Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Soccermanager
Eh hajde da prijedjemo sada i na to kako cemo ligu napraviti kako ce se zvati i to
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nemoze svako napraviti ligu,ovde jedino mogu rizah i hule.meho-medo je napisao/la:Eh hajde da prijedjemo sada i na to kako cemo ligu napraviti kako ce se zvati i to
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ja bi volio da bude i ovih top ekipa,ionako je cilj da ove ekipe iz 1.lige imaju menagere,a ovi nek budu slobodni,ima zanimljivih klubova ako ko zeli i u nizim ligama 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mesut Ozil 10 je napisao/la:Hule napisao samo post da je gold member i pobjegao
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Ma dovoljno je 2 lige , ako napunimo 1. a u drugu ovo ostalo, al koliko nas bude igralo
4.liga
Sarajevo
Zeljeznicar
Crvena Zvezda
Hajduk
Vojvodina
Paok
Trabzonspor
Mainz
Dynamo Moskva
Steaua
Zurich
Werder
Wolsburg
Sunderland
Fulham
Stoke
Rennes
Getafe
Genoa
Lazio
Eto,kako bi ja to napravio,4.lige u prvoj top timovi,u nizim ligama ima svega i svacega
Sarajevo
Zeljeznicar
Crvena Zvezda
Hajduk
Vojvodina
Paok
Trabzonspor
Mainz
Dynamo Moskva
Steaua
Zurich
Werder
Wolsburg
Sunderland
Fulham
Stoke
Rennes
Getafe
Genoa
Lazio
Eto,kako bi ja to napravio,4.lige u prvoj top timovi,u nizim ligama ima svega i svacega
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma ja i ja tako mislim eh sada gdje su hule ili rizah neka im neko posalje PP o ovome svemu sto smo se dogovorili pa neka oni prave liguMesut Ozil 10 je napisao/la:Ma dovoljno je 2 lige , ako napunimo 1. a u drugu ovo ostalo, al koliko nas bude igralo
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma ja bi napravio 4 lige,mi cemo svi u prvu ligu,a klubove iz nizih liga nek preuzima ko hoce,a i nek bude zanimljiv kup,pa makar i bile ekipe bez menagera,opet je zanimljivoMesut Ozil 10 je napisao/la:Ma dovoljno je 2 lige , ako napunimo 1. a u drugu ovo ostalo, al koliko nas bude igralo
Haj sada javljajte Rizahu i Huletu o svemu ovome
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
@Dylane haj da nas ima puno 80 da igramo ovo , i da su svi timovi zauzeti .. Al nas ce otprilike igrati 20-30 to je 1 i po liga
2. Ovo za top timove mi je malo glupo
Ja uzmem Real imam bolje igrace od ovog nekog koji npr uzme Valenciju i naravno bice ravnanja sa zemljom . Ovako smo svi u nekoj ravnini
2. Ovo za top timove mi je malo glupo
- hule_barca
- Kontakt:
sta ste osuli paljbu po meni, ne sjedim ja za racunarom po cijeli dan,
, kao pojedinci, ja bih mogao da napravim ligu, ali moram uloziti jos truda u prevodjenju, imam 6,2 miliona poena, a za svaki milion za nagradu mozes napraviti ligu, oni koji znaju o cemu pricam znaju da je to nimalo lak posao, jer se mora dosta vremena provesti oko prevodjenja da bi se doslo do jednog miliona, ali ewo obecajem da cu uloziti trud kad god budem imao slobodnog vremena, i ocekujte ligu u maximalnom roku od 14 dana, jer sad mi krece i skola a druga sam smjena i tu imam jos manje vremena, ali opet kazem potrudit cu se, samo se malo strpite 
Mes Que Un Club
Evo mene opet, nisam bio na menadžeru sokro dva mjeseca zbog posla i evo sad ušao i sve mi oduzeli. Level sam 134 i zlatni sam član. Ali sam svu slavu i zlato stekao prevođenjem sa engleskog na bosanski i na kraju su me pitali šta želim, izabrao sam ligu. Sad sam sve izgubio
Žao mi Liverpoola, bio sam na 23 mjestu menadžer svih vremena, jer sam sa Liverpoolom bio osvojio oko 5 000 poena
Sad sve ispočetka, ali ipak ja sam zauzet čovjek i često putujem. Tako da ne očekujte od mene puno. Mnoge sam uveo u moju ligu, jasko juve, devil, osgood, megamon, adis-p, bosco ... i sad svi oni igraju moju ligu a mene nema
Žao mi Liverpoola, bio sam na 23 mjestu menadžer svih vremena, jer sam sa Liverpoolom bio osvojio oko 5 000 poena
Sad sve ispočetka, ali ipak ja sam zauzet čovjek i često putujem. Tako da ne očekujte od mene puno. Mnoge sam uveo u moju ligu, jasko juve, devil, osgood, megamon, adis-p, bosco ... i sad svi oni igraju moju ligu a mene nema
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- hule_barca
- Kontakt:
ew počeo sam sa prevođenjem, kao što sam rekao sinoć sam imao 6,2 miliona poena, što znači da moram skupiti još 800 hiljada, trenutno imam 6 miliona i 320 hiljada poena, ide to brzo samo da imam vremena, obavještavat ću vas o poenima dok ne stignem do 7 miliona 
Mes Que Un Club
I ja sam igrao/igram ovu igru,zaista je dobra,ali nakon 3 godine igranja malo mi je i dosadila,znam vecinu stvari,predlazem da se registrujete na forumu,tu likovi prave game worldove,i meni je svaki game world od foruma skoro osim jednog,i imaju posebno threadovi za svaki game world.
igra nije losa,mislim sta vise odlicna je,znatno bolja od ostalih managera po meni,ali kao sto sam rekao,nakon 3 godine malo dojadi.
Dobra ideja je za prevodjenje,ja sam dobio na poklon account sto ima gold membera 2 godine,i imam na jednom od svoja 4 accounta gold membera za 2 mjeseca,i to zahvaljujuci prevodjenju.
igra nije losa,mislim sta vise odlicna je,znatno bolja od ostalih managera po meni,ali kao sto sam rekao,nakon 3 godine malo dojadi.
Dobra ideja je za prevodjenje,ja sam dobio na poklon account sto ima gold membera 2 godine,i imam na jednom od svoja 4 accounta gold membera za 2 mjeseca,i to zahvaljujuci prevodjenju.
Hule kako ide ?
Za kolko bi vremena mogao napaviti ligu ?
Za kolko bi vremena mogao napaviti ligu ?
Jooohoohoj zar ovo još neko igra
Ja sa Notts County-em doso iz cetvrte u prvu ligu i osvojio kup i odem na more i izgubim klub u pm
odtad nikako da se nagovorim ponovo da pocnem. Jel se ista poboljsalo u odnosu na prije da znam da li da se vratim???
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- hule_barca
- Kontakt:
Za kolko bi mogao to skupiti otprilike ?hule_barca je napisao/la:trenutno 6 miliona 532 hiljade poena, još 468 hiljada
- hule_barca
- Kontakt:
pa et za dva dana sam skupio 300 hiljada , a ostalo 450, ako ovim tempom nastavim moglo bi za 2-3 dana biti 
Mes Que Un Club
Nekad će ti bodovi smanjivati a nekad povećavati, sve zavisi od kvaliteta prevoda. Trebaš reći svoje ime i prezime tamo da bi ostali članovi mogli stavljati lajk. Sa svakim lajkom dobijaš, mislim da je u pitanju, 1000 dodatnih poena.hule_barca je napisao/la:pa et za dva dana sam skupio 300 hiljada , a ostalo 450, ako ovim tempom nastavim moglo bi za 2-3 dana biti
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.