FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Torres_9
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Torres_9 » 31 jul 2009, 09:41

Eto je bolji napadac od ibrahimovica

_armanix
Kontakt:

Post Postao/la _armanix » 31 jul 2009, 09:58

Bit ce Barca opet sampion opet sampion opet sampion.Ej moj Torres Ibra ti ima slobodnjak kad je podere Casillas nece znat gdje je lopta a ne ko Xavi ko po ..... udari a zna proc zagradit se sto ce ic na ruku Messiju.A Real moze samo da pjeva njihov Ronaldo **** i pop Kaka.Real:Barca 2:7

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 11:03

Torres_9 je napisao/la:Eto je bolji napadac od ibrahimovica

Nije on toliko bolji čak su jednaki ali gledajući ko je šta dao u ovom transferu, Inter je odlično prošao, Ibra ne vrijedi toliko. Vidit ćemo ga ako Bog da u Barci, on je nakav lijen na terenu izgleda kao da nema volje, a Samuel se vraćao dosta puta po loptu, dosta brži. Okej , razlika između njih je 1 godina i Eto'o je osvojio ono što Ibra može da sanja ;)

Ibra je nama svima drag, ali nekad treba biti objektivan, Eto'o je sve osvojio sa BArcom, pa Laporta mjenja, to je logično, Samuel je bio skoro 5 godina u Barci i igrači su dolazili, odlazili i ufura se čovjek, htio je previše para.

Kako god, ja jedva čekam "El Classico", mislim do sada najveći i najbolji El Classico što je ikad bio.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 31 jul 2009, 18:49

Kada sam prije nekoliko mjeseci razmisljao o nekim promjenama u Barci, tada su bila neka nagađanja da će Eto'o mozda otici, jos tada kad nije bilo nikakvog govora o Ibrahimovicu razmisljao sam da bi idealan spic za Barcu bio upravo on, zbog toga mi je jako drago sto je tu jer zelim da vidim da li sam imao dobar feeling...

Mislim da nisam pogrijesio, a za ove koji kazu da Ibra nikad nije nista osvojio pogledajte samo da je u svakom klubu osvajao nacionalno prvenstvo, naravno nije osvajao evropske titule ali tek sad je dosao u klub koji je sposoban da to opet ucini...

Barcelona je po mom sudu dobila samo jos jednu dimenziju vise u napadu jer ibra je osim klasnog golgetera i razbijac, sto ce u mnogome olaksati posao i drugima a pogotovo protiv onakvih grubijanskih ekipa tipa chelsea...
Pitanje je samo koliko brzo ce se prilagoditi na Barcin stil, znam da je nemirna duha ali mislim da ce zelja za uspjehom i dolazak u ''klub koji je vise od kluba'' prevagnuti i da ce se pokazati u najblistavijem izdanju, boljem nego ikada do sada...
Za mene pun pogodak u izboru napadaca, mozda me osjecaj bude i zavarao ali sumnjam, vidjet cemo . . .

Barcelona je ubojitija nego ikada, strah me povreda i umora jer sezona ce biti paklena, teza nego prosla a svi znamao kako je bilo tamo pri kraju nakon brojnih povreda nekih od kljucnih igraca...
Malo me i duzina klupe zabrinjava ali me nastup mladih igraca iz Barca Atletic protiv Totenhama oraspolozio i ohrabrio, igraju djeca ekstra, fali iskustva ali definitivno podmladak ne za 10 vec za 20, strasni momci (djecurlija) ;))))...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 01 avg 2009, 11:22

DROGBAAAAAA

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 avg 2009, 14:08

QUARESMA 18<<< je napisao/la:

