francuske.
Pa i reprezentaciju im čine većinom inernacionalci.
Glede Rusije i Francuske, Bogami Rusi uzeše 2 evropska klupska naslova u zadnjih 10 godina, Francuzi ni jedan
Mislim ono, moguće je da se La Liga u narednim godinama prometne u TOP 3, ali veće su šanse da se Seria A vrati na vrh. Uostalom, dali su šampiona Evrope upravo u vaktu njihovog najvećeg pada u psoljednjih 20ak godina.
Ma to je Mourinho osvojio titulu, kakvi Italijani. Ne znam da li si primjetio, ali na peharu umjesto FC Internazionale pise FC Jose Mourinho.
Jah, zaboravih...
Ne, fakat, Ligue 1 je i od ovakve uslovno rečeno oslabljene Serie A poprilično daleko po kvaliteti. 2-3 skupa pojačanja PSG-a u biti ne znače ništa, jer je to izolovani slučaj.
A Seria A je u vrhu svjetskog fudbala desetljećima, s povremenim blagim padovima.
Uostalom, ako već govorimo o mogućem financijkom kolapsu bliže tomu je španska Primera.
Zadnja izmjena:
VanBasten, dana/u 31 avg 2011, 02:39, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
TKC
-
Kontakt:
Jah, zaboravih...
Ne, fakat, La Liga je i od ovakve uslovno rečeno oslabljene Serie A poprilično daleko po kvaliteti. 2-3 skupa pojačanja PSG-a u biti ne znače ništa, jer je to izolovani slučaj.
A Seria A je u vrhu svjetskog fudbala desetljećima, s povremenim blagim padovima.
Uostalom, ako već govorimo o mogućem financijkom kolapsu bliže tomu je španska Primera.[/quote]
La Liga..? Ligue 1..?
PSG su doveli za 100 miliona euro ovog ljeta par pojacanja..?
Spanska liga ima talenata, najbolju repku dan danas,..?

-
Donnie Darko
-
Kontakt:
Postao/la Donnie Darko » 31 avg 2011, 02:31
Mislim da sam upravo procitao da Spanska Liga ima najbolju repku na svijetu, I'm out.
-
TKC
-
Kontakt:
Man City je na 4 godine postala nogometna sila. Trenutno najbolja tim u evropi. Par pojacanja

,
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
TKC je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Samo što se ti francuski talenti čim pokažu nešto više fataju noge iz Francuske.
Pa i reprezentaciju im čine većinom inernacionalci.
Glede Rusije i Francuske, Bogami Rusi uzeše 2 evropska klupska naslova u zadnjih 10 godina, Francuzi ni jedan
Mislim ono, moguće je da se La Liga u narednim godinama prometne u TOP 3, ali veće su šanse da se Seria A vrati na vrh. Uostalom, dali su šampiona Evrope upravo u vaktu njihovog najvećeg pada u psoljednjih 20ak godina.
hajde buraz znao sam da si budan
Mislio sam da si bio na FKS threadu mislio sam te pozvati
Najbolji nacin kakvo ja i ti mozemo ovo rijesiti:
Turska liga je cetverta najaca, Ruska liga cetverta najaca,bla bla bla bla....Danas sam cuo nesto jos smjiesnije Israelska liga na nivou Portugalske lige
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvoli,
Jesi pegla insan...
Dobro ba, eto upravu si, Francuzi su rastuća sila...Samo bogme što ćeš se načekati da vidiš neki francuski klub na evropskom tronu.
La Liga..? Ligue 1..?
PSG su doveli za 100 miliona euro ovog ljeta par pojacanja..?
Spanska liga ima talenata, najbolju repku dan danas,..?
Lapsus, helem...
Ne kontaš, a i mrsko mi se raspravljati više..Nema veze talent s višemilionskim dugovima haman cjele Primere. Oni su trenutno u najgoroj situaciji po tom pitanju.
-
TKC
-
Kontakt:
kad gledas na ekonomiji,
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Znate li vi da je Messi prije odlaska u Barcu dolazio na probu u Como, koji je tada igrao u Serie B. (I Vedin Music tada igrao za njih)
I nije prosao probu.
Eto koliko je jaka talijanska liga.

