Bem ga, zaboravih

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Znaci ti si pametniji bratEnzzo je napisao/la:Pozdrav Interisti , evo i ja odlucio da vam se pridruzim kako bi bili sto jaci, te kako bi se neki uvjerili da te price kako juventus, milan i te manje ekipe imaju vise navijaca ...su smijesne i da su to neostvarene zelje njihove, kao sto neki misle da imaju 29 titula itd itd ! Inace znam otprilike kako vam je ovdje, jer jedan clan ovog foruma je moj brat i navija za juventus i on zivi u tim snovima o navijacima i titulama ( mozda skontate o kome je rijec, ubi frajer o calciopoliju).ps: juve; milan vaffanculo
Puma je napisao/la:Znaci ti si pametniji brat
Novi clanblueman-TM87 je napisao/la:Uh, dobro ovo sve ispade na kraju. Malo sam se iskreno bio prepao za pojacanja ali ispade sve dobro na kraju. Idemo opet na vrh![]()
Bem ga, zaboravih
slomili bi se igrajuciPuma je napisao/la: Nema Polija i Castaignosa
Ako je nastupao za Atletiko madrid to znaci da nema pravo nastupa u lp to ti je isto kao sto smo mi doveli prosle godine Cassana pa nije mogo nastupati u lp za nas bar tako ja mislimHuska je napisao/la:gdje sam ja procitao da Forlan nema pravo nastupa u LP u grupnoj fazi, zbog toga sto je nastupa u 3 pretkolu Europa lige![]()
igrao je protiv Stromsgodseta u trecem pretkoluMister No je napisao/la:Mislim da Forlan nije igrao za AM u kvalifikacijama za EL..
to nema veze!!! on ima pravo nastupa!!Huska je napisao/la:igrao je protiv Stromsgodseta u trecem pretkoluMister No je napisao/la:Mislim da Forlan nije igrao za AM u kvalifikacijama za EL..
" onclick="window.open(this.href);return false;Saurman je napisao/la:Sa ovim "pojačanjima" Inter sigurno može do 2mjesta u ligi dok u Cl je nezahvalno prognozirati vjerovatno 1/8 max domet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.