Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- bosnacazin
- Kontakt:
Re: Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije
Trebamo malo ohladiti.Momak je to uradio,al pod uticajem društva jer tamo gdje je odrastao ljudi nisu probosanski orjentirani,trebamo se staviti u njegovu poziciju,društvo ga uzelo na za...anciju i šta ćes,daleko od toga da ja ovo ne osuđujem
Ali momak treba dobiti nekakvu kaznu,kako je onaj Milošević dobio kaznu zbog ne poštivanja kupa BIHa(bacio medalju)
Mali je pogriješio,bar je prizno i pokazo da ima muda.
PS:Najbolje će ga kazniti emir spahić,k'o onoga Marka marina
Ali momak treba dobiti nekakvu kaznu,kako je onaj Milošević dobio kaznu zbog ne poštivanja kupa BIHa(bacio medalju)
Mali je pogriješio,bar je prizno i pokazo da ima muda.
PS:Najbolje će ga kazniti emir spahić,k'o onoga Marka marina
- crvenocrni
- Kontakt:
Rekao sam prije da sam 'za' da se izbaci ali nakon ove njegove reakcije, iako nije priznao mada je po meni i ovo dovoljno, mislim da se moze ova peticija zakljucit i ako ce se cinit nesto povodom ovoga neka to odluci selektor i ostali kompetentni...
Bilic kazni igraca jer mu nije pruzio ruku (nepostivanje institucije selektora), a kod nas ce ovo proci nekaznjeno. 

- underground
- Kontakt:
sta ima troica prijatelja imaju sifru
pa niko nije debil majmune jedan sad zderi **** koja si posro
MRS IZ REPKE

pa niko nije debil majmune jedan sad zderi **** koja si posro
MRS IZ REPKE

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- NoName
- Kontakt:
Toliko frke oko Facebooka, dobrim putem se gazi nema šta, još koji dan ni u hali nećeš moći slobodno da prdiš jer će to nekome zasmetati. Momak, adolescent, se zajebavao sa svojom rajom, šta tu sad ima da se preserava oko toga i da se to vadi nakon 3 godine, smiješno. Šta je slijedeće? Možemo li nekako da ustanovimo šta ko misli pa da na osnovu tog kriterija određujemo nečiju sudbinu?
Kaže neko da je javna ličnost. Dakle, na FB postoje stranice za javne ličnosti i da je to momak izjavio putem te neke stranice onda bi hajka bila opravdana, koliko vidim ovo je njegov privatni profil i njegova zajebancija sa njegovom rajom. Šta se pravimo naivni, kao da ne znamo kako to ide, svako od nas je nekada rekao nešto što nije mislio, pogotovo u tim godinama. I trebalo je objaviti kompletnu raspravu (sve komentare), ovako mi izgleda malo izvađeno iz konteksta.
Kaže neko da je javna ličnost. Dakle, na FB postoje stranice za javne ličnosti i da je to momak izjavio putem te neke stranice onda bi hajka bila opravdana, koliko vidim ovo je njegov privatni profil i njegova zajebancija sa njegovom rajom. Šta se pravimo naivni, kao da ne znamo kako to ide, svako od nas je nekada rekao nešto što nije mislio, pogotovo u tim godinama. I trebalo je objaviti kompletnu raspravu (sve komentare), ovako mi izgleda malo izvađeno iz konteksta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
A ko je rekao da joj sta fali ?Pirke je napisao/la:Sta fali Hercegovini? I ja bih igrao za nju. xDMadridista18 je napisao/la:Ajde ti onda sine igraj za Hercegovinu,ali nesto sumnjam da mozes
Cesto u Bosni zaboravljate da Hercegovci nisu samo "Hrvati".
Treba da igra za Bosnu i Hercegovinu a ne za Hercegovinu
cekaj hoces da kazes da on ima pravo na razlicito "privatno" i "javno" misljenje, odnosno da bi bilo normalno da nas vuce za nos igrajuci za reprzentaciju zemlje koju ne cijeni i raod bi se drzao za jaja prilikom intoniranja himne. Da je bolje da se pravimo da se nije desilo?NoName je napisao/la:Toliko frke oko Facebooka, dobrim putem se gazi nema šta, još koji dan ni u hali nećeš moći slobodno da prdiš jer će to nekome zasmetati. Momak, adolescent, se zajebavao sa svojom rajom, šta tu sad ima da se preserava oko toga i da se to vadi nakon 3 godine, smiješno. Šta je slijedeće? Možemo li nekako da ustanovimo šta ko misli pa da na osnovu tog kriterija određujemo nečiju sudbinu?
Ma dokle vise, pa postali smo totalno poremecen narod, zamisli istu ovu situaciju bilo gdje u bilo kojoj zemlji na kugli zemaljskoj, kakve bi reakcije bile.
Ma ja nisam za tjeranje iz repke ja sam za SUSPENZIJU ovog igraca iz svih takmicenja pod okriljem FIFA-e i UEFA-e na jedno 5 godina, i takav potez bi bio i poruka ostalima koji se igraju sa Bosnom i Hercegovinom i obiljezjima iste.
- Principatus
- Kontakt:
Da te citiram sa druge teme, tako da tamo ne ide u offtopic.ultrazrinja je napisao/la:Samim tim pratim i reprezentaciju BiH od pionira tako da mi nemozes reci da nepratim! Malo se raspitaj kakav status imaju djeca "hrvati iz BiH" u kategorijama BiH! I kako to da je se tek sad ovo pojavilo a dogodilo se koliko mogu vidjeti 2008 godine? Zasto sad to odjednom nekome smeta?
Kakve to veze ima, da je tek sada to neko primjetio sa tim sta je on izjavio?
Jednostavno me boli, kada vidim da takav tip zauzima mjesto drugima. Sada se polovno "izvinjava", ustvari on to i ne radi, nego prica nam bajku o tome da nezna dali je on to pisao ili ne. Kada kaze kako mu je zao, imam vise osjecaj, da mu je vise zao sto je to neko otkrio. Onda ta diskusija kako on svuda putuje i placa da nastupa kao reprezentativac, pa naravno za promociju se placa, direktno i nedirektno. Kao sto vidimo nas sadasnji selektor nastavlja praksu proslog. Kamo srece da se varam. Isto tako i u slucaju ovoga momka. Kamo srece da se varam.
Kao on je odbio Hrvatsku.
Da je odbio Hrvatsku za to nemamo dokaz, ali imamo da je sa njegovog profila to pisano. Apsolutno nista.
Zasto tako strogo? Jednostavno imam drugacije misljenje, jer znam kako uspjesne reprezentacije funkcionisu, a mi nikad necemo biti jedna, ako ovako nastavimo.
Mislite, da bi Hrvati koji brane ovog momka, isto ga toliko branili, da je tako pricao o hrvatskom grbu?

Ili bi ga rastavili ovdje? Ali posto je vrijedjan grb, kojim se neki sprdaju, to je ok.
Knigge je lijepo rekao: Postuj prvo sam sebe, ako zelis, da te drugi postuju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ohladite malo. Zna li iko od vas koji ga napadate kakav je imao odnos prema svetom dresu BiH.
Zanemarite fejs, čak i da je napisao, a pitanje je ko to može dokazati, svi se mi sa svojim najbližima zezamo. Mene interesuje kakav je njegov odnos prema dresu, samo to i ništa drugo.
Pitanje je i kakve su namjere onog koji je ovo postavio.
Selektor će najbolje znati!
Zanemarite fejs, čak i da je napisao, a pitanje je ko to može dokazati, svi se mi sa svojim najbližima zezamo. Mene interesuje kakav je njegov odnos prema dresu, samo to i ništa drugo.
Na ovaj nacin da se zezaRade Paprica 9 je napisao/la:Ohladite malo. Zna li iko od vas koji ga napadate kakav je imao odnos prema svetom dresu BiH.

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
sad se bas sjeti da se Toni jednom javio na drugom foruma, poznat (raja iz beca *) i ono pozdravio sve navijace BiH repke, sad odkud ovo, ne znam
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
Prvo da kazem da me je JAKO razocarao,al sta je tu je.
Ali ove izjave tipa "...Hrvati i Srbi u reprezentaciji su trn u oku..." su vrhunac gluposti.
Jarane, svim pravim Bosancima (i Hercegovcima) je ponos i dika da je drzava i reprezentacija multietnicna. To je cini Bosnom i Hercegovinom,a nas njenim Bosancima i Hercegovcima. ZAPAMTI!!!
Ali ove izjave tipa "...Hrvati i Srbi u reprezentaciji su trn u oku..." su vrhunac gluposti.
Jarane, svim pravim Bosancima (i Hercegovcima) je ponos i dika da je drzava i reprezentacija multietnicna. To je cini Bosnom i Hercegovinom,a nas njenim Bosancima i Hercegovcima. ZAPAMTI!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- NoName
- Kontakt:
Hoću da kažem da me boli briga šta on privatno misli i radi, i ne samo on, nego bilo koja javna ličnost. Čim se prvi put ufati za jaja pri intoniranju himne ja ću mu ih lično odsjeći a do tada je jedini kriterij njegova igra na terenu. Šta on radi na svom FB profilu (sve dok to nije stranica), sa svojom curom, u čenifi i sl. to me apsolutno ne zanima.biskitt je napisao/la:cekaj hoces da kazes da on ima pravo na razlicito "privatno" i "javno" misljenje, odnosno da bi bilo normalno da nas vuce za nos igrajuci za reprzentaciju zemlje koju ne cijeni i raod bi se drzao za jaja prilikom intoniranja himne. Da je bolje da se pravimo da se nije desilo?
Ma dokle vise, pa postali smo totalno poremecen narod, zamisli istu ovu situaciju bilo gdje u bilo kojoj zemlji na kugli zemaljskoj, kakve bi reakcije bile.
Ma ja nisam za tjeranje iz repke ja sam za SUSPENZIJU ovog igraca iz svih takmicenja pod okriljem FIFA-e i UEFA-e na jedno 5 godina, i takav potez bi bio i poruka ostalima koji se igraju sa Bosnom i Hercegovinom i obiljezjima iste.
FB profil ne može biti mjerodavan. Ne može se ići po onoj "Kadija te tuži, kadija ti sudi", mora postojati neka procedura kako se neko suspenduje. Zamislite šta bi bilo kada bi se FB objave, statusi ili komentari uzimali kao valjan dokaz....
Nisi u pravu, facebook, twitter i ostale socijalne mreze su apsolutno mjerodavne i mnoge ih poznate licnosti koriste kao medij za komuniciranje sa fanovima. Briga mene koja mu je boja omiljena, ili voli li vise sarmu ili punjene paprike, ali kad na svom facebook profilu napise pa makar i u sali da ce se drugu put drzati za medjunozje prilikom intoniranja zvanicne himne drzave koju predstavlja, to je ozbiljna stvar i ne moze se preci preko toga. Ali prema dosadasnjim iskustvima sumnjam da ce iko ista poduzeti.NoName je napisao/la:Hoću da kažem da me boli briga šta on privatno misli i radi, i ne samo on, nego bilo koja javna ličnost. Čim se prvi put ufati za jaja pri intoniranju himne ja ću mu ih lično odsjeći a do tada je jedini kriterij njegova igra na terenu. Šta on radi na svom FB profilu (sve dok to nije stranica), sa svojom curom, u čenifi i sl. to me apsolutno ne zanima.biskitt je napisao/la:cekaj hoces da kazes da on ima pravo na razlicito "privatno" i "javno" misljenje, odnosno da bi bilo normalno da nas vuce za nos igrajuci za reprzentaciju zemlje koju ne cijeni i raod bi se drzao za jaja prilikom intoniranja himne. Da je bolje da se pravimo da se nije desilo?
FB profil ne može biti mjerodavan. Ne može se ići po onoj "Kadija te tuži, kadija ti sudi", mora postojati neka procedura kako se neko suspenduje. Zamislite šta bi bilo kada bi se FB objave, statusi ili komentari uzimali kao valjan dokaz....
Meni je zao momka, pretpostavljam da je to mladalacka glupost, ali ne moze se preci preko toga. A i mora se priznati da su mu opravdanja smijesna, kao sto kaze principatus nije njemu zao sto je to napisao, nego sto je to izaslo u javnost.
Uopste ne sumnjam da je on to napisao, ali naravno to ce se tesko dokazati, jer moze jednostavno reci nije to moj profil i gotovo.
- NoName
- Kontakt:
Zar dotični ima fanove?biskitt je napisao/la:Nisi u pravu, facebook, twitter i ostale socijalne mreze su apsolutno mjerodavne i mnoge ih poznate licnosti koriste kao medij za komuniciranje sa fanovima. Briga mene koja mu je boja omiljena, ili voli li vise sarmu ili punjene paprike, ali kad na svom facebook profilu napise pa makar i u sali da ce se drugu put drzati za medjunozje prilikom intoniranja zvanicne himne drzave koju predstavlja, to je ozbiljna stvar i ne moze se preci preko toga. Ali prema dosadasnjim iskustvima sumnjam da ce iko ista poduzeti.
Meni je zao momka, pretpostavljam da je to mladalacka glupost, ali ne moze se preci preko toga. A i mora se priznati da su mu opravdanja smijesna, kao sto kaze principatus nije njemu zao sto je to napisao, nego sto je to izaslo u javnost.
Uopste ne sumnjam da je on to napisao, ali naravno to ce se tesko dokazati, jer moze jednostavno reci nije to moj profil i gotovo.

Znaci u privatnom zivotu moze ismijavati Drzavu, to je tvoj odgovor?NoName je napisao/la:Zar dotični ima fanove?biskitt je napisao/la:Nisi u pravu, facebook, twitter i ostale socijalne mreze su apsolutno mjerodavne i mnoge ih poznate licnosti koriste kao medij za komuniciranje sa fanovima. Briga mene koja mu je boja omiljena, ili voli li vise sarmu ili punjene paprike, ali kad na svom facebook profilu napise pa makar i u sali da ce se drugu put drzati za medjunozje prilikom intoniranja zvanicne himne drzave koju predstavlja, to je ozbiljna stvar i ne moze se preci preko toga. Ali prema dosadasnjim iskustvima sumnjam da ce iko ista poduzeti.
Uopste ne sumnjam da je on to napisao, ali naravno to ce se tesko dokazati, jer moze jednostavno reci nije to moj profil i gotovo.Ponavljam, jedno je JAVNI FAN PAGE, drugo je PRIVATNI PROFIL. A kako vidim, dotični nije mijenjao sliku profila, još uvijek drži ruku na grbu BiH, tako da...
- NoName
- Kontakt:
Može. Pravo na privatnost ti garantuje da možeš raditi šta hoćeš sve dok je to u okviru zakona. Facebook nije validan dokaz na sudu, tako da je sve u normalnim okvirima. A ponavljam još jednom, da bi se stekla kompletna slika o ovom slučaju, bilo bi neophodno vidjeti cijeli tok diskusije a ne samo jedan dio - ovako mi je to nekako izvađeno iz konteksta, imam osjećaj da je to baš bila neka zajebancija i da je momak nekako isprovociran na sve ovo. Na kraju krajeva, pogledaj mu profilnu sliku, pogledaj smajlije, očito je zajebancija.biskitt je napisao/la:Znaci u privatnom zivotu moze ismijavati Drzavu, to je tvoj odgovor?
A cujte, momak sigurno ima odredjeni interes da igra za ovu reprezentaciju i logicno je da ce gledati da sprere ovu ljagu sa sebe... Ja takodjer ne sumnjam da je to napisao, ali isto vjerujem da je to ucinjeno u nekoj lokalnoj zezanciji. Ocigledno je da ga je raja, koja vjerovatno navija za vatrene, lozila i da je on gledao da ostane "cool", pa je onda tako nesto napisao.
Sama cinjenica da ga je njegova raja lozila na takvo nesto govori o njemu, po starom dokazanom principu " s kim si, takav si". Meni je momka u jednu ruku zao sto je ispao glup, ali to je tako, ako hoces da se kur*is pred rajom, onda nerijetko ispadnes budala u ozbiljnom svijetu.
Ne slazem se da ovo treba olako shvatiti, jer je dao veoma ruzan primjer za druge.
On to nije uradio i sigurno da nikada nece, jer nije bas toliko glup, a zna da mu ova reprezentacija na neki nacin treba. No osoba koja "voli" svoju domovinu sebi ovakvo nesto nikada ne bi dopustila, jer joj to zdrav razum ne bi dozvolio... Ne znam, da se ja nesto pitam, ja bih ovog momka sankcionisao i dao signal ostalima da paze sta i kako laprdaju, pa makar to bilo i na facebooku.
Sama cinjenica da ga je njegova raja lozila na takvo nesto govori o njemu, po starom dokazanom principu " s kim si, takav si". Meni je momka u jednu ruku zao sto je ispao glup, ali to je tako, ako hoces da se kur*is pred rajom, onda nerijetko ispadnes budala u ozbiljnom svijetu.
Ne slazem se da ovo treba olako shvatiti, jer je dao veoma ruzan primjer za druge.
On to nije uradio i sigurno da nikada nece, jer nije bas toliko glup, a zna da mu ova reprezentacija na neki nacin treba. No osoba koja "voli" svoju domovinu sebi ovakvo nesto nikada ne bi dopustila, jer joj to zdrav razum ne bi dozvolio... Ne znam, da se ja nesto pitam, ja bih ovog momka sankcionisao i dao signal ostalima da paze sta i kako laprdaju, pa makar to bilo i na facebooku.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Cekaj,ti hoces da kazes da sve sto si do sad rekao u zivotu to si i mislio? Jel stavio ruku na srce? Je! I to vjerovatno kad je jos igrao za kadetsku kategoriju reprezentacije! On kao hrvat ponosno stavlja ruku na srce u dresu BiH i samim tim pokazuje odanost a ti si za suspenziju od 5 godina! O cemu pricas? Sta si napravili francuzi u svojoj reprezentaciji i sta je na kraju bilo? I to ljudi od 25 do 30 godina a ne klinci u pubertetu!biskitt je napisao/la:cekaj hoces da kazes da on ima pravo na razlicito "privatno" i "javno" misljenje, odnosno da bi bilo normalno da nas vuce za nos igrajuci za reprzentaciju zemlje koju ne cijeni i raod bi se drzao za jaja prilikom intoniranja himne. Da je bolje da se pravimo da se nije desilo?NoName je napisao/la:Toliko frke oko Facebooka, dobrim putem se gazi nema šta, još koji dan ni u hali nećeš moći slobodno da prdiš jer će to nekome zasmetati. Momak, adolescent, se zajebavao sa svojom rajom, šta tu sad ima da se preserava oko toga i da se to vadi nakon 3 godine, smiješno. Šta je slijedeće? Možemo li nekako da ustanovimo šta ko misli pa da na osnovu tog kriterija određujemo nečiju sudbinu?
E zato ce javnost da mu "sudi", ne zelim da me predstavlja neko ko nema muda da kaze jeste napisao sam to, ali je izvucno is konteksta jer vidite ima jos komentara dole bla, bla.... Ne, momak objasnjava kako ustvari njegov cijeli 4b razred ima sifru od njegovog profila i onako piskaraju u njegovo ime kako se kome cefne. Napisao sam ranije da je u pitanju mladalacka glupost, ali barem ce nausciti staru narodnu "sutnja je zlato".NoName je napisao/la:Može. Pravo na privatnost ti garantuje da možeš raditi šta hoćeš sve dok je to u okviru zakona. Facebook nije validan dokaz na sudu, tako da je sve u normalnim okvirima. A ponavljam još jednom, da bi se stekla kompletna slika o ovom slučaju, bilo bi neophodno vidjeti cijeli tok diskusije a ne samo jedan dio - ovako mi je to nekako izvađeno iz konteksta, imam osjećaj da je to baš bila neka zajebancija i da je momak nekako isprovociran na sve ovo. Na kraju krajeva, pogledaj mu profilnu sliku, pogledaj smajlije, očito je zajebancija.biskitt je napisao/la:Znaci u privatnom zivotu moze ismijavati Drzavu, to je tvoj odgovor?
Je li u okviru zakona da Pranjic ne pruzi ruku selektoru Hrvatske? I je li u okviru Zakona njegova kazna?
Dobra mu je zajebancija pravo, ono pravo rafiniran smisao za humor ima, pogotovo onaj dio o spajanju hercegovine sa hrvatskom, haha, bas sam se nasmijao.

Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 01 sep 2011, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.