PL BiH 2011/12

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

England
Kontakt:

Re: PL BiH 2011/12

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 20:23

Nije nenormalno da se jedan Travnik ne pobjedi na domaćem terenu, al' je čudno što onda njihovi igrači dobiju premije, kažu im svaka cast momci, izgubili ste posteno u našu korist.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 sep 2011, 20:26

nasborik je napisao/la:
Tyson je napisao/la:Cestitam Borcu na osvojenoj tituli i da nas nastavi brukati u evropi,jer kako je osvajaju,nije to ni cudo ;)
Evo ga još jedan iskompleksirani Borcem, šta vas je pacijenata..
O kakvom brukanju pričaš nemoj se provaljivati, pobjedili smo jedan Makabi Haifu u revanšu i ispali ukupnim rezultatom 7:4, isti taj Makabi je bio ispred onog što je igrao protiv Željezničara i demolirao ga u ove dve utakmice ne znam ni ja koliko oko 8:0, pa prošle godine kao šampion ponižen ukupno 6:0, Sarajevo protiv Sparte primi petardu, pa još izgube i u revanšu na Koševu, zato psssssssst
Ma taj Makabi je sa borcem odigrao ozbiljno pola drugog poluvremena u Tel Avivu i za tih cirka 15 ak minuta odradio posao,kada su se svi pred malim ekranima valjali od smjeha.U B.luku su dosli turisticki sto se i vidjelo na terenu .Pa primili ste 7 komada od njih.Dosli ljudi i vidjeli u prvoj tekmi sa kakvim levatima imaju posla da sa 10 posto snage mogu proci dalje,i tako je i bilo. Sta ce se umarati sa vama... Nije vam ni Mrkovic mogao pomoci da je sudio :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 20:30

Hehe,a sta bi ti dao,da tvoj Travnik odigra takvu jednu utakmicu,da pobjedi Makabija,da izbaci jedan Serif,kao sto je to Zeljeznicar uradio,ajoooj bato moj,dao bi ti i guze ako treba,da se to desi.Ali desice se suprotno,samo kada krene smanjenje lige,pa sve klubove kao sto ste vi,lopovske,krkanske,mesarske,izbace i krenemo igrati normalan fudbal. ;)

Uzivaj sad.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 01 sep 2011, 20:31

jubitubi je napisao/la:Hehe,a sta bi ti dao,da tvoj Travnik odigra takvu jednu utakmicu,da pobjedi Makabija,da izbaci jedan Serif,kao sto je to Zeljeznicar uradio,ajoooj bato moj,dao bi ti i guze ako treba,da se to desi.Ali desice se suprotno,samo kada krene smanjenje lige,pa sve klubove kao sto ste vi,lopovske,krkanske,mesarske,izbace i krenemo igrati normalan fudbal. ;)

Uzivaj sad.

ma kakvi oni buraz...nece igrat ni na Kupu šljiva u gradačcu a kamoli u evropi :roll:

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 01 sep 2011, 20:33

Ne stoji ti ta teza, jer kažem, što prošle godine nije Hapuel došao turistički, nego ljudi pobjedili i u revanšu 1:0, što Sparta nije došla sad na koševo turistički nego pobjedila i na Koševu Sarajevo..
A sudija je oštetio Borac ne svirajući penal očigledan za nas što su svi ovde na forumu konstalovali, ko zna šta bi tad bilo, Makabi je bio u nokdaunu. Zrinjski dobije dozu od Partizana prije par godina, Željezničar od Hapuela, Borac se bar časno oprostio od lige prvaka pobjedivši prvaka Izraela!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 20:33

Ako ima boga i pravde,ugasice se.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 01 sep 2011, 20:39

nemoj brate sastavljat to Boga i pravdu odma me asocira na Bože pravde :S

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 20:39

jubitubi je napisao/la:Hehe,a sta bi ti dao,da tvoj Travnik odigra takvu jednu utakmicu,da pobjedi Makabija,da izbaci jedan Serif,kao sto je to Zeljeznicar uradio,ajoooj bato moj,dao bi ti i guze ako treba,da se to desi.Ali desice se suprotno,samo kada krene smanjenje lige,pa sve klubove kao sto ste vi,lopovske,krkanske,mesarske,izbace i krenemo igrati normalan fudbal. ;)

Uzivaj sad.
Opet iščašenost, zašto vrijeđati ?
U ovom vremenu u kojemu se nadamo da će se sve slomiti i istražiti, opravdano, kronoloski utakmice Travnika-Borca, od ove i prošle sezone, kad je rječ o nekim sumnjivi događajima u kojem je Borac nezasluženo čak i stigao do titule, neka im titula, samo želimo istinu na koji su način došli do nje?

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 20:42

Doslo se time da smo bolji,da smo pobjedjivali jednog Zeljeznicara,kuci i u gostima,Sirokog u gostima,Sarajevo i kuci i u gostima,da smo obarali rekorde sto se tice gostujucih bodova!Tako se doslo!A ne tako,sto smo Travniku dali imaginarnih 20 000km,ili koliko vec,koje smo mogli uloziti u plate igracima!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 20:44

jubitubi je napisao/la:Doslo se time da smo bolji,da smo pobjedjivali jednog Zeljeznicara,kuci i u gostima,Sirokog u gostima,Sarajevo i kuci i u gostima,da smo obarali rekorde sto se tice gostujucih bodova!Tako se doslo!A ne tako,sto smo Travniku dali imaginarnih 20 000km,ili koliko vec,koje smo mogli uloziti u plate igracima!
Da , ali je onda već sve bilo rjeseno, tu je stvar, nisu imali motiv, ti to ne shvaćaš.Zašto ?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 sep 2011, 20:45

Uzivaj sad.
Ma vi ni ne znate sta je fudbal niti ste kad znali .Tata dodo potrosi godisnji budjet 3 opstine u RS u da bi vi izisli u Evropu i tamo svijuh osramotite jer tamo nema Mrkovica.A sto se bolan nebio stalno kacis za Zelju ,niste vi njima ni do koljena nit ste kad bili.Ne stavljajte se njima uz rame da bi vi bili veliki.Vi ste u istoriji borca prosli u evropu 3 puta i nikad niste prosli prvo kolu (Torpedo Lozana Makabi)u svojoj dugoj istoriji.A ulozeno je u vas toliko novca da ste jos jednu B luku mogli izgraditi.I pusti ti nas .Pokazalo se u subotu da vi s nama ovakvim kakvi jesmo ne mozete igrati.Da mozete ne bi ti sve ovo dokazivao danima ovdje,a nikom dokazati nista ne mozes ,jel svi znaju o cemu pricam.
I nemoj se bolan toliko zivcirati da vrijedjas ,ja znam da istina boli ali sta cu ti ja kad hoces da dokazujes ono sto se dokazati ne moze.I sto vise pricamo o ovim stvarima tonete sve dublje i dublje.A sto se evropskih tekmi tice evo gledao sam vas EVROPLJANE u subotu i vjeruj da je se i meni i svim iskrenim obozavaocima ove igre u Travniku povraca od toga...I smiri ba zivce bezveze ti je ,tacno se osjeti cim se izivciras pocinju vrijedjanja sa tvoje strane,ali ne ide ti neznas ti to... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 20:50

Da, živa je psihijatrija.
Možda to ide u obiteljsko nasljeđe.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 sep 2011, 20:52

England je napisao/la:Da, živa je psihijatrija.
Ma ja sad ide jedan post od cjele stranice da s malo ispuse ,ba znam ga napamet :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 20:55

Evo,hajde za kraj,posto sam stvarno izgubio i zivce,i jos stosta,u ovih par dana,pokusavajuci normalno diskutovati sa mentalno ometenim ljudima,a kazu budale to tako rade:navuku te na svoj teren,spuste na tvoj nivo,pa ti sole pamet.

Dakle ovako,Borac uopste nije neki klub,svi su klubovi veliki,imaju istoriju,Borac je jedan istant klub,iz jednog seoceta zvano Banjaluka.Vjestacki klub,kojeg na nogama samo odrzava glavom i bradom,Milorad Dodik.Nikakva tradicija,nikakvo ime,za razliku od Travnika,nema Borac,samo eto,obican prosjecni klub,koji ne zasluzuje da igra Premijer Ligu BiH.

Ulozio se veliki novac,da Borac bar dva puta,na stelu udje u Evropu,odigrali smo i to,osramotili se protiv nekog tamo Makabija za kojeg niko nije cuo,al eto,sta cemo kad ne znamo,i to ti je.Kupili smo titulu i kup,cisto eto da bar imamo neki trofejcic,da nismo toliki levati.

Sve ce to kratko trajati,i sljedece sezone ce Borac opet ispasti u drugu ligu,zatim u trecu,i na kraju ce se ugasiti,i svima olaksati zivot.

Eto,priznao sam sve,krademo,kupujemo,nismo niko i nista,odvrati smo,lopovi,ma najgori.

Svi ostali su posteni,i ova liga bi bila bolja bez Borca.

Pozdrav svima,ja sam stvarno,kunem se zavrsio na ovu temu,i necu vise spomenuti nista vezano za to.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 20:56

vidovitadjemila je napisao/la:
England je napisao/la:Da, živa je psihijatrija.
Ma ja sad ide jedan post od cjele stranice da s malo ispuse ,ba znam ga napamet :lol:
Lako ga je znati, gle okruženja..

Stojanka je krasna djevojka, što bi u mojem selu rekli, rasna kobila. Mogao ju je zajahati svatko tko je bio vješt u preskakanju prepona. Ja sam, nažalost, već imao kobilu kod kuće, koja nije bila rasna, ali me zato čvrsto držala za prepone. Zato sam vjerojatno i bio drag Stojanki. Ona je voljela jahače koji se nisu okolo hvalili da dobro jašu.

Izgubio bi i Stojanku koliko loše jaše .

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 sep 2011, 20:57

jubitubi je napisao/la:Evo,hajde za kraj,posto sam stvarno izgubio i zivce,i jos stosta,u ovih par dana,pokusavajuci normalno diskutovati sa mentalno ometenim ljudima,a kazu budale to tako rade:navuku te na svoj teren,spuste na tvoj nivo,pa ti sole pamet.

Dakle ovako,Borac uopste nije neki klub,svi su klubovi veliki,imaju istoriju,Borac je jedan istant klub,iz jednog seoceta zvano Banjaluka.Vjestacki klub,kojeg na nogama samo odrzava glavom i bradom,Milorad Dodik.Nikakva tradicija,nikakvo ime,za razliku od Travnika,nema Borac,samo eto,obican prosjecni klub,koji ne zasluzuje da igra Premijer Ligu BiH.

Ulozio se veliki novac,da Borac bar dva puta,na stelu udje u Evropu,odigrali smo i to,osramotili se protiv nekog tamo Makabija za kojeg niko nije cuo,al eto,sta cemo kad ne znamo,i to ti je.Kupili smo titulu i kup,cisto eto da bar imamo neki trofejcic,da nismo toliki levati.

Sve ce to kratko trajati,i sljedece sezone ce Borac opet ispasti u drugu ligu,zatim u trecu,i na kraju ce se ugasiti,i svima olaksati zivot.

Eto,priznao sam sve,krademo,kupujemo,nismo niko i nista,odvrati smo,lopovi,ma najgori.

Svi ostali su posteni,i ova liga bi bila bolja bez Borca.

Pozdrav svima,ja sam stvarno,kunem se zavrsio na ovu temu,i necu vise spomenuti nista vezano za to.
Nemoj ba necu pobjedu za zelenim stolom nisam ja Borac :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 21:00

Ali je i u zadnjuem postu, opet vrijeđao, na čemu su oni da su tako agresivni.
Kada dolazi 21 stoljeće kod borca?
Kaže budale se spuste na "tvoj"nivo...nije njemu, pa ja kad bi na njegov nivo, ubio bi se.
Zadnja izmjena: England, dana/u 01 sep 2011, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 sep 2011, 21:03

England je napisao/la:Ali je i u zadnjuem postu, opet vrijeđao, na čemu su oni da su tako agresivni.
Kada dolazi 21 stoljeće kod borca?
Kad tata dodo kaze :lol:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 01 sep 2011, 21:06

Sve i jedan navijac Borca koji i dan danas pise o raspalom travniku i tamosnjem djilkosu koji napada sudije je za mene kompletan idiot!
Kako ne kapirate da je to njima normalno?
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 01 sep 2011, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 21:10

Dule 078 je napisao/la:Sve i jedan navijac Borca koji i dan danas pise o raspalom travniku i tamosnjem djilkosu koji napada sudije je za mene kompletan idiot!
Naravno , kad mu nedostaje....?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.