DROGBAAAAAA
IDOL :mrgreen: ?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 01 avg 2009, 14:32

eto je pozrtvovaniji igrac na terenu...dok ibro nije takaw...al po tehnici i fizicki jaci je ibra...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 avg 2009, 01:08

gledamo li barcu vecerass .. mislim ujutru heh ? :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 01:26

nidjo_barca je napisao/la:gledamo li barcu vecerass .. mislim ujutru heh ? :mrgreen:
Dabogda evo i sad nevidim na oci kamoli u 5 :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 avg 2009, 01:53

miky_hz je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:gledamo li barcu vecerass .. mislim ujutru heh ? :mrgreen:
haha :D haj sta falii pokusaj heh :mrgreen: ja gledam, barem pola sataa :D hehe

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 01:57

nidjo_barca je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Ma nista od toga,ujutru ustanem ko covjek youtube i highlights utakmice :mrgreen:

A ima i u ponedeljak na sportklubu repriza utakmice tako da necu nista propustit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 avg 2009, 02:01

miky_hz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Ma nista od toga,ujutru ustanem ko covjek youtube i highlights utakmice :mrgreen:

A ima i u ponedeljak na sportklubu repriza utakmice tako da necu nista propustit
ma i to sto kazess heh :D ma znam da ima sve to al jbg kad ti to gledas uzivooo, ipakk heh :mrgreen:

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 avg 2009, 02:18

Joj evo citam Barca ce sve ove tekme po ovoj turneji igrat ujutru oko 5 ( bar po nasem vremenu) .. e jbgg :(

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 avg 2009, 05:36

vodi Barcaa 1-0 :D Pedroo

Blaugrana

Mes Que Un Club

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 02 avg 2009, 07:27

Zavrseno 2:1 za Barcu strijelci Pedro i Jefren za Barcu a Beckham iz slobodnjaka za LA Galaxy...
la Galaxy dobra ekipa sa nekoliko zvijezda, amerikanci su pravo napredovali (vidjeli smo na Confederations cupu) dok je za Barcu u ovoj tekmi igralo 22 igraca (u oba poluvremena 2 kombinovana satsava) nisu izgledali lose, dosta brzine u igri, pasova,kratkih dodavanja jos kad se ta dva sastava spoje u jedan i jos se pridodaju Iniesta i Ibra ;) ali vidjet cemo... Za prvu pravu utakmicu prvoga tima, dosta dobro izdanje . . .

PS. Ne znam sta je Marquezu izasao je jos u prvom poluvremenu, da nije kakva povreda!?
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 avg 2009, 10:03

POTPISUJEM boldiranim slovima , igraci iz Italijanske lige su 0 !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 12:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Jelde:Kaka,Del Piero,Totti,Ibrahimovic,Buffon neznas ko je gori vala bas,joj evo rasplakah se :(

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 12:50

sad sam vidio golove sa utakmice barca - la galaxy....a što vam ga beckham uvali :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2009, 13:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:
eto jeste bolji špic od ibre ali nije bolji igrac od njega 100%
You are someone else I am still right here

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 13:15

Barcelona odustaje od Mascherana

Prema novim saznanjima Javier Mascherano bi trebao ostati u Liverpoolu. Argentinski internacionalac bio je na meti treni momčadi sa Nou Campa, Pepa Guardiole, koji je prošli tjedan kompletirao transfer vrijedan 40 milijuna funti dovevši Zlatana Ibrahimovića iz Inter.

Mascherano, 25, spreman je pratiti Xabi Alonsa sa Anfielda u Španjolsku, ali nakon što je Guardiola doveo Ibrahimovića odbacio je sve mogućnosti dovođenja još jednog skupog pojačanja.

"Tržište je otvoreno i veoma komplicirano, svi igrači su veoma skupi i jedna od mogućnosti je da više neće biti pojačanja. Bogati jesmo ali ne koliko i ostali, gotovo sve ekipe traže smiješne iznose za svoje igrače. Taj pametni Sir Alex Ferguson je imao pravo kada je izjavio da ovo nije godina za kupovinu. Ono što je sigurno je to da mi nećemo dovoditi igrače samo zato što možemo."
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.