Dovoljno je vidjeti da su dva jedina igrača koji su igrali u debaklu protiv Mančestera i postigli golove.,Profesor je napisao/la:
Ovo cak i lici na Arsenal
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Opet te pitam i ne odgovaras mi da li je Blackburn ili slucajno Villa iznad prosjecan klub??? Drugo Arsenal ne moze dovesti Snajdera ili Modrica(a vala nek i ne moze ovog drugo) zbog plata, pa razumijes li ti da City nema nikakvu reputaciju a vidi kakve je igrace doveo, pare igraju veliku ulogu danas, a ne to sta je ko osvajao ili sta osvaja, eno Anzhi osvoji do ove godine sve sto je mogao ima 123 titule Ruskog sampionata, i zato su i doveli Eto'o-a jer on kad je bio mal gledao je Anzhi kako osvaja, kako ljudi prave reputaciju, i kad je dosao u Inter sve je cinio kako bi pristupio tom klubu sa visokom reputacijom i klubu koji sve osvaja Anzhiu...
Celik!3,2,2.
Iako je vama drago, meni je zao Arsenala. Jos vise mi je zao momaka koji se zavaravaju radi velike zelje za uspjehom kluba koji simpatisu. Zbog te velike zelje i slijepe ljubavi ne mogu realno sagledati kompletnu situaciju.Ad0 je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Slazem se. Mislim da 8 komada sad nikako ne mogu primiti. 5 maksimum.![]()
![]()
![]()
Joj ovaj Arsenal je postao predmet ismijavanja
![]()
![]()
![]()
Evo ih opet euforija uzet ce ove godine svaki moguci trofej![]()
![]()
Arsenal ce imati velikih problema i turbulencija u ovoj sezoni. Ako dohvate cetvrtu poziciju, to ce biti ogroman uspjeh. Sve ostalo je senzacija. Ja im zelim srecu, trebat ce im, kao nikada u posljednjih 15ak godina.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Čečenskog.AllGunsBlazing je napisao/la:Opet te pitam i ne odgovaras mi da li je Blackburn ili slucajno Villa iznad prosjecan klub??? Drugo Arsenal ne moze dovesti Snajdera ili Modrica(a vala nek i ne moze ovog drugo) zbog plata, pa razumijes li ti da City nema nikakvu reputaciju a vidi kakve je igrace doveo, pare igraju veliku ulogu danas, a ne to sta je ko osvajao ili sta osvaja, eno Anzhi osvoji do ove godine sve sto je mogao ima 123 titule Ruskog sampionata, i zato su i doveli Eto'o-a jer on kad je bio mal gledao je Anzhi kako osvaja, kako ljudi prave reputaciju, i kad je dosao u Inter sve je cinio kako bi pristupio tom klubu sa visokom reputacijom i klubu koji sve osvaja Anzhiu...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
al vi bezze trosite svoje vrijeme objasnjavajuci nama te vase poglede na arsenal,zasto se uopste trudite,gubite svoje vrijeme,idite tamo gdje ste dobrodosli,ovdje ocigledno nisteValencia je napisao/la:Iako je vama drago, meni je zao Arsenala. Jos vise mi je zao momaka koji se zavaravaju radi velike zelje za uspjehom kluba koji simpatisu. Zbog te velike zelje i slijepe ljubavi ne mogu realno sagledati kompletnu situaciju.Ad0 je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Slazem se. Mislim da 8 komada sad nikako ne mogu primiti. 5 maksimum.![]()
![]()
![]()
Joj ovaj Arsenal je postao predmet ismijavanja
![]()
![]()
![]()
Evo ih opet euforija uzet ce ove godine svaki moguci trofej![]()
![]()
Arsenal ce imati velikih problema i turbulencija u ovoj sezoni. Ako dohvate cetvrtu poziciju, to ce biti ogroman uspjeh. Sve ostalo je senzacija. Ja im zelim srecu, trebat ce im, kao nikada u posljednjih 15ak godina.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
ili pare ili reputacija tj. vizija buducnosti koju cisto sumnam da u ovom trenutku ima arsenal treceg nema da igraca privoli da potpise za klubArnelinho je napisao/la:Čečenskog.AllGunsBlazing je napisao/la:Opet te pitam i ne odgovaras mi da li je Blackburn ili slucajno Villa iznad prosjecan klub??? Drugo Arsenal ne moze dovesti Snajdera ili Modrica(a vala nek i ne moze ovog drugo) zbog plata, pa razumijes li ti da City nema nikakvu reputaciju a vidi kakve je igrace doveo, pare igraju veliku ulogu danas, a ne to sta je ko osvajao ili sta osvaja, eno Anzhi osvoji do ove godine sve sto je mogao ima 123 titule Ruskog sampionata, i zato su i doveli Eto'o-a jer on kad je bio mal gledao je Anzhi kako osvaja, kako ljudi prave reputaciju, i kad je dosao u Inter sve je cinio kako bi pristupio tom klubu sa visokom reputacijom i klubu koji sve osvaja Anzhiu...
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne da Arsenal nema pare, jednostavno ne zeli da promjeni svoj sistem i to je to, a sad vizija buducnosti, jedini stabilan engleski velikan, koji nece imati problema igrati u Uefinim takmicenjima, ne znam koliko tu nema buducnosti, ali ako vi tako kazete onda mora da je istina.. A ne znam da je Arsenal i pokusao dovesti nekog velikog igraca, ne pise nigdje da je Snajder ili Modric odbio vec da nije ni bilo ponuda, a sto se tice Hazarda cinjenica da je trazio transfer govori koliko nije htio preci u Arsenal..motty je napisao/la: ili pare ili reputacija tj. vizija buducnosti koju cisto sumnam da u ovom trenutku ima arsenal treceg nema da igraca privoli da potpise za klub
Celik!3,2,2.
Malo gledam ove transfere. Iskreno ne vidim Liverpool(ostali su kratki na sredini) ispred Arsenala, takodje ni T'ham, Chelsea će biti oko 3. mjesta, tako da bi se mogli i uhvatiti,United će doživjeti ogromno turbulencija jer imaju neiskusnu ekipu ,a Manchester City je daleko najveći favorit za osvajanje EPL.
Iskreno ovako mislim: M.City 40%, M.United 20% ,Chelsea 15%,Arsenal 10%, Liverpool 10%,T'ham 4% i svi ostali 1% šansi za osvajanje EPL. Shodno tome i plasmani...
Iskreno ovako mislim: M.City 40%, M.United 20% ,Chelsea 15%,Arsenal 10%, Liverpool 10%,T'ham 4% i svi ostali 1% šansi za osvajanje EPL. Shodno tome i plasmani...
U evropskim okvirima, prosjecni klubovi. Vila je ipak stepenicu iznad BlekburnaAllGunsBlazing je napisao/la:Opet te pitam i ne odgovaras mi da li je Blackburn ili slucajno Villa iznad prosjecan klub??? Drugo Arsenal ne moze dovesti Snajdera ili Modrica(a vala nek i ne moze ovog drugo) zbog plata, pa razumijes li ti da City nema nikakvu reputaciju a vidi kakve je igrace doveo, pare igraju veliku ulogu danas, a ne to sta je ko osvajao ili sta osvaja, eno Anzhi osvoji do ove godine sve sto je mogao ima 123 titule Ruskog sampionata, i zato su i doveli Eto'o-a jer on kad je bio mal gledao je Anzhi kako osvaja, kako ljudi prave reputaciju, i kad je dosao u Inter sve je cinio kako bi pristupio tom klubu sa visokom reputacijom i klubu koji sve osvaja Anzhiu...
Pare su najvaznije u danasnjem fudbalu. Pare su temelj reputacije. Proslost je nebitna. Vazna je sadasnjost. Everton je u svakom pogledu trofejniji klub od Sitija, al' ne postoji igrac na svijetu koji bi prije izabrao taj klub. Siti je u ovom trenutku veci klub i to je ono sto je vazno. Siti je od pocetkao imao na raspolaganju velike novce, al' im se mnogi igraci nisu htjeli pridruziti jer nisu imali reputaciju velikog kluba. To se promjenilo sa dovodjenjem mnogih kvalitetnih igraca i plasmanom u Ligu prvaka. U narednom periodu nece imati problema privoliti mnoge vrhunske igrace da predju u njihove redove, bas kao sto nije imao ni Celsi kada je stekao potrebnu reputaciju.
To sto Arsenal nema para, to ih automatski cini inferiornim u odnosu na MU, Celsi ili Siti. Da su inferiorni i slabiji, dovoljno govori da je Nasri presao u Siti.
I ne znam zasto se koprcate i izbjegavate suocavanje sa cinjenicama. Venger: 'Ako ne zadrzimo Fabregasa i Nasrija ne mozemo se smatrati velikim klubom'. Sta mislis zasto je Venger dao otprilike ovakvu izjavu!??
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj i ti smatras da je SAF napravio prave poteze, a doveo igrace iz prosjecnih klubova, a Arsenal nije bas zbog toga sto je doveo igrace iz prosjecnih klubova????
Ti rece da Arsenal ne moze privuci igrace zbog toga sto je prodao svoja dva najbolja, a sad kazes kako ne moze privuci igrace jer nema novaca, pa izaberi, ili je jedno ili drugo ne moze biti oboje, jer ako gledas ulaganja i City i Utd i Cska su puno ulozili a na kraju ce samo jedan pobijediti, i onda ce valjda po nekoj tvojoj logici svi igraci htjeti u samo taj jedan klub, te ce na kraju igraci htejti samo u 5 klubova pobjednika liga petice..
Celik!3,2,2.
A kako to MU ima neiskusnu ekipu!? Pa ista ova ekipa je u prosloj sezoni osvojila EPL i igrala finale LPArnelinho je napisao/la:Malo gledam ove transfere. Iskreno ne vidim Liverpool(ostali su kratki na sredini) ispred Arsenala, takodje ni T'ham, Chelsea će biti oko 3. mjesta, tako da bi se mogli i uhvatiti,United će doživjeti ogromno turbulencija jer imaju neiskusnu ekipu ,a Manchester City je daleko najveći favorit za osvajanje EPL.
Celsi je svakako ozbiljan kandidat za titulu.
MU - 50%
Celsi- 40%
Siti - 5%
Liverpul - 4%
Ostali - 1%
Da bi za iste uzeo što veču kintuVenger: 'Ako ne zadrzimo Fabregasa i Nasrija ne mozemo se smatrati velikim klubom'. Sta mislis zasto je Venger dao otprilike ovakvu izjavu!??
Arnelinho je napisao/la:Malo gledam ove transfere. Iskreno ne vidim Liverpool(ostali su kratki na sredini) ispred Arsenala, takodje ni T'ham, Chelsea će biti oko 3. mjesta, tako da bi se mogli i uhvatiti,United će doživjeti ogromno turbulencija jer imaju neiskusnu ekipu ,a Manchester City je daleko najveći favorit za osvajanje EPL.
znači čovjek je želio da ti ukaže da su Villa i Blackburn prosječni klubovi odakle su dovedena ovogodišnja Unitedova pojačanja ( jones i Young ), nakon što si ti izvalio da je Everton ispodprosječan klub odakle je Arsenal doveo Artetu koji je bio jedan od najboljih igrača pomenutog "prosječnog kluba, koji je realno div u svakom pogledu ( Trofejima, tradicija, općenito historija, 7 prošle godine, odma iza turbo $estorke ) za Villu i BlackburnValencia je napisao/la:U evropskim okvirima, prosjecni klubovi. Vila je ipak stepenicu iznad BlekburnaAllGunsBlazing je napisao/la:Opet te pitam i ne odgovaras mi da li je Blackburn ili slucajno Villa iznad prosjecan klub??? Drugo Arsenal ne moze dovesti Snajdera ili Modrica(a vala nek i ne moze ovog drugo) zbog plata, pa razumijes li ti da City nema nikakvu reputaciju a vidi kakve je igrace doveo, pare igraju veliku ulogu danas, a ne to sta je ko osvajao ili sta osvaja, eno Anzhi osvoji do ove godine sve sto je mogao ima 123 titule Ruskog sampionata, i zato su i doveli Eto'o-a jer on kad je bio mal gledao je Anzhi kako osvaja, kako ljudi prave reputaciju, i kad je dosao u Inter sve je cinio kako bi pristupio tom klubu sa visokom reputacijom i klubu koji sve osvaja Anzhiu....
Pare su najvaznije u danasnjem fudbalu. Pare su temelj reputacije. Proslost je nebitna. Vazna je sadasnjost. Everton je u svakom pogledu trofejniji klub od Sitija, al' ne postoji igrac na svijetu koji bi prije izabrao taj klub. Siti je u ovom trenutku veci klub i to je ono sto je vazno. Siti je od pocetkao imao na raspolaganju velike novce, al' im se mnogi igraci nisu htjeli pridruziti jer nisu imali reputaciju velikog kluba. To se promjenilo sa dovodjenjem mnogih kvalitetnih igraca i plasmanom u Ligu prvaka. U narednom periodu nece imati problema privoliti mnoge vrhunske igrace da predju u njihove redove, bas kao sto nije imao ni Celsi kada je stekao potrebnu reputaciju.
To sto Arsenal nema para, to ih automatski cini inferiornim u odnosu na MU, Celsi ili Siti. Da su inferiorni i slabiji, dovoljno govori da je Nasri presao u Siti.
I ne znam zasto se koprcate i izbjegavate suocavanje sa cinjenicama. Venger: 'Ako ne zadrzimo Fabregasa i Nasrija ne mozemo se smatrati velikim klubom'. Sta mislis zasto je Venger dao otprilike ovakvu izjavu!??
jasno?
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 01 sep 2011, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ne smratam, otkud ti to da smatram. Mislim da je SAF morao dovesti Snajdera. Nisam zadovoljan sa pojacanjima, posebno ne sa Jangom. De Gea i Dzons su opravdano dovedeni. Oni su igraci za buducnost. Al' MU i onako ima jak tim, zadrzali su najbolje igrace koji su u prosloj sezoni klub odveli do rekordne titule prvaka i finala LP. Dakle, neuporedivo sa Arsenalovom situacijom.AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj i ti smatras da je SAF napravio prave poteze, a doveo igrace iz prosjecnih klubova, a Arsenal nije bas zbog toga sto je doveo igrace iz prosjecnih klubova????![]()
![]()
Ti rece da Arsenal ne moze privuci igrace zbog toga sto je prodao svoja dva najbolja, a sad kazes kako ne moze privuci igrace jer nema novaca, pa izaberi, ili je jedno ili drugo ne moze biti oboje, jer ako gledas ulaganja i City i Utd i Cska su puno ulozili a na kraju ce samo jedan pobijediti, i onda ce valjda po nekoj tvojoj logici svi igraci htjeti u samo taj jedan klub, te ce na kraju igraci htejti samo u 5 klubova pobjednika liga petice..
Nemam sta birati. I jedno i drugo.
Nece zeljeti u drugi klub, jer ce u sljedeceoj ponovo imati realne sanse za titulu u svome sadasnjem klubu. Fabregas i Nasri su znali da u Arsenalu nemaju nikakve sanse doci do titule. 6 godina je dovoljna opomena. Kada bi Celsi bio 6 godina bez titule, onda bi i oni imali ogromnih problema da zadrze svoje nabjolje igrace. To je cista logika.
A nisi mi odgovorio na boldiranu recenicu iz predhodnog posta. Zasto je Venger dao onakvu izjavio i upozorio na posljedice eventualnog odlaska svoja dva najbolja igraca!? Je l' stvarno ne razumijes il' pak ne zelis razumjeti!??
@Valencia:
Hm, a Edvin?
Najodgovornija pozicija u ekipi?
Namjesto Paula tu je Cleverley.
Takodje, otišli su "anam ona dvojca" iz odbrane,a doveden je Jones i tu je "još neko" (odaberi Smalling/Evans),koji nisu rutineri kao njih dvojca ( sa 2 godine iskustva sigurno ne znaš svaku poziciju u odbrani zakrpit kao sa 10),eto na čemu temeljim svoje tvrdnje.
Što se tiče Chelsea,-isspustiće ogromno bodova dok se "nadju".Nisu pretjerano težak raspored do sada ni imali. Ipak je najgori mogući transfer "novi trener".
Manchester City je zadrž'o ekipu, a oni su dodali dva-tri WC igrača.
Liverpool je napravio fin pos'o, a onda usr'o motku.Prodali Raula.Sada sigurno nemaju širinu u vezi, budući da je Stiven non stop out.
T'ham je smiješan za kandidata. Imaće cijelu sezonu nezadovoljnog Modrića, dovoljno valjda!
Arsenal ima širinu, al' mu fali WC igrača i još-najgora stvar za topničare- ozljede.
Od svih ostalih može Everton iznenaditi, al' teško-nemoguće, pa sam zbog njih ostavio 1%.
btw. Ne znam kud odoše ono C.Ronaldo,D.Beckham,Stam,Veron,Rud i mnogi drugi veliki igrači! Da li i to znači da je MUFC mali klub? Da odgovorim prije tebe (vas)-Ne,ne znači. Nego jednostavno SAF je gledao prioritete.
Kontradikcija...
Hm, a Edvin?
Takodje, otišli su "anam ona dvojca" iz odbrane,a doveden je Jones i tu je "još neko" (odaberi Smalling/Evans),koji nisu rutineri kao njih dvojca ( sa 2 godine iskustva sigurno ne znaš svaku poziciju u odbrani zakrpit kao sa 10),eto na čemu temeljim svoje tvrdnje.
Što se tiče Chelsea,-isspustiće ogromno bodova dok se "nadju".Nisu pretjerano težak raspored do sada ni imali. Ipak je najgori mogući transfer "novi trener".
Liverpool je napravio fin pos'o, a onda usr'o motku.Prodali Raula.Sada sigurno nemaju širinu u vezi, budući da je Stiven non stop out.
T'ham je smiješan za kandidata. Imaće cijelu sezonu nezadovoljnog Modrića, dovoljno valjda!
Arsenal ima širinu, al' mu fali WC igrača i još-najgora stvar za topničare- ozljede.
Od svih ostalih može Everton iznenaditi, al' teško-nemoguće, pa sam zbog njih ostavio 1%.
btw. Ne znam kud odoše ono C.Ronaldo,D.Beckham,Stam,Veron,Rud i mnogi drugi veliki igrači! Da li i to znači da je MUFC mali klub? Da odgovorim prije tebe (vas)-Ne,ne znači. Nego jednostavno SAF je gledao prioritete.
Kontradikcija...
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 01 sep 2011, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
Menije jasno, al' tebi nijemuXmania je napisao/la:znači čovjek je želio da ti ukaže da su Villa i Blackburn prosječni klubovi odakle su dovedena ovogodišnja Unitedova pojačanja ( jones i Young ), nakon što si ti izvalio da je Everton ispodprosječan klub odakle je Arsenal doveo Artetu koji je bio jedan od najboljih igrača pomenutog "prosječnog kluba, koji je realno div u svakom pogledu ( Trofejima, tradicija, općenito historija, 7 prošle godine, odma iza turbo $estorke )
jasno?
I Velika Britanija je bila najjaca sila svijeta, pa je sada 'probuseni dolar'
Zasto iz velike Crvene Zvezde igraci odlaze u neke anonimne evropske klubove kojim ni boju dresova ne znamo
Reputacija = pare = uspjeh.
opet ne kontašValencia je napisao/la:Menije jasno, al' tebi nijemuXmania je napisao/la:znači čovjek je želio da ti ukaže da su Villa i Blackburn prosječni klubovi odakle su dovedena ovogodišnja Unitedova pojačanja ( jones i Young ), nakon što si ti izvalio da je Everton ispodprosječan klub odakle je Arsenal doveo Artetu koji je bio jedan od najboljih igrača pomenutog "prosječnog kluba, koji je realno div u svakom pogledu ( Trofejima, tradicija, općenito historija, 7 prošle godine, odma iza turbo $estorke )
jasno?.
I Velika Britanija je bila najjaca sila svijeta, pa je sada 'probuseni dolar'. Notingem Fortest je veliki klub u evropskim okvirima, pa ih sada nema ni na mapi. Everton ima bogatu proslost, al' im to nista (ko Fahrini tornjevi, NISTA
) ne pomaze u sadasnjosti. Pitaj bilo kojeg ambicioznog igraca; 'Da li zelis preci u istorijom bogati Everton, ili u mnogo manje trofejni Siti koji sada ima mnogo novca i visoke ambicije u buducnosti'!? Sta mislis sta ce izabrati!? Reci ce, 'ebala te tradicija, hocu pare i uspjeh
.
Zasto iz velike Crvene Zvezde igraci odlaze u neke anonimne evropske klubove kojim ni boju dresova ne znamo!?
Reputacija = pare = uspjeh.
Ti kažeš da Arsenal dovodi pojačanja iz "ispodprosječnog" Evertona
A ako se sjećaš United je doveo pojačanja iz Ville i Blackburna
ako već hoćeš matematiku
Everton> Villa
Everton> Blackburn bio bolji jeste bolji i biće bolji
Everton= Villa+Blackburn
nigdje nisam poredio Everton sa City-em
jedino još da iskoristim integrale i izvode, ali pošto vidim ne svataš ni ove osnovne mat operacije, uzalud ću se truditi
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Odlazak Edvina je veliki i nenadoknadiv hendikep. Covjek je bio golman i treci stoper. Nije pretjerano reci najbolji igrac Junajteda.Arnelinho je napisao/la:@Valencia:
Hm, a Edvin?Najodgovornija pozicija u ekipi?
Takodje, otišli su "anam ona dvojca" iz odbrane,a doveden je Jones i tu je "još neko" (odaberi Smalling/Evans),koji nisu rutineri kao njih dvojca ( sa 2 godine iskustva sigurno ne znaš svaku poziciju u odbrani zakrpit kao sa 10),eto na čemu temeljim svoje tvrdnje.![]()
Kontradikcija...
Skols odavno nema previse vaznu rolu u Junajtedu. Njegov odlazak se nece previse osjetiti.
Odlazak Brauna je veliko pojacanje za Junajted. Od njega u odbrani nema goreg. Oseu nece biti tesko zamjeniti, ne vjerujem da ce se osjetiti njegov izostanak. Smeling i Dzons se za sada odlicno pokazuju.
Dakle, Manco je donji za Edvina, al' tu su novi igraci koji mozda nece donjeti vecu snagu prvoj postavi, al' ce svakako ekipa imati vecu sirinu i vise prosotra za rotaciju i odmaranje kroz napornu sezonu. Keverli i Velbek su unjeli potrebnu dozu elana i dinamike u igru Mancestera. Arsenal se u to najbolje mogao uvjeriti
Celsi me nije odusevio u prva tri kola. Treba im upravo ono sto je Manco dobio sa svojim novopridoslim mladim igracima. Treba im elana, brzine, dinamike, agresivnosti,.. Izgledaju mi nekako mrtvacki i usporeno. Doduse, to je njihov stil igre, al' mora to malo brze i agrsivnije. Mislim da ce Mejreles i Mata popraviti dojam. Oni mrcvare, izgledaju grozno i dosadno, al' bodove vrijedno skupljaju. Opasni su, ne treba ih podcjenjivati.
Siti me odusevio postvakom sa dva centralna, dva ofanzivna vezna i dva pokretljiva napadaca,.. Ako bi bekovi bili malo agilniji, onda bi mogli biti opasni za svakog protivnika. Ipak, ne vjerujem da imaju snage ukljuciti se u borbu za titulu. Skoro sam siguran da ne mogu parirati u dugoj i isprpljujucoj sezoni u kojoj po prvi put igraju Ligu prvaka. Imat ce oni dosta oscilacija,.. Uz to u ekipi imaju nekoliko tempiranih bombi i igraca koji konstantno generisu tenziju i nezadovoljstvo. To im moze biti klip u tockovima.
Liverpul nisam gledao, tako da ih ne mogu pretjerano komentarisati. Tesko da se oni mogu ukljuciti u borbu za titulu, mada nista nije nemoguce. Za njih bi bio uspjeh plasirati se u Ligu prvaka i po meni su favoriti u odnosu na Arsenal ili Totenhem.
Ostalim dajem simbolicne sanse za titulu. Cuda su moguca, al' se rijetko desavaju (posebno u EPL).
Upravo što si naveo za City, ja garantujem za United-oscilacije. Ne mogu 3 relativno neiskusna štopera odigrati svaku poziciju u zadnjoj liniji cijelo vrijeme na vrhunskom nivou. 
Rio ,ruku na srce, i neće biti previše "tu".
Ovo je kljudčno što si napis'o:
Rio ,ruku na srce, i neće biti previše "tu".
Ovo je kljudčno što si napis'o:
I ja kad dodjem na poligon rastrčim se k'o budala, a onda nakon nekog vremena ne mogu da maknem.Smeling i Dzons se za sada odlicno pokazuju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.