Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Re: Navijaci..
Evo i Cigana u Francuskoj.Dosta manje od najavljenog broja..
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Garra Blanca na Meču Colo Colo - Palestino 3:1

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
s zabarima je u makedoniji i bilo oko 100 ultrasa levskog..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Slatinash_7
- Kontakt:
Grupa A: Tottenham, Rubin, PAOK, Shamrock
Ovdje valja izdvojiti susret Rubina i PAOK-a sto se tice navijaca mada ni Totenham nije los u tom segmentu gledao sam ih u ligi prvaka kad su dali go podivljali su pravo,jos sad ovi neredi u Londonu moglo bi biti zanimljivo,naravno nista specijalno osim neke brojnosti PAOK-ara
GrupaB: Kopenhagen, Standard, Hannover, Vorskla
Jedino zanimljivi navijaci Hannovera koji su se super pokazali u Sevilli a i prije toga sa svojom brojnoscu
Grupa C: PSV, Hapoel Tel Aviv, Rapid, Legia
Ovdje valja izdvojiti 3 navijacke skupine prvo Hapoel i njihovi navijaci koji ce sigurno biti na udaru Legie.Ultras Legia su meni prejaki i bit ce tu nadmetanja sa Rapidovcima koji uvijek dobro odrade gostovanja.Rapid i Ultras West super brojni u gostima jos bolji kuci sa koreografijama
Grupa D: Sporting, Lazio, Zurich, Vaslui
Ovdje valja izdvojiti Laziale i Zurich ali nista specijalno.Doduse Sportingovi su imali onaj jedan ispad prosle sezone mada nece tu biti nista
Grupa E: Dinamo Kijev, Bešiktaš, Stoke, Maccabi Tel Aviv
Ovdje ce biti zanimljivo vidjeti kako ce Maccabi biti docekan u Turskoj naravno zbog Palestine i tih politickih zezanja
Grupa F: PSG, Athletic Bilbao, Salzburg, Slovan Bratislava
PSG sa dobrom ekipom doci ce i dobri navijaci,vec su se malo pokazali ove sezone.Za Bilbao ne znam a Salzburg isto tako losi jako nezanimljiva grupa navijacki
Grupa G: Alkmaar, Metalist, Austria Beč, Malmo
Malmo kuci ce biti dobar a bome i Austrija Bec,od gostovanja nema nista specijalno
Grupa H: Braga, Cli=ub Brugge, Birmingham, Maribor
Totalno nezanimljiva grupa
Grupa I: Atletico Madrid, Udinese, Rennes, Sion
Ovdje zanimljivi Atletico Madrid pa zasto ne i Rennes bili su dobri prosle sezone kuci slaba brojnost na gostovanjima
Grupa J: Schalke, Steaua, Maccabi Haifa, AEK Larnaca
Schalke-ovi navijaci su dobri i od njih treba ocekivati puno,uopsteno je Njemacka scena podivljala prosle sezone dosta cimanja,zezanja i kojekakvih kazni je bilo nadam se da ce nastaviti tako.Steaua isto tako sa dobrim navijacima.Maccabi Haifa isto tako nisu los dizu se Izraelci mogu zamisliti kad dodju u Njemacku kad prorade skinjare
Grupa K: Twente, Fulham, OB, Wisla Krakow
Twente-ovi jako dobri kuci mada izgubili primat od VAK 410,ocekuje se naravno najvise od Wisle.Vidjet cemo hocel Englezi iskorisiti ove tekme kao pripremu za EP u Poljskoj
Hrupa L: Anderlecht, AEK, Lokomotiv Moskva, Šturm
Super 3 AEK od njih naravno najveca ocekivanja jedan + za grupu je sto su tu i Rusi pa ce se tu pokazati malo te solidarnosti bratski narod ovo ono
Nadam se da nekome ne smeta sto sam ja ovo malo izanalizirao
valjda bude zanimljiva sezona mada nije to isto bez CZ,Partizana i Hajduka ...
Ovdje valja izdvojiti susret Rubina i PAOK-a sto se tice navijaca mada ni Totenham nije los u tom segmentu gledao sam ih u ligi prvaka kad su dali go podivljali su pravo,jos sad ovi neredi u Londonu moglo bi biti zanimljivo,naravno nista specijalno osim neke brojnosti PAOK-ara
GrupaB: Kopenhagen, Standard, Hannover, Vorskla
Jedino zanimljivi navijaci Hannovera koji su se super pokazali u Sevilli a i prije toga sa svojom brojnoscu
Grupa C: PSV, Hapoel Tel Aviv, Rapid, Legia
Ovdje valja izdvojiti 3 navijacke skupine prvo Hapoel i njihovi navijaci koji ce sigurno biti na udaru Legie.Ultras Legia su meni prejaki i bit ce tu nadmetanja sa Rapidovcima koji uvijek dobro odrade gostovanja.Rapid i Ultras West super brojni u gostima jos bolji kuci sa koreografijama
Grupa D: Sporting, Lazio, Zurich, Vaslui
Ovdje valja izdvojiti Laziale i Zurich ali nista specijalno.Doduse Sportingovi su imali onaj jedan ispad prosle sezone mada nece tu biti nista
Grupa E: Dinamo Kijev, Bešiktaš, Stoke, Maccabi Tel Aviv
Ovdje ce biti zanimljivo vidjeti kako ce Maccabi biti docekan u Turskoj naravno zbog Palestine i tih politickih zezanja
Grupa F: PSG, Athletic Bilbao, Salzburg, Slovan Bratislava
PSG sa dobrom ekipom doci ce i dobri navijaci,vec su se malo pokazali ove sezone.Za Bilbao ne znam a Salzburg isto tako losi jako nezanimljiva grupa navijacki
Grupa G: Alkmaar, Metalist, Austria Beč, Malmo
Malmo kuci ce biti dobar a bome i Austrija Bec,od gostovanja nema nista specijalno
Grupa H: Braga, Cli=ub Brugge, Birmingham, Maribor
Totalno nezanimljiva grupa
Grupa I: Atletico Madrid, Udinese, Rennes, Sion
Ovdje zanimljivi Atletico Madrid pa zasto ne i Rennes bili su dobri prosle sezone kuci slaba brojnost na gostovanjima
Grupa J: Schalke, Steaua, Maccabi Haifa, AEK Larnaca
Schalke-ovi navijaci su dobri i od njih treba ocekivati puno,uopsteno je Njemacka scena podivljala prosle sezone dosta cimanja,zezanja i kojekakvih kazni je bilo nadam se da ce nastaviti tako.Steaua isto tako sa dobrim navijacima.Maccabi Haifa isto tako nisu los dizu se Izraelci mogu zamisliti kad dodju u Njemacku kad prorade skinjare
Grupa K: Twente, Fulham, OB, Wisla Krakow
Twente-ovi jako dobri kuci mada izgubili primat od VAK 410,ocekuje se naravno najvise od Wisle.Vidjet cemo hocel Englezi iskorisiti ove tekme kao pripremu za EP u Poljskoj
Hrupa L: Anderlecht, AEK, Lokomotiv Moskva, Šturm
Super 3 AEK od njih naravno najveca ocekivanja jedan + za grupu je sto su tu i Rusi pa ce se tu pokazati malo te solidarnosti bratski narod ovo ono
Nadam se da nekome ne smeta sto sam ja ovo malo izanalizirao
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
svaka cast na analizi
naravno da ce biti zanimljivo gostovanje makabia u turskoj
naravno da ce biti zanimljivo gostovanje makabia u turskoj
Thomas Müller - Fußballgott
@ Hammers,Bazelovi su definitivno najjaci u Svici.Imam ja druga koji fura sa njima,svaka cast toj ekipi.
@ Slatinas ,dobra analiza.Tek mi je sad zao sto Zvezda nije prosla.Grupa je odlicna,gostovanja u Madridu i Friuliju koji je blizu.
@ Slatinas ,dobra analiza.Tek mi je sad zao sto Zvezda nije prosla.Grupa je odlicna,gostovanja u Madridu i Friuliju koji je blizu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Grupa C je definitivno najzanimljivija 
Tribalian je napisao/la:@ Hammers,Bazelovi su definitivno najjaci u Svici.Imam ja druga koji fura sa njima,svaka cast toj ekipi.
od luzerna navijaci su u ekspanziji doduse samo van terena
Thomas Müller - Fußballgott
basel-thun

st.johann-austria salzburg

st.johann-austria salzburg

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Jesul bili Finci?Jesul popili batine od Bosanaca
Joj ismija se krenuli na Hrvate naletili na Bosance i popili batine
Zna li neko zasto u textovima pise da su Finci trazili neku osvetu kad su ih to Hrvati akcijali ?
Slatina Bog i batina
Kako piše raja, kontali od naših da su Hrvati, valjda po jeziku. I dobili porciju degeneka. Poslije se valjda sukobe s Litvancima i tu dobiju po labrnji.... Taf lak za Fince.Slatinash_7 je napisao/la:Jesul bili Finci?Jesul popili batine od BosanacaJoj ismija se krenuli na Hrvate naletili na Bosance i popili batine
Zna li neko zasto u textovima pise da su Finci trazili neku osvetu kad su ih to Hrvati akcijali ?
A valjda su se nekad ranije zakačili nešto s Hrvatima
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://fanstyle.ru/okolofutbol/8141-dev ... #more-8141" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisu normalni. Kako bi nam ova treba hebala majku svima
Nisu normalni. Kako bi nam ova treba hebala majku svima
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.
Bogovska pjesma.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Prejaka je. Kad se samo sjetim koliko sam ucio ovaj tekstVolimTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Gate 13 je zemlja- Bas mi se dopadaju, po meni najjaci u Grckoj.diego_TM je napisao/la:Prejaka je. Kad se samo sjetim koliko sam ucio ovaj tekstVolimTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.a onda ga kasnije i prevodio raji
![]()
Cuo sam da furaju Free Palestine transove !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Istina mada nikad nisam vidio te transove ali po onim forumima ultras-tifo itd. po komentarima se vidi da furaju Free Palestine. Imas i na youtube-u na klipovima npr. protiv Maccabia sad u komentarima takve postove iako se to moze uzeti kao poseban slucaj.VolimTz je napisao/la:Gate 13 je zemlja- Bas mi se dopadaju, po meni najjaci u Grckoj.diego_TM je napisao/la:Prejaka je. Kad se samo sjetim koliko sam ucio ovaj tekstVolimTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.a onda ga kasnije i prevodio raji
![]()
Cuo sam da furaju Free Palestine transove !?
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
To su furali samo protiv Makabija .
A evo,predstavljam vam najjacu grupu u Grckoj u svakom pogledu
[youtube][/youtube]
A evo,predstavljam vam najjacu grupu u Grckoj u svakom pogledu
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Greek fan died
One person was killed and three were injured in a rumble between some 30 opposing football team fans in the early hours of Monday (5th September) on a coastal road near Pankrition Stadium, in Heraklion, Crete.
A 21-year-old youth from Malia died of stab wounds while two others were hospitalised and reported in critical condition.
The incident took place between fans of Ofi and Panathinaikos. Police have arrested at least six people.
Bez komentara
One person was killed and three were injured in a rumble between some 30 opposing football team fans in the early hours of Monday (5th September) on a coastal road near Pankrition Stadium, in Heraklion, Crete.
A 21-year-old youth from Malia died of stab wounds while two others were hospitalised and reported in critical condition.
The incident took place between fans of Ofi and Panathinaikos. Police have arrested at least six people.
Bez komentara
Ja koliko sam cuo nisu igrali sa Panathom vec sa nekim manjim lokalnim klubom. Mozda grijesim.VolimTz je napisao/la:Greek fan died
Bez komentara
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
"Na ostvru Kritu došlo je do sukoba navijača prvoligaša OFI-a i nižerazredne ekipe Irodotos." Naši kazu nije Panatha a sad kome je vjerovat??? 
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.