Naravno da se uvjek braniš kada te se proziva, al' ovo nije smjesno , momak tvrdi da je svjedok, još jedan svjedok i evo ga, možda konobar zna kod kojeg su se napili, postoji u kriminalističkim istraživanjima kao i u svakim, metodologija skupljanja informacija, meni ne bi bilo teško utvrditi locirati prvog svjedoka, onda bi mogao, a znaš koliki bi se igrači u višesmjernim ispitivanjima sjebalo.Za početak protokol utakmice.jos bolji je napisao/la:koliko je onda Borac platio zeljeznicaru, sirokom i sarajevu te iste sezone da ih pobjedi u gostima? pogotovo sarajavu oni su i penal na kosevu morali da promase da bi Borac pobjedio
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Zna šta drug, hajd' ti fino u tužilaštvo i prijavi slučaj i sebe za svjedoka. Pa ti možda raja i povjeruje. Ovako, izvini, ali ovako na forumu to je ništa više nego mahalska i ne očekuj da ti iko normalan vjeruje. Također, šta insan da misli o tebi, po vlastitom priznanju kažeš da si svjedočio kriminalnom djelu a nisi ga prijavio... E, svašta...
fali smajli : volim ss.ba

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ma tvrdi...England je napisao/la:Naravno da se uvjek braniš kada te se proziva, al' ovo nije smjesno , momak tvrdi da je svjedok, još jedan svjedok i evo ga, možda konobar zna kod kojeg su se napili, postoji u kriminalističkim istraživanjima kao i u svakim, metodologija skupljanja informacija, meni ne bi bilo teško utvrditi locirati prvog svjedoka, onda bi mogao, a znaš koliki bi se igrači u višesmjernim ispitivanjima sjebalo.Za početak protokol utakmice.jos bolji je napisao/la:koliko je onda Borac platio zeljeznicaru, sirokom i sarajevu te iste sezone da ih pobjedi u gostima? pogotovo sarajavu oni su i penal na kosevu morali da promase da bi Borac pobjedio
na ovom forumu se moze sve pogotovo ako ti je dosadno. a i momak je malo kontradiktoran ako upratis malo njegove postove vise je nego jasno da laze. jedini motiv pisanja mu je, kako on kaze, da svi vide kako smo uzeli 3 boda...ne znam sto je to toliko licno primio, to je samo fudbal...
ista prica sa onim cd-om sto se spremao za hag

Daj ti malo čitaj, nisam ja svjedok, evo svjkedoka, kakav si moderator, ajme...VanBasten je napisao/la:Zna šta drug, hajd' ti fino u tužilaštvo i prijavi slučaj i sebe za svjedoka. Pa ti možda raja i povjeruje. Ovako, izvini, ali ovako na forumu to je ništa više nego mahalska i ne očekuj da ti iko normalan vjeruje. Također, šta insan da misli o tebi, po vlastitom priznanju kažeš da si svjedočio kriminalnom djelu a nisi ga prijavio... E, svašta...
Pogledaj, momak je svjedok i sto je tu loše ne izmišljam.vidovitadjemila je napisao/la:Lagao bi kad bi rekao da znam tacno cifru,i zato necu da lupam.Ali ovo ti je 100 posto tacno jer sam sam svjedok ovoga...jubitubi je napisao/la:Znaci Borac je iskesirao preko 6000km,samo da bi pobjedio Travnik?
Tebi se nisam obraćao ba.Daj ti malo čitaj, nisam ja svjedok, evo svjkedoka, kakav si moderator, ajme...

glupost za hrabre je sebičan lijek
Onda sory, samo vidiš da postoji svjedok..čak je napisao_ sam sam svjedok...
Ovo je suludo,shakiraš mu adresu i sta ti pričas, razumiješ, al' znaš da se takve stvari vrlo lako mogu pokrenuti, ak'ima dosta zainteresiranih strana, a to može biti i Sarajevo I Željo (koji je u to vrijeme bio konkurentan za prvaka), a i izbacivanje iz lige je cist ok za Želju, ne gubi bodove, tj svima se brišu, baš bi to bila dobra prilika za ligu 14, pa ubacit jedan krug, da ima više utakmica, ludnica, bas bi se pokrenulo.
Ovo je suludo,shakiraš mu adresu i sta ti pričas, razumiješ, al' znaš da se takve stvari vrlo lako mogu pokrenuti, ak'ima dosta zainteresiranih strana, a to može biti i Sarajevo I Željo (koji je u to vrijeme bio konkurentan za prvaka), a i izbacivanje iz lige je cist ok za Želju, ne gubi bodove, tj svima se brišu, baš bi to bila dobra prilika za ligu 14, pa ubacit jedan krug, da ima više utakmica, ludnica, bas bi se pokrenulo.
- zeljovac87
- Kontakt:
A svi mi ostali posteni, samo Travnik i Borac namjestaju. Siguran sam da materijala za tuzilastvo ima ali bi onda na'ebali skoro svi, tako da....England je napisao/la:Onda sory, samo vidiš da postoji svjedok..čak je napisao_ sam sam svjedok...

Trebalo bi presječ, na Travniku i Borcu, samo kad bi i drugi imali muda.zeljovac87 je napisao/la:A svi mi ostali posteni, samo Travnik i Borac namjestaju. Siguran sam da materijala za tuzilastvo ima ali bi onda na'ebali skoro svi, tako da....England je napisao/la:Onda sory, samo vidiš da postoji svjedok..čak je napisao_ sam sam svjedok...
nemoj 'leba ti, kad se ubaci jos jedna krug ko bi onda polpacao sve utakmicei sudije...England je napisao/la:Onda sory, samo vidiš da postoji svjedok..čak je napisao_ sam sam svjedok...

- zeljovac87
- Kontakt:
Presjeci treba, slazem se. Po tebi treba da zaboravimo sve sto se ranije desavalo? Mislim da ovo sto pises nema smisla. Izbaciti i Travnik i Borac ako se utvrdi da su namjestali, apsolutno. Medjutim, sta ako se slucajno utvrdi da su i drugi kupovali, namjestali, kompenzovali, dogovarali i tako dalje? Sta sa ostalima?England je napisao/la:Trebalo bi presječ, na Travniku i Borcu, samo kad bi i drugi imali muda.
Nije važan krug, važna je vizija, može se razmišljati, bilo bi više derbija, najbolje 12, al' odmah od ove godine 14, da se Borac i Travnik izbace npr.kao sto tvrdi svjedok, frustrirani.jos bolji je napisao/la:nemoj 'leba ti, kad se ubaci jos jedna krug ko bi onda polpacao sve utakmicei sudije...England je napisao/la:Onda sory, samo vidiš da postoji svjedok..čak je napisao_ sam sam svjedok...
Al' drugi ne pričaju, a sjećaš li se da se o tome raspravljaloi na Grbavici, baš ta utakmica, , dugo živi priča, bilo bi ok, važno je pokrenuti, za razvoj, nema smisla igrati na taj način, ako voliš nogomet.zeljovac87 je napisao/la:Presjeci treba, slazem se. Po tebi treba da zaboravimo sve sto se ranije desavalo? Mislim da ovo sto pises nema smisla. Izbaciti i Travnik i Borac ako se utvrdi da su namjestali, apsolutno. Medjutim, sta ako se slucajno utvrdi da su i drugi kupovali, namjestali, kompenzovali, dogovarali i tako dalje? Sta sa ostalima?England je napisao/la:Trebalo bi presječ, na Travniku i Borcu, samo kad bi i drugi imali muda.
- zeljovac87
- Kontakt:
Hehe drugi ne pricaju. Da pricalo se i o toj utakmici ali pricalo se i o nekim drugim utakmicama. Evo slazem se, izbacimo lijepo Travnika i Borca, zatim izbacimo i Rudar Prijedor (i o njima se pricalo) a ti sam nastavi niz...England je napisao/la:Al' drugi ne pričaju, a sjećaš li se da se o tome raspravljaloi na Grbavici, baš ta utakmica, , dugo živi priča, bilo bi ok, važno je pokrenuti, za razvoj, nema smisla igrati na taj način, ako voliš nogomet.zeljovac87 je napisao/la:Presjeci treba, slazem se. Po tebi treba da zaboravimo sve sto se ranije desavalo? Mislim da ovo sto pises nema smisla. Izbaciti i Travnik i Borac ako se utvrdi da su namjestali, apsolutno. Medjutim, sta ako se slucajno utvrdi da su i drugi kupovali, namjestali, kompenzovali, dogovarali i tako dalje? Sta sa ostalima?England je napisao/la:Trebalo bi presječ, na Travniku i Borcu, samo kad bi i drugi imali muda.

