Dečki Schalke je ipak spušio dve zaredom i još kilavo odigrao protiv Steaue u Ligi Uefe. Toonies je samo na vrijeme reagirao
Ja sam znao i srat po tom Ragnicku, ali lik je ipak imao neke rezultate, pa je uspio tu i tamo igrati nogomet i to uz taktiku za koju ovaj kadar nije. Nemrem sad reć da je to neki strašni ŠOK za mene i da sad smatram da je Schalke obilno popušio. Možda im je ovo baš šansa da hape još boljeg trenera za ovaj kadar koji imaju. Taj trener bi trebao stabilizirati ekipu utoliko da nemaju takve oscilacije u rezultatima koje su imali pod Ragnickom. Isto tako nadam se treneru koji voli manje kadrove, koji voli prodavati gnojeve i nepotrebne igrač kojih Schalke ima napretak, te kupovati jako mali broj igrača i uz to kvalitetnih ŠPEK igrača!
Imena, uopće neam nikakvu ideju, a vrijeme istiće...Neznam uopće za kaj bi Schalke imao love i na kaj cilja. Zamislite si samo koji bi to bio preokret u Njemačkom nogometu i kakvu bi to pomutnju izazvalo da Schalke uzme Matthausa za trenera! SEX TE ****!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"