FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Trasimaco
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Trasimaco » 30 jul 2009, 19:10

secer je napisao/la:Cuj ti njega: HALA MADRID :lol: jos uvecao :lol:
Naravno da je hala(m´ere i klozet da te narod bolje razumije :lol: :lol: )
:lol: :lol: :lol: Uh kako mi je ovo uljepsalo dan.

Gledam sad ovaj Audi Cup i razmisljam sta li ovaj Milan konta ove sezone? Mislim... ne mogu loptu iznijeti sa svoje polovine. Sudaraju se jedni s drugim, pasovi 0 bodova, igra bez lopte nigdje veze... To ce kantati ko stigne ove godine. :mrgreen:

A za vecerasnju utakmicu... :twisted: Ne mogu da je iscekam. Ovi Bavarci ce se naloziti da pred svojom publikom pobijede, ali mislim... pardon znam da ce to ostati na pokusaju. United je puno bolji i ocekujem laganu pobjedu. Ipak, nekad se dese ogromna iznenađenja, međutim veceras su za to male sanse. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jul 2009, 19:18

Trasimaco je napisao/la:
secer je napisao/la:Cuj ti njega: HALA MADRID :lol: jos uvecao :lol:
Naravno da je hala(m´ere i klozet da te narod bolje razumije :lol: :lol: )
:lol: :lol: :lol: Uh kako mi je ovo uljepsalo dan.

Gledam sad ovaj Audi Cup i razmisljam sta li ovaj Milan konta ove sezone? Mislim... ne mogu loptu iznijeti sa svoje polovine. Sudaraju se jedni s drugim, pasovi 0 bodova, igra bez lopte nigdje veze... To ce kantati ko stigne ove godine. :mrgreen:

A za vecerasnju utakmicu... :twisted: Ne mogu da je iscekam. Ovi Bavarci ce se naloziti da pred svojom publikom pobijede, ali mislim... pardon znam da ce to ostati na pokusaju. United je puno bolji i ocekujem laganu pobjedu. Ipak, nekad se dese ogromna iznenađenja, međutim veceras su za to male sanse. :mrgreen:
Milan vodi 1:0 protiv Boce :mrgreen: :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2009, 19:20

slika

@Hari, vidi kako je Ribery zamisljen i nesretan u Munchenu (party od utorka) :mrgreen:
Moraju ljudi prazniti energiju kad ih vec nema na terenu :mrgreen:

Effe se zalaze za Wiese-a iz Werdera, da li nam ko benda bivseg kapitena :? , ne znam nesto mi se cini da ce Butko puno ovakvih golova primati - ako mu se pruzi sansa :lol:

Konacno raskinut ugovor sa Klinsmanom...

Hoce li i veceras biti Alles Muller oder was ;)

Ko sto rece Sekerbey...reeeevans muuuuuuudu :D @Trasi, hocu da mi prvi cestitas 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jul 2009, 19:22

geronimo je napisao/la:slika

@Hari, vidi kako je Ribery zamisljen i nesretan u Munchenu (party od utorka) :mrgreen:
Moraju ljudi prazniti energiju kad ih vec nema na terenu :mrgreen:

Effe se zalaze za Wiese-a iz Werdera, da li nam ko benda bivseg kapitena :? , ne znam nesto mi se cini da ce Butko puno ovakvih golova primati - ako mu se pruzi sansa :lol:

Konacno raskinut ugovor sa Klinsmanom...

Hoce li i veceras biti Alles Muller oder was ;)

Ko sto rece Sekerbey...reeeevans muuuuuuudu :D @Trasi, hocu da mi prvi cestitas 8-)
Svabice oko njega i Real je vec zaboravljen :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 30 jul 2009, 22:56

osvojio bayern audi cup na penale :cry:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 jul 2009, 23:10

Ma onaj Sosa strašan nešto LOL. I onaj crnac što ulaze, nakav ima mu.... Mogu reći da je solida bila tekma, Gomez se bori ali ja hoću golove ne borbu.

