Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa onda nam pogotovo ne treba Benayoun kad već Arteta ne dolazi, bolje nek ovih 3-4 sata pokusa dovesti Hazarda il M'villu 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- _karabaja_
- Kontakt:
Evo na SkySportsu javljaju nista od Arteta a pregovori u vezi Benyouna jos traju.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Hazard je otpao jos jutros, koliko sam upratio, ali nesto nije uredu sa Arsenalom, isto kao da nemaju dovoljno novca za transfere iako su prodali i Nasrija i Fabregasa. Benayoun ako dodje, doce na posudbu iz Chelsea.vedofeelgood je napisao/la:Pa onda nam pogotovo ne treba Benayoun kad već Arteta ne dolazi, bolje nek ovih 3-4 sata pokusa dovesti Hazarda il M'villu
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mislim da sa Hazardom nije bio novac upitanju. Covjek je naglasio nekoliko puta da ne zeli ici iz Lilla i kraj price. Dobro da smo ponudili neku nerealnu brojku mozda bi i doso. A nadam se da Wenger nije toliko glup da dovede Benayuna. On bi jedino pojaco klupu u Arsenalovoj bolnici. Ako bi se tamo iskazo, mozda bi cak postao kapiten, kad Jackie ozdravi.Bliss je napisao/la:Hazard je otpao jos jutros, koliko sam upratio, ali nesto nije uredu sa Arsenalom, isto kao da nemaju dovoljno novca za transfere iako su prodali i Nasrija i Fabregasa. Benayoun ako dodje, doce na posudbu iz Chelsea.vedofeelgood je napisao/la:Pa onda nam pogotovo ne treba Benayoun kad već Arteta ne dolazi, bolje nek ovih 3-4 sata pokusa dovesti Hazarda il M'villu
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nije, Hazard je u toku dana koliko ja znam zatrazio transfer u Arsenal jer je dosao Joe Cole u LilleBliss je napisao/la:
Hazard je otpao jos jutros, koliko sam upratio, ali nesto nije uredu sa Arsenalom, isto kao da nemaju dovoljno novca za transfere iako su prodali i Nasrija i Fabregasa. Benayoun ako dodje, doce na posudbu iz Chelsea.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Blockbuster koji je ocarao svjet:
Spasavanje kluba Arsenala
U glavnoj ulozi:
Yossi Stakor

U glavnoj ulozi:

Yossi Stakor
- vedofeelgood
- Kontakt:
Zna li iko sta novo vezano za nekog veznjaka :S ?
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Nema nista novo. Zadnja vijest je da Arsenal pokusava sve da dovede izraelskog veznjaka na Emirates.vedofeelgood je napisao/la:Zna li iko sta novo vezano za nekog veznjaka :S ?
3 sata do kraja prelaznog roka a jedini igrac sa kime nas povezuju je stakor Yossi. Vise me boli to sto nas povezuju sa njim nego poraz od Man Utd. 
Čak vam se smije i ovaj komentator sa Sky sporta
Tačno ste postali Liverpool od 2009/2010.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Megamon
- Kontakt:
Pa od ovog Benayouna ljepsi je i Dule pacov 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jbg Wenger ima para za Ferrari-a ( hazarda ) a kako stvari stoje dovesce golfa 2 (benajuna ) lakse je odrzavati golfa nego ferraria mislim jeftinijeProfesor je napisao/la:3 sata do kraja prelaznog roka a jedini igrac sa kime nas povezuju je stakor Yossi. Vise me boli to sto nas povezuju sa njim nego poraz od Man Utd.
Al evo mogao bi nama doci Demsey jer je Jol nasao zamjenu za njega Ruiza tako pise bar goal.com
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A sta ako taj ''liverpool 2009/2010'' bude ispred Liverpool 2011/12 ????? sta onda??Rizah je napisao/la:Čak vam se smije i ovaj komentator sa Sky sporta![]()
Celik!3,2,2.
Onda reci svoje želje, reci šta treba, zbog tebe skinuću i zvijezde sa neba ...AllGunsBlazing je napisao/la:A sta ako taj ''liverpool 2009/2010'' bude ispred Liverpool 2011/12 ????? sta onda??Rizah je napisao/la:Čak vam se smije i ovaj komentator sa Sky sporta![]()
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Profesor je napisao/la:3 sata do kraja prelaznog roka a jedini igrac sa kime nas povezuju je stakor Yossi. Vise me boli to sto nas povezuju sa njim nego poraz od Man Utd.
Naravno, i drugi put.Profesor je napisao/la:To care, nek si nas prosvjetlio!IgorBL je napisao/la:Najveci "transfer" bio bi otkaz Vengeru.
Htjeli to neki prihvatiti ili ne.
Francuz je dopustio da igraci umisle da su veci od kluba i zato ste se sad naebali.
Puno srece sa Ping-Pongom, Miyaichiem i ostalim akvizicijama...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
zasto Wenger ne dovede Adama Johnsona iz Sitija on tamo nema vise mjesta a bio bi dobro pojacanje za Arsenal..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Pa od ovog Benayouna ljepsi je i Dule pacov
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zato što im ne treba više krilnih igrača.gunner14 je napisao/la:zasto Wenger ne dovede Adama Johnsona iz Sitija on tamo nema vise mjesta a bio bi dobro pojacanje za Arsenal..
Da,sve je izglednije da će Benayoun doći.Bosniacum Lilium je napisao/la:Megamon je napisao/la:Pa od ovog Benayouna ljepsi je i Dule pacovarteta's deal off
FK Pjetlovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a jest' gabor, veceg odrona u zivotu nisam vidioProfesor je napisao/la:Blockbuster koji je ocarao svjet:
U glavnoj ulozi:
Yossi Stakor
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Niklas Bendtner to Sunderland on season long loan from Arsenal
Barem jedna dobra vijest za Arsenal veceras.
Edit: Izgleda da je zavrsen transfer Benayouna. Benayoun for #afc. One-season deal. Not quite a marquee signing, hardly in class of Cesc/Nasri but a much-needed creative addition
Barem jedna dobra vijest za Arsenal veceras.
Edit: Izgleda da je zavrsen transfer Benayouna. Benayoun for #afc. One-season deal. Not quite a marquee signing, hardly in class of Cesc/Nasri but a much-needed creative addition
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.