FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Ja sam član Šejtana i dodjemo i sada na tribine al ne nosi nitko obilježja naša jer to jednostavno nije više kao nekad nema one euforije,kao Šejtani na zadnju utakmicu smo išli u Kladušu kod Krajišnika gdje jedva bus nas se okupio.Smatram da ce ovakvo ostati još neko vrijeme dok Krajina ne počne sa dobrim rezultatima i borbom za PL BiH i prestane se igrati 3 za 3. 
''Kraljice Bosno'' nemoj se vise bojat, mi smo tvoj stit necemo te prodat
- bavarac_33
- Kontakt:
pozdravljamrosal33 je napisao/la:.Smatram da ce ovakvo ostati još neko vrijeme dok Krajina ne počne sa dobrim rezultatima i borbom za PL BiH i prestane se igrati 3 za 3.
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Desilo se ono što sam i očekivao. Poraz Krajine. Jednostavno, nismo mi ekipa koja može pobijediti Budućnost na gostovanju i to u prvim utakmicama sezone. Čestitam njima na pobjedi a našim igračima na fer i korektnoj igri (navodno je takva i bila što mi je iznimno drago, čitao sam komentare drugih forumaša).
Nije mi drago što je Jedinstvo kiksalo kući. Treba mi Krajišnici da se pazimo i da navijamo jedni za druge. Ipak, s njima igramo u 15., zadnjem kolu jesenjeg dijela prvenstva i ne bih volio da se nađu u poziciji da se moraju boriti za mjesto koje nije u opasnoj zoni, a onda im i mi naškodimo.
Ništa, sada slijedi domaća utakmica na tribinama bez stolica.
Imamo dobar uvod u sezonu.
Nije mi drago što je Jedinstvo kiksalo kući. Treba mi Krajišnici da se pazimo i da navijamo jedni za druge. Ipak, s njima igramo u 15., zadnjem kolu jesenjeg dijela prvenstva i ne bih volio da se nađu u poziciji da se moraju boriti za mjesto koje nije u opasnoj zoni, a onda im i mi naškodimo.
- neutralan__
- Kontakt:
Vidjelo se da ste došli po bod.Ima jedan igrač dobar pravo,nisam upamtio broj.Brz i prodoran momka.Onako izgleda "mlintavo"FKKC je napisao/la:Desilo se ono što sam i očekivao. Poraz Krajine. Jednostavno, nismo mi ekipa koja može pobijediti Budućnost na gostovanju i to u prvim utakmicama sezone. Čestitam njima na pobjedi a našim igračima na fer i korektnoj igri (navodno je takva i bila što mi je iznimno drago, čitao sam komentare drugih forumaša).
Da,bila je zaista fer i korektna utakmica,nisam upazio da je bio i jedan oštriji prekršaj.Jeste u prvom poluvremenu da je naš jedan igrač dobio neki udarac u glavu,ali nije bilo namjerno i bilo je u borbi za loptu.
Ostalo sve korektno,sudija predobar,mislim da nam je mogao i svirati penal kod 2:0,no već je bilo sve riješeno i bez toga.
Bićete vi do kraja u gornjem dijelu tabele sigurno.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hmm to je vjerovatno Aladin Šišić s brojem 17. On je najprodorniji a vrlo je mršav i izgleda nejačak
Nadam se da ćemo biti u vrhu,..
- neutralan__
- Kontakt:
Ma ovaj nije baš mršav,nego nekako pogrbljen.FKKC je napisao/la:Hmm to je vjerovatno Aladin Šišić s brojem 17. On je najprodorniji a vrlo je mršav i izgleda nejačak![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Prepoznajem Hušića, Palića, Abdihodžića, Mirvića, Nuhanovića, Šišića, dvojicu što dižu ruke ne
rekao bih da su iza Palića Muzgonja i Selimović... slabo se vidi
Prva postava uglavnom.
Prva postava uglavnom.
Brkić i Čahtarević, čini mi se.FKKC je napisao/la:Prepoznajem Hušića, Palića, Abdihodžića, Mirvića, Nuhanovića, Šišića, dvojicu što dižu ruke nerekao bih da su iza Palića Muzgonja i Selimović... slabo se vidi
![]()
I, ko je taj famozni "pogrbljeni", koji je zadivio ljubitelje fudbala u Banovićima?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- neutralan__
- Kontakt:
Pa dobro sada,nije zadivio.No,od svih igrača Krajine igrao je najbolje.Uglavnom igra naprijed,možda desni vezni da je,pošto sam ga viđao na svim pozicijama.gollum je napisao/la:Brkić i Čahtarević, čini mi se.FKKC je napisao/la:Prepoznajem Hušića, Palića, Abdihodžića, Mirvića, Nuhanovića, Šišića, dvojicu što dižu ruke nerekao bih da su iza Palića Muzgonja i Selimović... slabo se vidi
![]()
I, ko je taj famozni "pogrbljeni", koji je zadivio ljubitelje fudbala u Banovićima?
Evo vam ovdje nešto više o utakmici i još slika : http://fkbuducnostbanovici.**** ... bjede.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Neiskustvo govori iz tebe, moraš zapamtiti broj.
Hm, to bi mogao biti Brkić, igrao u prijedorskom Rudaru, zabio Želji prošle sezone. On je blago pogrbljen, čini se "mlintav" kako kažeš, eh jedino nije baš prodoran
, al jbg oni prodorni nisu pogrbljeni, dakle Brkić je.
Nego, je l' Rizvić još trener kod vas?
Hm, to bi mogao biti Brkić, igrao u prijedorskom Rudaru, zabio Želji prošle sezone. On je blago pogrbljen, čini se "mlintav" kako kažeš, eh jedino nije baš prodoran
- neutralan__
- Kontakt:
Moguće da je taj.Brz je pravo i najviše problema je zadavao našoj odbrani.Stalno trči,traži loptu,bilo ga je svugdje.gollum je napisao/la:Neiskustvo govori iz tebe, moraš zapamtiti broj.![]()
Hm, to bi mogao biti Brkić, igrao u prijedorskom Rudaru, zabio Želji prošle sezone. On je blago pogrbljen, čini se "mlintav" kako kažeš, eh jedino nije baš prodoran, al jbg oni prodorni nisu pogrbljeni, dakle Brkić je.
![]()
Čuj ja neiskusan
Jeste Rizvić je i dalje šef stručnog štaba,ali mu još nije istekla kazna od pola godine,tako da su u ovim do sada utakmicama Budućnost vodili njegovi pomoćnici Šahbazović i Lugavić.
Nije da je moguće, već je 100% on, jedini je pogrbljengollum je napisao/la:Neiskustvo govori iz tebe, moraš zapamtiti broj.![]()
Hm, to bi mogao biti Brkić, igrao u prijedorskom Rudaru, zabio Želji prošle sezone. On je blago pogrbljen, čini se "mlintav" kako kažeš, eh jedino nije baš prodoran, al jbg oni prodorni nisu pogrbljeni, dakle Brkić je.
![]()
Uz to, igra desnog bočnog, odnosno desno krilo. Prodoran.
- bosnacazin
- Kontakt:
Čitam ove ranije postove i taj pogrbljeni je Brkić,imao je nekoliko solidnih prodora na ovim utakmicama u Cazinu(uglavnom nosi broj 3).
Da nije ova utakmica dogovorena 3 za 3,to mi nekako liči na krajinu ove sezone?
Da nije ova utakmica dogovorena 3 za 3,to mi nekako liči na krajinu ove sezone?
Nije.bosnacazin je napisao/la:Da nije ova utakmica dogovorena 3 za 3,to mi nekako liči na krajinu ove sezone?
Ovo je velika šteta za Krajinu. Putujemo na dan utakmice, krenemo rano ujutro kako bismo stigli na vrijeme. Neposredno prije početka utakmice stižemo, odigravamo istu, igrači se tuširaju, ulaze u bus i kreću kući. Stigli jutros u 4 ujutro!
Nije se problem vratiti, nema veze imaju slobodan dan, ali je problem putovati na dan utakmice i iz autobusa ravno na teren
Nije se problem vratiti, nema veze imaju slobodan dan, ali je problem putovati na dan utakmice i iz autobusa ravno na teren
- bavarac_33
- Kontakt:
tako je odavno,ja se ne sjecam kad se je zadnji put otislo na nocenje prije utakmice( ja mislim dok je jos Vujasin bio trener)...sigurno da bi bilo bolje,igraci bi bili odmorniji i sve to al nema se para,situacija je takva jbg...ali drago mi je i da pored ovih nedaca Krajina super gura u prvenstvu...iduca tekma kod kuce,nova 3 boda abd...ako se ovako nastavi i ako se neke stvari poklope za godinu dana ili dvije mogao bih vidjeti Krajinu u Premijer ligi....mozda sam samo preoptimistican....ko je ulazio od nasih jos sa klupe?...
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Zbog toga su onako loše i igrali vjerovatno.Još uz to bilo je dosta vruće,ta 2 faktora su sigurno uticala na igru Krajine.bavarac_33 je napisao/la:tako je odavno,ja se ne sjecam kad se je zadnji put otislo na nocenje prije utakmice( ja mislim dok je jos Vujasin bio trener)...sigurno da bi bilo bolje,igraci bi bili odmorniji i sve to al nema se para,situacija je takva jbg...ali drago mi je i da pored ovih nedaca Krajina super gura u prvenstvu...iduca tekma kod kuce,nova 3 boda abd...ako se ovako nastavi i ako se neke stvari poklope za godinu dana ili dvije mogao bih vidjeti Krajinu u Premijer ligi....mozda sam samo preoptimistican....ko je ulazio od nasih jos sa klupe?...
Da sam imao zapisnik sa utakmice mogao bi ti reći ko je ušao sa klupe,uglavnom svi koji su ušli nisu ništa bitno uradili niti donijeli neke promjene u igri Krajine.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
- bosnacazin
- Kontakt:
evo sad pročita da je Albert Račić igrao za Krajišnik protiv Unisa.
Ovo me bas iznenadilobosnacazin je napisao/la:evo sad pročita da je Albert Račić igrao za Krajišnik protiv Unisa.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.