Dobro je, lijepo ih je dobiti makar na penale i na manje vaznoj tekmi

Pristup igri odlican, na momente je igra bila dopadljiva, pokusavalo je se puno preko sredine doci do sanse, sto u nikakvom slucaju nije lose. Zadnji pas su davali Schweini, Bommel, Altintop a pokusavali su i Baumjohann i Tymoschuk. Osjeti se ruka velikog trenera, koji je sve moguce pozicije i formacije isprobavao. Lulu

je veceras poceo 4-4-2 formaciju, sa nesto isturenijim Bommelom i sa Tymoschukom kao klasicnom sesticom. Nije to jos onaj Anatoli kakav se ocekuje, kao da mu fali samopouzdanja, nikako da se okurazi za nesto vise, radije odigra siguran pas-unazad.
Kad se uzme u obzir da nisu igrali Ribery, Klose, Olic pa hajmo reci i Toni, sveukupno nije izgledalo lose. Imam osjecaj da i sam LVG nezna jos tacnu prvu ekipu koja bi mogla istrcati u nedjelju u kupu. Na pitanje novinara je li danasnjom odlicnom partijom Rensinga, pitanje golmana rijeseno, on je odgovorio...ne samo da nije, vec je i na mnogim drugim pozicijama u dilemi.
Garavi bek ce igrati na lijevoj strani, Badstuber (veceras opet odlican) lijevog stopera, desno Lahm, pored njega u odbrani je veliko pitanje. Mischo nije siguran, mada ima lobi da on bude starter, jedna-dvije greske leti van, Breno i Buyten cekaju ko zapete puske.
Schweini kao uvijek kada nema Riberyja pruza bolje partije

, Altintop bi mogao imati svoju sezonu, nije losa zamisao da povuce Bommela vise naprijed...Riberyja ceka klasicna desetka, ocigledno da im je u planu da ovu sezonu bude play.
@Trasimaco Danke, dankeschon

Rekoh ja tebi, da mancha nije toliki bauk kako se pretpostavlja...a ni Bayern toliki sljam kakav se predstavlja