Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
jel sve gotovo oko Poulsen-a..mislim na detalje ugovora i tako
znaci,da li nas je definitivno napustio ??
znaci,da li nas je definitivno napustio ??
ZZ
- elninho_resTO
- Kontakt:
Rumours Flanaghan to Brom season long loan
News:
Marseille have confirmed that striker Andre-Pierre Gignac is abroad negotiating a move away from the club. Strongly linked with move to England.
Ih gdje si sad Comoli
News:
Marseille have confirmed that striker Andre-Pierre Gignac is abroad negotiating a move away from the club. Strongly linked with move to England.
Ih gdje si sad Comoli

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nije on za nas..elninho_resTO je napisao/la:Rumours Flanaghan to Brom season long loan
News:
Ih gdje si sad Comoli
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Evo na SSN javljaju da su za Bellamyja zainteresovani QPR, Stoke i Liverpool. Biće gusto do večeras 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Christian Poulsen,you will never walk alone!Carlo je napisao/la:

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
otisao u najboljim godinama,glavni igrac naseg kluba,mislim da se igraci nece moci oporaviti nakon ovakvog sokaDylan Dog je napisao/la:Christian Poulsen,you will never walk alone!Carlo je napisao/la:
ono sto je Fabregas ucinio za Arsenal,to je nama ucinio Poulsen..

ajmo sad svi po jednu nafilu

uslisio je Bog moje molbe za 27. noc Ramazana

ZZ
Evo ga još jednom.Carlo je napisao/la:

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rench-move" onclick="window.open(this.href);return false;
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- elninho_resTO
- Kontakt:
Done Deal:
Inter Milan have completed the signing of Diego Forlan from Atletico Madrid and have also agreed a loan deal to take Mauro Zarate from Lazio.
ode Zarate , rastu sanse za Belamia
Inter Milan have completed the signing of Diego Forlan from Atletico Madrid and have also agreed a loan deal to take Mauro Zarate from Lazio.
ode Zarate , rastu sanse za Belamia
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- CrvenIspod
- Kontakt:
Sky Bet: Liverpool now 2/1 favourites to sign Chelsea striker Daniel Sturridge today. They were 9/1 to sign him before, but we've seen a steady stream of bets this afternoon.
e ovo bi bila jagoda na šlag na torti ako DC uspije danas završiti
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Mislim da bi mogli dovesti Sturridga danas, Chelsea ima dosta napadača na raspolaganju tako da je vrlo moguć odlazak Daniela u neki drugi klub.CrvenIspod je napisao/la:Sky Bet: Liverpool now 2/1 favourites to sign Chelsea striker Daniel Sturridge today. They were 9/1 to sign him before, but we've seen a steady stream of bets this afternoon.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Milina za oči a radost za dušu. Poulsen u Evianu, Cole u Lillu a Ngog u Boltonu.
Sada imamo odličnu odbranu, još bolju vezu ali nam je sada ipak prijeko potreban napadač da sve bude za deset i naravno da Degen ode. Brinem se za njega, još nije otišao. Ako bi doveli Sturidga i prodali Degena to bi bilo za 11:-D
Sada imamo odličnu odbranu, još bolju vezu ali nam je sada ipak prijeko potreban napadač da sve bude za deset i naravno da Degen ode. Brinem se za njega, još nije otišao. Ako bi doveli Sturidga i prodali Degena to bi bilo za 11:-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ja bih najvise volio da je Pacheco ostao, bio bi odlican backup 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Evo upravo treba belami da dodje svi ga cekaju ispred Melwoda , !!!

Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥
- CrvenIspod
- Kontakt:
Han!$;Lfc je napisao/la:Mislim da bi mogli dovesti Sturridga danas, Chelsea ima dosta napadača na raspolaganju tako da je vrlo moguć odlazak Daniela u neki drugi klub.CrvenIspod je napisao/la:Sky Bet: Liverpool now 2/1 favourites to sign Chelsea striker Daniel Sturridge today. They were 9/1 to sign him before, but we've seen a steady stream of bets this afternoon.
prema ovome sa kladionice, ispade da je vrlo vjerovatno (koeficijent 1.7 ili 8/11) da Sturridge dolazi u LFC
The Editor: Sky Bet are seeing lots of money come in for Daniel Sturridge to move from Chelsea to Liverpool. He's now gone from 9/1 to even money.
Zadnja izmjena: CrvenIspod, dana/u 31 avg 2011, 17:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Sinejos jedan sok , ocekuje se i tevez hahah sad bilo na tv _:D
Uffff, previse bi to bilo...Dr.Munez je napisao/la:Sinejos jedan sok , ocekuje se i tevez hahah sad bilo na tv _:D

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Majke mi i ja sam sokiran 

TO OTIŠO GLUPI NGOG
henrywinter Henry Winter
You can just see Bellamy relishing Dalglish's man-management style at #lfc. Big medical tho. And do #mcfc really want him at a rival?
SkySportsNews Sky Sports News
by SkyBet
Craig Bellamy leaves Wales training to travel to Liverpool #ssn #deadlineday
SkyBet Sky Bet
Liverpool now 2/1 favs (from 9/1) to sign Chelsea striker Daniel Sturridge after a steady stream of bets all afternoon http://ow.ly/6hCzR" onclick="window.open(this.href);return false;
You can just see Bellamy relishing Dalglish's man-management style at #lfc. Big medical tho. And do #mcfc really want him at a rival?
SkySportsNews Sky Sports News
by SkyBet
Craig Bellamy leaves Wales training to travel to Liverpool #ssn #deadlineday
SkyBet Sky Bet
Liverpool now 2/1 favs (from 9/1) to sign Chelsea striker Daniel Sturridge after a steady stream of bets all afternoon http://ow.ly/6hCzR" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.