FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kazu da slobodnjake dobro izvodi. Mi od Amara Ferhatovica nismo imali solidnog izvodjaca slobodnih, a ne nesto vise...
Nadam se da je malo kreativniji i da ce valjati.
Jos da je desni bek kako...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma smjecanin je najjaci biosarajlija89 je napisao/la:Kazu da slobodnjake dobro izvodi. Mi od Amara Ferhatovica nismo imali solidnog izvodjaca slobodnih, a ne nesto vise...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
A, Begić?fera je napisao/la:ma smjecanin je najjaci biosarajlija89 je napisao/la:Kazu da slobodnjake dobro izvodi. Mi od Amara Ferhatovica nismo imali solidnog izvodjaca slobodnih, a ne nesto vise...
Sjećate se one čuvene kombinacije njih dvojice
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- sarajlija89
- Kontakt:
hehehe...
Begic i on...Begic mu digne, a on opali...sjecaju se malo stariji kakvo je to izvodjenje slobodnjaka bilo.
Edit:
Eto VB se sjetio dak ja ovo pisem...
Cak je i precku pogodio u finalu protiv Zelje,mislim.
A Amar je igro jos i nakon toga, pa zato kazem. Mada ni on nije toliko bio dobar, ali hajd
Begic i on...Begic mu digne, a on opali...sjecaju se malo stariji kakvo je to izvodjenje slobodnjaka bilo.
Edit:
Eto VB se sjetio dak ja ovo pisem...
Cak je i precku pogodio u finalu protiv Zelje,mislim.
A Amar je igro jos i nakon toga, pa zato kazem. Mada ni on nije toliko bio dobar, ali hajd
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Bio je Šašivarević poslije, zabio ej Želji u onom derbiju 2:2. On i Đelo po 2 gola.
- sarajlija89
- Kontakt:
Kakva je to tekma bila...
1-0 za nas, 1-2 Dzelo2x, i Fudo 2. iz penala..jel tako
Naredni dan pismenu neku imo i o tom pisao.

Btw...
Sjetih se...
Kad smo ucili kako se pise cestitka u Osnovnoj, ja pisao cestitku Noukenu, ono kad je Zelji zabio
Senzacija je to bila

1-0 za nas, 1-2 Dzelo2x, i Fudo 2. iz penala..jel tako
Btw...
Sjetih se...
Kad smo ucili kako se pise cestitka u Osnovnoj, ja pisao cestitku Noukenu, ono kad je Zelji zabio
Senzacija je to bila
Jašta, dobra tekma bila...
doduše pamtiću taj derbi i po tome što su me 20 minuta zadržali na kapiji...samo što im gaće nisam morao skidat'. Al džaba štek ej bio predobar contraband je ušao sa mnom...Heh, mladost ludost
Šta si dobio iz pismene?
doduše pamtiću taj derbi i po tome što su me 20 minuta zadržali na kapiji...samo što im gaće nisam morao skidat'. Al džaba štek ej bio predobar contraband je ušao sa mnom...Heh, mladost ludost
Šta si dobio iz pismene?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[quote="sarajlija89"]Kakva je to tekma bila...

ista tekma, ista pismena

ista tekma, ista pismena
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jedan od boljih derbya za mene, svakako. Tad se i igro fudbal, pa uvijek golova bilo..Steta sto nema snimaka iz toga perioda, da se podsjetimo malo.
Ma 5, sta cu dobit
Bio sam odlican ucenik 
@Bosniacum Lilium
Zezas ?
Ma 5, sta cu dobit
@Bosniacum Lilium
Zezas ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bgm ne zezamsarajlija89 je napisao/la:Jedan od boljih derbya za mene, svakako. Tad se i igro fudbal, pa uvijek golova bilo..Steta sto nema snimaka iz toga perioda, da se podsjetimo malo.
Ma 5, sta cu dobitBio sam odlican ucenik
@Bosniacum Lilium
Zezas ?
- sarajlija89
- Kontakt:
Tad nekad hehe.
A sta je poenta iz ove perspektive???
To valjda najbolje govori o dozivljaju derbya iz tog perioda, posebno za jedno dijete. A ti si otisao toliko daleko, da si pokusao i oslikat hahahah
Sta ces, danas ti nemas sta vidjeti...da ne govorim napisati

A sta je poenta iz ove perspektive???
To valjda najbolje govori o dozivljaju derbya iz tog perioda, posebno za jedno dijete. A ti si otisao toliko daleko, da si pokusao i oslikat hahahah
Sta ces, danas ti nemas sta vidjeti...da ne govorim napisati
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upravo to
nije to bilo tako davno, a dosta dosta se razlikuje od danasnje situacije, sjecam se da je i bila veca euforija (jer su igraci barem igrali, za razliku od danasnjice) i sjecam se da je na ulicama sve bilo ok
ono navijacka "podjebavanja" i nista vise od toga
a sada na dan derbija vidis na portalima: "zboden na stupu navijac...", "pretucen navijac ... na ali pasinom" i slicne gluposti, a pored toga na terenu stanje mozda i gore od ovog na ulicama 
znači još jedan Širokobriježanin u Sarajevu
Kvesić u Želji a ovaj u Sarajevu
Kvesić u Želji a ovaj u Sarajevu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
zubizareta
- Kontakt:
nama treba kreativac,a ne defanzivni vezni,imamo tu Comora,Handzica,Vucinu!
Fina Gradska sarajevska raja
Momak nije klasični defanzivac, zna igrati i prema naprijed, ima dobru tehniku i pas..Bar na osnovu dvije tekme protiv Dinama koje sam gledao. Uostalom, da nam ne treba ne bi ga ni potpisali.
Fudo igrao kao lud, a i Đelo na drugoj strani, ja bio na istoku sa rajom i poderao grlo, nism mogao progovoriti narednih 5 danasarajlija89 je napisao/la:Kakva je to tekma bila...
1-0 za nas, 1-2 Dzelo2x, i Fudo 2. iz penala..jel tako![]()
Naredni dan pismenu neku imo i o tom pisao.![]()
Btw...
Sjetih se...
Kad smo ucili kako se pise cestitka u Osnovnoj, ja pisao cestitku Noukenu, ono kad je Zelji zabio![]()
![]()
Senzacija je to bila![]()
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Opet vas izradio , cuj
Olimpic 
Nije on nas izradio nego je Pliši autoritet kojeg se poštuje i ako on smatra da nam nije bio više potreban onda se slažem sa tom odlukom,jer te stvari su povjerene njemu kao stručnjaku kojem vjerujemo i koji je i dosada pokazao kvalitet u svakom smislu i mi smo zadovoljni.Lede jest dobar igrač kojeg,kao takvog cijenim ali ipak treba imati u vidu i drugu stranu medalje pa pošteno izvagati.Sve u svemu mislim da će Plišani i ekipa već napraviti neku čarlamu sa kojom ćemo pokriti nedostatke na oslabljenim pozicijama.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
on nije ni bio igrac sarajeva vec u drugom timu je trenirao njegov izbor je olimpic i neka ide tamo slobodno i veci i bolji igraci od njega su dolazili u taj klub pa znamo gdje su svi zavrsili tako ce i on sljedece sto mu predvidjam je vrbanjusa jer nakon nijaza nema gdje vise doci
On je mogao za nas igrati samo u kantonalnoj ligi, i on i Hamzić. Rečeno im je to odmah.anti_zli je napisao/la:Opet vas izradio , cujOlimpic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.