Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Virtu4l
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2009, 00:57

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 01 avg 2009, 01:00

harishp je napisao/la:
JameS je napisao/la:55%:45% ispade da sam bio u pravu...bas su za 10% i bili bolji od nas...jbg ljudi odbrana je realno prelosa i Skoro bi ovim klocevima iz odbrane bar jedan zabio,napad nedovoljno uigran i to je to ;)
Mozda napad i mozete uigrati ali odbranu ili defanzivu nema sanse.razlog jer je fakticki i nemate :mrgreen:
pa jbg ako skontas to da u odbrani nema Arbeloe,Albiola,Ramosa i na golu Casillasa ipak su to igraci koji mogu mnogo vise u odbrani nego klocevi kao sto su Mecelder,Torres,Drenthe i Marcelo ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 avg 2009, 02:06

Trasimaco je napisao/la:To protiv Juventusa ne smijem ni gledati. :mrgreen: Toliko miliona baceno samo onako. Bez obzira na to koliko ne volim italijanske klubove, mislim da ce Juve poniziti "kraljevski" klub.
Opet citiram sam sebe. :mrgreen:
Madridiste, shvatite vec jednom neke stvari. 8-)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 01 avg 2009, 04:11

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2009, 08:37

Kad sam ja rekao . Dzaba vam Ronaldo , Kaka , Benzema , kad cete o5 primiti cetvorku na Anfieldu 8-) .. A Barci niste do koljena to je realnost ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2009, 09:03

Mnogo znoja trebalu proliti ostali klubovi da dostignu Real. U ostalom šta navijači Liverpoola traže ovdje? Real je posljednjih 20 godina osvojio 9 titula, dok su oni osvojili jednu, ko je onda ovdje lud?

Okanite se Reala, posebno jer se predtsavljate kao veliki 'ljubitelji fudbala'. Real Madrid je najveći klub koji postoji na planeti i postavio je velik zadatak svim ostalim klubovima. U ostalom, ove sezone su pokazali svoju veličinu.
Voli te tvoje Sarajevo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2009, 09:27

Mnogo znoja trebalu proliti ostali klubovi da dostignu Real. U ostalom šta navijači Liverpoola traže ovdje? Real je posljednjih 20 godina osvojio 9 titula, dok su oni osvojili jednu, ko je onda ovdje lud?

Okanite se Reala, posebno jer se predtsavljate kao veliki 'ljubitelji fudbala'. Real Madrid je najveći klub koji postoji na planeti i postavio je velik zadatak svim ostalim klubovima. U ostalom, ove sezone su pokazali svoju veličinu.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA hvala ti sto me nasmija u ovim ranim jutarnjim satima ... HAHAHAHAHAHAHAHA
Pa zar vise od 200 miliona zasluzuje ovaj poraz , jos daju gol iz penala kojeg iskreno NIJE NI BILO...
Florentino Perez dozvolite da vas zovem FLOP hahahaha :mrgreen: Da Liverpool ne osvoji titulu jos 19 godina Real ce primati cetvorke i primati i primati i primati ...

,,Neke stvari se ne mogu kupiti novcem,, ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2009, 09:33

Poraza ima i uvijek će ih biti, bez obzira koliko neki klub ulagao, zato je fudbal ono što jeste. Bitna je veličina Madridskog kluba i činjenica da na ovoj planeti ne postoji igrač koji ne bi volio zaigrati u Realu. Ne shvataš ti poentu, vjerovatno zbog godina. Smiješno je Real upoređivati sa nekim drugim klubom, kakvi su tu velikani igrali... uhh...
Voli te tvoje Sarajevo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2009, 09:38

Virtu4L dosadan si sa tim godinama vise .. Imam 19 godina i pratim Liverpool od kad znam sta je TV i fudbal . Ja ti samo kazem da se ne brukas sa tim izvalama da je Real najveci klub ... Jes aha , bas kao i Milan ahahaha
Najveci klubovi su Barcelona i Manchester u to nema sumnje ... Jedan tim koji osminu finala nije prosao ohohoh godina ne zasluzuje to N od najveceg kluba ;)

I te tvoje velikane nisu uopste oni stvarali vec samo kao i ove velikane sto sada igraju u Realu kupuju jer su bogati.. Ali nije sve u parama jarane i to se vec dokazalo ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2009, 09:41

Dovoljno si rekao.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2009, 09:48

Za sve one koji omalovažavaju veličinu kraljevskog kluba:

http://en.wikipedia.org/wiki/Real_Madrid_C.F.

P.S. Nije sve u parama, tvoj klub je potrošio najviše u zadnje tri godine u Engleskoj, pa nije prismrdio niti jednom trofeju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 avg 2009, 09:53

Ma da Real ne osvoji nista i u narednih 10 godina(kao sto ce i biti) postoje tipovi koji ce i dalje govoriti da je to najveci klub,ja nisam navijac Barcelone al prvo se trebate oporaviti od mnogobrojnih trauma koje su vam nanjeli u proteklim godinama,u Ligi Prvaka trajete koliko i Steaua ili Bate Borisov al daba sve......Real je najveci klub....Real je najveci klub....
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 avg 2009, 09:58

Virtu4l je napisao/la:Mnogo znoja trebalu proliti ostali klubovi da dostignu Real. U ostalom šta navijači Liverpoola traže ovdje? Real je posljednjih 20 godina osvojio 9 titula, dok su oni osvojili jednu, ko je onda ovdje lud?

