ma može se reći, i bosna ne zna skakati ko ni MI

prijedorčaninu..iskreno, nisam znao protiv koga je Srbija igrala..oke, sad sam skontao kad sam otiša ovidjeti rezultate...
al, nek se bar na početku veli tko smo to MI

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
mnogo_smo_jaki je napisao/la:@dubrava..mislim da ovo ipak pokazuje o kokok se repki radirebonja je napisao/la:Igrali smo suviše 'toplo-hladno', a sa 17 poena prednosti smo vrlo lako počeli da slavimo, pa smo prestali da igramo odbranu i spali na plus 4... Dobra stvar je što smo na zonsku odbranu Italijana odigrali školski, kvalitetno i razigrano.,ali slažem se sa tobom,da se ubuduće naglasi o kome se radi.
šta te tjera da budeš svakom loncu poklopac ???Postao/la mnogo_smo_jaki dana 31 aug 2011, 21:32
Nije direktno,ali tvoja provokacija se odnosi i na mene,i na ostale članove ovog podforuma,koji navijaju za neke druge reprezentacije,pa da ti dam do znanja da nećeš nikome ovde soliti pamet i govoriti za koga će da navija.toliko
Texi je napisao/la:BHT prenosi mečeve Srbije i Hrvatske jer i Srbi i Hrvati žive u BiH, bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne...
Ako Vam se gleda Španija - Litvanija ili Turska - Litvanija ili bilo koji drugi meč imate Internet pa navalite.
Dylan Dog je napisao/la:Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :x
Pa ne znam šta da ti kažem ,ima i jednog i drugog ,nebi ja reko da je ovaj Izrael toliko slab ima nekoliko dobrih igrača (Pnini ,Halperin,Borstain,Eliyahu,Gren ,Blu)e sad što su ovako slabi nebi ti znao reći ,Njemci su fino posloženi sad koliko su jaki pitanje je ali kad ih krene šut nema pomoći protiv njih izgleda, još imaju dva košarkaša koji uvjek idu na bar 20 poena Dirka i Kamana još ako se priključi neko od mlađih kao danas Benzing ,Shafarcik ,Olbrecht mogu biti jako opasni .Danas im se dosta stvari poklopilo ali i igraju dobro ,brz protok lopte dosta su jaki na skoku i puno pogađaju iz reketa ,još kad trica krene kažem nema pomoći ,namučiće svakoga ,ako im se poklope neke stvari mogu do medalje ,mišljenja sam da su prije imali slabije timove i uzimali medalje sad imaju bolje igrače koji su mladi i željni igre plus Dirka koji reko bi nikad bolji i Kamana koji je u sjajnoj formi ,biće nešta od njih sigurno ,nakon prvog odgledanog kola po meni su jači od Talijana ,Grka ,Francuza ,Špance nisam gledo ,Srbe možda samo Duda izvlačiTribalian je napisao/la:@ Legendo,nisam stigao da odgledam.Jel to Svabe bas otkidaju ili Izrael toliko veze sa zivotom nema?
Valjda su u prednosti oni koji plaćaju pretplatukakavdanakneiskustvu je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :x
potpis
legenda reala je napisao/la:Pa ne znam šta da ti kažem ,ima i jednog i drugog ,nebi ja reko da je ovaj Izrael toliko slab ima nekoliko dobrih igrača (Pnini ,Halperin,Borstain,Eliyahu,Gren ,Blu)e sad što su ovako slabi nebi ti znao reći ,Njemci su fino posloženi sad koliko su jaki pitanje je ali kad ih krene šut nema pomoći protiv njih izgleda, još imaju dva košarkaša koji uvjek idu na bar 20 poena Dirka i Kamana još ako se priključi neko od mlađih kao danas Benzing ,Shafarcik ,Olbrecht mogu biti jako opasni .Danas im se dosta stvari poklopilo ali i igraju dobro ,brz protok lopte dosta su jaki na skoku i puno pogađaju iz reketa ,još kad trica krene kažem nema pomoći ,namučiće svakoga ,ako im se poklope neke stvari mogu do medalje ,mišljenja sam da su prije imali slabije timove i uzimali medalje sad imaju bolje igrače koji su mladi i željni igre plus Dirka koji reko bi nikad bolji i Kamana koji je u sjajnoj formi ,biće nešta od njih sigurno ,nakon prvog odgledanog kola po meni su jači od Talijana ,Grka ,Francuza ,Špance nisam gledo ,Srbe možda samo Duda izvlačiTribalian je napisao/la:@ Legendo,nisam stigao da odgledam.Jel to Svabe bas otkidaju ili Izrael toliko veze sa zivotom nema?![]()
Vidjećemo pred nama je nikad zanimljivije prvenstvo
Hahahahhaha, oj Boze!soba 39 je napisao/la:Valjda su u prednosti oni koji plaćaju pretplatukakavdanakneiskustvu je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :x
potpis
Dylan Dog je napisao/la:Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :
Vidim nemaju klasičnog centra ,imaju Yaniva Greena ali on je visok 2.04 i to im je najvisočiji igračkakavdanakneiskustvu je napisao/la:izraelci nemaju visine,preniski su
Puma je napisao/la:Jel pozvan ovaj Casspi za Izraelce i jel igro veceras ?
Povrijedio se neposredno pred pocetak prvenstva i propustit ce ga.Puma je napisao/la:Jel pozvan ovaj Casspi za Izraelce i jel igro veceras ?
soba 39 je napisao/la:Valjda su u prednosti oni koji plaćaju pretplatukakavdanakneiskustvu je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ja nemam nista protiv Srbije,kvalitetna su ekipa i svakako da je red da se prenosi pokoja njihova utakmica,ali hocu da gledam i Spaniju,Litvaniju,Tursku :x
potpis
legenda reala je napisao/la:Vidim nemaju klasičnog centra ,imaju Yaniva Greena ali on je visok 2.04 i to im je najvisočiji igračkakavdanakneiskustvu je napisao/la:izraelci nemaju visine,preniski su![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.