Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
**** materna nadam se da smo potpisali, tj nismo.
Jos neznaju jeli Arteta potpisao?! 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
hahahha do kraja godine se svasta moze da promjeni a pare su cudo tako da to nezeli ovdje nezeli onde okacite macku o rep-Paja je napisao/la:Ali najjace je od svega da Looserpool ima prednost pri kupovini HazardaPa cak i da je tacna ta apsolutno lazna informacija Hazard ne zeli u Looserpool
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Dobrodošao Arteta. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Vjecito neozbiljni.Bosco je napisao/la:Još 2 minute, a naši tek pripremaju papirologiju da Arteta potpiše.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Of.stranica Arsenala nije u funkciji, pripremaju transfer Artete da postave

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Of.stranica Arsenala je vjerovatno preopterecenaEdin.- je napisao/la:Vjecito neozbiljni.Bosco je napisao/la:Još 2 minute, a naši tek pripremaju papirologiju da Arteta potpiše.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Celik!3,2,2.
Ni meni ne radi.AllGunsBlazing je napisao/la:Of.stranica Arsenala je vjerovatno preopterecenaEdin.- je napisao/la:Vjecito neozbiljni.Bosco je napisao/la:Još 2 minute, a naši tek pripremaju papirologiju da Arteta potpiše.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Of.stranica Arsenala nije u funkciji, pripremaju transfer Artete da postave![]()
![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
kolika je bila posjeta danas na oficijelnu stranicu arsenala
mislim da je oboren rekord u osvjezavanju stranice 

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- NoName
- Kontakt:
Paja, teško se tebi ove sezone. Silna će ti argumentacija biti potrebna da opravdavaš rezultate, standardna priča o sreći, sudiji i sl. ne može uvijek da pije vode.-Paja je napisao/la:Ali najjace je od svega da Looserpool ima prednost pri kupovini HazardaPa cak i da je tacna ta apsolutno lazna informacija Hazard ne zeli u Looserpool
Mislim da nam pojacanja nisu potrebna, Vodja je ovo dobro odradio smirice jalne medije koji su se uskomesali i kritikuju a neke velike pare nisu bacene. Logicno je da ce svi ovi igraci biti back up.
Nego, volio bih malo da čujem tvoje mišljenje oko ovog našeg malca u EPL, kako ti se čini? Nisi baš nešto bio oduševljen njime dok je igrao u Njemačkoj, pa reko' da vidim kakvi su ti sada utisci. Možeš Bendtnera ponovo uzeti kao relevantan uzorak za poređenje

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Eo neko je Jacku odgovorio na onaj tweet, da je potpisao, uskoro ce bit oficijalno.
Ko tebi dade ban dabogda mu se tastatura osušila-Paja je napisao/la:Ali najjace je od svega da Looserpool ima prednost pri kupovini HazardaPa cak i da je tacna ta apsolutno lazna informacija Hazard ne zeli u Looserpool
Mislim da nam pojacanja nisu potrebna, Vodja je ovo dobro odradio smirice jalne medije koji su se uskomesali i kritikuju a neke velike pare nisu bacene. Logicno je da ce svi ovi igraci biti back up.

Pa gdje si Paja kućo stara, nema te ko Arsenal bodova

Kupiću ti Benayunov dres za rođendan samo mi trebaš reći kada je

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- arsengunner
- Kontakt:
- guuners_4ever
- Kontakt:
kako će biti u funkciji,možeš misliti koja je posjećenost trenutnoEdin.- je napisao/la:Vjecito neozbiljni.Bosco je napisao/la:Još 2 minute, a naši tek pripremaju papirologiju da Arteta potpiše.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

od osnivanja stranice nije bila veća

Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
Ocekivali M'villu, Martina, Hazarda cak i Gotzea, dobilil Benayuna i Artetu (?). Blago se nama...
arsengunner je napisao/la:okacili benayouna na oficijelnoj
...uz posudbu dobili i 3m konopca da ga zrtvuju...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bila je, kad je Arsenal pobijedio Barcu nije se moglo uci, te jednom prije toga, ne znam zasto, i mislim kad je Shava trebao potpisati..
Celik!3,2,2.
- -Paja
- Kontakt:
Pretpostavljam da mislis na kloca? Pa napredovao je decko i mislim da bi uz ovakavo zalaganje za dvije tri godina mozda mogao cak i da ima mjesta u Arsenalu.NoName je napisao/la:Paja, teško se tebi ove sezone. Silna će ti argumentacija biti potrebna da opravdavaš rezultate, standardna priča o sreći, sudiji i sl. ne može uvijek da pije vode.-Paja je napisao/la:Ali najjace je od svega da Looserpool ima prednost pri kupovini HazardaPa cak i da je tacna ta apsolutno lazna informacija Hazard ne zeli u Looserpool
Nego, volio bih malo da čujem tvoje mišljenje oko ovog našeg malca u EPL, kako ti se čini? Nisi baš nešto bio oduševljen njime dok je igrao u Njemačkoj, pa reko' da vidim kakvi su ti sada utisci. Možeš Bendtnera ponovo uzeti kao relevantan uzorak za poređenje
Ne znam sta se uzbudjujete oko navodnog dolaska Artete on ce biti back up, nadam se jer ako on bude igrao to znaci da ce nasi najbolji vezni igraci biti ozlijedjeni a to ne bi valjalo.
Dio Arsenala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
on loanFaraon iz Visokog je napisao/la:Ode Bendtner na jednu godinu

- guuners_4ever
- Kontakt:
nisu ga još okačiliFaraon iz Visokog je napisao/la:Ode Bendtner na jednu godinu

Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
by Bosco
by Bosco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.