Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Gdje ?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sunderland have confirmed they have signed Nicklas Bendtner from Arsenal on a season-long-loan. Ask the Dane and he will tell you he is the best striker in the world – at least he is confident.
HZ87
...nista od artete

- NoName
- Kontakt:
Da, na kloca. Hajde super, čekamo i taj dan da osvane i da Edin potpiše za Arsenal, doduše, mislim da je i danas on već malo prestar za Wengera ali ko zna... Ili, možda će prije AW u City, šta ti misliš? Pa tamo mu je pola igrača koje je on izgradio, ne bi mu bilo teško da se uklopi.-Paja je napisao/la:Pretpostavljam da mislis na kloca? Pa napredovao je decko i mislim da bi uz ovakavo zalaganje za dvije tri godina mozda mogao cak i da ima mjesta u Arsenalu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ljudi novi sam na forumu ali sam pratio ova vaša nagađanja
"That is that! The summer transfer window has closed for most of Europe, although there could still be a number of confirmed deals trickling through"
Žao mi je što nismo doveli M'vilu i Hazarda,onda bi bili kompletni
Ali gledajuci s druge strane kompletirali smo odbranu što je jako bitno
Doveli smo i onog "ćutuka" što me i nije toliko iznenadilo jer Arsene je dovodio koga je mogo jer je bilo premalo vremena za toliko igrača
bilo kako bilo nadam se da ce Arsenal ove sezone uspjet kvalifikovat u LP

"That is that! The summer transfer window has closed for most of Europe, although there could still be a number of confirmed deals trickling through"
Žao mi je što nismo doveli M'vilu i Hazarda,onda bi bili kompletni
Ali gledajuci s druge strane kompletirali smo odbranu što je jako bitno
Doveli smo i onog "ćutuka" što me i nije toliko iznenadilo jer Arsene je dovodio koga je mogo jer je bilo premalo vremena za toliko igrača
bilo kako bilo nadam se da ce Arsenal ove sezone uspjet kvalifikovat u LP

My Heart, My Life, My Arsenal !
Gotovo je to, ne brini. Odlično pojačanje, odlično.Jack007 je napisao/la:...nista od artete![]()
![]()
![]()
- arsengunner
- Kontakt:
SkySportsNews Sky Sports News
#**** - Arsenal have signed Mikel Arteta from Everton #ssn #deadlineday
#**** - Arsenal have signed Mikel Arteta from Everton #ssn #deadlineday
Šta sam rek'o.
Da ponovim:Dobrodošao Arteta!
Joj slavlja navijača...

Joj slavlja navijača...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nadam se da ce Yossi biti jedni promasaj u ovom roku, ne moze covejk pogoditi sve transfere, i nadam se da ce samo taj biti promasaj..
Celik!3,2,2.
- Der_Bomber
- Kontakt:
Poor man's Fabregas
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
- -Paja
- Kontakt:
Wenger nece iz Arsenala nije prodana dusa kao neki.NoName je napisao/la:Da, na kloca. Hajde super, čekamo i taj dan da osvane i da Edin potpiše za Arsenal, doduše, mislim da je i danas on već malo prestar za Wengera ali ko zna... Ili, možda će prije AW u City, šta ti misliš? Pa tamo mu je pola igrača koje je on izgradio, ne bi mu bilo teško da se uklopi.-Paja je napisao/la:Pretpostavljam da mislis na kloca? Pa napredovao je decko i mislim da bi uz ovakavo zalaganje za dvije tri godina mozda mogao cak i da ima mjesta u Arsenalu.
Dio Arsenala
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Dolazkom Hazarda bili bi kompletni..ovako nam ostaje da se nadamo da ce arsha,Ryo,ili Alex da prorade...a sto se tice m'ville i nije nam potreban...imamo songa,frimponga(ovo je def..njegova godina) i diabya...
to ste isto govorili za te sto su sad prodane duse nikad nereci nikad-Paja je napisao/la:Wenger nece iz Arsenala nije prodana dusa kao neki.NoName je napisao/la:Da, na kloca. Hajde super, čekamo i taj dan da osvane i da Edin potpiše za Arsenal, doduše, mislim da je i danas on već malo prestar za Wengera ali ko zna... Ili, možda će prije AW u City, šta ti misliš? Pa tamo mu je pola igrača koje je on izgradio, ne bi mu bilo teško da se uklopi.-Paja je napisao/la:Pretpostavljam da mislis na kloca? Pa napredovao je decko i mislim da bi uz ovakavo zalaganje za dvije tri godina mozda mogao cak i da ima mjesta u Arsenalu.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Odličan rok na kraju za nas, Benayoun je tu da popuni mjesto do zime kada 100% krećemo na Hazarda
Dotad će Lille izgubit sve šanse za prvenstvo, ispast će iz LP i bit će jeftiniji nego sad. Ali dobili smo Artetu, ogromno pojačanje, lik je preiskusan i odličan vezni. Zadooljan sam urađenim poslom u zadnja 2 dana.

Dotad će Lille izgubit sve šanse za prvenstvo, ispast će iz LP i bit će jeftiniji nego sad. Ali dobili smo Artetu, ogromno pojačanje, lik je preiskusan i odličan vezni. Zadooljan sam urađenim poslom u zadnja 2 dana.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na kraju nije ispalo loše. Gervais Yao Kouassi Gervinho, Carl Daniel Jenkinson, Alexander Mark David Alex Oxlade-Chamberlain, Park Chu-Young, Andre Clarindo dos Santos, Per Mertesacker, Yosef Shai Yossi Benayoun i Mikel Arteta Amatriain.
Ovo nije moje, ali mislim da je dobro opisano, ko je sve dosao, odbrana i napad definitivno jaci nego prosle godine, vezni red slabiji, ali ne za toliko koliko je bio prije par utakmica, jos povratak Jacka i to se moze dobro ukomponovati..
Ovo nije moje, ali mislim da je dobro opisano, ko je sve dosao, odbrana i napad definitivno jaci nego prosle godine, vezni red slabiji, ali ne za toliko koliko je bio prije par utakmica, jos povratak Jacka i to se moze dobro ukomponovati..
Celik!3,2,2.
Haha, je l' mu to srednje ime? Igram Soccera i komentator izgovara Yao Kouassi, a ja se čudim... Kontam, ovi patch-makeri pogriješili nešto.AllGunsBlazing je napisao/la:Na kraju nije ispalo loše. Gervais Yao Kouassi Gervinho..

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kopirano od jednog novinara, koji radi na ss.ba tako da mislim da je to to... nadam se da ce protivnicki igraci govoriti jao kuja siBertrand je napisao/la:Haha, je l' mu to srednje ime? Igram Soccera i komentator izgovara Yao Kouassi, a ja se čudim... Kontam, ovi patch-makeri pogriješili nešto.AllGunsBlazing je napisao/la:Na kraju nije ispalo loše. Gervais Yao Kouassi Gervinho..

Celik!3,2,2.
Breaking news:
Mikel Arteta has joined Arsenal, Sky Sports **** understand.
wuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bosco, bio sam izdaho...a vjerovao sam
Mikel Arteta has joined Arsenal, Sky Sports **** understand.
wuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bosco, bio sam izdaho...a vjerovao sam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.