FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nećemo brojati krvna zrnca kako vi ono volite da kažete kad vam ide u prilog, kao da je bitno odakle su sudije i delegat 
postoje dokazi da nije napadnut i postoje dokazi da je napadnut
al jebga posto je Dodo kupio 3 boda ona su pobjedili ovi dokazi da je napadnut.
bice tesko bice 0:3
al jebga posto je Dodo kupio 3 boda ona su pobjedili ovi dokazi da je napadnut.
bice tesko bice 0:3
diego_TM je napisao/la: aha dokaz je delegat iz prijedora??? reko sam ti ja da se džaba s tobom raspravljas kad nemozes ili neces da razumijes. ja sam ti reko da trvnik ima dokaze da nije napadnut.
Hahahaha,pa nek ih pokaze,jbt nek ih preda komisiji,sto to nisu uradili?A sta sve necu cuti...
pa u tome i jeste problem sto je pokazano i sto se preslo preko toga o tome ja pricam. samo kazem da vam ovo nije trebalo pozzjubitubi je napisao/la:diego_TM je napisao/la: aha dokaz je delegat iz prijedora??? reko sam ti ja da se džaba s tobom raspravljas kad nemozes ili neces da razumijes. ja sam ti reko da trvnik ima dokaze da nije napadnut.
Hahahaha,pa nek ih pokaze,jbt nek ih preda komisiji,sto to nisu uradili?A sta sve necu cuti...
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Ad hominem.diego_TM je napisao/la: aha dokaz je delegat iz prijedora??? reko sam ti ja da se džaba s tobom raspravljas kad nemozes ili neces da razumijes. ja sam ti reko da trvnik ima dokaze da nije napadnut.
Covjek je potvrdio iskaz sudije, komisija je to prihvatila i donijela pravicnu odluku, 0:3.
Najvaznija je dosljednost. Borac je ovdje cist. Vazno je da komisija i sljedeci put isto presudi, bez obzira o kome se radi... Ali ovo je prvi slucaj od osnivanja ovog "odbora za normalizaciju".
Sve u svemu, Borac gazi.
I gdje je taj dokaz Travnika? Cuvaju za crne dane? Cekaju da ih guzata Opra zovne u emisiju, pa da se tamo izjadaju?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
A ti to pretpostavljam znas,iz "prve ruke","pouzdanih izvora"?diego_TM je napisao/la: pa u tome i jeste problem sto je pokazano i sto se preslo preko toga o tome ja pricam. samo kazem da vam ovo nije trebalo pozz
EDIT:Evo sta kaze,Travnicanin.
travnicanin je napisao/la:E dosta svađe, sudija je bio udaren, i to znamo več od koga i ljudi u Travniku znaju koji je razlog, Mrković jest sjeckao igrau ali brate budimo iskreni ljudi bi nas i bez njega dobili, pa složili su nam 10 kontri, žao mi je samo ove mlade ekipe jer konačno se nadigravamo i nismo više mesari i imao mlade momke željene lopte, i sad idioti opet to hoće rušiti. Incident je samo dio sukoba dotičnog lika i uprave Travnika,a vjerovtno ima i neke nerešene stvari sa sudijom od prije. Žao mi je samo trenera i momaka jer bukvalno plaču jer ne mogu vjerovtati kako im kreteni uništavaju stvari.
I za kraju moram jednom čovjeku **** mater. Belmine Karamehmedoviću **** ti sve pospisku i tvoj izbor utakmica. Ova utakmica se trebala prenositi i bilo bi sve ok, ali gospodina izabrao derbi kola u Prijedoru? ja više neću plaćati pretplati, nek je plaćaju navijači Rudara, Slobode i sl, koji uz sav respekt su ove godine slabiji od nas.
Zadnja izmjena: jubitubi, dana/u 31 avg 2011, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
suzdrzacu se a ti ostaj u zabludama svog velikanajubitubi je napisao/la:A ti to pretpostavljam znas,iz "prve ruke","pouzdanih izvora"?diego_TM je napisao/la: pa u tome i jeste problem sto je pokazano i sto se preslo preko toga o tome ja pricam. samo kazem da vam ovo nije trebalo pozzA napisa covjek iz Travnika,udaren je sudija,svi znaju i ko ga je udario,i zasto,citav Travnik,ne znam zasto to rade,kada imamo dobru,mladu ekupu,itd,itd.
Al nek ti sve znas,pametnice,mala plava.
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Evo ti sta kaze,covjek ciji je klub "ostecen".diego_TM je napisao/la:suzdrzacu se a ti ostaj u zabludama svog velikanajubitubi je napisao/la:A ti to pretpostavljam znas,iz "prve ruke","pouzdanih izvora"?diego_TM je napisao/la: pa u tome i jeste problem sto je pokazano i sto se preslo preko toga o tome ja pricam. samo kazem da vam ovo nije trebalo pozzA napisa covjek iz Travnika,udaren je sudija,svi znaju i ko ga je udario,i zasto,citav Travnik,ne znam zasto to rade,kada imamo dobru,mladu ekupu,itd,itd.
Al nek ti sve znas,pametnice,mala plava.
Evo sta kaze,Travnicanin.
Aj sad pali taj svoj "plavi voz" da nas pokusa stici na "plavo proljece".travnicanin je napisao/la:E dosta svađe, sudija je bio udaren, i to znamo več od koga i ljudi u Travniku znaju koji je razlog, Mrković jest sjeckao igrau ali brate budimo iskreni ljudi bi nas i bez njega dobili, pa složili su nam 10 kontri, žao mi je samo ove mlade ekipe jer konačno se nadigravamo i nismo više mesari i imao mlade momke željene lopte, i sad idioti opet to hoće rušiti. Incident je samo dio sukoba dotičnog lika i uprave Travnika,a vjerovtno ima i neke nerešene stvari sa sudijom od prije. Žao mi je samo trenera i momaka jer bukvalno plaču jer ne mogu vjerovtati kako im kreteni uništavaju stvari.
I za kraju moram jednom čovjeku **** mater. Belmine Karamehmedoviću **** ti sve pospisku i tvoj izbor utakmica. Ova utakmica se trebala prenositi i bilo bi sve ok, ali gospodina izabrao derbi kola u Prijedoru? ja više neću plaćati pretplati, nek je plaćaju navijači Rudara, Slobode i sl, koji uz sav respekt su ove godine slabiji od nas.
- vidovitadjemila
Njihov dokaz je sudiska trojka koja je napisala da su napadnuti,normalno za pare.A delegat je otisao tamo ,to ja tvrdim jer sam ocevidac,tek kad se sve zavrsilo ,ako je ista i bilo,poslije mozda 3 minuta usao sa terena,tako da nije ni vidio nista.Kasnije je uhvacen od strane naseg predsjednika Fazlica kako nagovara sudiju koji se kao dvoumio da prekine utaknicu.7 svedoka dogadjaja je Nane Trbojevic koji je osumnjicen nabrojao,ima tonski zapis na stranici nk Travnik, koji su bili prisutni imenom i prezimenom.Najbolji dokaz da nista nije bilo koji se ne spominje ovdje je taj da Nane Trbojevic ,navodni vinovnik ovog ovolikog incidenta zbog napada nije priveden ni pozvan ni na informativnio razgovor.Ovo sam saznao iz prve ruke i sto posto je tacno.Pa kako to da covjeka koji napravi tako nesto policija ne ispita.U NK Travnik postoji izjava ,dvojice zastitara koji su bili sa sudijama i izveli ih sa terena,pripadnika zastitarske agencije koji su obavljali duznost.Oni su pod krivicnom odgovornoscu svedocili da napada nije bilo.I poslije svih izjava i medicinskih dokaza da Mrkovica niko nije ni pipnuo komisija donese danasnju odluku .E ako je ovo logicno onda jbg...diego_TM je napisao/la:aha dokaz je delegat iz prijedora??? reko sam ti ja da se džaba s tobom raspravljas kad nemozes ili neces da razumijes. ja sam ti reko da trvnik ima dokaze da nije napadnut.jubitubi je napisao/la:Kakav dokaz,zar treba da ima snimak,na koje se vidi da ga udaraju?Covjece ima ljudi,zvanicnika,koji su dali svoje izvjestaje,i koji su se poklopili,to su svjedoci,predali su sta su imali komisiji,kraj price,sta ti vise ocekujes?!diego_TM je napisao/la: A gdje je molim te taj dokaz??? Travnik ima dokaz da nije bilo nikakvog napada!!! Kako ovo opravdavas??? Ali s kim se ja svađam? S nekim ko nije dovoljno pametan da razlikuje dvije boje? Ti jest s nekim kome pokazes mlijeko i on kaze da je crno. Jednostavno tebi se nemoze nista dokazati.
SAVEZ NAPOLJE!!!
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Pa normalno, kad su covjeka napali. I ima svjedoke.
Kao da je Borcu potrebno da kupuje utakmice i stalno cima za rukav tatu Milorada, kad su 7 klasa jaci od Travnika, kao sto su pokazali u prvom poluvremenu.
Kao da je Borcu potrebno da kupuje utakmice i stalno cima za rukav tatu Milorada, kad su 7 klasa jaci od Travnika, kao sto su pokazali u prvom poluvremenu.
Zadnja izmjena: IgorBL, dana/u 31 avg 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
a šta se ove sermije nakupi na temi velikana
travničani arhivirani,idemo dalje...protiv zrinjskog sve osim pobjede s min.2 razlike je neuspjeh.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- vidovitadjemila
Sta je trazite argumente.evo ih sta se sad perete...VAM je napisao/la:a šta se ove sermije nakupi na temi velikanatravničani arhivirani,idemo dalje...protiv zrinjskog sve osim pobjede s min.2 razlike je neuspjeh.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
vidovitadjemila je napisao/la:Sta je trazite argumente.evo ih sta se sad perete...VAM je napisao/la:a šta se ove sermije nakupi na temi velikanatravničani arhivirani,idemo dalje...protiv zrinjskog sve osim pobjede s min.2 razlike je neuspjeh.
Ko laze?travnicanin je napisao/la:E dosta svađe, sudija je bio udaren, i to znamo več od koga i ljudi u Travniku znaju koji je razlog, Mrković jest sjeckao igrau ali brate budimo iskreni ljudi bi nas i bez njega dobili, pa složili su nam 10 kontri, žao mi je samo ove mlade ekipe jer konačno se nadigravamo i nismo više mesari i imao mlade momke željene lopte, i sad idioti opet to hoće rušiti. Incident je samo dio sukoba dotičnog lika i uprave Travnika,a vjerovtno ima i neke nerešene stvari sa sudijom od prije. Žao mi je samo trenera i momaka jer bukvalno plaču jer ne mogu vjerovtati kako im kreteni uništavaju stvari.
Nema sumnje da ce Zrinjski primiti bar 3-4 komada. Pa od Zelje su primili tricu, sta onda ocekivati u BL?VAM je napisao/la:a šta se ove sermije nakupi na temi velikanatravničani arhivirani,idemo dalje...protiv zrinjskog sve osim pobjede s min.2 razlike je neuspjeh.
- vidovitadjemila
Pa ti ne kontas sta ti je covjek htjeo reci.Da je bio prenos ne bi ni sudije smjele napraviti onakvo lakrdiju.I tacka...I za kraju moram jednom čovjeku **** mater. Belmine Karamehmedoviću **** ti sve pospisku i tvoj izbor utakmica. Ova utakmica se trebala prenositi i bilo bi sve ok, ali gospodina izabrao derbi kola u Prijedoru? ja više neću plaćati pretplati, nek je plaćaju navijači Rudara, Slobode i sl, koji uz sav respekt su ove godine slab
I citavo vrijeme trazis argumente.Pa evo ti ih gore ukratko ,sta je sad nemoj skretati sa teme...
Hahahaha,kako mjenjas temu odmah,pa ti rece da sudija nije bio udaren,ovaj kaze da jeste? 
- vidovitadjemila
Znas ti ocito ne znas odgovoriti na ovo gore,ostao si bez teksta i ti i svi vi na ovoj temi,jer suvise je neoborivih dokaza da nista nije bilo,a ti koji kazes da si bio na tekmi veoma dobro znas da @travnicanin nikako nije mogao vidjeti sa tribina sta je bilo u tunelu i tvrditi kao ni ti da je dole neko udaren.To znaju svi ali bas svi koji su bili na Piroti ikad i pozivam ih da donesu svoj sud o tome.A kad ste trazili dokaze ja sam vam ih dao a vi nemate odgovor i nemoram vise s vama gubiti vrijeme.jubitubi je napisao/la:Hahahaha,kako mjenjas temu odmah,pa ti rece da sudija nije bio udaren,ovaj kaze da jeste?
Sad svi nek vide kako ste u stvari dobili ta 3 boda
Pa sta ja imam odgovarati ili neodgovarati,rijec ljudi koji su na strani Travnika,da sudija nije udaren,i rijec sudije i ostalih svjedoka da jeste udaren.Ne znam o kakvim ti neoborivim dokazima pricas,kao da ima video snimak udaranja,ili cega vec.
Nema ni najmanje logike da je sudija nesto izmislio,i tako i sebe i sve ostale,pa tako i Borac,doveo u nezgodnu situaciju.Najbolje da se Borac boji nekoga,pogotovo vas,pa prosle sezone smo uzeli posteno,ne znam zasto bi ove morali kupovati,pogotovo jer igramo bolje,dajemo vise golova...
Glupa ti je ta prica.
Nema ni najmanje logike da je sudija nesto izmislio,i tako i sebe i sve ostale,pa tako i Borac,doveo u nezgodnu situaciju.Najbolje da se Borac boji nekoga,pogotovo vas,pa prosle sezone smo uzeli posteno,ne znam zasto bi ove morali kupovati,pogotovo jer igramo bolje,dajemo vise golova...
Glupa ti je ta prica.
- vidovitadjemila
E ovo nisam htjeo da kazem ali cu ipak morati...jubitubi je napisao/la:Pa sta ja imam odgovarati ili neodgovarati,rijec ljudi koji su na strani Travnika,da sudija nije udaren,i rijec sudije i ostalih svjedoka da jeste udaren.Ne znam o kakvim ti neoborivim dokazima pricas,kao da ima video snimak udaranja,ili cega vec.
Glupa ti je ta prica.
Naime prosle godine poslije utaknice sa Borcem na Piroti svaki igrac Travnika je dobio po500 km..mimo plate..
Izvor igraci Travnika s kojima sam licno sjedio i popio par pica, i momci su lijepo ispricali kako je citava ekipa za poraz od borca znaci svi igraci i ljudi koji rade uz klub dobili po 500km..
Od koga?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.