Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Puma » 31 avg 2011, 14:07

Pa nije Ligue 1 tako mehka liga kao sto mislite, to je izuzetno fizicki zahtjevna liga, a nije vjerovatno ni Pjanic tako krhak kao sto izgleda
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 avg 2011, 14:08

Meni se ovo ne svidja, ali ko zna šta će biti. Ne volim talijansku ligu nikako, iako je realno jača od Francuske. Nadam se da će igrati u prvih 11, da će pokazati šta zna i umije i da će zaigrati u nekom atraktivnijem klubu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 avg 2011, 14:08

Žao mi je što ide u Italiju jer je oslabila liga i veoma je loša po kvaliteti i samim time ide u Romu koja nije u nekoj formi a nije ni jedan od timova koji mogu nešto uraditi u Europi .Da je to Inter ili Milan ne bi se žalio ovako :(
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 31 avg 2011, 14:08

Barem ce se mnogi uvjerit da utakmicu u Serie A nisu dosadne kako vas par veli...

Pjana pravi odlican potez za svoju karijeru,korak naprijed koji mu je i trebao jer ga debili u Lyonu nisu dovoljno cijenili.Imat ce zagarantovano mjesto u ekipi,jer je Roma dosta slaba na sredini...On,De Rossi i Gago bi trebali cinit trio na sredini...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 31 avg 2011, 14:11

Goalgetter je napisao/la:Smjesni ste sa tim ''krkanima'' i ''mesarima'' .. U italiji krkani, u Engleskoj krkani, po vama bi Pjanic trebao preci u Etiopiju, gdje citava ekipa zajedno ima 40 kg.
Ja vec napisao da pratim najvise Calcio stoga mogu reci da u njoj igraju krkani tipa Domizzia iz Udina(on je propustio duele sa Arsenalom) i jos par njemu slicnih koji ti mogu unistit karijeru u samo jednoj sekundi ako te pravo zakace...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 31 avg 2011, 14:13

Yuto je napisao/la:Barem ce se mnogi uvjerit da utakmicu u Serie A nisu dosadne kako vas par veli...

Pjana pravi odlican potez za svoju karijeru,korak naprijed koji mu je i trebao jer ga debili u Lyonu nisu dovoljno cijenili.Imat ce zagarantovano mjesto u ekipi,jer je Roma dosta slaba na sredini...On,De Rossi i Gago bi trebali cinit trio na sredini...
Tako je!
A vala im argument jak, evo da dolazi iz neke zanimljivije lige, kud ces dosadnije lige od francuske!
Pjaniceva brzina i tehnika ce brzo doci do izrazaja, siguran sam
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 avg 2011, 14:15

Arogantni je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Smjesni ste sa tim ''krkanima'' i ''mesarima'' .. U italiji krkani, u Engleskoj krkani, po vama bi Pjanic trebao preci u Etiopiju, gdje citava ekipa zajedno ima 40 kg.
Ja vec napisao da pratim najvise Calcio stoga mogu reci da u njoj igraju krkani tipa Domizzia iz Udina(on je propustio duele sa Arsenalom) i jos par njemu slicnih koji ti mogu unistit karijeru u samo jednoj sekundi ako te pravo zakace...
A u Francuskoj nema takvih krkana ? Ima ih svuda, sad u nekim ligama manje-vise ..
Istina, Italijanska je fizicki malo zahtjevnija liga, ali sve u svemu, Pjanic moze uspjeti u njoj.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2011, 14:18

Goalgetter je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
A u Francuskoj nema takvih krkana ? Ima ih svuda, sad u nekim ligama manje-vise ..
Istina, Italijanska je fizicki malo zahtjevnija liga, ali sve u svemu, Pjanic moze uspjeti u njoj.
mozda nekad bila :D vidi sad braca crnja sve po 2m :D lome, nose pred sobom :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 31 avg 2011, 14:30

joj al se raja blamira bezveze,napravio je dobar korak u karijeri!bar ce ovdje igrat regularno za razliku od Lyona,i Italija sto se tice takmicenja je jos uvijek pojam za Francusku,napravio je transfer iz Lyona koji je izgubio moc koju je imao u Francuskoj i Evropi u Romu koja je u ponovoj izgradnji zbog novog vlasnika,i sigurno ce ciljat visoko ove godine u Italiji,a tako i da osiguraju Evropu za sljedecu sezonu!Samo da se uigraju pod palicom Luis Enrique-a :)

