FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2011, 17:52

warden je napisao/la:Lahmova biografija izbila na prvo mjesto ljestvice bestselera

U ponedjeljak, prvog dana otkako se pojavila na prodajnim mjestima diljem Njemačke, autobiografija kapetana Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Philippa Lahma, pod nazivom Fina razlika, postala je publicistički hit...

Odmah je s prvog mjesta najprodavanijih djela publicistike i beletristike istisnula "Schoßgebete", djelo Charlotte Roche koje je već izvjesno vrijeme držalo prvo mjesto.

Na okupljanju reprezentativaca njemački izbornik Joachim Löw pozvao je Lahma na raport i otvoreno mu rekao da mu nije drago što je na taj način u javnost iznio detalje o suigračima i trenerima nacionalne momčadi. Ipak, Lahm ostaje kapetan jer su se svi složili da Lahm nije otkrio ništa od posebne važnosti kad je reprezentacija u pitanju.

U svojoj se autobiografiji Lahm dotaknuo mnogih bivših i sadašnjih suigrača i trenera, kao i urbane legende o vlastitim homoseksualnim sklonostima.

Nijemce u petak očekuje kvalifikacijska utakmica protiv Austrije u Gelsenkirchenu.
Okorijeli navijač Intera štanjca vijesti o Bayernu u šta ovaj svijet ode. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 30 avg 2011, 20:29

Saurman je napisao/la:
Okorijeli navijač Intera štanjca vijesti o Bayernu u šta ovaj svijet ode. :D
to znaci da ovaj svijet ide na bolje ,a takvi kao ti sprecavaju daljni napredak 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 30 avg 2011, 22:22

sonik24 je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim posjetiocima foruma koji slave, posebno navijacima Bayerna. ;)
Allah razola, živ i zdrav bio, puno Bayernovih titula nabrojao! ;)
24.04.1991.
Stern des südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2011, 22:53

FC Bayern je ekonomski vrlo zdrav

Unatoč trošenju oko 42 miliona eura za transfere , na Bayernovom bankovno računu i dalje ima mnogo novca.Direktor Karl Hopfner daje uvid u FCB financije :

"Mi trenutno imamo slobodnog novca oko 64 miliona eura", rekao je direktor Bayerna Karl Hopfner za ekonomski magazin "11 Freunde".

Budžet za ovu sezonu zbog ne osvajanja naslova , bit će niži nego prošle godine (350.200.000 €), " Čak i ako ne napravimo profit nećemo otići u dug " , rekao je Hopfner sa pogledom na 206 miliona eura kapitala.

Bayern će u budućnosti dobiti svoju snagu i neće oponašati taktike drugih klubova. Nema sumnje , Bayern se neće baviti prodajom igrača.Naš cilj su titule , a ne trgovina , objašnjava 59 godišnjak.

O predstojećem uvođenju finansijskog Fair playa Hopfner izražava veliko zadovoljstvo i smatra da će to biti potencijal za gospodarski dobitak. " U TV marketingu , mi daleko zaostajemo za europskim ligama." , rekao je Hopfner.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 31 avg 2011, 10:45

Prema pisanju spox-a Chelsea ce pokusati u svoje redove dovesti Ribery-ja... mislim da ce to Bayern lagano odbiti bez obzira na visinu ponude. :)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 avg 2011, 11:33

pasha_the_one je napisao/la:Prema pisanju spox-a Chelsea ce pokusati u svoje redove dovesti Ribery-ja... mislim da ce to Bayern lagano odbiti bez obzira na visinu ponude. :)
Nek stave cijenu od 60 ili 50 miliona i nek ih kulturno odbiju.

Da nezvucimo arogantno
Thomas Müller - Fußballgott

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 avg 2011, 13:38

Jel ovo istina sto citam? Chelsea ponudio 34 mil za Riberya a Bayern trazi 40. :o
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 avg 2011, 13:51

Semir bvb je napisao/la:Jel ovo istina sto citam? Chelsea ponudio 34 mil za Riberya a Bayern trazi 40. :o
Komsija ne budi neozbiljan. :lol:

Ribery ostaje i to je svima jasno. Milion puta do sad su objavljivane takve vijesti, a svi znamo gdje Bilal i dalje igra.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2011, 13:54

Semir bvb je napisao/la:Jel ovo istina sto citam? Chelsea ponudio 34 mil za Riberya a Bayern trazi 40. :o
Haha ma zar vjerujes u to da ce zadnji dan prelaznog roka Bayern prodati jednog od svojih najboljih igraca i to na poziciji gdje nema ni u polA kvalitetne zamjene.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 avg 2011, 16:21

Obična glupost engleskih medija , Abramovič ako želi da podstakne Hoenesa da bar razmisli o transferu trebao bi ponudti minimalno 60 mil .

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 avg 2011, 16:24

da ste bogdo uzeli te pare ako je istina da ga traze
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 31 avg 2011, 16:51

Romariooo je napisao/la:da ste bogdo uzeli te pare ako je istina da ga traze
ti ocito nisi odlgedao ni jednu utakmicu Bayern-a ove sezone ;)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2011, 16:52

Sta onda da uradimo? Ko da igra njegovu poziciju?

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 31 avg 2011, 16:54

Kakva je ovo smijesna ponuda od Chelsea :lol: Mislim da cak ponude 60 miliona da bi Bayern odbio jer je zadnji dan prelaznog roka.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2011, 16:58

Nema nista od transfera pa da sad ponude 150 miliona jer se u Bundesligi do 12 sati morao poslati zahtjev za transfere a na listi nema Riberya.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 avg 2011, 17:00

moze tu poziciju odigrati i miler, berem do polusezone, aa onda normalno dovesti nekog drugog igraca, 34 miliona za igraca koji je non stop povrijedjen, to je sjajan posao, pa taman da je ribery maradona il messi

al ionako nema od toga nisa, nisu glupi ovi u celziju da daju toliko za njega da bi ga non stop hranili bolnickim supicama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2011, 17:14

Romariooo je napisao/la:
moze tu poziciju odigrati i miler, berem do polusezone, aa onda normalno dovesti nekog drugog igraca, 34 miliona za igraca koji je non stop povrijedjen, to je sjajan posao, pa taman da je ribery maradona il messi

al ionako nema od toga nisa, nisu glupi ovi u celziju da daju toliko za njega da bi ga non stop hranili bolnickim supicama
Moze to Muller igrati protiv polovnih ekipa, ali protiv iole jacih i defanzivnijih to se strasno primjeti kako on nije za te pozicije, nego za polu spica, tik iza gomeza. To sto je Ribery povrijedjen je jedno, ali kada igra, medju najboljim je u svijetu, ne bi sigurno Cheelsea davao te pare da ne valja ;).

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 avg 2011, 17:15

Kroos moze igrati na lijevoj strani,isto kao i Muller,ali Bilal je Bilal.I kakav transfer,co'jk dana obilazi mezare :)

Imamo 64 miliona € viska i da prodamo igraca koji ima ugovor jos 4 godine,za ciju poziciju nemamo sigurnu zamjenu :lol:
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 avg 2011, 19:04

A da smo bogdom jel tako kako bi ti lijepo mogao spavat pa bi malo imao ovde argumenata da provociraš kako bayern ne može zadržat svoje zvijezde :D :D :D Žalim moj dragi Romarioo nikako da ti svane :D :D :D naravno da ga traže ko što su barcelona, real tražili i davali čak i veče pare ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2011, 19:23

Ispravite me ako griješim, al' biti povezivan preko medija i dobiti ponudu od nekog kluba su 2 različita pojma. Iskren da budem, ne vjerujem u ovu ponudu Chelsea, jer su doveli Matu koji igra po lijevoj strani. Da nije bilo tog transfera, možda bih i povjerov'o u ovu vijest. S druge strane, Ribery-ja bih prod'o na početku prelaznog roka za tih (koliko se navodi) 40-ak miliona Eura. Sasvim je sigurno da se može dovesti izuzetno kvalitetan igrač za te pare (pa jedan Cesc je jeftiniji od Franka). No, posljednjeg dana prelaznog roka se ne pušta najbolji igrač (osim ukoliko se klub ne zove Newcastle :lol: ), jer se za tih 10-12 sati sigurno ne može pronaći adekvatna zamjena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []