Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Mr Plummer
Kontakt:

Re: Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije

Post Postao/la Mr Plummer » 01 sep 2011, 13:01

lasecus 7 dana zbog spamanja
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 sep 2011, 13:09

lasecus je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Reko je ono što mnogi misle... glupan.
i ti? ;)
Kakve ja imam veze, mislio sam na sportiste. Ovaj je momak dokazao da ga za BiH zabole ona stvar i da igra samo radi vlastitog interesa. Nije jedini. Njegovo je pravo da voli i poštuje šta hoće ALI ako je BH reprezentativac dužan je pokazati respekt prema zemlji čije boje nosi. Ja bi mu doživotno zabranio da igra za repku pa nek se afirmiše negdje drugdje. Ko ga *ebe kad je glup!
YNWA!

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 01 sep 2011, 14:30

HOPLIT je napisao/la:
lasecus je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Reko je ono što mnogi misle... glupan.
i ti? ;)
Kakve ja imam veze, mislio sam na sportiste. Ovaj je momak dokazao da ga za BiH zabole ona stvar i da igra samo radi vlastitog interesa. Nije jedini. Njegovo je pravo da voli i poštuje šta hoće ALI ako je BH reprezentativac dužan je pokazati respekt prema zemlji čije boje nosi. Ja bi mu doživotno zabranio da igra za repku pa nek se afirmiše negdje drugdje. Ko ga *ebe kad je glup!
Tko kaze da on to misli? Jesi ga pitao osobno? Koliko ste puta svi vi rekli svom bratu,sestri ili nekom trecem da crkne ili slicno? Jeste to mislili? Kako ste zatucani to je strasno? Koji vam je *****? Zar bi drzao ruku na srcu da nevoli BiH ili bi jednostavno stavio ruke sa strane i gotovo? Koliko momaka uopce drzi ruku na srcu za vrijeme himne? Sto po tome nije primjer? Sto nije primjer svakom odazivu reprezentaciji od kadeta? Sto nije primjer u odbijanju poziva Gudelja da igra za hrvatsku? Mnogi su bacali dresove BiH na teren! Pitam se jel sva ova hajka ciljana? Zasto je to tek sad izislo na vidjelo? Ne razumijem se u taj facebok nesto ali ako mu samo prijatelji mogu vidjeti slike kako je to onda izislo? Jel moguce da je to netko od suigraca iz reprezentacije napravio? Postavlja se puno pitanja! Ali jedini odgovor koji je razuman je da ga se pusti na miru,da se izjasne selektor,savez pa cak i on jos jednom!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 01 sep 2011, 15:00

ramiral je napisao/la:Šta bi uradila engleska javnost kad bi npr Young slično uradio???
Kako bi reagovala njemačka javnost kad bi Boateng to napravio???
Italijanska javnost kad bi slično napravio Balotelli???
Španska kad bi to uradio Pique???

Linč javni burazeri, na sudu možda nije fejs relevantan ali je itekako pokazatelj mišljenja dotičnog i respecta koji osjeća-neosjeća za državu u kojoj živi.
Da se razumijemo, nisam šovinista ali izbacivanje iz repke bih zahtijevao i za bilo kojeg pripadnika mog konstitutivnog naroda. Fejs, nefejs, zezancija, neko mi provalio profil i komentarisao, možda su neki moji prijatelji pa nisam znao, ovo,ono...
Maknuti iz repke i tačka, crta.
ne mozes poredit te drzave sa nasom jadnom BiH...ove 4 su velikani, a kod nas se ne zna ni ko pije ni ko placa. i uvijek ce tako bit, tako da nemojte se na to obazirat...ovakvi skandali ce biti do sudnjeg dana...pozdrav
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 sep 2011, 15:07

amadeus21 je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Šta bi uradila engleska javnost kad bi npr Young slično uradio???
Kako bi reagovala njemačka javnost kad bi Boateng to napravio???
Italijanska javnost kad bi slično napravio Balotelli???
Španska kad bi to uradio Pique???

