Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

teodolit
Kontakt:

Re: Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 20:08

Elegant je napisao/la:
hercegovina je napisao/la:lik je glup ko ponoc,evo imaju 3 nova profila na kojima jasno pise da su napravljena prije sat vremena haha.
mali se ukakio ,ali u svakom slucaju nema mjesta u reprezentaciji tako neodgojenim momcima i treba ga hitno poslat kuci pa neka ceka poziv od bilica kao sto to rade zbunoza i krstanovic :lol: :lol:
Ima i mnogo djece sa ovog foruma koji namjerno prave da mogu provocirat !
Pogledaj ovjede ovog "bigGame" i ako je ovo djete koje je namjerno napravilo profil da provocira, dam ti guze radi od nje šta god hoćeš. :D :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2011, 20:14

vendeta87 je napisao/la:Ma sve je to od igraca do igraca razlicito. Moram priznati da se Krstanovic najbolje ponio jednostavno je odmah rekao za koju repku zeli da igra i problem je rjesen.
Sta se najbolje ponio.Prvo je vagao,pa onda cak i naveo da postoji mogucnost da igra i za BIH,tek kad su ga pozvali iz repke na razgovor onda je pokazao svoje lice.Frajo samo nabijao sebi poene,ali ga sad vec zato nigdje nema,qurko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bigGame
Kontakt:

Post Postao/la bigGame » 31 avg 2011, 20:43

teodolit je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
hercegovina je napisao/la:lik je glup ko ponoc,evo imaju 3 nova profila na kojima jasno pise da su napravljena prije sat vremena haha.
mali se ukakio ,ali u svakom slucaju nema mjesta u reprezentaciji tako neodgojenim momcima i treba ga hitno poslat kuci pa neka ceka poziv od bilica kao sto to rade zbunoza i krstanovic :lol: :lol:
Ima i mnogo djece sa ovog foruma koji namjerno prave da mogu provocirat !
Pogledaj ovjede ovog "bigGame" i ako je ovo djete koje je namjerno napravilo profil da provocira, dam ti guze radi od nje šta god hoćeš. :D :D

Ne volim prozivanja polupismenih ljudi , kao što je dotični gospodin .
Niti skrivanje i vrijeđanje iza nekakvih nick-ova, da bih se dokazivala nekakva nacionalna pripadnost , te samim time vrijeđanje i prozivanje djece koja nisu bila niti rođena kad su bila nemila zbivanja na Yu-prostorima.

Uostalom nogomet je kolektivni sport i samim time bih trebao kolektiv s kojim je donijet odluku dali gosp. Markić zaslužuje svojim dosadašnjim odnosom da prezentira Bosnu i Hercegovinu u svijetu.

A današnji članci, forumi, grupe i ostali nakaradni tekstovi neznanih ljudi , ne bi trebali imati utjecaja na naše mišljenje , nego odnos ljudi prema časti prezentiranja naše države u svijetu.

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 31 avg 2011, 20:59

Momku ruka na srcu a vi se pravite pametni! Novinariu i slični lobiji traže mjesto za durakovica i slicne koji po kvaliteti mogu samo igrati u 2 BiH ligi! Kao sto se i vidi na ovoj peticiji! Odmah ubaci njega i slicne! Da ne zeli igrati i boriti se za BiH ne bi odbijao poziv Hrvatske reprezentacije!

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 31 avg 2011, 21:02

Elmar78430 je napisao/la:
alacious je napisao/la:Nebi me cudilo da sutra on kaze da uopste nema FB i da je to lazni profil! :?
To je pravi profil, provjereno...[/quote
Od kud tebe na njegovu profilu?

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 31 avg 2011, 21:04

ame11 je napisao/la:Ovako .. ko ne vjeruje u ovo nek mi posalje na pp .. Fino sam nasao profil jucer uslikao slike i poslao na ss.ba .. Lazni profil nije ..
Isto pitanje i tebi,od kud tebe na njegovu profilu? S kojim ciljem si ti to išao na njegov profil? Traziti mjesto nekom svom?

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 31 avg 2011, 21:06

Pa dobro, sta vise ceka Markic pa se ne ogradjuje ako nije njegov profil! :roll:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2011, 21:07

ultrazrinja je napisao/la:Isto pitanje i tebi,od kud tebe na njegovu profilu? S kojim ciljem si ti to išao na njegov profil? Traziti mjesto nekom svom?
Znači, nije bitno što je ono pisalo, bitno je što ga je neki forumaš dod'o u raju? :lol: Ne mogu da vjerujem. Taman da su razlozi dodavanja ovog lika u fb prijatelje najgore vrste, ono što je (nadam se bivši) MLADI REPREZENTATIVAC OBJAVIO JE X PUTA GORE!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 31 avg 2011, 21:14

Monolog je napisao/la:
ultrazrinja je napisao/la:Isto pitanje i tebi,od kud tebe na njegovu profilu? S kojim ciljem si ti to išao na njegov profil? Traziti mjesto nekom svom?
Znači, nije bitno što je ono pisalo, bitno je što ga je neki forumaš dod'o u raju? :lol: Ne mogu da vjerujem. Taman da su razlozi dodavanja ovog lika u fb prijatelje najgore vrste, ono što je (nadam se bivši) MLADI REPREZENTATIVAC OBJAVIO JE X PUTA GORE!
Vi ste obicni dusmani! I da je njegov profil vidi se da je pisano u sali! Ne opravdavam momka,ali to sto vi pisete su takve nebuloze! Zar bi se odazivao na svaki poziv da mu se ne igra za reprezentaciju? Gledajte malo realno! Moze se kazniti za ovu mladost-ludost ali to sto vi radite je krajnost! Koliko je A reprezentativaca odbijalo ili odbija igrati za reprezentaciju a ovaj mladic je se odazivao svaki put! I kako se vidi ruku drzi na srcu a ne negdje drugdje!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 31 avg 2011, 21:18

bigGame je napisao/la: A i vrlo vjerovatno su hrvati u reprezentaciji BiH svima trn u oko te se zato rade ovakve stvari!
A jeste napacen narod :roll: Covjece, prestani sa time, vecinu raje boli k**** jesi li Hrvat, Srbin, Bosanac, Hercegovac, Cigan, itd...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 21:20

bigGame je napisao/la:
Ne volim prozivanja polupismenih ljudi , kao što je dotični gospodin .
Niti skrivanje i vrijeđanje iza nekakvih nick-ova, da bih se dokazivala nekakva nacionalna pripadnost , te samim time vrijeđanje i prozivanje djece koja nisu bila niti rođena kad su bila nemila zbivanja na Yu-prostorima.

Uostalom nogomet je kolektivni sport i samim time bih trebao kolektiv s kojim je donijet odluku dali gosp. Markić zaslužuje svojim dosadašnjim odnosom da prezentira Bosnu i Hercegovinu u svijetu.

A današnji članci, forumi, grupe i ostali nakaradni tekstovi neznanih ljudi , ne bi trebali imati utjecaja na naše mišljenje , nego odnos ljudi prema časti prezentiranja naše države u svijetu.
Što se tiče tog polupismeni...neću komentarisati jer ti vidim pravopis sad i u predhodnim postovima.

Vidis napisao si ključnu riječ "prezentira", ja kao građanin Bosne i Hercegovine imam pravo da izrazim negodovanje na izbor osobe koja me "prezentira". I ja kažem NE za Tonija Markića i u tome je bit. Pogledaj naziv teme ponovo ja dajem svoj glas za peticiju.

A kolektiv je taj koji će odlučiti to stoji, ali da bi kolektiv odlučio u korist Tonija, u tom slučaju Toni ako "profesionalac" treba da istupi i iznese svoje mišljenje povodom tog pitanja i da se izvine, eventualno ako se osjeća krivim.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2011, 21:22

Da, baš sam dušman što mi puca ona stvar za ovim likom. :mrgreen: Ne znam da l' ćeš mi povjerovat, al' ja do danas nisam ni znao ko je on. :mrgreen:

Nego, opet te pitam, kakve veze imaju nečiji razlozi odlaska na profil reprezentativca? Svi smo mi bili mladi (mah, nisam ni sad staro gvožđe :mrgreen: ), te smo gledali da ugodimo svima. Vjerujem da je i ovaj Toni (Hawk :mrgreen: ) gled'o da ne padne u očima svojih prijatelja (e oni su mu dušmani, jer ga očigledno zayebavaju zbog toga što igra za Bosnu), te je počeo sa ovakvom pričom. Pa jbt, jedan Pranjić zbog odbijanja rukovanja sa Bilićem je protjeran (ne znam da l' je vraćen) iz reprezentacije, pobogu. Šta misliš kako bi oni riješili ovu situaciju? Realno, ovaj momak bi u svakom normalnom društvu dobio takav šamar realnosti, da je to nevjerovatno. Naravno, kod nas to neće biti slučaj. Kod nas mu je najgore upravo ovo što se dešava. Jedan medij nešto objavi, forumaši napišu svoje stavove, a sve se to zaboravi za 10-ak dana. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 31 avg 2011, 21:23

Pirke je napisao/la:
bigGame je napisao/la: A i vrlo vjerovatno su hrvati u reprezentaciji BiH svima trn u oko te se zato rade ovakve stvari!
A jeste napacen narod :roll: Covjece, prestani sa time, vecinu raje boli k**** jesi li Hrvat, Srbin, Bosanac, Hercegovac, Cigan, itd...
Zato se dogadjaju sranja izmedju hrvatskih-srbskih-muslimanskih klubova u BiH ako se tako klubovi mogu dijeliti jer ipak je jedna drzava!

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 31 avg 2011, 21:25

Koji to jos hrvat drzi ruku na srcu osim njega?

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 21:26

pazi da ga nećete izbacit :lol:

Admine kamo te? 8-)
Sloga Uskoplje

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 avg 2011, 21:27

ultrazrinja je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Vi ste obicni dusmani! I da je njegov profil vidi se da je pisano u sali! Ne opravdavam momka,ali to sto vi pisete su takve nebuloze! Zar bi se odazivao na svaki poziv da mu se ne igra za reprezentaciju? Gledajte malo realno! Moze se kazniti za ovu mladost-ludost ali to sto vi radite je krajnost! Koliko je A reprezentativaca odbijalo ili odbija igrati za reprezentaciju a ovaj mladic je se odazivao svaki put! I kako se vidi ruku drzi na srcu a ne negdje drugdje!
Izvini care al tako nema sale!!!! jedan Pranjic igrac Bajerna ne pruzi ruke pa ga Bilic udalji iz repke!!! a zbog ovoga neznam sta bi mu uradili u Hrvatskoj?????? ali nije me briga!!! moze pricati protiv selektora ili sta ti ja znam ali takvu glupost reci (napisati) nije normalno i dzaba ga branis!!!!!! On ako je pravi Bosanac i Hercegovac treba da se izjasni u javnosti da to rijesi i .
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 21:28

Monolog je napisao/la:Da, baš sam dušman što mi puca ona stvar za ovim likom. :mrgreen: Ne znam da l' ćeš mi povjerovat, al' ja do danas nisam ni znao ko je on. :mrgreen:

Nego, opet te pitam, kakve veze imaju nečiji razlozi odlaska na profil reprezentativca? Svi smo mi bili mladi (mah, nisam ni sad staro gvožđe :mrgreen: ), te smo gledali da ugodimo svima. Vjerujem da je i ovaj Toni (Hawk :mrgreen: ) gled'o da ne padne u očima svojih prijatelja (e oni su mu dušmani, jer ga očigledno zayebavaju zbog toga što igra za Bosnu), te je počeo sa ovakvom pričom. Pa jbt, jedan Pranjić zbog odbijanja rukovanja sa Bilićem je protjeran (ne znam da l' je vraćen) iz reprezentacije, pobogu. Šta misliš kako bi oni riješili ovu situaciju? Realno, ovaj momak bi u svakom normalnom društvu dobio takav šamar realnosti, da je to nevjerovatno. Naravno, kod nas to neće biti slučaj. Kod nas mu je najgore upravo ovo što se dešava. Jedan medij nešto objavi, forumaši napišu svoje stavove, a sve se to zaboravi za 10-ak dana. ;)

X (svaka ti na mjestu)

Vratili su ga nakon što se izvinuo.

M. Selimovic - Tvrdjava

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 avg 2011, 21:29

Kad bi on bio jedini koji ovako razmišlja, ali ovako trenutno razmišlja 90 % igrača srpske i hrvatske nacionalnosti.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 31 avg 2011, 21:30

ultrazrinja je napisao/la:Koji to jos hrvat drzi ruku na srcu osim njega?
Ok, drži ruku svaka čast. Ali problem je što se šprdao na to držanje ruke.

Možda mali i nije kriv između drvije varte on bi vamo, a zna ako trzne vamo da ćete ga satrat vi tamo.

M. Selimovic - Tvrdjava

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 31 avg 2011, 21:32

Monolog je napisao/la:Da, baš sam dušman što mi puca ona stvar za ovim likom. :mrgreen: Ne znam da l' ćeš mi povjerovat, al' ja do danas nisam ni znao ko je on. :mrgreen:

Reci mi, koji to hrvat i koliko njih drzi ruku na srcu za vrijeme sviranja himne BiH? Zar na slici ne pokazuje da postuje dres koji nosi? Zar svojim zalaganjem ne pokaziva da se bori za tu reprezentaciju?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.