-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
TKC je napisao/la:kad gledas na ekonomiji,
Pa ti si povukao to pitanje u svojim prijašnjim postovima to je bio samo moj kratki osvrt na to.
helem, dosta je offtopica od mene .
Nego, sretno Miretu, nebitno u čijem dresu.
-
TKC
-
Kontakt:
PSG has an enormous potential - they are the only big football club in a city of 12 million inhabitants! That's unique in Europe. Our aim is to qualify for the Champions League every year as of 2012. Then, from 2015, we want to play a major role in Le Championnat. We don't want to sign Lionel Messi, but we want to invest in the big stars of tomorrow from all over the world, including France
http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80 ... nformation" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Donnie Darko
-
Kontakt:
Postao/la Donnie Darko » 31 avg 2011, 02:49
calcio je napisao/la:Znate li vi da je Messi prije odlaska u Barcu dolazio na probu u Como, koji je tada igrao u Serie B. (I Vedin Music tada igrao za njih)
I nije prosao probu.

Otkud ti ovo ba? A i da je bio na probi kod njih, nisu ga primili zbog cinjenice da je imao poremecaj hormona rasta i oni nisu mogli/htjeli platiti lijecenje.
-
TKC
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:TKC je napisao/la:kad gledas na ekonomiji,
Pa ti si povukao to pitanje u svojim prijašnjim postovima to je bio samo moj kratki osvrt na to.
Bitno da smo zakljucili da Miralem napravio "manji" korak gore. I plus ce sigurno dobiti minute. Ako ne dobije uvijek ima Galatasaray

Neg ga Fatih Terim opet prati

,
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
TKC je napisao/la:VanBasten je napisao/la:TKC je napisao/la:kad gledas na ekonomiji,
Bitno da smo zakljucili da Miralem napravio "manji" korak gore. I plus ce sigurno dobiti minute. Ako ne dobije uvijek ima Galatasaray

Neg ga Fatih Terim opet prati

,
Nismo MI ništa zaključili. Ti možeš zaključivati šta hoćeš.
A ako Bog da, Pjanić će napustit tu malu ligu, jer on je igrač za velike stvari.
-
calcio
-
Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:calcio je napisao/la:Znate li vi da je Messi prije odlaska u Barcu dolazio na probu u Como, koji je tada igrao u Serie B. (I Vedin Music tada igrao za njih)
I nije prosao probu.

Otkud ti ovo ba? A i da je bio na probi kod njih, nisu ga primili zbog cinjenice da je imao poremecaj hormona rasta i oni nisu mogli/htjeli platiti lijecenje.
Bilo je nedavno na raznim stranicama. Ako ne laze lik....
Genoa president Enrico Preziosi has revealed he could have signed Barcelona's Lionel Messi when he was just 14, but rejected the proposal when he was in charge of Como.
Messi's sublime performance for Barcelona against Arsenal in the Champions League has left Preziosi to rue his decision not to sign him as a teenager.
"When I was president of Como we had Messi on trial. He was 15 and we rejected him," he told Sky Sport Italia.
"We had been following him when he was 14 and he was already a phenonmenon at the time.
"But we didn't sign him because of certain things that were going on at Como at the time.
"Sometimes you make certain errors, which is what happens."
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... reziosi%20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
TKC
-
Kontakt:
Naravno i to veci nego sto mislis da je.
Ali kad sam cuo da nas najveci dragulj ide u Galatasaray stalo mi je srce, i plus kad su dosle vijest da je Spahic tjeo otici u Dinamo Zagreb.

,
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
TKC je napisao/la:Naravno i to veci nego sto mislis da je.
Ali kad sam cuo da nas najveci dragulj ide u Galatasaray stalo mi je srce, i plus kad su dosle vijest da je Spahic tjeo otici u Dinamo Zagreb.

,
hehe, doduše, to bi bio veliki korak nazad.
A za Spahu nikad nisam ni vjerovao da je to moguće, jer sam bio siguran da Mamić neće dati pare koje su tražili Francuzi, ni u ludilu. Kao obično Mamić je malo dizao euforiju, standard.
-
harishp
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:harishp je napisao/la:@calcio ful'o si sa top 3,nije vise isti raspored niti uopste zabara ima u top triju od sljedece sezone.
Zabari sami sebe ukopavaju a i posjeta na stadionu im je za mokrog strika.
Pa ne govorim o koeficijentima (koji su ionako nesto privremeno i mjenjaju se svake godine).
Govorim o izrazu i statusu tih liga.
Kad se kaze lige petice zna se na koje se lige misli.
Sutra ako portugalska ili ruska liga prestignu francusku ligu, vjeruj da se u glavama ljudi nece mnogo promjeniti.
Ce da se mjenja onda glava

.Liga petice je nastala bas radi tog koefcijenta i poretka.Ako bude prestizanja onda se nece vise ni spominjati,jer nece imati smisla.Isto kao kup uefa ili EL.
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 31 avg 2011, 03:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
TKC
-
Kontakt:
I vahid halilhodzic je bio upetljan u ratu ali ga je ipak doveo. I to nakraju mater mu..xxxxx
Gleda on kao Berlosconi sta najbolje za njegovu guscu,

,
-
kimbo
-
Kontakt:
Ode Pjanic gdje je klima,hrana,moda i ostali fazoni. A i cisto fudbalski,samo je dovoljno uporediti imena koja igraju u Italiji a da ne govorim o medijskom prostoru koji zauzima Italjanska liga. Jeste da su u trenutnom padu/krizi ali raja ovdje puno uvelicava to . Pjanic gubi par utakmica u CL i to je pitanje koliko bi minuta igrao u tim tekmama.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
Puma
- Moderator
-
Kontakt:
Istina je to za Messija, na slican nacin je Drogba trebao preci u Milan
A bio je jedan skaut, italijan, covjek koji je preporucio Maradonu Napoliju, koji je u ranom dobu (14-15) godina prepoznao Messija, Cristiana, Aguera i dr. i preporucio ih Moggiju, "svecu" Juventusa ,rekao da ce biti veliki igraci, no ovaj to nije htio slusati
izvinjavam se na off-u, ali vidio sam da je bila neka diskusija oko Messija

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
calcio
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:calcio je napisao/la:harishp je napisao/la:@calcio ful'o si sa top 3,nije vise isti raspored niti uopste zabara ima u top triju od sljedece sezone.
Zabari sami sebe ukopavaju a i posjeta na stadionu im je za mokrog strika.
Pa ne govorim o koeficijentima (koji su ionako nesto privremeno i mjenjaju se svake godine).
Govorim o izrazu i statusu tih liga.
Kad se kaze lige petice zna se na koje se lige misli.
Sutra ako portugalska ili ruska liga prestignu francusku ligu, vjeruj da se u glavama ljudi nece mnogo promjeniti.
Ce da se mjenja onda glava

.Liga petice je nastala bas radi tog koefcijenta i poretka.Ako bude prestizanja onda se nece vise ni spominjati,jer nece imati smisla.Isto kao kup uefa ili EL.
Haj dobro, ja ti samo kazem da iako trenutno Njemacka ima veci koeficijent od Italije, kad kazes top 3 u Evropi i dalje se misli na Eng-Spa-Ita.
Tu su najbolji igraci, najveci klubovi, tu zeli vecina igrati, to je creme de la creme

Trenutno korisnika/ca: 313, Bing [Bot], bosanac10001, DanijelTZ, GG3, Google Adsense [Bot], jasmin10, Kizo886, Majestic-12 [Bot], MostarNeretva, TrueBlue, Varta i 52 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []