Rekonstrukcija stadiona u BiH

karameldar
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la karameldar » 26 avg 2011, 18:57

Sta je sa onom akcijom za Kosevo,za stolice sa imenima ljudi?
YNWA!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 avg 2011, 11:36

karameldar je napisao/la:Sta je sa onom akcijom za Kosevo,za stolice sa imenima ljudi?

neće niko da mu guzicama sjedaju po imenu

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 30 avg 2011, 15:27

karameldar je napisao/la:Sta je sa onom akcijom za Kosevo,za stolice sa imenima ljudi?
Pokrali su sve sto se moglo pokrast, a sad da im narod donira pare za stadion, hoce al u KURC* .
Lopovi, nista ne ulazu u stadion, stadion se raspada a da im narod kupuje stolica, kako jadno . :oops:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 31 avg 2011, 16:32

ajte stavljajte slicice neke :P ovo mi najmilija tema a najneposjecenija :/ da se u BL ista radi ja bih stavio xD

btw ima li ko od Otoke svjeze slike? kad bi to moglo biti gotovo ?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 31 avg 2011, 16:59

bordo_Sarajevo je napisao/la:ova mi je najbolja, kao da smo negdje u sumi, ono sakriveni, sminka :mrgreen:

slika
Jest na slici :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 01 sep 2011, 00:56

delko je napisao/la:ajte stavljajte slicice neke :P ovo mi najmilija tema a najneposjecenija :/ da se u BL ista radi ja bih stavio xD

Danas sam bio na Otoci (sticajem okolnosti :D ) i bacio sam oko na stadion.
Vecina posla je gotova. Glavna tribina sve uradjeno stepenice postavljene (jer ih nije bilo) ofarbane u zutu boju,ograda na citavoj tribini postavljena i ofarbana kao i ograde oko ulaza na tribinu (mislim da ih 5 ima,mozda grijesim :D ),kao i ograda oko cijeloga stadiona sve je novo i u zeleno-zutim bojama :geek:
Jedan dio te tribine ogradjen za gostujuce navijace,nesto kao kavez u cosku tribine sa ogradama i prema terenu.

Preko puta te velike tribine ide mala tribinica ,ako se tako moze nazvati novonapravljena tri stepenika :D . Tri stepenika duz citavog terena,a i tu moze par stotina ljudi stati.
Na sredini te male tribinice neka zeljezna kontsrukcija,e sada nisam bas skontao dal se radi o nekom drzacu za semafor ili o uzdignutom dijelu za eventualnu kameru ako se budu prenosi radili ,nisam bas skontao o cemu se tu radi ali je novopostavljeno ;)
Tu su i nove klupe za dvije ekipe i za sudijskog delegata..sve na svome mjestu. Iza jednog od golova(ovaj dio prema bazenu,za ove koji znaju koji je to dio) se nalazi teren za mali fudbal ali sa vjestackom travom,nekako vodoravno iza gola(ne znam kako da opisem :lol: )i taj mali teren ima tri mala reflektora.

Ovaj dio iza drugog kola je poravnata zemlja sa isjecenim dijelovima ,nesto ce se tu postavljati(tako barem djeluje) moguce vjestacka trava ili ne znam sta vec.

Sve sasvim fino djeluje jos da se postave stolice i na toj velikoj tribini i na toj od tri stepenika :mrgreen: tribini,bas bi izgledao fini mali stadion,sasvim dovoljno za Olimpic.

E jedino sto je problematicno,a to je zapravo i glavna stvar,sto mi zelena ploha terena ne izgleda bas idealno. Navodnjavaju oni to i kada sam bio tamo one sprcaljke za vodu natopljavaju teren,ali trava mi djeluje dosta lose. I los kvalitet a i ima na nekim dijelovima vise zemlje nego trave . To bi se trebalo nekako doraditi .

