Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
danas BIH dobija Grcku ili barem nece izgubiti sa vise od 10 razlike, prolazi 100% !!!
Ja sam pljuvac !!
Prijatelju vidim da nepratiš zbivanja belgijski glavni obrambeni igrač se ozlijedio Gruzija ima neke odlične igrače iz NBA jedan,iz PAO-A.....Admir_Sa je napisao/la:139mensecini. a mene mrzi igrat protiv Bosne ili Bosanaca uopste, uvijek me zeznu majke mi. Eto ja sam jedini put u ovim prijateljskim odigrao henikep protiv nas kad smo igrali sa slovenijom i haman samo tad nije proslo, sve ostalo gubili hejbet. Il ja odigram na dortmund protiv hoff i onaj nash zabije za 30metara. To je samo frisko sjecanje, a tek sta je prije bilo, bolje da se ne sjecam
nije mi jasno zasto pada kvota na gruziju, meni nekako belgija favorit
Philadelphia
Championship
............................
Championship
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
imas sjajan smisao za humor.Analiticki je napisao/la:danas BIH dobija Grcku ili barem nece izgubiti sa vise od 10 razlike, prolazi 100% !!!
Za zivot cijeli!
sta se sve meni nece desiti
na marku bezveze odigram belineli under, perovic under, marc gasol over, parker under, burusis over i nekakvog dragicevica stavim udner 11.5. Frajer udje u 4/4 sa 10 kosheva i neda nijedan do kraja 4/4, al glupa utakmica udje u produzetak i frajer odma da kosh
pa ebem ti srecu i nafaku vishe

na marku bezveze odigram belineli under, perovic under, marc gasol over, parker under, burusis over i nekakvog dragicevica stavim udner 11.5. Frajer udje u 4/4 sa 10 kosheva i neda nijedan do kraja 4/4, al glupa utakmica udje u produzetak i frajer odma da kosh

pa ebem ti srecu i nafaku vishe
nema potpisa
pazi ove fule
da ce latvija dati manje od 62 kosha, a utrpashe francuzima 25 za cetvrtinu
kontam ovi jaki, dominantni u odbrani, ovi nemaju sanse....e moj admire
da ce latvija dati manje od 62 kosha, a utrpashe francuzima 25 za cetvrtinu

nema potpisa
- blueman-TM87
- Kontakt:
Izgleda da je covjek uprAavu, nedaju se nasi. Nikad ovo nece proci u hendikepuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imas sjajan smisao za humor.Analiticki je napisao/la:danas BIH dobija Grcku ili barem nece izgubiti sa vise od 10 razlike, prolazi 100% !!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
blueman-TM87 je napisao/la:Izgleda da je covjek uprAavu, nedaju se nasi. Nikad ovo nece proci u hendikepuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:imas sjajan smisao za humor.Analiticki je napisao/la:danas BIH dobija Grcku ili barem nece izgubiti sa vise od 10 razlike, prolazi 100% !!!
našli se sad kur.čit a zgu.zit će ih kasnije svi zbog umora

FORZA MARŠAL !!!
Bravo Bartoli 

padanje na jednom se nastavlja
bosna daje prvu tricu
istomin kontra hendikep
njemacka
almagro over, mamu li mu ebem
odnese spanski bik 56markica
garcia lopez over
pospisil 1
niculesu 1
kirilenko 1
cibulkova over
bogomolov manje od 32,5 i dobije ga ovaj drugi levat 6-4 prva dva seta i u trecem ja gledam 2-2 i 15-40 za ovog drugog i tako jeftino pogrijesi, onda kod svog servisa ima 40-15 i prednost, sve to prokocka, brejk i ode set i mene zeznu. kasnije ovaj bogomolov preokrenuo i dobio mec. dabogda boga molio da vishe ikad ishta dobije
uze mi on 80 markica 
bosna daje prvu tricu
istomin kontra hendikep
njemacka
almagro over, mamu li mu ebem

odnese spanski bik 56markica
garcia lopez over
pospisil 1
niculesu 1
kirilenko 1
cibulkova over
bogomolov manje od 32,5 i dobije ga ovaj drugi levat 6-4 prva dva seta i u trecem ja gledam 2-2 i 15-40 za ovog drugog i tako jeftino pogrijesi, onda kod svog servisa ima 40-15 i prednost, sve to prokocka, brejk i ode set i mene zeznu. kasnije ovaj bogomolov preokrenuo i dobio mec. dabogda boga molio da vishe ikad ishta dobije

nema potpisa
-
- Kontakt:
Juce prosao hendikep na BIH a isto to igram i danas, kakva Crna Gora, ovo BIH uzima danas, prva pobjeda...
Ja sam pljuvac !!
Za danas na kladi previše je podcijenjena Gruzija protiv Rusije 

Philadelphia
Championship
Championship
-
- Kontakt:
AVFC je napisao/la:Za danas na kladi previše je podcijenjena Gruzija protiv Rusije
Jaro jel ti mrsko da napises parove i koeficijente za kosarku i koje hendikepe daju, mozes napraviti copy-paste..Hajd zivota ti...
Ja sam pljuvac !!
Analiticki je napisao/la:AVFC je napisao/la:Za danas na kladi previše je podcijenjena Gruzija protiv Rusije
Jaro jel ti mrsko da napises parove i koeficijente za kosarku i koje hendikepe daju, mozes napraviti copy-paste..Hajd zivota ti...
Pa imaš na Španjolsku 1.01 koeficijent protiv Porugala što ti se ne isplati,Letonija-Srbija na Srbe 1.05,BIH-Crna Gora
1.35 na Crnu Goru 3.55 na BIH,Bugarska-Belgija 1.55 na Bugarsku to ti preporučam da odigraš,V.B.-Turska 1.25 na Turke,Izrael-Francuska 1.05 na Francuze jedino se isplati hendikep tu igrat koji je oko 1.40 malo više ovisi o kladionici,Grčka-Finska 1.10 na Grke,Gruzija-Rusija 1.20 na Ruse za mene par koji treba svakako zaobići,Poljska-Litva 1.05 na Litvu,Italija-Njemačka-utakmica dana isplati se odigrat na Njemce 1.60 koeficijent na Talijane je 2.5,Makedonija-Hrvatska 1.35 na Hrvatsku 4.80 na Makedoniju,Slovenija-Ukrajina 1.15 na Slovence 6.80 na ukrajince...
Jesam ti barem malo pomogao

Philadelphia
Championship
Championship
-
- Kontakt:
hvala zivio i sretno !!!
a koliki su hendikepi, to jest broj koseva na hendikepu??
a koliki su hendikepi, to jest broj koseva na hendikepu??
Ja sam pljuvac !!
Obori me krava cibulkova sinoc za 770 km,a vodila 4-1 u trecem setu
Za danas jedan kosarkaski: Finska vise od 68
Cg dobija vise od 5 razlike
Bugarska 1x
4.86-na 2 stoje

Bugarska 1x
4.86-na 2 stoje
JA NISAM ODAVLE!!!
Zanimljiv listić mada ti preporučam da izbaciš Crnu Goru pošto je to Balkanski dvoboj koji uvijek završava gustotica je napisao/la:Obori me krava cibulkova sinoc za 770 km,a vodila 4-1 u trecem setu![]()
Bugarska 1x
4.86-na 2 stoje

a za Fince teško da i drugi dan daju više od 68 koševa

Philadelphia
Championship
Championship
Danas ću vam predložiti jedan svoj listić preporučam ako neznate što da odigrate odigrajte ovaj moj
Njemačka-Italija 1
Bugarska-Belgija 1
Boston Red Sox-New York Yankees 1
Dobri su koeficijenti i može se dobra lova uzet
Njemačka-Italija 1
Bugarska-Belgija 1
Boston Red Sox-New York Yankees 1
Dobri su koeficijenti i može se dobra lova uzet

Philadelphia
Championship
Championship
Jucer sam los 4 stoje moram se vadit,imas kakav prijedlog kvota 4AVFC je napisao/la:Zanimljiv listić mada ti preporučam da izbaciš Crnu Goru pošto je to Balkanski dvoboj koji uvijek završava gustotica je napisao/la:Obori me krava cibulkova sinoc za 770 km,a vodila 4-1 u trecem setu![]()
Bugarska 1x
4.86-na 2 stoje![]()
JA NISAM ODAVLE!!!
Ovaj moj šta sam predložio odigraj na Bugarsku 1.55 koeficijent,Njemačku 1.60,i bejzobol na Boston Red Soxe protiv Yankeesa koeficijent ti je 1.50 na Boston to uzmitica je napisao/la:Jucer sam los 4 stoje moram se vadit,imas kakav prijedlog kvota 4AVFC je napisao/la:Zanimljiv listić mada ti preporučam da izbaciš Crnu Goru pošto je to Balkanski dvoboj koji uvijek završava gustotica je napisao/la:Obori me krava cibulkova sinoc za 770 km,a vodila 4-1 u trecem setu![]()
Bugarska 1x
4.86-na 2 stoje![]()
Hoćeš uzet moj listić danas ovaj tjedan sve mi prošlo 5 listića 5-0 protiv kladionice

Philadelphia
Championship
Championship
Ovaj moj šta sam predložio odigraj na Bugarsku 1.55 koeficijent,Njemačku 1.60,i bejzobol na Boston Red Soxe protiv Yankeesa koeficijent ti je 1.50 na Boston to uzmi
Hoćeš uzet moj listić danas ovaj tjedan sve mi prošlo 5 listića 5-0 protiv kladionice
[/quote]
Ne igram baseball,a njemacka mi nije toliko sigurna,mozda vise od 144 poena

Ne igram baseball,a njemacka mi nije toliko sigurna,mozda vise od 144 poena

JA NISAM ODAVLE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.