EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la dubrava » 31 avg 2011, 21:39

dylan dože, :mrgreen: :mrgreen:
ma može se reći, i bosna ne zna skakati ko ni MI :mrgreen: :mrgreen: ovi moji hrvati..samo me nerviraju, a već ulazim u godine u koje se ne bi trebalo nervirati...

prijedorčaninu..iskreno, nisam znao protiv koga je Srbija igrala..oke, sad sam skontao kad sam otiša ovidjeti rezultate...
al, nek se bar na početku veli tko smo to MI :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 31 avg 2011, 21:41

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
rebonja je napisao/la:Igrali smo suviše 'toplo-hladno', a sa 17 poena prednosti smo vrlo lako počeli da slavimo, pa smo prestali da igramo odbranu i spali na plus 4... Dobra stvar je što smo na zonsku odbranu Italijana odigrali školski, kvalitetno i razigrano.
@dubrava..mislim da ovo ipak pokazuje o kokok se repki radi ;) ,ali slažem se sa tobom,da se ubuduće naglasi o kome se radi.
Postao/la mnogo_smo_jaki dana 31 aug 2011, 21:32
Nije direktno,ali tvoja provokacija se odnosi i na mene,i na ostale članove ovog podforuma,koji navijaju za neke druge reprezentacije,pa da ti dam do znanja da nećeš nikome ovde soliti pamet i govoriti za koga će da navija.toliko
šta te tjera da budeš svakom loncu poklopac ???

nisam ti se uopšte obratio, a idi na forume"te države" za koju navijaš pa se tamo ku.rči i daji do znanja šta hoćeš

odj.ebi
FORZA MARŠAL !!!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 31 avg 2011, 21:41

Nijemci najvise danas pokazali definitivno!

Sprdnja sa Izraelcima...
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 31 avg 2011, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 31 avg 2011, 21:41

Mi uzeli,Đetići uzeli,Hrvati vode,Bosna izgubila samo 9 razlike od jedne Grčke sve u svemu dobar prvi dan za nase timove 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 avg 2011, 22:19

Valjda ce moderacija da resi ovaj problem sa provociranjem :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 avg 2011, 22:22

Joj Švaba što igraju ,ko od šale razbiše Izraelce ,svi igrači su bilo sjajni ,Dirk zabio 25 poena ,a u četvrtoj četvrtini skoro da nije ni igrao ,Kaman dabl-dabl 18p 10s i on sjajan ,Olbrecht dvije sjajne blokade i nekoliko poena kao i Shafarcik,Haman,Herber i dr.
Kod Izraela Pnini bolji od ostalih 20 p ,ostali su zakazali i pretrpili ovaj visoki poraz ;)
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 31 avg 2011, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 avg 2011, 22:23

@ Legendo,nisam stigao da odgledam.Jel to Svabe bas otkidaju ili Izrael toliko veze sa zivotom nema?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 22:39

Texi je napisao/la:BHT prenosi mečeve Srbije i Hrvatske jer i Srbi i Hrvati žive u BiH, bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne...

Ako Vam se gleda Španija - Litvanija ili Turska - Litvanija ili bilo koji drugi meč imate Internet pa navalite.

ali ti srbi i hrvati žive u bih,ne u tim državama,uz svo poštivanje toga da svako ima pravo navijati za koga hoće

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 22:44

Dylan Dog je napisao/la:Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :x

potpis

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 avg 2011, 22:46

Tribalian je napisao/la:@ Legendo,nisam stigao da odgledam.Jel to Svabe bas otkidaju ili Izrael toliko veze sa zivotom nema?
Pa ne znam šta da ti kažem ,ima i jednog i drugog ,nebi ja reko da je ovaj Izrael toliko slab ima nekoliko dobrih igrača (Pnini ,Halperin,Borstain,Eliyahu,Gren ,Blu)e sad što su ovako slabi nebi ti znao reći ,Njemci su fino posloženi sad koliko su jaki pitanje je ali kad ih krene šut nema pomoći protiv njih izgleda, još imaju dva košarkaša koji uvjek idu na bar 20 poena Dirka i Kamana još ako se priključi neko od mlađih kao danas Benzing ,Shafarcik ,Olbrecht mogu biti jako opasni .Danas im se dosta stvari poklopilo ali i igraju dobro ,brz protok lopte dosta su jaki na skoku i puno pogađaju iz reketa ,još kad trica krene kažem nema pomoći ,namučiće svakoga ,ako im se poklope neke stvari mogu do medalje ,mišljenja sam da su prije imali slabije timove i uzimali medalje sad imaju bolje igrače koji su mladi i željni igre plus Dirka koji reko bi nikad bolji i Kamana koji je u sjajnoj formi ,biće nešta od njih sigurno ,nakon prvog odgledanog kola po meni su jači od Talijana ,Grka ,Francuza ,Špance nisam gledo ,Srbe možda samo Duda izvlači ;)
Vidjećemo pred nama je nikad zanimljivije prvenstvo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 avg 2011, 22:47

Jel pozvan ovaj Casspi za Izraelce i jel igro veceras ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 31 avg 2011, 22:55

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :x

potpis
Valjda su u prednosti oni koji plaćaju pretplatu
"Indija,Pakistan..."

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 23:03

legenda reala je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:@ Legendo,nisam stigao da odgledam.Jel to Svabe bas otkidaju ili Izrael toliko veze sa zivotom nema?
Pa ne znam šta da ti kažem ,ima i jednog i drugog ,nebi ja reko da je ovaj Izrael toliko slab ima nekoliko dobrih igrača (Pnini ,Halperin,Borstain,Eliyahu,Gren ,Blu)e sad što su ovako slabi nebi ti znao reći ,Njemci su fino posloženi sad koliko su jaki pitanje je ali kad ih krene šut nema pomoći protiv njih izgleda, još imaju dva košarkaša koji uvjek idu na bar 20 poena Dirka i Kamana još ako se priključi neko od mlađih kao danas Benzing ,Shafarcik ,Olbrecht mogu biti jako opasni .Danas im se dosta stvari poklopilo ali i igraju dobro ,brz protok lopte dosta su jaki na skoku i puno pogađaju iz reketa ,još kad trica krene kažem nema pomoći ,namučiće svakoga ,ako im se poklope neke stvari mogu do medalje ,mišljenja sam da su prije imali slabije timove i uzimali medalje sad imaju bolje igrače koji su mladi i željni igre plus Dirka koji reko bi nikad bolji i Kamana koji je u sjajnoj formi ,biće nešta od njih sigurno ,nakon prvog odgledanog kola po meni su jači od Talijana ,Grka ,Francuza ,Špance nisam gledo ,Srbe možda samo Duda izvlači ;)
Vidjećemo pred nama je nikad zanimljivije prvenstvo ;)

izraelci nemaju visine,preniski su

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 avg 2011, 23:06

soba 39 je napisao/la:

potpis
Hahahahhaha, oj Boze!

PS. Njemci su me odusevili. Poslje BIH definitivno navijam za Dirka i drustvo. Nadam se da mogu parirat onim poganim Spancima. Dirka niko ne moze cuvat na Svijetu, a kamoli da ga neko zaustavi na EP. Sigurno ako budu igrali protiv Spanije uskoro da ce Ibaka i Gasol opet dobit po nosu kao i u Playoffu. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 31 avg 2011, 23:08

Dylan Dog je napisao/la:Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :

POTPIS

P.S. @Dylane, de vrati onaj stari avatar, nikako da se priviknem na ovaj novi, sve mislim neki drugi forumas, a ono ti :D Ma po postovima se to skonta ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 avg 2011, 23:08

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:izraelci nemaju visine,preniski su
Vidim nemaju klasičnog centra ,imaju Yaniva Greena ali on je visok 2.04 i to im je najvisočiji igrač :o :shock:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 31 avg 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 23:09

Puma je napisao/la:Jel pozvan ovaj Casspi za Izraelce i jel igro veceras ?

jeste pozvan ali se valjda povrijedio i nema ga na prvenstvu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 avg 2011, 23:10

Puma je napisao/la:Jel pozvan ovaj Casspi za Izraelce i jel igro veceras ?
Povrijedio se neposredno pred pocetak prvenstva i propustit ce ga.

rogeRF,impresionirao me danas Gallinari,nafurao sam se na njega pa sam samo njega ostavio na avataru od zabarskog trojca :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 23:12

soba 39 je napisao/la:

potpis

trebali bi biti,i među tim ima i onih koji bi gledali prije tekmu npr. litva - španija nego srbija - njemačka,čisto sa sportske strane,jer očekuju da bi to mogla biti bolja tekma

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 23:15

legenda reala je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:izraelci nemaju visine,preniski su
Vidim nemaju klasičnog centra ,imaju Yaniva Greena ali on je visok 2.04 i to im je najvisočiji igrač :o :shock:

mislim da je on 206 visok,ali je čisti prosjek,gledam ih protiv njemaca sa bluom i eliahyom pod košem protiv dirka i kamana,smiješno

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.