Virtual je inace najveci retard na forumu pa ga zanemarite 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2009, 10:00

Real Madrid Club de Fútbol (Spanish pronunciation: [reˈal maˈðɾið klub de ˈfutbol], commonly known as Real Madrid) is a professional football club based in Madrid, Spain. It is the most successful team in Spanish football and was voted by FIFA as the most successful club of the 20th century, having won a record thirty-one La Liga titles, seventeen Spanish Cups, a record nine European Cups and two UEFA Cups. Real was a founding member of FIFA and the now-defunct G–14 group of Europe's leading football clubs as well as its replacement, the European Club Association.

Founded in 1902, Real Madrid has since spent all of its history in the top flight of Spanish football. In the 1940s, the club, the Santiago Bernabéu Stadium and the Ciudad Deportiva were rebuilt following the Spanish Civil War. The club established itself as a major force in both Spanish and European football during the 1950s. In the 1980s, the club had one of the best teams in Spain and Europe (known as La Quinta del Buitre), winning two UEFA Cups, five Spanish championships in a row, one Spanish cup and three Spanish Super Cups.

The club's traditional home colours are all white. Its crest has been changed several times in attempts to modernise or re-brand; the current crest is a modified version of the one first adopted in the 1920s. Real's home is the 80,354-person-capacity Santiago Bernabéu football stadium in downtown Madrid, where it has played since 1947. Unlike most European football clubs, Real Madrid's members (socios) have owned and operated the club since its inception. Real is the world's richest football club (€366m) in terms of revenue.[3]
A gdje su informacije o 21 stoljecu ahahhaha .. Real - koji je to klub ...

evo dacu vam ja par informacija

I Real ponovno deklasiran . Valencija - Real 2-1 , nakon toga Real ide u goste Deportivu i gubi 2-1 od Nizerazrednog deportiva . uspjevaju dobiti numanciu 4-3 ( gol postigao Higuain u 95 minuti ) . POnovno razocarenje za Realove navijace 3-3 vs Espanyola . Gube od Juveta u L.p i ponovno gusta utakmica 3:2 protiv nizerazrednog atletik bilbaa . Almeria im uzima bod i juve ih ponovno dobija na ( del piero masina ) . Onda igraju kod kuce vs Sevile gdje gube 4-3 , zaostaju za Barcelonom koja ih u narednom kolu tuce 2-0 Prolazite u osminu finala ali nailazite na klub koji je potrosio najvise para a koji ( po tvome misljenu ) puse za ledjima ENG klubova iako su bili 2 , Chelsea i Arsenal 3-4 ... te gube 0:1 i za sedam dana Steave G doprinosi potopu Reala 4:0 .. ITD o velicini kluba BTW NE DAJI STARE INFORMACIJE , DAJ NAM NESTO NOVIJE NEKA JE BAR SA POCETKA 21 STOLJECA MOLIM TE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2009, 10:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:BTW NE DAJI STARE INFORMACIJE , DAJ NAM NESTO NOVIJE NEKA JE BAR SA POCETKA 21 STOLJECA MOLIM TE
Prvak Evrope: 1999–2000, 2001–02
Prvak Španije: 2004–05, 2005–06, 2008–09

Ma smiješno je o ovome diskutovati.
Voli te tvoje Sarajevo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 avg 2009, 10:39

Virtu4l je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:BTW NE DAJI STARE INFORMACIJE , DAJ NAM NESTO NOVIJE NEKA JE BAR SA POCETKA 21 STOLJECA MOLIM TE
Prvak Španije: 2004–05, 2005–06, 2008–09

Ma smiješno je o ovome diskutovati.
Ja nesto mislim da je Barcelona bila prvak Spanije u tim godinama sto si ti naveo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2009, 10:54

Sorry pogrešno sam kopirao, kopirao sam sa runners-up, čak sam ih i zakinuo za jednu titulu:

Prvak Španije: 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08
Voli te tvoje Sarajevo.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 avg 2009, 13:28

sa sinoćne utakmice ... start grygere nad ronaldicom :lol: :lol:

kud mu ne slomi nogu skroz :lol:

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2009, 13:32

To je ono koljeno koje je Ronaldo nedavno operisao i citam da se zali na ozlijedu od tog udarca sinoc

Nedo bog da je Robben bio mjesto Ronalda to bi znacilo odma prekid karijere :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 01 avg 2009, 16:08

pa stanite ljudi malo...ova ekipa se sastala prije 2 sedmice, a da ne napominjem da nije bilo Kake, Ramosa, Casillasa, Albiola, Arbeloe...ove sezone nece biti bas nesto, jer se moraju uigrati, pa nisu madjionicari da nakon dvije sedmice igraju timski...bice i toga, al treba malo strpljenja...prvo se ovolika pojacanja moraju snaci u gl gradu Spanije, pa tek onda ce se upotpunosti posvetiti treninzima...ova ekipa bi tek svoje pravo lice trebala da pokazuje u drugom dijelu sezone, kad se malo uigraju, al neki su ovdje jedva docekali da pocnu da likuju...al nema veze bice prpa kad Real zablista :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.