Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Mislim da Rože neće vidjeti polufinala kao ni Rafa,mada o tituli se pita Novak.Ostalo,možda mu neko jedan set otkine i to je to.kremenko je napisao/la:Glavni favorit Novak Djokovic,ako on ne bi uzeo volio bi da to bude Juan Martin Del Potro ili Roger Federer posto je Soderlingo ozljedjen![]()
Jel neko normalno vrijeme il ?Ted Mosby je napisao/la:Protiv Dudia Sele, sutra ja mislimkarameldar je napisao/la:S kim i kad Roger igra?
Nadal po meni nema sanse..a Murray ima,dogurat ce do finala 100%IgorBL je napisao/la:Marej je jedini bez sanse na ovom turniru.
Taj panj nikad nece uzeti GS. U suprotnom, to bi bio udar na tenis, kao instituciju.
Djokovic je prvi favorit. Fish izgleda i dalje jako dobro. Federer vreba. Nadal je mamuran na pocetku turnira, pitanje je koliko moze.
Nemoj da te @Virtu4l čuje.IgorBL je napisao/la:Marej je jedini bez sanse na ovom turniru.
Taj panj nikad nece uzeti GS. U suprotnom, to bi bio udar na tenis, kao instituciju.
Djokovic je prvi favorit. Fish izgleda i dalje jako dobro. Federer vreba. Nadal je mamuran na pocetku turnira, pitanje je koliko moze.
u 19:00karameldar je napisao/la:Jel neko normalno vrijeme il ?Ted Mosby je napisao/la:Protiv Dudia Sele, sutra ja mislimkarameldar je napisao/la:S kim i kad Roger igra?
IgorBL je napisao/la:Marej je jedini bez sanse na ovom turniru.
Možda može do finala a u finalu Srbin dere škotu guzu ko u Australijikobe24 je napisao/la:IgorBL je napisao/la:Marej je jedini bez sanse na ovom turniru.
Djokovic je prvi favorit. Fish izgleda i dalje jako dobro. Federer vreba. Nadal je mamuran na pocetku turnira, pitanje je koliko moze.![]()
![]()
![]()
Ovo je neka teniska neznalica (sto je ocigledno), koja je namjerno/ciljano "udarila" na @virtu4la, a u kooperaciji je sa onim virtu4lovim suprotnomisljenicima. Tome ide u prilog i ovo favorizovanje Novaka.
Po meni je Skot jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog GS-a.
kobe24 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovo je neka teniska neznalica (sto je ocigledno), koja je namjerno/ciljano "udarila" na @virtu4la, a u kooperaciji je sa onim virtu4lovim suprotnomisljenicima. Tome ide u prilog i ovo favorizovanje Novaka.
Po meni je Skot jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog GS-a.
Nauci prepoznati zaebanciju u zivotu, trebace ti.IgorBL je napisao/la:To je vise receno kroz zaebanciju.
Ali realno, Mareju fali ljelja u glavi za velike rezultate... Izgubi 2-3 poena i nije normalan odma.
Ne moze to tako, sto rekao Vajta.
Javi se i večerasMonolog je napisao/la:.
Gled'o prvi set i zasp'o:Monolog je napisao/la:Ma rapper među teniserima nema šta tražiti. Danas se završava njegov put i može se sa osmijehom vratiti u studio na snimanje novog albuma.
Edit: Ako ste u mogućnosti, obavezno gledajte meč Monfils - Ferrero (barem dok ne počne meč Italija - Njemačka).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.