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 31 avg 2011, 14:33

nadam se da ce samo napredovati..a u lion je zadnju godinu stagniro..il je bio povrrijedjen il je ulazio zadnjih 15ak 20 minuta i to sve zbog toga sto su gurali domace igrace..roma je prosle godine imala poprilicno slabu sezonu al ove godine se pojacavaju dosao im je trener iz barce B, doveli su krkica, gaga i jos neke igrace i ocekuje se bolja sezona nego prosla i povratak u sami vrh italijanskog i evropskog fudbala..a to sto kazete ima krkana i igraca koji ti mogu unistiti karijeru, slazem se 100% al zar ih nema i u engleskoj, njemackoj, pa i francuskoj..sve su to ista ****..samo sad da se pjanke pokaze i izbori mjesto u prvih 11 i sa totijem predvodi romu u novoj sezoni :D
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 avg 2011, 14:33

:mrgreen: sto poneki likovi preko Pjanica lijece i istresaju svoju mrznju prema italijanskoj ligi, a sve fola za dobrobit Miralema a ovamo svoje licne "borbe" vode, presmijesno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 31 avg 2011, 14:44

"Roma je u ovom trenutku najbolji klub za njega. Rekao sam mu da ako će ići iz Lyona da ide samo u veći i jači klub, a to je svakako Roma", dodao je Pape

;)

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 31 avg 2011, 14:47

MOZAK je napisao/la:Sretno pjanke!
Nije vise ni lyon sto je bio, ide u jacu ligu, u jaci klub!
Isto ste govorili i za dzeku, sta ce mu city (mali klub), a sad je city malte medju najacim klubovima na svjetu!
Ja ne znam kako klub koji ispada od Slovana u EL može biti jači i kvalitetniji od Lyona? :roll: Zrinjski je tog istog Slovana dobio kući 1:0, a Roma nije mogla. 100% sam siguran da bi Lyon u dvije utakmice izbacio Romu. Pjaniću sretno!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 31 avg 2011, 14:50

Sretno Mire, povreda nikako da ne bude i da kod Loisa izboriš prvu postavu, da legne koji slobodnjak (može i Buffonu, ali da bude manje nego što će golman Rome primiti) :D
SRETNO :mrgreen: 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 31 avg 2011, 14:51

Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 31 avg 2011, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 avg 2011, 14:52

PJANIĆ SLETIO U RIM, PA U BOLNICU

Po ovome ispada da je prvo sletio u Rim, malo se odbio, pa sletio u bolnicu :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2011, 14:52

slika

Sretno care.
Roma je pravi klub za njega.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 31 avg 2011, 14:54

suicidesquad je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:Sretno pjanke!
Nije vise ni lyon sto je bio, ide u jacu ligu, u jaci klub!
Isto ste govorili i za dzeku, sta ce mu city (mali klub), a sad je city malte medju najacim klubovima na svjetu!
Ja ne znam kako klub koji ispada od Slovana u EL može biti jači i kvalitetniji od Lyona? :roll: Zrinjski je tog istog Slovana dobio kući 1:0, a Roma nije mogla. 100% sam siguran da bi Lyon u dvije utakmice izbacio Romu. Pjaniću sretno!
Zaboli Romu neka stvar za EL kao uostalom vecinu Italijanskih klubova sto su pokazali prethodnih nekoliko sezona.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 31 avg 2011, 14:54

calcio je napisao/la:slika

Sretno care.
Roma je pravi klub za njega.
Koji je sad ovdje Pjanić? :lol:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 31 avg 2011, 14:58

Romi uopste ove sezone nije bitna EL,oni grade tim za Seriu A i za Ligu Prvaka! na to su se skoncentrisali i zato ih zabole za EL! :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, LukavacBHF i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []