I rodjeni OFM mada zbog inteligencije dobro obavlja i DM zadatke...Halix je napisao/la:Medo je umjetnik
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Haris Medunjanin
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakve su ovo sifre?Za_raju je napisao/la:I rodjeni OFM mada zbog inteligencije dobro obavlja i DM zadatke...Halix je napisao/la:Medo je umjetnik
zar ne znas za pojmove centralni vezni i zadnji vezni
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
FIFA sindrom.Bosniacum Lilium je napisao/la:kakve su ovo sifre?Za_raju je napisao/la:I rodjeni OFM mada zbog inteligencije dobro obavlja i DM zadatke...Halix je napisao/la:Medo je umjetnik
zar ne znas za pojmove centralni vezni i zadnji vezni![]()
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Madridista18
- Kontakt:
"more" protiv želje i napadača ://Bosniacum Lilium je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Moze on igrati i AMF,a u odredjenim postavkama i Wing![]()
![]()
![]()
![]()
CRNI GAVRAN OVDJEreptile je napisao/la:Decko, a ti si?velez je napisao/la:Ko ovog debila pozva u reprezentaciu popisam mu se nabrk ,on i Mravac ce nam **** i ono malo nade sto je ostalo ja samo neznam sta vas vecina vidi u ovom debilu ja ciru nisam volio al je jednom reko nesto uvezi mudonje da se nije sa loptom sastavio kosto i nije primjetio je to stari lisac.
Nebi on meni ni lopte donosio.
ja bi Salihovica stavio na njegovo mjesto momak brz ide naprjed dobar sut a brzo se vraca nazad a Lulica staviti na lijevu stranu.![]()
Bilal je napisao/la:Da, ciro reko. Sada se ni utakmice ne trebaju gledati. Dovoljno je samo poslusati sta ciro kaze
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
RKO je napisao/la:Svidja mi se stil igre Mede: hladnokrvnost,smirenost i precizan udarac. Nije sto je nas al stvarno mislim da za njeg ima mjesta u nekoj od liga 5ice i to u klubovima iz gornjeg djela tabele.
Samo da nastavi ovako.
Nas Andrea Pirlo
Moram se citirati i dopuniti...tacnije potvrditi: Haris Medunjanin bosansko-hercegovacki Andrea Pirlo
Ima neki svoj stil i odlično mu ide.
- Principatus
- Kontakt:
Golman je tek vidio kad je bilo prekasno. Svaka cast momak, svaka cast.
Precizan ko vijetnamski snajperista 67ePrincipatus je napisao/la:Stvarno Medo igra konstatno dobro. Ovaj gol danas iz 2. ili 3. reda, precizno kroz gomilu igraca.
Golman je tek vidio kad je bilo prekasno. Svaka cast momak, svaka cast.
Šteta je velika što nije uspio otići negdje u Evropu. Hladno bi mogao igrati u pola klubova iz liga petice.
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- NoName
- Kontakt:
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ramireza u Maccabi Medu u Chelsea!!!
Ja bi najradije sad sve ZMAJEVE u Chelsea doveo,da se pitam
- senad_flamin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AmorVincitOmnia, Atlanta, BarbareZeljin, bavarian_bk, BelajBoy, Benko123, Blackwargreymon, Bordo10, Bosanac90, Bosna2026, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, dena24, denza, DjaniTarik, Edbh21, Edincapitano, EdinjoBos, ELDIABLO20, ErosViverosViv, FerdinandF, Frankie, Fudo, Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, guillermo, Hansestadt, HariTz, Homelander, Imamkarbarum, James1987, KarlMarx, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, lakilone, ledesma, Lokomotifa, Lynx, Marokanci58, mercurial, MokraKifla, MostarNeretva, myself, napapijri1987, nebeskasila, nedimsalih, Pact1921, PeppermintSA, RacioEmocionalan, Rio12345, RobijasiZenica1988, rossonero85, s4mke, SanaBosna, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, StevieG8, Venom, Wolffire, zaostrog, Zgemboo89 i 373 gosta.