Jutros od ranog jutra sam bio na pomocnim terenima posmatrao utakmice mladjih kategorija pionira,kadeta i omladinaca,ostale nisam gledao otisao kuci da nesta rucam pa na OFK-Dynamo.
Prva utakmica bila je pionira.Zvezda-Rad duel dve izuzetno jake skole,ali rutinski smo to odradili,3:1 pobeda uz dva gola Jovica te cini mi se jedan Rangelova ali nisam siguran.Odlicna igra pokazuju nagovestaje talenta ali rano mi je o tome govoriti jos su oni mladi ipak.
Kadeti su izasli drugi na teren opet protiv Rada i pokazali zasto su ubedljivo najtalentovanija generacija Srbije,generacija koja odavno nije vidjena samo da ovako nastave.Laganih 3:0 uz sjajnu,ali sjajnu igru.Kod njih se vec vidi neki sistem,treba reci da je Robi sedio na klupi pored glavnog trenera.Raduje me sto se forsira stil igre prvog rima od pionira do omladinaca svi ga igraju.Glavni igrac Zvezde bio ko drugi no Fica Jankovica,dva gola,pojasnio u 45.minuta koliko je igrao Kaludjerovicu kako se igra napad.Dva gola nakon pracenja akcije i natrcavanja na povratnu loptu,zaista skolski.Pored njega gol dodao i Sakic.Treba izdvojiti jos Karaklajica te Simica koji je dobio i najvise pohvala od svih koji su tu bili,a bilo ih je Robi,Dika,Adza,Stefanovic,jos neki indijanci koji su pisali po rokovnicima meni nepoznati i naravno ja.
Celo vreme smo kontrolisali igru,tako da Rad nije stvorio niti jednu ozbiljniju priliku na utakmici.
Omladinci su dobili 1:0,Jagodinu golom Mihajlovica u sudijskoj nadoknadi utakmice.Oni su se dosta mucili,nisu mi pokazali neku igru ali istina imali su i najlosije uslove od svih,poceli su malo posle 13:00 kada je sunce najjace bilo,pa je utakmica i prekidana da bi se osvezili.I ovde smo kontrolisali utakmicu,ali bez nekih izgradjenih 100% sansi.Najvise mi se dopao Savicevic,kapiten,odlicno je odigrao,Popadic isto dosta dobar kao i Mihajlovic strelac gola.
Treba napomenuti da nam sve generacije do sada imaju 100% ucinak nakon 4 odnosno 5 kola.Nisam ustvari siguran za ove ispod pionira ali ovi gore su svi 4/4 ili 5/5 zaista pokazujemo da se u omladinskoj skoli odlicno radi.
Inace dok sam bio na utakmici cuo sam price da je Goran Vasiljevic novi koordinator i direktor mladjih selekcija.To mi se nikako ne svidja,ko god poznaje situaciju u Zvezdi zna sa kim je on u talu,tako da...dace Bog da ipak sve bude u redu steta je da ovakvi biseri srpskog fudbala propadnu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))