Teško nama ako nam on bude kreiro igru ^^ Boga mi necemo dobro proci sa ovim debilom al eto haj vidjecemo, mozda veliki vodja zna najboljeBliss je napisao/la:Niklas Bendtner to Sunderland on season long loan from Arsenal
Barem jedna dobra vijest za Arsenal veceras.
Edit: Izgleda da je zavrsen transfer Benayouna. Benayoun for #afc. One-season deal. Not quite a marquee signing, hardly in class of Cesc/Nasri but a much-needed creative addition
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Joj što i venger i uprava kluba preseravaju.Ponudi 30 miliona za hazarda,pa cemo da vudimo da li će doći
- vedofeelgood
- Kontakt:
Aj da kupimo Zebu, mozda eksplodira u Arsenalu!@Profesor
Mozda proradi u ArsenaluKo ce ti ga znati
Ja mislim da bi bio bolje pojačanje nego ovaj tukmak Benažbun
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
@JackWilshere
Jack Wilshere
Disagree with Ian Dowie..do you want Arsenal to buy Messi? Benayoun will create and score goals for us.
Jack Wilshere
Disagree with Ian Dowie..do you want Arsenal to buy Messi? Benayoun will create and score goals for us.
FK Pjetlovi
Tesko Hazarada da dovedete ,razlog : predsjednik Lilla nekad sam mu i ime znao ,izjavi jedne prilike " jedan od njih 2-ce (Gervinha i Hazarda ) nas napusta dok drugi ostaje ,Gervinho stize bas u Arsenal dok situaciju ovog drugog mozes razumijeti iz gore navedeni razloga ..ensadek je napisao/la:Joj što i venger i uprava kluba preseravaju.Ponudi 30 miliona za hazarda,pa cemo da vudimo da li će doći
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- NoName
- Kontakt:
Glupost je napravljena kada se Nasri tek tako prepustio City-u a znalo se da on hoće da ide - trebalo je taj transfer usloviti dolaskom nekog od igrača City-a iz veznog reda a koji su veoma kvalitetni ali nemaju mjesta u City-u, tipa Milner, Johnson i sl. Ista je stvar mogla biti urađena i u slučaju Fabregasa.
Kakav Benayun, taj igrač nema kvalitet za EPL a kamoli za Arsenal.
Kakav Benayun, taj igrač nema kvalitet za EPL a kamoli za Arsenal.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
PremierLeagueX EPL SOCCER CHALLENGE
Wenger increases bid for Hazard, close to securing Benayoun on loan, Arteta not working out #arsenal #afc
Izgleda jos ima nade za Hazarda, ali me zabrinjava ovo za Benayouna
Wenger increases bid for Hazard, close to securing Benayoun on loan, Arteta not working out #arsenal #afc
Izgleda jos ima nade za Hazarda, ali me zabrinjava ovo za Benayouna
Evo Arsenal ponudio 10 miliona za Artetu,ipak predomislili su se,ponovo pokušavaju da ga dovedu.
FK Pjetlovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos jedno dijete Barcelone u Arsicu. Ne bojte se, ovoga vam nece maznut.
Daj Boze da dodje Arteta, ne bi volio vidjeti Dzidova kod nas nikako !
@JackWilshere
Jack Wilshere
ARTETA back on! Come on you Gooners!
Ipak preokret,izgleda da će na kraju za nekih 10 miliona Arteta preći u Arsenal.
Jack Wilshere
Ipak preokret,izgleda da će na kraju za nekih 10 miliona Arteta preći u Arsenal.
FK Pjetlovi
evo ja sad gledao na Sky News Sport, Arteta dosao na Emirates...reds je napisao/la:@JackWilshere
Jack Wilshere
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nije jos stigao i to je sad najveci problem. Sve je dogoverno ali imaju samo sat ipo da zavrse medicinski i da potpise. Moraju djelovati brzo.fukara87 je napisao/la:evo ja sad gledao na Sky News Sport, Artetan dosao na Emirates...reds je napisao/la:@JackWilshere
Jack Wilshere
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
...tooooooooooooo
....
...jos da smo maznuli parkera al ode u Pjetlove
...
...arteta je nebo kad je u formi i maksimalno je pokretan,...
...molitva za njega: Budi mi zdrav i sto vise km prepilaj na Emiratesu, sto vise pasova i slobodnjaka! AMIN ili AMEN!...
...onaj DL je nebo isto, auuu, jos iskusan, samo sam za korejanca skeptican, Merte je dobar, mada mu se zna potkrasti greska al ce to AW uhavizati
...
...jos da smo maznuli parkera al ode u Pjetlove
...arteta je nebo kad je u formi i maksimalno je pokretan,...
...molitva za njega: Budi mi zdrav i sto vise km prepilaj na Emiratesu, sto vise pasova i slobodnjaka! AMIN ili AMEN!...
...onaj DL je nebo isto, auuu, jos iskusan, samo sam za korejanca skeptican, Merte je dobar, mada mu se zna potkrasti greska al ce to AW uhavizati
Medicinski pregled se može i preskočiti. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Pa ne ide u Orasje `ebo ga ti.Arnelinho je napisao/la:Medicinski pregled se može i preskočiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.