Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nešto mi puno NLO-a u zadnje vrijeme.Gotovo pa svaki dan na nekom portalu izađe nova snimka.Evo sada u Beogradu snimljen.Baš mi je čudno da se pojavljuje veliko broj NLO-a u zadnje vrijeme.
neutralan__ je napisao/la:Nešto mi puno NLO-a u zadnje vrijeme.Gotovo pa svaki dan na nekom portalu izađe nova snimka.Evo sada u Beogradu snimljen.Baš mi je čudno da se pojavljuje veliko broj NLO-a u zadnje vrijeme.
Bilo je toga iznad Bg-a bruku puta u poslednjih 10 godina,ne zaboravi da smo mi prvi i srusili jedan "NLO".
neutralan__ je napisao/la:Nešto mi puno NLO-a u zadnje vrijeme.Gotovo pa svaki dan na nekom portalu izađe nova snimka.Evo sada u Beogradu snimljen.Baš mi je čudno da se pojavljuje veliko broj NLO-a u zadnje vrijeme.
Bilo je toga iznad Bg-a bruku puta u poslednjih 10 godina,ne zaboravi da smo mi prvi i srusili jedan "NLO".
Ma dobro uvijek je toga bilo,ali ne u ovolikom broju.
hehe ne znam sto se Ameri bune jbg niste ga vidjeli
Emir ZENICA je napisao/la:Prva infuzija odradjena,ima jos 2 .Strava bolestan
Pozdrav antilegendama
Pocelo je pocelo
I ostali kvislinzi ce uskoro poceti osjecati iste simptome,nebi o detaljima.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma dobro uvijek je toga bilo,ali ne u ovolikom broju.
I opste me ne cudi to ne davno sam procitao da ce kao uskoro vanzemaljci doci na zemlju sa 3 svemirska broda precnika 320 KM. Mada ne vjerujem ,ali citam sve neki NLO-i mozda salju te neke manje da izvide situaciju. Kazu i da bi za nekoliko mjeseci ko ima teleskop moci ce ih vidjeti. Trenutno su kod Jupitera.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif