Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mozak
Kontakt:

Re: Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije

Post Postao/la mozak » 31 avg 2011, 19:34

teodolit je napisao/la:
bigGame je napisao/la:ma dajte nepismeni i neinformirani jazavci te elektronski neobrazovani !
pa pogledajte samo koliko ima profila sa datim imenom i prezimenom !
samo šupljogavim ljudima izvor točnih informacija može biti fejsbuk, twiter i ostale socijalne mreže !
Jesi li to ti Toni Markiću, sad otvorio profil da se vadiš hahahahah, jel to potez očajnika, ipak si ti mali treba tebi repka, jer znaš da se na hrvate ne možeš osloniti. :D :D :D

Ne bi me čudilo da su i oni profili na facebooku otvoreni ovog dana da se zavara trag. :D :D
Jes, on je oca mi :)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 19:36

Dylan Dog je napisao/la:De ba ljudi,ja sam sa 17 godina tvrdio da je droga dobra,da industrije duhana namjerno sire glasine da je to stetno da nebi narod prestao pusiti a poceo drogirati,mislim daleko od toga da podrzajem to sto je napisao,ali lude su to godine,mozda je on sada sazrio kao covjek i drugacije promislja.
Jesi li ti svjestan koje sranje si ti napisao, jedno je vjerovanje u droge i alkohol i ta sranja, ovo je ideološko vjerovanje, zaluđenost nekim veliko idejnim projektima, koje se kod običnog čovjeka naziva četnikom ili u ovo slučaju ustašom, a kad znamo gdje živimo i kakav je mentalitet ovog naroda ovdje, to što je taj neki fudbalerčić izjavio je mišljenje u koje će on vjerovati i kada bude umiro to je tako i biće tako. Pa **** te kod nas djeca od 5-6 godina psuju majke narodima druge nacionalnosti ili vjere.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 avg 2011, 19:40

teodolit je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:De ba ljudi,ja sam sa 17 godina tvrdio da je droga dobra,da industrije duhana namjerno sire glasine da je to stetno da nebi narod prestao pusiti a poceo drogirati,mislim daleko od toga da podrzajem to sto je napisao,ali lude su to godine,mozda je on sada sazrio kao covjek i drugacije promislja.
Jesi li ti svjestan koje sranje si ti napisao, jedno je vjerovanje u droge i alkohol i ta sranja, ovo je ideološko vjerovanje, zaluđenost nekim veliko idejnim projektima, koje se kod običnog čovjeka naziva četnikom ili u ovo slučaju ustašom, a kad znamo gdje živimo i kakav je mentalitet ovog naroda ovdje, to što je taj neki fudbalerčić izjavio je mišljenje u koje će on vjerovati i kada bude umiro to je tako i biće tako. Pa **** te kod nas djeca od 5-6 godina psuju majke narodima druge nacionalnosti ili vjere.
I mislis da su svejsna zapravo sta rade :?
Ne branim ga uopce,za svaku osudu je to napisano,ali ipak meni nije isto sto kaze 17-godisnjak(godine kada je covjek najvise podlozan raznim stetnim uticajima) i 30-godisnjak.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bigGame
Kontakt:

Post Postao/la bigGame » 31 avg 2011, 19:41

uostalom, dotični gospodin na svim svojim slikama u dresu reprentacije drži ruku na grbu !

tako da priča ne pije vodu,mislim da bi ljude trebalo mjeriti po njihovim djelima a ne po lažima koje objavljuje polupismen i podmićen novinar !

teodolit
Kontakt:

Re: Peticija za izbacanje Tonija Markića iz reprezentacije

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 19:43

Dylan Dog je napisao/la:slika
Pogledaj malo bolje ovo pa vidi jeli ovo novinar objavio i izmislio. :D :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 31 avg 2011, 19:43

Dylan Dog je napisao/la:
teodolit je napisao/la:
I mislis da su svejsna zapravo sta rade :?
Ne branim ga uopce,za svaku osudu je to napisano,ali ipak meni nije isto sto kaze 17-godisnjak(godine kada je covjek najvise podlozan raznim stetnim uticajima) i 30-godisnjak.
Mislim da je Dylan Dog upravu. Al to je samo odraz drustva u kojem zivimo, pa imas ti u BIH djece koja zive u jedno nacionalnim sredinama i tek tamo negdje oko 20 upoznaju osobe druge nacionalnosti.

bigGame
Kontakt:

Post Postao/la bigGame » 31 avg 2011, 19:48

Očigledno je da je u pitanju šala na slici te još treba vidjeti da li je on uopće pisao sav taj sadržaj! Druga stvar, isti taj "idiot" je odbio poziv tada izbornika Ivana Gudelja za reprezentaciju Hrvatske u kadetskoj kategoriji kako bi mogao igrati za reprezentaciju BiH te stalna nagovaranja da ide sa reprezentacijom Hrvatske na turnir u Japan i kvalifikacije! Isti taj "idiot" se odazvao na svako okupljanje reprezentacije BiH od kadetske kategorije pa sve do U-21, te većinu puta sam snosio troškove puta do okupljanja reprezentacije. Isti taj "idiot" je sam pokrivao troškove liječenja zbog ozljede zadobivene tokom utakmice reprezentacije protiv San Marina prije par mjeseci! Isti taj "idiot" je primjer kako se bori za svoj klub kao što pokaziva od kad je došao u naš klub! Smiješno je šta novinari rade i kako truju javnost! A i vrlo vjerovatno su hrvati u reprezentaciji BiH svima trn u oko te se zato rade ovakve stvari!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 31 avg 2011, 19:49

bigGame je napisao/la:Očigledno je da je u pitanju šala na slici te još treba vidjeti da li je on uopće pisao sav taj sadržaj! Druga stvar, isti taj "idiot" je odbio poziv tada izbornika Ivana Gudelja za reprezentaciju Hrvatske u kadetskoj kategoriji kako bi mogao igrati za reprezentaciju BiH te stalna nagovaranja da ide sa reprezentacijom Hrvatske na turnir u Japan i kvalifikacije! Isti taj "idiot" se odazvao na svako okupljanje reprezentacije BiH od kadetske kategorije pa sve do U-21, te većinu puta sam snosio troškove puta do okupljanja reprezentacije. Isti taj "idiot" je sam pokrivao troškove liječenja zbog ozljede zadobivene tokom utakmice reprezentacije protiv San Marina prije par mjeseci! Isti taj "idiot" je primjer kako se bori za svoj klub kao što pokaziva od kad je došao u naš klub! Smiješno je šta novinari rade i kako truju javnost! A i vrlo vjerovatno su hrvati u reprezentaciji BiH svima trn u oko te se zato rade ovakve stvari!
Evo ga majonezarizirani :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 avg 2011, 19:50

Izbaciti go.vno pod hitno, ne treba dozvoliti ovakvu zajebanciju sa nasim grbom i repkom
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Re: Peticija za izbacanje Tonija Markića iz reprezentacije

Post Postao/la senad_flamin » 31 avg 2011, 19:52

teodolit je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:slika
Pogledaj malo bolje ovo pa vidi jeli ovo novinar objavio i izmislio. :D :D

Pa ovo sranje prije 3 god. bilo ja tek sad vidje datum :lol: ,kako ovo niko prije nije vidio pa objavio u medije
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 31 avg 2011, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 19:52

Dylan Dog je napisao/la: I mislis da su svejsna zapravo sta rade :?
Ovi sa 17 mislim da jesu, vidiš to nisu oni smislili to su ideje kakve u čovjeku usade njegovi roditelji kasnije sa zrelošću ako ima jak karakter može to da promjeni, ti sa 17-18 su ljudi pretežno nafilovani svakojakim glupostima, možda ovaj Toni to i nije mislio nego eto da među "svojima" ispadne veliki hercegovac, ima i ta varijanta, ali pazi nafilovani smo svi mi i ovakve stvari se rade u neku ruku svjesno, jer ovakvi ljudi su nas sjebali i 90-tih, sve braća, sloga i ta sranja pa bum. Mogu samo reći, eto mlad je napravio grešku samo sa stanovišta njegove karijere, nije mu ovo trebalo, ali sam ubjeđen ako je ovo rekao, onda će se držati toga ili dugo godina ili dok je živ.
U svakom slučaju podržavam da se mali izbaci iz repke, jer kako god okreneš sa takvim razmišljanjem vjerovatno neće igrati srce, a igrač bez srca na terenu nam nije potreban.

M. Selimovic - Tvrdjava

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 19:55

bigGame je napisao/la:Očigledno je da je u pitanju šala na slici te još treba vidjeti da li je on uopće pisao sav taj sadržaj! Druga stvar, isti taj "idiot" je odbio poziv tada izbornika Ivana Gudelja za reprezentaciju Hrvatske u kadetskoj kategoriji kako bi mogao igrati za reprezentaciju BiH te stalna nagovaranja da ide sa reprezentacijom Hrvatske na turnir u Japan i kvalifikacije! Isti taj "idiot" se odazvao na svako okupljanje reprezentacije BiH od kadetske kategorije pa sve do U-21, te većinu puta sam snosio troškove puta do okupljanja reprezentacije. Isti taj "idiot" je sam pokrivao troškove liječenja zbog ozljede zadobivene tokom utakmice reprezentacije protiv San Marina prije par mjeseci! Isti taj "idiot" je primjer kako se bori za svoj klub kao što pokaziva od kad je došao u naš klub! Smiješno je šta novinari rade i kako truju javnost! A i vrlo vjerovatno su hrvati u reprezentaciji BiH svima trn u oko te se zato rade ovakve stvari!
Za koliko još igrača iz kadetske reprezentacije imaš takve informacije vidim da si vjerni fan Tonija.

Haj ba Toni **** miša reci ako si to ti. :D :D :D :D

M. Selimovic - Tvrdjava

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 31 avg 2011, 19:57

Fakat treba nešto uraditi po ovom pitanju, neki sportski zakon, medjudržavni, na prostoru ex yu u saglasnosti sa fifom!
Nek se opredjele gdje će igrati, ko nevoli ovu zemlju, neka mu je sa srećom gdje želi!
Ovako se preko reprezentacije prodaju na tržište i onda ako igdje prispiju, ovi susjedi ih zakapare!
Nije samo stvar u fudbalu, drugi sportovi su još gori!
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 31 avg 2011, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 31 avg 2011, 19:57

teodolit je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: I mislis da su svejsna zapravo sta rade :?
Ovi sa 17 mislim da jesu, vidiš to nisu oni smislili to su ideje kakve u čovjeku usade njegovi roditelji kasnije sa zrelošću ako ima jak karakter može to da promjeni, ti sa 17-18 su ljudi pretežno nafilovani svakojakim glupostima, možda ovaj Toni to i nije mislio nego eto da među "svojima" ispadne veliki hercegovac, ima i ta varijanta, ali pazi nafilovani smo svi mi i ovakve stvari se rade u neku ruku svjesno, jer ovakvi ljudi su nas sjebali i 90-tih, sve braća, sloga i ta sranja pa bum. Mogu samo reći, eto mlad je napravio grešku samo sa stanovišta njegove karijere, nije mu ovo trebalo, ali sam ubjeđen ako je ovo rekao, onda će se držati toga ili dugo godina ili dok je živ.
U svakom slučaju podržavam da se mali izbaci iz repke, jer kako god okreneš sa takvim razmišljanjem vjerovatno neće igrati srce, a igrač bez srca na terenu nam nije potreban.
Ma u svakom slucaju bi ovo selektor treba ispitati i ako se potvrdi da je on to pisao onda ga treba kazniti, al ne kao sto su neki ovdje navlaili unistiti momka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 avg 2011, 19:59

Steta sto nismo u vrijeme Titine Yugoslavije, ovaj bi Toni sada visio na vjesalima, ili bi tucao kamen na otoku !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 31 avg 2011, 19:59

Nek neko sa ovog foruma napravi stranicu na facebooku ;) .
FK Željezničar
Chelsea FC

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 20:00

MOZAK je napisao/la:Fakat treba nešto uraditi po ovom pitanju, neki zakon medjudržavni na prostoru ex yu!
Nek se opredjele gdje će igrati, ko nevoli ovu zemlju, neka mu je sa srećom gdje želi!
Ovako se preko reprezentacije prodaju na tržište i onda ako igdje prispiju, ovi susjedi ih zakapare!
Nije samo stvar u fudbalu, drugi sportovi su još gori!
To si upravu, ali za to ti nije protreban međunarodni sporazum sa ex yu državama, taj problem u velikoj mjeri sama naša država može riješiti, tako što će se riješiti pitanje dvojnih državljanstava. I to je to! Ali to je već neka druga tema.

M. Selimovic - Tvrdjava

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 31 avg 2011, 20:02

Ma sve je to od igraca do igraca razlicito. Moram priznati da se Krstanovic najbolje ponio jednostavno je odmah rekao za koju repku zeli da igra i problem je rjesen.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 31 avg 2011, 20:03

lik je glup ko ponoc,evo imaju 3 nova profila na kojima jasno pise da su napravljena prije sat vremena haha.
mali se ukakio ,ali u svakom slucaju nema mjesta u reprezentaciji tako neodgojenim momcima i treba ga hitno poslat kuci pa neka ceka poziv od bilica kao sto to rade zbunoza i krstanovic :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 avg 2011, 20:05

hercegovina je napisao/la:lik je glup ko ponoc,evo imaju 3 nova profila na kojima jasno pise da su napravljena prije sat vremena haha.
mali se ukakio ,ali u svakom slucaju nema mjesta u reprezentaciji tako neodgojenim momcima i treba ga hitno poslat kuci pa neka ceka poziv od bilica kao sto to rade zbunoza i krstanovic :lol: :lol:
Ima i mnogo djece sa ovog foruma koji namjerno prave da mogu provocirat !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.