Linč javni burazeri, na sudu možda nije fejs relevantan ali je itekako pokazatelj mišljenja dotičnog i respecta koji osjeća-neosjeća za državu u kojoj živi.
Da se razumijemo, nisam šovinista ali izbacivanje iz repke bih zahtijevao i za bilo kojeg pripadnika mog konstitutivnog naroda. Fejs, nefejs, zezancija, neko mi provalio profil i komentarisao, možda su neki moji prijatelji pa nisam znao, ovo,ono...
Maknuti iz repke i tačka, crta.
ne mozes poredit te drzave sa nasom jadnom BiH...ove 4 su velikani, a kod nas se ne zna ni ko pije ni ko placa. i uvijek ce tako bit, tako da nemojte se na to obazirat...ovakvi skandali ce biti do sudnjeg dana...pozdrav
Kad bi iz gore navedenih i upoređenih uzeli ono što je normalno bilo bi nam svima puno bolje buraz.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 sep 2011, 15:30

ultrazrinja je napisao/la: Tko kaze da on to misli? Jesi ga pitao osobno? Koliko ste puta svi vi rekli svom bratu,sestri ili nekom trecem da crkne ili slicno? Jeste to mislili? Kako ste zatucani to je strasno? Koji vam je *****? Zar bi drzao ruku na srcu da nevoli BiH ili bi jednostavno stavio ruke sa strane i gotovo? Koliko momaka uopce drzi ruku na srcu za vrijeme himne? Sto po tome nije primjer? Sto nije primjer svakom odazivu reprezentaciji od kadeta? Sto nije primjer u odbijanju poziva Gudelja da igra za hrvatsku? Mnogi su bacali dresove BiH na teren! Pitam se jel sva ova hajka ciljana? Zasto je to tek sad izislo na vidjelo? Ne razumijem se u taj facebok nesto ali ako mu samo prijatelji mogu vidjeti slike kako je to onda izislo? Jel moguce da je to netko od suigraca iz reprezentacije napravio? Postavlja se puno pitanja! Ali jedini odgovor koji je razuman je da ga se pusti na miru,da se izjasne selektor,savez pa cak i on jos jednom!
Svako je odgovoran za svoje izjave pa tako i on. Ne bih želio više komentarisati tvoj post jer pišeš gluposti.
YNWA!

Nino_Ze
Kontakt:

Post Postao/la Nino_Ze » 01 sep 2011, 16:28

neroazzuro je napisao/la:Prvo da kazem da me je JAKO razocarao,al sta je tu je.
Ali ove izjave tipa "...Hrvati i Srbi u reprezentaciji su trn u oku..." su vrhunac gluposti.
Jarane, svim pravim Bosancima (i Hercegovcima) je ponos i dika da je drzava i reprezentacija multietnicna. To je cini Bosnom i Hercegovinom,a nas njenim Bosancima i Hercegovcima. ZAPAMTI!!!
slazem se s tobom u potpunosti. Ali nazalost mnogi (zasad) to vide drugacije.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 01 sep 2011, 20:37

ja ga ne bi izbacio odma....nego bi ga pozvo u A selekciju...i da ima jedan nastup pa da ne moze više za svoju hrvatsku igrat i onda ga nikad ne pozvat nigdje ;)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 02 sep 2011, 00:57

Plivadon je napisao/la:ja ga ne bi izbacio odma....nego bi ga pozvo u A selekciju...i da ima jedan nastup pa da ne moze više za svoju hrvatsku igrat i onda ga nikad ne pozvat nigdje ;)
najpametnije dosad...al fkt...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 sep 2012, 16:29

kastel je napisao/la:Ja bi mu rekao da to vise ne radi,jer to nije dobro za BUBREGE i UNUTRICU(hos da budes bjen?) :evil:
Sta si se ti uhvatio komentarisanja i trolanja skoro svake teme?Nabijas postove bez veze,a evo i komentarises temu koja je davno prezvakana i starije vise o jedne godine!???

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 sep 2012, 17:24

kastel je napisao/la:Mene kazes? :evil:
Ma ne, tebe je samo onako citirao. Post je bio upucen meni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 19 sep 2012, 17:35

Nesto nevolite nase igrace iz HSK Zrinjskog ,prvo Milu pa sad Markica,nisu oni krivi sto im srce ne kuca za BiH,krivi su jer nastupaju za BiH samo da se kasnije mogu negdje prodati a to im i ja zamjeram,ako ti srce nije na mjestu brate odustani odmah a ne zavaravati sebe i ostale!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.