Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
-
- Kontakt:
Ko ne gleda, ne zna šta propušta. Karlović bekendom izdominirao Gaskea
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA

NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
Monoloze javi se, Ivin bekend zove te!
Dokovic - Karlovic, svi se nadamo tom mecu i naelektrisanju na forumu

Dokovic - Karlovic, svi se nadamo tom mecu i naelektrisanju na forumu

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Fino je odigrao prvi set Karlovic ,Gasquet nije imao nikakvih sansi ,al vjerujem da ce se to promjeniti u nastavku 
I odma brejk karlovic

I odma brejk karlovic

-
- Kontakt:
Dobro se mjenja. Promjenio Gaske za 360 stepeniPapilon20 je napisao/la:Fino je odigrao prvi set Karlovic ,Gasquet nije imao nikakvih sansi ,al vjerujem da ce se to promjeniti u nastavku

NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
-
- Kontakt:
Karlović gerila, možete me zvat Godzilla tenis bandito moja lopta piči drito, u Miami, Baracku Obami!
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
-
- Kontakt:
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ovo mora će pustiti ovaj 3. set Gaquetu pa će ga u 4. dokrajčiti 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Endi osvaja ovaj slabašni turnir bez izgubljenog seta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Aha. Može osvojiti svoju polovinu ždrijeba.Virtu4l je napisao/la:Endi osvaja ovaj slabašni turnir bez izgubljenog seta.
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
-
- Kontakt:
Kakvi ste sa Gaskeom?
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
NAŠ JE CILJ DUPLA KRUNA
Pa ima li ijedan mec bez tie breaka u Karlovicevoj karijeri? Iznenadi me ova pobjeda nad Gasom.
Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
Samo za druga Monologa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jao šta Novak radi Berlocqu 

Al u maunama.Virtu4l je napisao/la:Endi osvaja ovaj slabašni turnir bez izgubljenog seta.
Djokovic oducio ovog jadnika od tenisa. Pustio mu 2 gema u zadnjem setu, jer ga je vjerovatno gledala cura/sestra/majka sa tribina, pa da ne bude totalni kolaps.
Karlovic me pozitivno iznenadio. Napokon lici na tenisera.
Najbolji mec je bio Ferero-Monfilis. Klasa.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Đoković pomeo jadnog Berlocqa.
Što se tiče meča Gasquet - Karlović, bilo bi previše da se Gašo vratio nakon onakva 2 prva seta. Kako se loše kretao i ulazio u udarce, to je za ne povjerovati. Tja, pa dovoljno govori činjenica da ga je Ivo dobijao u razmjenama sa osnovne linije. U 2. setu je Karlović im'o 100% osvojenih poena na ubačen prvi servis.
Tek u 3. setu Gasquet pokazuje šta i koliko može. Počeo je čitati Karlovićeve servise, odlično returnirati, a svoje greške svesti na minimum. Svaki return je išao pod Ivine noge, a on je to rijetko vraćao (vrati, al' namjesti zicer Francuzu).
I u četvrti set bolje ulazi Gašo. Rani break i činilo se da ćemo pogledati 5. set, a onda pad koncentracije u jednom game-u i Karlovića vraća u igru. Poslije je opet im'o priliku za break, al' ništa od toga.
Ključni momenat u tie-breaku je kada je Karlović kod 2:1 za Gasqueta pogodio vrh mreže nakon čega je loptica spala u Gasqueovo polje. Da to nije prošlo, siguran sam da Karlović ne bi proš'o dalje.
U svakom slučaju, zaslužena pobjeda. Da je Gasquet igr'o kako je igr'o u 3 i početkom 4. seta, siguran sam da bi ovaj meč završio glatkom pobjedom.

Što se tiče meča Gasquet - Karlović, bilo bi previše da se Gašo vratio nakon onakva 2 prva seta. Kako se loše kretao i ulazio u udarce, to je za ne povjerovati. Tja, pa dovoljno govori činjenica da ga je Ivo dobijao u razmjenama sa osnovne linije. U 2. setu je Karlović im'o 100% osvojenih poena na ubačen prvi servis.

Tek u 3. setu Gasquet pokazuje šta i koliko može. Počeo je čitati Karlovićeve servise, odlično returnirati, a svoje greške svesti na minimum. Svaki return je išao pod Ivine noge, a on je to rijetko vraćao (vrati, al' namjesti zicer Francuzu).
I u četvrti set bolje ulazi Gašo. Rani break i činilo se da ćemo pogledati 5. set, a onda pad koncentracije u jednom game-u i Karlovića vraća u igru. Poslije je opet im'o priliku za break, al' ništa od toga.
Ključni momenat u tie-breaku je kada je Karlović kod 2:1 za Gasqueta pogodio vrh mreže nakon čega je loptica spala u Gasqueovo polje. Da to nije prošlo, siguran sam da Karlović ne bi proš'o dalje.
U svakom slučaju, zaslužena pobjeda. Da je Gasquet igr'o kako je igr'o u 3 i početkom 4. seta, siguran sam da bi ovaj meč završio glatkom pobjedom.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Šteta za Gaskea, po meni igra prelijep tenis.Monolog je napisao/la:Đoković pomeo jadnog Berlocqa.![]()
Što se tiče meča Gasquet - Karlović, bilo bi previše da se Gašo vratio nakon onakva 2 prva seta. Kako se loše kretao i ulazio u udarce, to je za ne povjerovati. Tja, pa dovoljno govori činjenica da ga je Ivo dobijao u razmjenama sa osnovne linije. U 2. setu je Karlović im'o 100% osvojenih poena na ubačen prvi servis.![]()
Nego na koga Ivo ide sledeće kolo ?
"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
3rd round
Đoković - Davidenko
Dolgopolov - Karlović
Berdych - Tipsarević
Granollers - Ferrero
Federer - Čilić
Monaco - Haas
Tsonga - Verdasco
Anderson - Fish
Dutra Da Silva - Bogomolov
Ginepri - Isner
Del Potro - Junqueira
Garcia-Lopez - Simon
Wawrinka - Young
Darcis - Chela
F. Lopez - Pospisil
Haase - Murray
Ferrer - Blake
Lisnard - Mayer
Roddick - Sock
Istomin - Benneteau
Gulbis - Muller
Kunitsyn - Melzer
Ljubičić - Nalbandian
Mahut - Nadal
Đoković - Davidenko
Dolgopolov - Karlović
Berdych - Tipsarević
Granollers - Ferrero
Federer - Čilić
Monaco - Haas
Tsonga - Verdasco
Anderson - Fish
Dutra Da Silva - Bogomolov
Ginepri - Isner
Del Potro - Junqueira
Garcia-Lopez - Simon
Wawrinka - Young
Darcis - Chela
F. Lopez - Pospisil
Haase - Murray
Ferrer - Blake
Lisnard - Mayer
Roddick - Sock
Istomin - Benneteau
Gulbis - Muller
Kunitsyn - Melzer
Ljubičić - Nalbandian
Mahut - Nadal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.