AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 01 sep 2011, 19:41

83. minuta Como 1:2 Milan ( Ambrosini, Emanuelson(PENAL) ) :oops: :oops:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 sep 2011, 19:48

Elly i Comi ušli u drugom poluvremenu, njih znamo od ranije dobijali su šansu, ali sad ušli neki D'Avolio i Mastalli, za njih nikad stvarno ni čuo nisam, mislim da nisu još ni u primaveri, nego su još i mlađi možda 96.-97. godište.
al jbg nemamo mladih igrača kako nas je danas jedan dobri čovjek pokušao uvjeriti :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 01 sep 2011, 22:00

Igrači pozvani za Ligu Prvaka, El Shaarawy i Inzaghi nisu pozvani :o :o :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :| :|

Šta je njemu ????

http://www.rossoneriblog.com/2011/09/01 ... quad-list/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 sep 2011, 22:04

Steta sto Inzaghi nije pozvan, znamo kakav je on u LP-u, a jos se i ganja sa Raulom za te rekorde, a i ovakav sa 38 kuka moze svakome utrpati

Legenda LP-a
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2011, 22:12

Boateng_27 je napisao/la:Igrači pozvani za Ligu Prvaka, El Shaarawy i Inzaghi nisu pozvani :o :o :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :| :|

Šta je njemu ????

http://www.rossoneriblog.com/2011/09/01 ... quad-list/" onclick="window.open(this.href);return false;
Et nek je pozvao Mattia De Sciglio a nije El Shaarawya joj ali me je iznervirao sa ovim postupkom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 01 sep 2011, 22:12

Gattuso ima ban od 5 utakmica, flamini out 5 mjeseci, El Shaarawy bi mogo rijesit Plzen i Bate ... a tek Pippo Barsu pihh :roll:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2011, 22:14

Boateng_27 je napisao/la:Gattuso ima ban od 5 utakmica, flamini out 5 mjeseci, El Shaarawy bi mogo rijesit Plzen i Bate ... a tek Pippo Barsu pihh :roll:
A kada se mogu praviti izmjene tj. da zamijenis nnekog igraca sa nekim drugim i sta je ovo koliko se najvise igraca moze prijaviti z autakmice u lp meni se cini da su nase komsije prijavile oko 30 igraca z autakmice u lp a mi samo 25
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2011, 22:19

Cuj Pipo nije pozvan,pa to samo po sebi zahteva kandidaturu za otkaz. :lol:

Salim se zaista me iznenadilo ovo,jedan Pipo i sa jednom nogom bi morao imati mesta u ekipi pa makar da je napadacki potencijal ravan savrsenstvu,jer Pipo uvek ali bas uvek moze da resi bilo koju utakmicu,svojim njuhom. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2011, 22:22

Devil je napisao/la:Cuj Pipo nije pozvan,pa to samo po sebi zahteva kandidaturu za otkaz. :lol:

Salim se zaista me iznenadilo ovo,jedan Pipo i sa jednom nogom bi morao imati mesta u ekipi pa makar da je napadacki potencijal ravan savrsenstvu,jer Pipo uvek ali bas uvek moze da resi bilo koju utakmicu,svojim njuhom. ;)
Ma neznam ni ja sta je ovo a jeli se tek izmjene mogu praviti kada se zavrsi zimski prijelazni rok
(İbn Qajjim)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2011, 22:24

meho-medo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Cuj Pipo nije pozvan,pa to samo po sebi zahteva kandidaturu za otkaz. :lol:

Ma neznam ni ja sta je ovo a jeli se tek izmjene mogu praviti kada se zavrsi zimski prijelazni rok
Tako je pred pocetak knockout faze. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 sep 2011, 00:04

mnogo sam razočaran, naročito što mu je ovo vrlo vjerovatno zadnja sezona i neće moći prestići raula.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 sep 2011, 00:09

pa neka mu sada robinho daje golove protiv barcei slicnih cccc koji mulac nije stavio pippa ni onoga mladjaka el šalalala :D sta ako se momak uklopi strasno u tim sta ce onda ccc bas je plonker

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 sep 2011, 00:14

pozvani De Sciglio i Roma ubi see Allegri

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 sep 2011, 00:17

a dobro svi pricate bla bla, razmiljali iko o tome koliko igraca mora pozvati koji su ponikli u klubu, igraca koji treniraju u klubu prije nego su imali 21 i tako vec sta uefa zahtjeva... ;)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 sep 2011, 00:24

ronaldo99 je napisao/la:a dobro svi pricate bla bla, razmiljali iko o tome koliko igraca mora pozvati koji su ponikli u klubu, igraca koji treniraju u klubu prije nego su imali 21 i tako vec sta uefa zahtjeva... ;)

boli me briga po meni prije Pippo nego Ibra Pato i co

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 sep 2011, 00:30

nidje veze....nit je pipo spreman nit moze vise dati kao nekad...dobio je ovu godinu jos ugovor samo zato sto je zaduzio klub i sto zeli karijeru da zvrsi u milanu....a tako govoriti on ispred ibre su nebuloze, klub je iznad svega i uspjesi kluba ;) ...nije pipo donjeo titulu porsle godine vec ibra, pato robinho ponajvise ;)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 sep 2011, 00:38

ronaldo99 je napisao/la:nidje veze....nit je pipo spreman nit moze vise dati kao nekad...dobio je ovu godinu jos ugovor samo zato sto je zaduzio klub i sto zeli karijeru da zvrsi u milanu....a tako govoriti on ispred ibre su nebuloze, klub je iznad svega i uspjesi kluba ;) ...nije pipo donjeo titulu porsle godine vec ibra, pato robinho ponajvise ;)

ali je pippo donio LP i iskreno u LP vise vjerujem lijevoj nozi od 40_njeg pippa nego Ibri i tome tvome robinhu koji su u LP truli godinama, a scudeto je najvise donio glupavi Benitez...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 02 sep 2011, 00:39

meskalin je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:nidje veze....nit je pipo spreman nit moze vise dati kao nekad...dobio je ovu godinu jos ugovor samo zato sto je zaduzio klub i sto zeli karijeru da zvrsi u milanu....a tako govoriti on ispred ibre su nebuloze, klub je iznad svega i uspjesi kluba ;) ...nije pipo donjeo titulu porsle godine vec ibra, pato robinho ponajvise ;)

ali je pippo donio LP i iskreno u LP vise vjerujem lijevoj nozi od 40_njeg pippa nego Ibri i tome tvome robinhu koji su u LP truli godinama, a scudeto je najvise donio glupavi Benitez...
DA...
INTER SIAMO NOI ! ! !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 sep 2011, 00:56

Grande je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

DA...
:o

how yes no.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 sep 2011, 03:04

cojk je iskren :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []