marijo_leeds je napisao/la:Mamić kaže da ne ispušta više LP iz ruku.......nakon 6 godina osvojenih naslova prvaka napokon ste ušli....ajde drago mi je.....ali kako on može garantirat da ce igrat svake sezone LP.....kad je ove sezone uz veliku srecu ispadanjem Gl.Rangersa postao nositelj 4.pretkola i svi koji su gledali utakmicu mogli su vidjet kako nositelj 4.pretkola LP Dinamo Zagreb skoro doživio debakl u Malmo-u od ekipe koja nije nositelj bila......a tipa da je Gl.Rangers ušo u 4.pretkolo Dinamo nebi bio nositelj i automatski bi dobio jacega protivnika...od koje ga bi ispo.....jedino bi možda prošo na srecu.....Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dinamo je vec na startu bio nosilac u sva 4 predkola...da su svi nosioci prosali dalje Dinamo bi bio 5. medju nosiocima, a ispadanjem Rangersa Dinamo se pomakeo na 4. mjesto, a nosilac je postao APOEL Nicosia...
sto se tice igre protiv Malmoa u gostima, samo cu te pitat jesil pogledao prvu utakmicu?? Malmo je trebao primit 10 komada...a i u uzvratu je Dinamo skoro poveo, igrali su dovoljno do crvenog kartona, cak je i poslije Rukavina imao priliku da zabije...da je recimo u Zagrebu bilo 1-0 il 2-1, vjeruj da bi Dinamo tamo vodio vec u poluvremenu, jer sjetimo se Heartsa, Kopera, tad je Dinamo imao velike prednosti i mi koji ga pratimo vec smo navikli da kad imamo veliku prednost Dinamo u gostima sigurno gubi, al prolazi...da je recimo prva s Malmom bila u gostima bilo bi nesto nako kao protiv Helsikija...pobjeda u gostima i kod kuce rutina i 1-0...a Dinamo ce iduce sezone opet bit nositelj, imat ce vecinu ove ekipe koja ce jos napredovat i neke nove momke te bi mogli igrat jako dobro...s ovim koeficijentom mogu bit i u 3. jakosnoj skupini, al ja ocekujem da ce jos malo poopravit taj koeficijent

a Mamic moze obecat LP zato jer zna sta radi i nije glup, svakom se moze omaket, al i ja bi da sam na Mamicevu mjestu obecao to isto...zar to nije i logicno, ti bi navijacima rekao da je LP ove godine tu i da nema vise?? to ti je onda lose obavljen posao i uzalud ti sav trud...Mamic zeli europski Dinamo, kao i svi navijaci i konacno ga je stvorio i normalno da ce obecat LP iducih sezona