Rensing me iznenadio, napokon odigro kako treba, i kako je samo imao par dobrih odbrana i izljetanja. Odličan.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 30 jul 2009, 23:15

Geronimo, cestitke! :mrgreen:
Hajde ipak niste toliki sljam koliko sam mislio da jeste. :mrgreen:
Onako, prosjecna utakmica sa pola snage. Fin trening pred pocetak sezone. ;)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2009, 23:16

Pokazali su da mogu igrati na vrhunskom nivou..... Prvo poluvrijeme su razvalili united, dok u drugom poluvremenu su bili slabija momcad, sto se mora priznati.... :mrgreen: :mrgreen:
Rensing branio extra u 2 poluvremenu, u prvom malo gresaka, ali ona odbranjena lopta od Owena ulijeva nadu, takodje su svi igraci igrali na nivou, posebno se izdvaja Schweini koji je po meni bio najbolji igrac u prvom poluvremenu, na svim dijelovima terena ga je bilo, Braafheid slabo prodire po strani sto bi mogao biti problem, a Lahm ima problema na desnom boku, puno bolje se snalazi na lijevoj strani..... :mrgreen: :mrgreen:
Sve u svemu dobra igra, a zadovoljan je na kraju bio i Gaal....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 30 jul 2009, 23:24

Bajern super bio, cestitke za prvi trofej ove sezone :D onaj Braafheid ekstra pojacanje, Pranjic bezveze, a juniori fantasticni!
Volim te Zeljo!!!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 30 jul 2009, 23:27

i :D :D :D zjednacena tekma,,,manco malo bolji,,al ipak sreca je bila na strani bayerna i drago mi je radi tog!!!RENSING je legenda neznam sta svi imaju nesto protiv njeg,,,pa bio je fenomenalan....FORZA BAYERN :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 30 jul 2009, 23:41

i like vangahl

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2009, 23:50

I agree with you
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

padalovic
Kontakt:

Post Postao/la padalovic » 31 jul 2009, 00:01

i ja isto dobri smo zasad izgleda da je lvg stvarno poslozio sve. jos kad se vrati bilal ,klose, olic bicemo prejaki :) :) :) :) :) :) :) :)
Bayern do groba

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 jul 2009, 00:17

Dobro je, lijepo ih je dobiti makar na penale i na manje vaznoj tekmi :) Pristup igri odlican, na momente je igra bila dopadljiva, pokusavalo je se puno preko sredine doci do sanse, sto u nikakvom slucaju nije lose. Zadnji pas su davali Schweini, Bommel, Altintop a pokusavali su i Baumjohann i Tymoschuk. Osjeti se ruka velikog trenera, koji je sve moguce pozicije i formacije isprobavao. Lulu :D je veceras poceo 4-4-2 formaciju, sa nesto isturenijim Bommelom i sa Tymoschukom kao klasicnom sesticom. Nije to jos onaj Anatoli kakav se ocekuje, kao da mu fali samopouzdanja, nikako da se okurazi za nesto vise, radije odigra siguran pas-unazad.
Kad se uzme u obzir da nisu igrali Ribery, Klose, Olic pa hajmo reci i Toni, sveukupno nije izgledalo lose. Imam osjecaj da i sam LVG nezna jos tacnu prvu ekipu koja bi mogla istrcati u nedjelju u kupu. Na pitanje novinara je li danasnjom odlicnom partijom Rensinga, pitanje golmana rijeseno, on je odgovorio...ne samo da nije, vec je i na mnogim drugim pozicijama u dilemi.
Garavi bek ce igrati na lijevoj strani, Badstuber (veceras opet odlican) lijevog stopera, desno Lahm, pored njega u odbrani je veliko pitanje. Mischo nije siguran, mada ima lobi da on bude starter, jedna-dvije greske leti van, Breno i Buyten cekaju ko zapete puske.
Schweini kao uvijek kada nema Riberyja pruza bolje partije :shock: , Altintop bi mogao imati svoju sezonu, nije losa zamisao da povuce Bommela vise naprijed...Riberyja ceka klasicna desetka, ocigledno da im je u planu da ovu sezonu bude play.