ovo je dobro šta se radi, a kada FIFA I UEFA počnu rešetati naše klubove i savez, umjesto nesposobnog tužilaštva, onda nam se kuku ali pravo, jer ćemo ga nadrljati svi redom.......
Da ali ova priča bas datira, ima smisla, kad i sami Travničani govore, znaš kako se kaže tko će koga, ak' ne svoj svoga...a Sarajevo bi tu baš trebalo biti zainteresirano, mogu ni krivi ni dužni titulu, i Željo nista ne gubi iz Travnika ove godine, to je idealno rješenje, mozgom malo, da vidimo da možemo, jer ipak je
Željezničar klub poštenih i pravednik, za sve njih, za mene
- zeljovac87
- Kontakt:
Svaka cast, od sad ova boldovana recenica u ide kavez u vidu transparentaEngland je napisao/la:Da ali ova priča bas datira, ima smisla, kad i sami Travničani govore, znaš kako se kaže tko će koga, ak' ne svoj svoga...a Sarajevo bi tu baš trebalo biti zainteresirano, mogu ni krivi ni dužni titulu, i Željo nista ne gubi iz Travnika ove godine, to je idealno rješenje, mozgom malo, da vidimo da možemo, jer ipak je

nema sta, vidjela se ta pravedost protiv Zrinjskog.England je napisao/la:Da ali ova priča bas datira, ima smisla, kad i sami Travničani govore, znaš kako se kaže tko će koga, ak' ne svoj svoga...a Sarajevo bi tu baš trebalo biti zainteresirano, mogu ni krivi ni dužni titulu, i Željo nista ne gubi iz Travnika ove godine, to je idealno rješenje, mozgom malo, da vidimo da možemo, jer ipak je

Pa to je tako, to se svaki dan vidi na tribini.zeljovac87 je napisao/la:Svaka cast, od sad ova boldovana recenica u ide kavez u vidu transparentaEngland je napisao/la:Da ali ova priča bas datira, ima smisla, kad i sami Travničani govore, znaš kako se kaže tko će koga, ak' ne svoj svoga...a Sarajevo bi tu baš trebalo biti zainteresirano, mogu ni krivi ni dužni titulu, i Željo nista ne gubi iz Travnika ove godine, to je idealno rješenje, mozgom malo, da vidimo da možemo, jer ipak je
A sto to, uzeli ste bod i još nesto pričate i palili i vrjeđali.jos bolji je napisao/la:nema sta, vidjela se ta pravedost protiv Zrinjskog.England je napisao/la:Da ali ova priča bas datira, ima smisla, kad i sami Travničani govore, znaš kako se kaže tko će koga, ak' ne svoj svoga...a Sarajevo bi tu baš trebalo biti zainteresirano, mogu ni krivi ni dužni titulu, i Željo nista ne gubi iz Travnika ove godine, to je idealno rješenje, mozgom malo, da vidimo da možemo, jer ipak je
- zeljovac87
- Kontakt:
Jbte mali mis pa ti si ozbiljan...Ovo je za jos jednom SVAKA CAST. Jedini posteni i pravedni, najposteniji na svijetu Zeljeznicar.England je napisao/la:Pa to je tako, to se svaki dan vidi na tribini.zeljovac87 je napisao/la:Svaka cast, od sad ova boldovana recenica u ide kavez u vidu transparentaEngland je napisao/la:Da ali ova priča bas datira, ima smisla, kad i sami Travničani govore, znaš kako se kaže tko će koga, ak' ne svoj svoga...a Sarajevo bi tu baš trebalo biti zainteresirano, mogu ni krivi ni dužni titulu, i Željo nista ne gubi iz Travnika ove godine, to je idealno rješenje, mozgom malo, da vidimo da možemo, jer ipak je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.