Principatus je napisao/la:ultrazrinja je napisao/la:Samim tim pratim i reprezentaciju BiH od pionira tako da mi nemozes reci da nepratim! Malo se raspitaj kakav status imaju djeca "hrvati iz BiH" u kategorijama BiH! I kako to da je se tek sad ovo pojavilo a dogodilo se koliko mogu vidjeti 2008 godine? Zasto sad to odjednom nekome smeta?
Da te citiram sa druge teme, tako da tamo ne ide u offtopic.
Kakve to veze ima, da je tek sada to neko primjetio sa tim sta je on izjavio?
Jednostavno me boli, kada vidim da takav tip zauzima mjesto drugima. Sada se polovno "izvinjava", ustvari on to i ne radi, nego prica nam bajku o tome da nezna dali je on to pisao ili ne. Kada kaze kako mu je zao, imam vise osjecaj, da mu je vise zao sto je to neko otkrio. Onda ta diskusija kako on svuda putuje i placa da nastupa kao reprezentativac, pa naravno za promociju se placa, direktno i nedirektno. Kao sto vidimo nas sadasnji selektor nastavlja praksu proslog. Kamo srece da se varam. Isto tako i u slucaju ovoga momka. Kamo srece da se varam.
Kao on je odbio Hrvatsku.
Da je odbio Hrvatsku za to nemamo dokaz, ali imamo da je sa njegovog profila to pisano. Apsolutno nista.
Zasto tako strogo? Jednostavno imam drugacije misljenje, jer znam kako uspjesne reprezentacije funkcionisu, a mi nikad necemo biti jedna, ako ovako nastavimo.
Mislite, da bi Hrvati koji brane ovog momka, isto ga toliko branili, da je tako pricao o hrvatskom grbu?
Ili bi ga rastavili ovdje? Ali posto je vrijedjan grb, kojim se neki sprdaju, to je ok.
Knigge je lijepo rekao:
Postuj prvo sam sebe, ako zelis, da te drugi postuju.