haj ba polako necemo ga sada vrijeđati,znamo kada smo svi govorili protiv saveza,a sada kada on nece da igra ko ga je..e,,e pa ne mozemo tako treba se mi njemu za sve zahvaliti za sve sto je ucinio........loptica je napisao/la:Ako su se svi momci mogli odazvati mogao je i on , ali je papak!
Žao mi je ali tako je kad se sjetim od Širokog Brijega je postao igračina puno je njemu Bosna dala i preko Austrije transfera otišo čovijek dalje, kao zvijezda , a za repku ma ko te šiša Ćiro i rajo.
Nije fer nikako , mislim da mu raja to ne oprašta, eh da je bio ,sad bi bio CAR a ostao je papak u mojim očima!
Sad je pun para ko vas je....HVALA za sve!
Toliko...
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Saša Papac
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Saša mi je bio odvratan sve do utakmice sa Litvanijom u gostima, kad je ubacio onu loptu Barabarezu... hehe
Od tad mi je bio jedan od dražih igrača, a sad je čovjek kojeg trebamo cijenit zbog karaktera kakav ima, čak iako zanemarimo njegove kvalitete kao igrača, opet je ljudina.
Bravo Saša
Od tad mi je bio jedan od dražih igrača, a sad je čovjek kojeg trebamo cijenit zbog karaktera kakav ima, čak iako zanemarimo njegove kvalitete kao igrača, opet je ljudina.
Bravo Saša
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ma kakva cvrsta rijec,, dajte molim vas... sasa kenja,,, da je njemu do toga on bi britanskim novinam izjavijo neigram zbog toga i toga... ma pusti politicari su to,,, poserem se ja njemu na njegovu rijec,, u drzavnom timu bio bi kralj....
Re: Reprezentativci (fudbal)
Miske gol za Wolfsburg. Dzeko dvije asistencije.
Koja akcija Dzeke i Miska
Koja akcija Dzeke i Miska

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
e jeste bas taj,momak je igrao u amaterima Arminie iz Bielefelda i jednu polusezonu u Sarajevu.a zasto da ga Ciro ne proba,zasto ne.Trebao je zvati jos nekih novih momaka ali nema veze dok imamo rezultatte neka zove koga hoce jer ima alibi za sve .fera je napisao/la:jel to onaj sto je odigrao polusezonu u sarajevu i dobio batine u banja luci ?BIHfan je napisao/la:tax je napisao/la:ko je ovaj mirnel
babin sin
BosnaE
Evo i Dzeko ga dade 0 - 3 za wolfsburg
svaka cast majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2 asistencije i gol,za sad
2 asistencije i gol,za sad

danas spahin monteplier igrao sa grenoblom 0:0
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
i kako je spaha odigraozenicanin je napisao/la:danas spahin monteplier igrao sa grenoblom 0:0
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
bio je u startnoj postavi a dalje neznam nazalost
imali neko link za golove
:D

Ev gapandzo je napisao/la:imali neko link za golove:D
Jaooo perverzijee
kakav drugi gol,vrh nema daljeee

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma miske je kraljsoko je napisao/la:Ev gapandzo je napisao/la:imali neko link za golove:D
Kako prođe golmana laganini, ovo me podsjeća na Španiju ali nažalost i na onih 7 min produžetka.
jasta, tad sam ja rkao "bice nest od ovog malogRz88 je napisao/la:Kako prođe golmana laganini, ovo me podsjeća na Španiju ali nažalost i na onih 7 min produžetka.

hahahhahahha, tako i treba, odlično je ispalo. Nakon ovoga se može slušati turbo-folk. Idemo BOSNIA RULES IN EUROPE

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ekipa Mirnela Sadovica pobijedila 2-1.Mirnel utakmicu odgledao sa klupe.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Salihamdzic strijelac za Juventus protiv Reala.Za kajzerslautern nije nastupio Damjanovic.Za Vasby cijelu utakmicu odigrao Admir Catovic(Svedska 1.liga) i njegov tim pobijedio 5-2.
BosnaE
cuj kako je odigrao.Pogledaj rezultat i trebalo bi ti jasno.Samo da napomenem on je defanzivacMirza_Hordas je napisao/la:i kako je spaha odigraozenicanin je napisao/la:danas spahin monteplier igrao sa grenoblom 0:0

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sirBobbyMoore i 8 gostiju.