@Trasimaco Danke, dankeschon :) Rekoh ja tebi, da mancha nije toliki bauk kako se pretpostavlja...a ni Bayern toliki sljam kakav se predstavlja :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 31 jul 2009, 00:36

Rensing-Brafhajd-Badstuber- ne znam- Lahm- Timoscuk- M van Bommel-Ribery- Svinja ili Hamit, da se ja pitam bio bi to Turcin, i napad Gomez i ... Klose.
Imali smo stvarno kvalitetne pripreme, nije lahko izabrati prvih 11.
Makar se radi o slatkim mukama :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2009, 11:09

Timo skroz nesiguran, izgubljen..
Gomez? Ko je Gomez?
Ko god ga je jucer gleao zna zasto Wolfsi nisu pustili Dzeku Milanu.
Tip ne zna smiriti loptu, ne zna povesti loptu, samo iz 100% prilike daje gol. Dzeko je za njega izmislio fudbal.
Gorlic? Pod hitno ga se rijesiti.
.ebo ga trener koji ga je ucio :evil:
Dobije loptu po strani i umjesto da je vuce prema golu on bjezi od gola. Tako je bilo 3-4 puta.
Pranjic nista, dok je Hamit klasa.
Lam se ne treba spominjati, lik se davno dokazao.
Svajni dobar, k..ac dobar odlican :D
Koliko god Gaal lafio da je sve otvoreno, vjerujem da se zna ko ce igrati u prvoj.
Lam, Bojten, Badstuber, Brafhajd, Bomel, Riberi, Hamit, Svajni, Gomez i Kloze 8-)
Ako bi Riberija odredio za desetku onda bi mogao igrati i Galov pulen tj. Pranjic.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 12:03

Evo Uli je napokon progovrio kako je to bilo sa Realom.

Real nije nikada ponudio pare za Ribery-a, razlog je jednostavan. Uli je imao sastank s njim i rekao im je , kada bude dvihe nule i jedinica ispred njih tj, 100 miliona eura onda mogu slobodni opet ući u avion i doći u Munchen. To znači Uli nije nikako želio da dadne Ribery-a. Odlično , napokon da zadrže jednoga igrača koji je i najbolji u Bayernu.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 31 jul 2009, 14:06

secer je napisao/la:Timo skroz nesiguran, izgubljen..
Gomez? Ko je Gomez?
Ko god ga je jucer gleao zna zasto Wolfsi nisu pustili Dzeku Milanu.
Tip ne zna smiriti loptu, ne zna povesti loptu, samo iz 100% prilike daje gol. Dzeko je za njega izmislio fudbal.
Gorlic? Pod hitno ga se rijesiti.
.ebo ga trener koji ga je ucio :evil:
Dobije loptu po strani i umjesto da je vuce prema golu on bjezi od gola. Tako je bilo 3-4 puta.
Pranjic nista, dok je Hamit klasa.
Lam se ne treba spominjati, lik se davno dokazao.
Svajni dobar, k..ac dobar odlican :D
Koliko god Gaal lafio da je sve otvoreno, vjerujem da se zna ko ce igrati u prvoj.
Lam, Bojten, Badstuber, Brafhajd, Bomel, Riberi, Hamit, Svajni, Gomez i Kloze 8-)
Ako bi Riberija odredio za desetku onda bi mogao igrati i Galov pulen tj. Pranjic.
Ako Svajni ostane na klupi, onda bi Timo trebao biti u prvoj, a Van Bommel bi trebao biti malo istureniji. Mada se stvarno nije pokazao, kao sto ti rece, djeluje izgubljeno.
Pored nekih dilema u sastavu, LVG jos nije odlucio ko ce bti kapiten, mada mislim da ce to biti van Bommel. Ako ne on, onda Lahm.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2009, 18:05

Naravno da ce kapiten ostati van Bomel, jer "zemo" mu je van Gaal a koji je poznat kao veliki patriota 8-)
Ako uprava ne bude drzala konce u svojim rukama lahko se moze desiti da Gaal i od Bayerna napravi malu Holandiju :D Nije se on jos udomacio u Minhenu, a da je malo duze gledali bi mi Snajdera i Robena protiv Hofenhajma 8-) dok bi se Riberi zezao u Madridu( i VahiDa malo na suncu da odgrije koske :lol: )
ps
I dalje vjerujem da ce Hofenhajm biti prava provjera.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2009, 18:08

geronimo je napisao/la:slika
Ma pravo ih je pogodilo sto ne igraju.
Posebno je Toni u depresiji kako dovedose Gomeza :lol: :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []