Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dylan Dog » 01 sep 2011, 02:15

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: @legenda ma kakav Edo u njega idu klošarkinje :lol: Da vidiš u mojoj ginzaiji drugarica :mrgreen:
P.S.Kako je omdah skont'o da mu jedino škola nije išla u životu :lol:
Nemoj tako da vidiš u Eda drugarica dobrih ;) ,ako i u tebe bude dobrih ,ostavi i nama šta ,jes da su male al šta ima veze :lol: :lol:
Najbolje se mece u 93-ece,meto bi ga rado i u 95-to :lol:

Ma gdje li sam to cuo da mi je samo znati :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2011, 02:16

LBJ MVP je napisao/la: @legenda ma kakav Edo u njega idu klošarkinje :lol: Da vidiš u mojoj ginzaiji drugarica :mrgreen:
P.S.Kako je omdah skont'o da mu jedino škola nije išla u životu :lol:
Nemoj tako da vidiš u Eda drugarica dobrih ;) ,ako i u tebe bude dobrih ,ostavi i nama šta ,jes da su male al šta ima veze :lol: :lol:
Ma znam ja da ti sve možeš :mrgreen: Normalno da ću tebi ostavit ipak si mi ti neko :D
Vidiš i Dylanu bih isto našao kak'u,al on voli samo milf :lol:
Dylan Dog je napisao/la: Najbolje se mece u 93-ece,meto bi ga rado i u 95-to :lol:

:lol: Haj naću i tebi kakvu onda :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 sep 2011, 02:19

LBJ,da ti znas kakvih njih ima tvojih godina kod nas,a srecom pa se pale na starije momke :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2011, 02:20

Dylan Dog je napisao/la:LBJ,da ti znas kakvih njih ima tvojih godina kod nas,a srecom pa se pale na starije momke :lol:
Vjerujem da ima :mrgreen: A za ovo drugo sam siguran i u nas tako :roll: :mrgreen:
Btw ko ti je taj papak na avataru :D ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 sep 2011, 02:22

Odo ja spavati ,i sutra je Bajram još ,a ti mali dobro pazi u školi ,dobro se pokaži prvi dan da te zavole profesori i neće biti problema ;) a i curice normalno :P
Dylan Dog je napisao/la: Najbolje se mece u 93-ece,meto bi ga rado i u 95-to :lol:

Šta hoćeš 93 tamam ,ove Edove su 94 i to je tama ,e ove u Lebrona su malo mlađe jbs što nisi koju godinu stariji :lol: :lol:
Dylan Dog je napisao/la:LBJ,da ti znas kakvih njih ima tvojih godina kod nas,a srecom pa se pale na starije momke :lol:
šta 96 godište ,ima đavola ,to su još djeca jbt ,ima poneka napredna pa kad ih sretneš misliš ima 17-18 godina a ono 13-14 :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 sep 2011, 02:24

Dylan pedofil slika
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 01 sep 2011, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 sep 2011, 02:24

LBJ MVP je napisao/la:
Vjerujem da ima :mrgreen: A za ovo drugo sam siguran i u nas tako :roll: :mrgreen:
Btw ko ti je taj papak na avataru :D ?
To je taj papak 8-)
[youtube][/youtube]

Pa legendo,znaci ipak se slazes da ih ima dobrih :lol:

Donnie,ja sam sad 4.ti srednje,zar sam pedofil ako budem sa nekom iz 1.srednje :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 sep 2011, 02:26

Pih, ja konto ti zavrsio cetvrti, ovako si jos skolaracslika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 sep 2011, 02:28

Ma kakav pedofil ,šta su tek oni što žene po deset godina mlađe od sebe :lol:

Kako si 91 godište ,a tek četvrti srednje ,kolko si puta pado na godinu :lol: :lol: :lol: :?:

Darko koje si ti godište :?:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 01 sep 2011, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2011, 02:28

@legendo ima naprednih kako da ne :lol:
@dylane jbt nikad ga ne bih prepoznao na toj slici :mrgreen: Znao sam da je kakav Talijan :lol: i nije fino da budeš s kojom iz 1. :P
@donnie loše si konto čuj Dylan završio srednju pa ja ću je prije njega završit :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 sep 2011, 02:32

legenda reala je napisao/la:Ma kakav pedofil ,šta su tek oni što žene po deset godina mlađe od sebe :lol:

Kako si 91 godište ,a tek četvrti srednje ,kolko si puta pado na godinu :lol: :lol: :lol: :?:

Sta vi admini ne vidite godine na profilu? :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 sep 2011, 02:32

legenda reala je napisao/la:Ma kakav pedofil ,šta su tek oni što žene po deset godina mlađe od sebe :lol:

Legendo,to sam ja stavio da sam 91.na facebooku da imam vise sansi kod milfaca :lol:

Imam ja jos jednu godinu srednje,kazu da je najlaksa,samo zafkrancije i jos se ranije zavrsi,jedva cekam :mrgreen:

Laku noc dobri ljudi :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 sep 2011, 02:35

Donnie Darko je napisao/la:

Sta vi admini ne vidite godine na profilu? :mrgreen:
Vidimo ,nego i u mene stoji 19 kao i u tebe ,a ja završio školu ima godina i po ,a ti si nedavno išo u školu ,ija sam išo četri godine u srednju ,a kokad sam rođen na kraju godine imam jaran koji su išli sa mnom u školu sad će i 21 napuniti ,a ja još 19 imam :P :P

Dylane Doge

Zadnja godina zajebancija čitavo vrijeme ,i da hoćeš da padneš ne možeš :lol: eto
Ali bude žao kad se završava ,zato ti ja preporučujm da okineš na godinu neka te još godinu u školi ,ja sam se pokajo :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2011, 02:37

legendo mozda je neko padao koju godinu u osnovnoj :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 sep 2011, 02:40

Sa koliko si ti kreno u skolu bogte nece? sa 5 1/2 godina? :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 sep 2011, 02:41

LBJ MVP je napisao/la:legendo mozda je neko padao koju godinu u osnovnoj :mrgreen:
Ja nisam za tebe i Dylana ne znam ,u srednjoj jesam ali nisam na godinu ,samo na popravni ;)

Donnie Darko je napisao/la:Sa koliko si ti kreno u skolu bogte nece? sa 5 1/2 godina? :lol:
ma ono bilo tek poslije rata ,pa se moglo i po tri godine ranije krenuti ,sa 6 sam kreno valjda ne znam jbt :lol: :lol:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 01 sep 2011, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2011, 02:43

LBJ MVP je napisao/la:legendo mozda je neko padao koju godinu u osnovnoj :mrgreen:
Ja nisam za tebe i Dylana ne znam ,u srednjoj jesam ali nisam na godinu ,samo na popravni ;)
Znaš da ja nisam i ja se pitam je li Dylan
Donnie Darko je napisao/la:Sa koliko si ti kreno u skolu bogte nece? sa 5 1/2 godina? :lol:
Pa to je sada normalno ovo devetogodišnje školovanje kako već :mrgreen: U mene komšija mali proslavio tek 5 sutra kreće u školu :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 sep 2011, 02:45

Gdje ce eLBiDžej past na godinu, on je The Brezanski Tesla. On ce jednog dana otkrit struju na vodu.

Ja pado zadnje tri godine, al samo na polugodistu :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 sep 2011, 02:47

Joj kažu uz rat je najbolje bilo ići u školu išlo se ponedeljak ,srijeda ,petak ,ko ponese zimi više drva dobije bolju ocjenu :lol: :lol:

I najače ima u porodici dvoje djece i npr jedno 85,88,i ono rat da ne idu sami u školu ,upišu ih zajedno i tad moglo ,moglo je i ja kad sam išao ,i kasnije više nisu dali .
Ja sam imo ovako rodicu ,88 išla sa sestrom 85 i sa 20 godina ,fakultetr završila jbt :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2011, 02:48

Donnie Darko je napisao/la:Gdje ce eLBiDžej past na godinu, on je The Brezanski Tesla. On ce jednog dana otkrit struju na vodu.

Ja pado zadnje tri godine, al samo na polugodistu :mrgreen:
Samo ti zajebaji,al kad ja otkrijem nešto Zenica će zadnja dobit to čudo tehnologije :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []