Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Uhvacen Modric u pokusaju bijega iz Tottenhema:
http://yfrog.com/o0z6bsj" onclick="window.open(this.href);return false;
http://yfrog.com/o0z6bsj" onclick="window.open(this.href);return false;
tottenham Hotspur have completed the signing of midfielder Scott Parker from West Ham United
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
sad treba prodati patuljka Chelsea-u i svi sretni, mozda jos Cahill ili Gyana i savrsenoFCUM je napisao/la:tottenham Hotspur have completed the signing of midfielder Scott Parker from West Ham United

- M. Scofield
- Kontakt:
Crouch(10 m. funti) i Palacios(8 mil. funti) otišli u Stoke, Jenas i Hutton u Villu, Bentley posuđen West Hamu.
Nisam zadovoljan prijelaznim rokom istina zadržali smo ključne igrače, posudili Adebayora i kupili Parkera al ne dovoljno, žalim što nismo uspjeli dovesti Cahila i još jednog napadača.
Nisam zadovoljan prijelaznim rokom istina zadržali smo ključne igrače, posudili Adebayora i kupili Parkera al ne dovoljno, žalim što nismo uspjeli dovesti Cahila i još jednog napadača.
Audere est Facere
Iskreno ne shvatam logiku Levya i 'Arrya da zadrze nesretnog i nezadovoljnog igraca koji nikada ali bas nikad nece vrijediti 40 miliona, dobro je sto smo se rijesili mrtvaca kao sto su ova 4-5 ali opet, trebali smo malo krenuti hrabrije, pa kud puklo puklo, Cahill koji je procijenjen oko 12-13 miliona funti, trebali su odmah ponuditi 20, ali bismo dobili kvalitetnog i mladog igraca a znam da ce ga neko kupiti na zimskom a to nismo mi, onda Gyan koji je nezadovoljan u Sunderlandu trebali smo ponuditi 13 miliona i mislim da bismo imali fin napadM. Scofield je napisao/la:Crouch(10 m. funti) i Palacios(8 mil. funti) otišli u Stoke, Jenas i Hutton u Villu, Bentley posuđen West Hamu.
- M. Scofield
- Kontakt:
ponuda je bila 34 mil eura plus Alex, Modrić je se pomirio sa činjenicom da ostaje i on svoje nezadovoljstvo sigurno neće iskazivati na terenu u to sam siguran 100 %. Na papiru ne izgledamo lošebelefront je napisao/la:Iskreno ne shvatam logiku Levya i 'Arrya da zadrze nesretnog i nezadovoljnog igraca koji nikada ali bas nikad nece vrijediti 40 miliona, dobro je sto smo se rijesili mrtvaca kao sto su ova 4-5 ali opet, trebali smo malo krenuti hrabrije, pa kud puklo puklo, Cahill koji je procijenjen oko 12-13 miliona funti, trebali su odmah ponuditi 20, ali bismo dobili kvalitetnog i mladog igraca a znam da ce ga neko kupiti na zimskom a to nismo mi, onda Gyan koji je nezadovoljan u Sunderlandu trebali smo ponuditi 13 miliona i mislim da bismo imali fin napadM. Scofield je napisao/la:Crouch(10 m. funti) i Palacios(8 mil. funti) otišli u Stoke, Jenas i Hutton u Villu, Bentley posuđen West Hamu.
Gomes (za mene prvi golman, mada je Harry počeo sa Friedelom)
Ćorluka( Lennon ostavlja veliku rupu i za sebe pa mi je bolji izbor nego Walker)
Dawson najbolji naš branič
Gallas ( Kinga bi prije stavio ali je non-stop ozlijeđen)
Ekotto
Lennon
Sandro ili Parker neznam tko će od njih dvojice dobiti prednost
Modrić
Bale
Van der Vaart
Adebayor
Audere est Facere
Gomes je ocajan u odnosu na Friedela ,ali se ne slazem sa postavom, pa gdje ti je Huddlestone, on je pre prejak igrac samo ga ubis clanci nozniM. Scofield je napisao/la:ponuda je bila 34 mil eura plus Alex, Modrić je se pomirio sa činjenicom da ostaje i on svoje nezadovoljstvo sigurno neće iskazivati na terenu u to sam siguran 100 %. Na papiru ne izgledamo lošebelefront je napisao/la:Iskreno ne shvatam logiku Levya i 'Arrya da zadrze nesretnog i nezadovoljnog igraca koji nikada ali bas nikad nece vrijediti 40 miliona, dobro je sto smo se rijesili mrtvaca kao sto su ova 4-5 ali opet, trebali smo malo krenuti hrabrije, pa kud puklo puklo, Cahill koji je procijenjen oko 12-13 miliona funti, trebali su odmah ponuditi 20, ali bismo dobili kvalitetnog i mladog igraca a znam da ce ga neko kupiti na zimskom a to nismo mi, onda Gyan koji je nezadovoljan u Sunderlandu trebali smo ponuditi 13 miliona i mislim da bismo imali fin napadM. Scofield je napisao/la:Crouch(10 m. funti) i Palacios(8 mil. funti) otišli u Stoke, Jenas i Hutton u Villu, Bentley posuđen West Hamu.
Gomes (za mene prvi golman, mada je Harry počeo sa Friedelom)
Ćorluka( Lennon ostavlja veliku rupu i za sebe pa mi je bolji izbor nego Walker)
Dawson najbolji naš branič
Gallas ( Kinga bi prije stavio ali je non-stop ozlijeđen)
Ekotto
Lennon
Sandro ili Parker neznam tko će od njih dvojice dobiti prednost
Modrić
Bale
Van der Vaart
Adebayor

-
- Kontakt:
van der vaart samo usporava tottenham, od kad je on došao tottenham igra očajno.
A prije njega je Tottenham bio svjetski i evropski veleklub cije igre ce se pamtiti godinama..bogicevic2 je napisao/la:van der vaart samo usporava tottenham, od kad je on došao tottenham igra očajno.
-
- Kontakt:
bili su 4. i igrali jako dobroL_blancos je napisao/la:A prije njega je Tottenham bio svjetski i evropski veleklub cije igre ce se pamtiti godinama..bogicevic2 je napisao/la:van der vaart samo usporava tottenham, od kad je on došao tottenham igra očajno.
bila je i Zvezda prvak Evrope pa ???bogicevic2 je napisao/la:bili su 4. i igrali jako dobroL_blancos je napisao/la:A prije njega je Tottenham bio svjetski i evropski veleklub cije igre ce se pamtiti godinama..bogicevic2 je napisao/la:van der vaart samo usporava tottenham, od kad je on došao tottenham igra očajno.
Van Ver Vart je uz Modrica i Balea najbolji igrac Tottenhama !
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Ostali smo bez VdV na 6 sedmica, e sad cemo ispasti iz lige, nemamo srece sa povredama
- gloryhunter
- Kontakt:
necete ispast iz lige ali necete ni u top7belefront je napisao/la:Ostali smo bez VdV na 6 sedmica, e sad cemo ispasti iz lige, nemamo srece sa povredama

Upravo tako. Ima on solidnu statistiku, jer dosta pokusava sam nesto napraviti,.. Al' niko ne gleda koliko stete od njega ima ekipa,.. Rek'o bih vise stete nego koristi.bogicevic2 je napisao/la:van der vaart samo usporava tottenham, od kad je on došao tottenham igra očajno.
Nece on puno faliti,.. Bez njega Totenhem moze igrati brzi fudbal sto odgovara Bejlu i Lenonu.
Sta je sa Sandrom? Kada ce on biti spreman?
Totenhem se solidno pojacao,.. Sto je najvaznije zadrzali su najbolje igrace. Samo stete sto nisu uspjeli dovesti igraca tipa Rosi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
mozda da se pojacala odbrana sa 1-2 igraca ovako nista posebo 6 mjesto maksimumValencia je napisao/la:Upravo tako. Ima on solidnu statistiku, jer dosta pokusava sam nesto napraviti,.. Al' niko ne gleda koliko stete od njega ima ekipa,.. Rek'o bih vise stete nego koristi.bogicevic2 je napisao/la:van der vaart samo usporava tottenham, od kad je on došao tottenham igra očajno.
Nece on puno faliti,.. Bez njega Totenhem moze igrati brzi fudbal sto odgovara Bejlu i Lenonu.
Sta je sa Sandrom? Kada ce on biti spreman?
Totenhem se solidno pojacao,.. Sto je najvaznije zadrzali su najbolje igrace. Samo stete sto nisu uspjeli dovesti igraca tipa Rosi.
FC United Of Manchester !
Odbrana im je oduvijek bila kriticna. Puno rotiraju, a znamo da je uigranost kljucna da bi imali jaku odbranu. Previse oni tu imaju igraca, a niko ne obiluje posebnim kvalitetom.FCUM je napisao/la:mozda da se pojacala odbrana sa 1-2 igraca ovako nista posebo 6 mjesto maksimum
Junuz Kabul je bezveze igrac. Medjed. Dobar za neki osrednji klub, al' za velikog nije. Douson nekad dobar, nekad kritican. Nema konstantnosti. Galas isto. Jedino mu odajem priznanje za liderstvo i autoritet sto je potrebno u odbrani. King isto kao Galas, samo sto je vazda povrjedjen. Corluka ni sam ne zna da l' je stoper ili bek. Ekoto prosjecan igrac.
Puno se hvali taj Kejhil iz Boltona. Sve se bojim da su mediji od njega napravili igraca, kao u X puta u proslosti. Nisam ga gled'o, tako da ne mogu tvrditi. Pominjem ga jer je Totenhem bio ozbiljno zainteresovan.
Al' polako, nista ne ide preko noci,. Vazno je da im ne odlaze najbolji igraci, a vjerujem da ce iz godine u godinu postajati sve jaci (ako ne budu prodavali),.. Bitno je da ne eksperimentisu puno u odbrani, da dovedu dva kvalitetna igraca u tu liniju i da ih istrpe dok se ne uigraju.
MU, Celsi i Siti su vjerujem sigurni medju prva cetri. Liverpul je favorit da bude cetvrta ekipa u Ligi prvaka, dok ce Arsenal i Totenhem vrebati iz prikrajka. Nista nije nemoguce, ako Adebajor eksplodira moze biti svasta. Napad im je u posljednje dvi godine najgori dio tima i ako tu prorade mogu biti za 20-30% jaca ekipa.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sandro pauzira jos mjesec-dva ali imamo Huddlestone-a koji ulazi u formu i zamislite ovakvu ekipu:
.......Friedel.......
..corluka..Dawson...Gallas...Ekotto...
...........Sandro....Huddlestone....
...lennon......Van der Vaart.....Bale
................Adebayor..............
Da sam 'Arry, Modrica ne bih ni u rezervni tim ubacio, ali svakako bih volio da izgubi mjestu prvom timu..
.......Friedel.......
Da sam 'Arry, Modrica ne bih ni u rezervni tim ubacio, ali svakako bih volio da izgubi mjestu prvom timu..
Pored svih tih cinjenica koje pokazuju koliko je odbrana Tottenhama ocajna,Harry je jos vise slabi sa tim rotacijama i sto je jos bitnije igrom bez zadnjeg veznog,igrom bez destruktivca..Nije ni cudo onda kad padne petica od Sitija..
Parker je prvotimac, to je sigurno, tako da će ti neko od tog dvojca Sandro/Huddlestone na klupu. Ustvari, obojica će na klupu, da bi Parker i Modrić predvodili sredinu. Walker definitivno ispred Ćorluke, dok je ostalo u redu.belefront je napisao/la:Sandro pauzira jos mjesec-dva ali imamo Huddlestone-a koji ulazi u formu i zamislite ovakvu ekipu:
.......Friedel.......
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
U Hrvatskoj je dan zalosti radi nacionalne tregedije - Luka Modric nije ostvario transfer.
Koliko su oni time zaludjeni sada plasiraju informacje da on vrijedi mnogo vise nego sto je Chealsea ponudio.
Koliko su oni time zaludjeni sada plasiraju informacje da on vrijedi mnogo vise nego sto je Chealsea ponudio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.