Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Arsenal
vidi ovih ludjaka na skysport news, navijaci arsenala se raduju ko da je dos'o dzeko 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa valja i do notara skočit', ka' će ?!Rooney88 je napisao/la:Pa ne ide u Orasje `ebo ga ti.Arnelinho je napisao/la:Medicinski pregled se može i preskočiti.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Za taj medicinski pregled,moze li se on odgoditi ako igrac nemoze stici prije 00:00
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Mislim da je najbitniji ugovor. Carroll (ili Torres, ne sjećam se) je krajem zimskog prijelaznog roka bio u novom klubu, potpisao ugovor, te kasnije, poslije 00:00 (23:00 po britanskom vremenu) prošao medical. Uglavnom, bitno je potpisati ugovor.Faraon iz Visokog je napisao/la:Za taj medicinski pregled,moze li se on odgoditi ako igrac nemoze stici prije 00:00
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Pa to i kažem. Svi su oni profi igrači koji igraju u velikim klubovima (mislim nisu amateriFaraon iz Visokog je napisao/la:Za taj medicinski pregled,moze li se on odgoditi ako igrac nemoze stici prije 00:00
Da i klub na svoju odgovornost potpisuje ugovor bez liječničkog pregleda.Bertrand je napisao/la:Mislim da je najbitniji ugovor. Carroll (ili Torres, ne sjećam se) je krajem zimskog prijelaznog roka bio u novom klubu, potpisao ugovor, te kasnije, poslije 00:00 (23:00 po britanskom vremenu) prošao medical. Uglavnom, bitno je potpisati ugovor.Faraon iz Visokog je napisao/la:Za taj medicinski pregled,moze li se on odgoditi ako igrac nemoze stici prije 00:00
EDIT:Update: West Ham have confirmed that Henri Lansbury has joined them on a season-long loan from Arsenal. Sky Sports brought you that story earlier on transfer deadline day.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 31 avg 2011, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- armin arsenalovac
- Kontakt:
NISAM BIO TU...VIDIM VIJESTI ZA ARTERTU...A HAZARD I M'VILLA STA S NJIMA BI ???
"Pravi" nasljednik Fabregasa, Mertesacker, dobio četvorku.
I kako da zaboravimo (?) Lansbury je otiš'o u West Ham United, na posudbu.
Pa pogledaj moj post gore.Arnelinho je napisao/la:"Pravi" nasljednik Fabregasa, Mertesacker, dobio četvorku.![]()
FK Pjetlovi
Jbg. editov'o si.reds je napisao/la:Pa pogledaj moj post gore.Arnelinho je napisao/la:"Pravi" nasljednik Fabregasa, Mertesacker, dobio četvorku.![]()
JackWilshere
The funniest #DeadLineDay joke I got today was #Kaka to spurs haha #beserious
al volim ga hahahaha
al volim ga hahahaha
Edin.- je napisao/la:JackWilshere
al volim ga hahahaha
I meni uz Sagnu najdraži igrač ovog Arsenala.
Bogte ne ubio tek u kucu uso, nema me od 6 , jesmo li doveli kakva veznjaka.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arteta je izgleda na putu, dok majmun hoće Benayouna još na posudbu da dovede -.-
Tesko.Bosco je napisao/la:Bogte ne ubio tek u kucu uso, nema me od 6 , jesmo li doveli kakva veznjaka.
Opet se vrti prica o Arteti.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Sta je sa hazardom bilo jel to propalo..i onim m'villom mozel neko odgovorit ?
99% je sigurno da dolazi Arteta.Evo gledam uživo na Sky-u meščini da bi mogao i Benayoun neovisno o transferu Artete.Bosco je napisao/la:Bogte ne ubio tek u kucu uso, nema me od 6 , jesmo li doveli kakva veznjaka.
FK Pjetlovi
Hazard ? 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam ali kad bi dosao Arteta, ne bih iskreno nista imao protiv Zidova, na stranu to sto je Izraelac, sigurno da moze pojacati konkurenciju, u Liverpoolu se pokazao kao jako dobar djoker, mozda bi mogao isto uraditi i u Arsenalu, i neka da 4-5 golova i 2-3 asistencije sasvim dovoljno, samo se nadam da ga nece kupiti..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.