Znaci,fakticki samo jos stolice i popravka na nekim dijelovima zelene podoge za teren i to je to..onako gledajuci ne treba jos dugo da se to finisira,ako imaju lovu naravno :mrgreen:

Zaboravio sam uslikati par slikica,barem onako mobitelom..idiot :roll: :lol: :lol:

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 01 sep 2011, 02:19

malo off topic: pocinje i gradnja prvog ragbi stadiona u BiH: u Zenici naravno :mrgreen:

slika

http://www.****/sport/zeniki- ... erenu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 01 sep 2011, 02:38

bordo_Sarajevo je napisao/la:malo off topic: pocinje i gradnja prvog ragbi stadiona u BiH: u Zenici naravno :mrgreen:

slika

http://www.****/sport/zeniki-klubovi/7767-radovi-na-ragbi-terenu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma nema,zenica postaje london :DD
YNWA!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 sep 2011, 03:34

bordo_Sarajevo je napisao/la:malo off topic: pocinje i gradnja prvog ragbi stadiona u BiH: u Zenici naravno :mrgreen:

slika

http://www.****/sport/zeniki-klubovi/7767-radovi-na-ragbi-terenu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ljepota :)

S desne strane se nalazi A teren(atletski stadion s 3 500 sjedecih mjesta) i pored tzv. B teren sada s umjetnom travom . Da se kamera pomjerila malo lijevo gore vidjela bi se i gradnja kompleksa za nase reprezentativne selekcije i NK Čelik . Pri vrhu slike se vidi najmodernija dvorana u BiH a iza A terena preko rijeke se nalazi najmoderniji i najljepsi stadion u BiH, Bilino Polje .

Sto ti je rec' sportski grad...jos samo da imamo kakav klub da valja sve bi odlicno bilo :lol:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 sep 2011, 06:27

fanatic je napisao/la:

slika

S desne strane se nalazi A teren(atletski stadion s 3 500 sjedecih mjesta) i pored tzv. B teren sada s umjetnom travom . Da se kamera pomjerila malo lijevo gore vidjela bi se i gradnja kompleksa za nase reprezentativne selekcije i NK Čelik . Pri vrhu slike se vidi najmodernija dvorana u BiH a iza A terena preko rijeke se nalazi najmoderniji i najljepsi stadion u BiH, Bilino Polje .

Sto ti je rec' sportski grad...jos samo da imamo kakav klub da valja sve bi odlicno bilo :lol:
Nije off topic
I šta još Kembridž ima, ni pola nisi reko :mrgreen:
Ovo gdje se gradi teren za ragbi je na "šljaci", tu Čelikove nade treniraju i opet su među boljima :x
Čelik Zenica 1945

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2011, 13:06

Ja nisam znao za ovaj stadion sa vestackom,kolike su mu dimenzije,mogu li se bar prijateljske igrati na njemu ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 sep 2011, 13:10

Devil je napisao/la:Ja nisam znao za ovaj stadion sa vestackom,kolike su mu dimenzije,mogu li se bar prijateljske igrati na njemu ? :?
Na njemu igraju mlađe kategorije svih zeničkih klubova... Dimenzije su mu kao i na Bilinom polju, možda malo manje, samo taj ti nema tribine :mrgreen: Atletski ima, a na njemu je prirodna.
Čelik Zenica 1945

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 sep 2011, 13:12

Impresivno. Impresivno.

Hajde ba malo potražite kakvog Arapa da uloži u Čelik, recimo onog lika iz Cityja, nek vam da trećinu godišnje plaće onog debila Balotellija i eto vas u vrhu. :D
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2011, 13:13

Nimla_RZ je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ja nisam znao za ovaj stadion sa vestackom,kolike su mu dimenzije,mogu li se bar prijateljske igrati na njemu ? :?
Na njemu igraju mlađe kategorije svih zeničkih klubova... Dimenzije su mu kao i na Bilinom polju, možda malo manje, samo taj ti nema tribine :mrgreen: Atletski ima, a na njemu je prirodna.
Kako nema vidi kol'ko je drvo pored,moze 200 ljudi stati. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 sep 2011, 16:58

Devil je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
Kako nema vidi kol'ko je drvo pored,moze 200 ljudi stati. :mrgreen:
Plodovi gratis. :mrgreen:

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 01 sep 2011, 22:17

fanatic je napisao/la:

slika

Vala bas :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 01 sep 2011, 23:28

gdje je sad ovaj teren sa vještaćkom travom ja sam nekako krajem rata i odmah poslije trenirao u juniorima tada NK Zenica. al' nije to bitno, nego su u toku rata na taj teren pale dvije granate i rupetine povelike bile. ako ne paziš upadneš u njih i sjebeš se pravo. :lol: :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 sep 2011, 23:36

Pasha je napisao/la:
gdje je sad ovaj teren sa vještaćkom travom ja sam nekako krajem rata i odmah poslije trenirao u juniorima tada NK Zenica. al' nije to bitno, nego su u toku rata na taj teren pale dvije granate i rupetine povelike bile. ako ne paziš upadneš u njih i sjebeš se pravo. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Ova umjetna trava je postavljena tek ovo ljeto, a i ja sam do prije koju godinu trenir'o na ovom poznatom B terenu..pa na njemu nije ni madjionicar Sabic mog'o po zemlji poslat' loptu kol'ko je ravan bio :lol:

Kad smo vec kod Ze, fino je vidjet' da su se ponovo aktivirali stari klubovi ZSK zenica(il' kako vec) te Borac tetovo . Bice sad dosta lokalnih derbija izmedju ova 2 kluba te Rudara :D

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 02 sep 2011, 00:04

-A- je napisao/la:
delko je napisao/la:ajte stavljajte slicice neke :P ovo mi najmilija tema a najneposjecenija :/ da se u BL ista radi ja bih stavio xD

Danas sam bio na Otoci (sticajem okolnosti :D ) i bacio sam oko na stadion.
Vecina posla je gotova. Glavna tribina sve uradjeno stepenice postavljene (jer ih nije bilo) ofarbane u zutu boju,ograda na citavoj tribini postavljena i ofarbana kao i ograde oko ulaza na tribinu (mislim da ih 5 ima,mozda grijesim :D ),kao i ograda oko cijeloga stadiona sve je novo i u zeleno-zutim bojama :geek:
Jedan dio te tribine ogradjen za gostujuce navijace,nesto kao kavez u cosku tribine sa ogradama i prema terenu.

Preko puta te velike tribine ide mala tribinica ,ako se tako moze nazvati novonapravljena tri stepenika :D . Tri stepenika duz citavog terena,a i tu moze par stotina ljudi stati.
Na sredini te male tribinice neka zeljezna kontsrukcija,e sada nisam bas skontao dal se radi o nekom drzacu za semafor ili o uzdignutom dijelu za eventualnu kameru ako se budu prenosi radili ,nisam bas skontao o cemu se tu radi ali je novopostavljeno ;)
Tu su i nove klupe za dvije ekipe i za sudijskog delegata..sve na svome mjestu. Iza jednog od golova(ovaj dio prema bazenu,za ove koji znaju koji je to dio) se nalazi teren za mali fudbal ali sa vjestackom travom,nekako vodoravno iza gola(ne znam kako da opisem :lol: )i taj mali teren ima tri mala reflektora.

Ovaj dio iza drugog kola je poravnata zemlja sa isjecenim dijelovima ,nesto ce se tu postavljati(tako barem djeluje) moguce vjestacka trava ili ne znam sta vec.

Sve sasvim fino djeluje jos da se postave stolice i na toj velikoj tribini i na toj od tri stepenika :mrgreen: tribini,bas bi izgledao fini mali stadion,sasvim dovoljno za Olimpic.

E jedino sto je problematicno,a to je zapravo i glavna stvar,sto mi zelena ploha terena ne izgleda bas idealno. Navodnjavaju oni to i kada sam bio tamo one sprcaljke za vodu natopljavaju teren,ali trava mi djeluje dosta lose. I los kvalitet a i ima na nekim dijelovima vise zemlje nego trave . To bi se trebalo nekako doraditi .

Znaci,fakticki samo jos stolice i popravka na nekim dijelovima zelene podoge za teren i to je to..onako gledajuci ne treba jos dugo da se to finisira,ako imaju lovu naravno :mrgreen:

Zaboravio sam uslikati par slikica,barem onako mobitelom..idiot :roll: :lol: :lol:

hvala ti za ovaj report, ako slucajno naletis opet uslikaj :P
sto se tice Zenice samo nek se gradi ;) pa mozda bude prava rugby liga za par godina :P

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 sep 2011, 08:19

fanatic je napisao/la:
Ova umjetna trava je postavljena tek ovo ljeto, a i ja sam do prije koju godinu trenir'o na ovom poznatom B terenu..pa na njemu nije ni madjionicar Sabic mog'o po zemlji poslat' loptu kol'ko je ravan bio :lol:
Šta ti je, svinjac pravi bio :mrgreen: Za ragbiste i nije ništa drugo osim umjetne, svaki teren uje*u. :lol:
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.